51527
-
#47002 lehet. egyebkent a 250 kor durva, de hat azert Bristol megis csak Bristol, marmint az a jo benne, hogy lehet parazni a tav miatt, meghogy begolyozik-e az ember. :)
-
#47001 Hamar eltellik :)
Igen azt a hangot ami Lori mutatott a multkor neked -
#47000 A hangot? -
#46999 Múlt héten atlantába. Asszem.. Ha jól emlékszem. -
B Lori #46998 áááá itt 500 kort kellene menni :)))) -
#46997 Gordon nem tudod átdobni msn-en? Nemtudom mekkora:) -
#46996 nemnem, szerintem akkor valami masra gondolok, valamelyik heten siman keresztbe alltam magmtol (ugye ha zoldes pit utan mas csinalja ezt->sarga zaszlo, es cseszhetm a versenyt), amugy meg telleg np amiatt.. (huhh mikor is volt? )
na megyek tavszuggeralni a szervert. -
B Lori #46995 Sajnos nem tudok más linket. -
#46994 A versenytávot miért szeretnéd ha csökkene? Elvileg 50%, ez a szabály.. Igaz ennél a pályánál lehet hogy egy 30% elég lenne. -
#46993 Ma jönnék én is versenyezni, de látom fennakadás van.... -
#46992 Volt segítséged is DD:: Még1x sry.... -
IzI #46991 Ha vki megis elinditja lehetoleg ne masfelora legyen a prac:) ja es jolenne ha versenytav is csokkenne:) -
#46990 en nem. az ilyen setekkel csak azt nem szeretem, h ha koran kijovok zold alatt, akkor utanam valaki tuti keresztbe all :)
bar asszem mult heten en is keresztbe alltam hehe. -
#46989 szerettyük a júkészetupot -
#46988 Ti próbálgatátok a setet? Nagyon nehéz.. Fölleg kigyorsításnál nagyon keresztbe vágja magát.. -
#46988 nem kaptam meg az új jelszót... -
IzI #46987 Met nem neked kene inditani?:) -
#46986 Nem hiszem.. Nagyon leoltott tegnap amiért én a csöcselékben vagyok tag.. Irtam hogy kint voltam egy topikban.. Nagyon nekem esett.. Szóval nem valószínű hogy ő kint volt. -
#46985 lesz verseny, csak szerver nincs. pedig kaja kozben szivesen neztem volna a prektiszezo autohalmokat.. -
#46984 Egyenlöre nincs és nálam vmiért az MSN sem megy (egész nap). -
#46983 Lehet Alex előzetesben van -
#46982 Na mi a helyzet van?? Server?? Lesz ma verseny?
Igaz próbálgattam ezzel a settel, hát hogyis mondjam nem lesz egyszerü. -
#46981 szerintem hagyd ki a gyakszit, vagy max. fel orat... versenyen bemelegitesz, de 4 ora brisztolt fullosan is nehez. -
#46980 Ma csak addig leszek amig birom...két napja láz gyötör szédülök meg fáj minden végtagom vmi virus elkapott rendesen. -
#46979 Lori, multkor linkeltél hangokat de most nem megy az oldal, valahol máshol nincs fent? -
B Lori #46978 Feltéve ha lesz aki indít :)) -
#46977 lmao ezt jol szinkronban. -
#46976 Nem lesz ma szerver? -
#46975 khm... szörver? :) -
B Lori #46974 A server indito figyelmébe ajánlom a #46904 hozzászólást -
#46973 Nem jó ez sem.. Nagyon csúnya a gép.. Bele lóg az aszfaltba. Nagyon gázos.. De az irányithatósága elég jó. -
B Lori #46972 Nemhiszem,próbáld innen letolteni a Mod-ot hátha van valami kulombség ez a fejlesztok oldala :http://aussiev8.flashqldracing.com/
Amúgy a TA-nal is volt olyan hiba hogy a player auto belesullyedt az aszfaltba.
-
#46971 Hát ja. Végülis nem rosz vezetni, de a graf nagyon rossz. A Kocsi kereke beleér a kasztniba nem szép az autó formája, hát nem tom.. Ezen lehet javítani? -
B Lori #46970 Van ott olyan hogy Car Files,ott van 1-2 auto kulon csak egy cars konyvtár kell és lehet próbálni,nem kell ahhoz 30 autó :) -
#46969 Hát ja kapja be az Iracing.. Még nem tudok vele menni mert nincs mivel DD:: Szóval töltögetek. Elég lassan jön valami gáz van rohadt lassu a net ma.. Folyamatos csak lassabb mint szokott lenni.. Mind1 van időm végülis. -
B Lori #46968 Én még régebben az elso változatot próbáltam és jól nézett ki,akkor ez se lehet rossz,amúgy ezt is kulon exe-vel tervezték csak hát az iracing ezt is megtiltotta de szerintem a TA fizika eléggé passzol hozzá -
#46967 Ahah,ok. nekem most jött le ugyhogy kiproszilom.. -
B Lori #46966 Csak a Mod-ot hogy lássam valoban az-e a játékban nem próbáltam csak kicsomagoltam......az USA stock car után valamennyire érdekel hiszen ez a "NASCAR" road változata de hát én az ovált kedvelem,az NR-be meg ugye a váltó hiba miatt duplán nem csípem,max a rovid versenyeket :) -
B Lori #46965 Szivesen...egy kis Bathurst-ot majd valamikor nyomhatnánk,tavaly a CTS-el mentunk ott a Mixed-be de hát az nem oda való :)) -
#46964 jaja. Te leszedted? Vagy nem érdekel ez a fajta verseny?