NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yeltzin
elvitte a népet? akkor vagy nagyon jó, vagy nagyon divatos :)

kormányban még mindig a momo éri meg?

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Met
a játékot már nem lehet megvenni, de ez nem gond ;)
új szim? most legszívesebben azt mondanám, hogy nem :DDDD GTR2, pl ezért is lettünk kevesebben

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Yeltzin
szia tesó :)

király, az egyetlen baj az, hogy pénteken általában dolgozom..... szinte csak a hétvégék nem melósak, hétköznap akármi lehet

kedd talán jobb.... akkor asszem nézek egy kormányt, meg a játék is kéne (mennyiért mérik mostanában és hol lehet kapni, ha még lehet egyáltalán?)

vmi új szim jött ki azóta, amivel érdemes foglalkozni?

Met
ahoj!
hát hogyne lehetne csatlakozni
versenyek vannak, sajna elég kevesen maradtunk
a csütörtök esti láz az már péntek esti láz és kedden is van egy kis hõemelkedés :)
3k a beugró a szerverre (meg nekem is valami kis jatt<#hehe> )

Yeltzin
sziasztok :)

régieknek: FREAK vagyok, csak azt a nicket már kinyírták pár éve :)

csak érdeklõdnék, mizu mostanában, vannak-e még versenyek, lehet-e csatlakozni stb

hiányzik a régi csütörtök esti láz :))

Ha valamellyik illetékes itt van akkor bejohetne visszaálítani 10-ig customra,hogy a fastal tudjunk menni.

Ennyire rossz lenne az expert? megyek mindjárt én is.

gordon 24
Ezzel valami nagyon nem kerek. Olyan mintha jégen mennél. Nagyon nem oké valami.

Downhill!!

Met
átraktam expertre és innentõl offline vagyok :)

Met
expert setup kell? azt láttam, hogy van benne

Ok,csak azért mert voltak pici igazítások és nehogy más legyen mint a letoltheto verzió.

Pedig van benne fast meg expert CTS setup is

Met
azt majd olyan aki tudja, hogy mi micsoda és miért :)

Kossz...nem baj ha késobb kezdunk,rovid lesz a verseny.

Azokat a pályákat is cseréld ki amik már fent vannak a serveren és megeggyeznek a track pack tartalmával.

Alexease
OK, THX!
Met
:D
felraktam, Atlanta Night, 2x kopás, 15%-os táv, yello on, damage off
setup nincs :)

Alex, a D Installba raktam a pályákat kicsomizva, csak be kell hajítani amelyik kell

Alexease
Akkor nem Toya volt;))
Met
mindjárt indítom csak leszedtem a track packot

Alexease
Toya - gondolom;) - most masolgatja a szerveren a palyakat, valszeg inditani is fog. Egyszerre ketten nem muxik;)
Akkor már csak az kell hogy elindítsák a servert 15%;2x kopás;sárga be;sérulés ki,így pit is lesz és 2 embernek ez boven elég....ha csoda torténne még 3 nak is :))

gordon 24
ok! Nekem rendben...

Downhill!!

Ha már lehetséges mehetnénk az új pályákon amit még nem teszteltunk online mondjuk CTS Atlanta Night :))

A 2007-es CUP pályák letölthetõek a HNR oldalról.
A fórum rendbe rakva, használható. Ha valaki már be van regisztrálva, de nem emlékszik a jelszavára az inkább írjon nekem és ne regisztráljon újra feleslegesen.

A további dolgokról majd késõbb :)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

gordon 24
Na ma mi lesz? Menjünk valami jó oválisat... Vagy végülis tök mind1. Csak toljunk valamit.

Downhill!!

petesilver
ahh, még jó hogy benéztem ide, majdnem végzetesen lekéstem a dolgot! Boldog szülinapot Hazso!

Mission Impossible 2010: PRO Class

HaZso
<#worship>

gordon 24
Rakd kézi beállitásra. És akkor tudod de szerintem jobb az auto beállitás mertha mentél már a pályán csinál egy aistrongh nevü részt a playrecs ini-be és ott mindig a hozád mérten tudod õket erõsiteni és csökkenteni. Ha viszont kézire rakod akkor mindenhol ugyan olyan erõsek lesznek és lehet hogy egyik pályán túl erõssek a másikon nagyon gyengék lesznek. Ha érdekel bõvebben akkor szólj elmagyarázom.-

Downhill!!

Az miért van, hogy nemtudom változtatni a mennyiséget, és az erõsséget?
ITT a kép.

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Met
gyengén KELL fékezni mert ha rátaposol akkor leblokkol és mehetsz kereket cserélni
nézet váltás PgUp PgDown, de erõsem javaslom a belsõ nézetet

gergobaby
Köxi mindenkinek!
Még 2 kérdés.
Miért olyan gyengén lehet fékezni? Talán van vmi segitség? Hol lehet kikapcsolni?
Kameranézetet hogy lehet váltani?

Toshiba L300-2C5

Met
keresel valami betût ami tetszik és azt használod ;)

Met
a játékban kell kalibrálni, amit Sanyi írt a 2. pont, ott szépen eltekered mind 2 irányba a kormányt párszor és a pedálokat is lenyomod párszor, utána a controls menü jobb felsõ sarkában kattints a steeringre, akkor kiírja, hogy tekerj balra majd jobbra és ugyan így tegyél a gázzal és a fékkel is, meg a váltóval

Egy furcsa kérdis: milyen betûtípusú a nascarban az autókon általában a betû? Photoshopban melyik lehet az?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

gergobaby
Nah igen. Épp ezaz hogy Windowsban minden mûködik a játékban meg semmire sem reagál...:(

Toshiba L300-2C5

Bolgod szülinapot, Bajnok! <#integet2>

Szerintem csináld a következõket:
(Logitech Momo kormány esetében - bár lehet hogy bármilyen más kormány esetében is müxik - lehet olyat, hogy a pedálokat (gáz/fék) külön tengelyként kezelje a winfos; single axis-nak nevezi kormány driver-e;ezt érdemes arra állítanod /szóval a pipát vedd ki elõle/)
1. A windows vezérlõpult->játékvezérlõk részén ellenõrizd, hogy a kormányod reagál-e a gáz/fék illetve magára a kormánymozdításra
(Ha ez nem mûködne, akkor már nem is érdemes tovább lépned)
2. Indítsd el a játékot, és a options->controls->calibrate menüben kalibráld be a kormányt és a gáz/fék tengelyeket
3. állítsd be a irányítást kedved szerint
4. gyakorolj sokat, és nevezz a februárban kezdõdõ bajnokságba!

Jó gépészkedést!

-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gergobaby
Nah Windowsban bekalibráltam, utána játékban akármit csináltam nem reagál kormányforditásra+gáz+fék. Csak a gombokra... Bocsi a lámerkedésemért de valaki réxletesen leirná? Thx Geree

Toshiba L300-2C5

Met
kormánynál elõször kalibrálni kell, aztán beállítani hogy melyik tengely mi

gergobaby
Nekem nemtudnátok segiteni??? Hogy mit hogyan kéne beállítani? Pls help!

Toshiba L300-2C5

Met
elmész a www.hsw.hu-ra, ott keresel autófestés alapot, az általában psd megnyitod, festegeted és elmented tga-ba, a játék import export könyvtárába, majd a tga-t beimportálod a játékba

vagy keresel kész autó festést szintén a fenti linken vagy itt

Photoshopom van, tudom is használni nagyából, de hogy kezdjek bele, mit kell megnyitni?

gergobaby
Valaki segítene beállítani az irányítást??? Mert billentyûzetre az Istenért se tuttam ráerõszakolni, Kormánynál Direct Inputnál vagy minél azt irja hogy nem jó gomb a Gerenicnél meg alapból ahogy odakattintok hogy beállitaná az összes létezõ gombot benyomja! PLS segijjetek rajtam!!!!!!!!!!!!!!!

Toshiba L300-2C5

Met
a játékban akarod festeni? használj inkább külsõ rajzoló progit, Photoshop, Painshop Pro, Gimp, Corel stb.

Csak úgy nem loknek ki,ha pl. befékezel elobb,nem tartod az ívet vagy be akarod csukni a kaput akkor nem enged és ez így van a valóságban is,szerintem még így is néha engedékeny és kiszámítható,persze semmi se tokéletes de az olyan AI-nak ami mindent megbocsájt nem sok értelme van :)

Este 7-kor kezdodoik a Rolex 24 a FOX adja az elso 1 órát,aki tudja és érdekli nézheti.

Az miért van, hogy ha festeni akarok egy kocsit, akkor 1-2percen belül ujraindul a gép? bizti hogy a VGA, de ha leveszem a graft/felbontást, akkor jó lesz?

A 2. sor találó, ez tetszik!

-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Met
nem, az AI-nak az a hátránya, hogy nem nagyon vagy csak sokára veszi figyelembe a human autót
mivel mi is emberek vagyunk (nagyrészt<#hehe> ) nem lökdösõdünk annyit ;)

hát ez a játék nem nekem való. mindig meglöknek hátulrol. igazábol is ezt csinálják?

Milyen volt a verseny? Meglepetésre Hazso gyõzött??
(Én sajna pihenni tértem a practise alatt, és be is aludtam közbe.)