NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HaZso
De még mennyire hogy szeressük <#worship>

<#eljen> Ezeket szeressük! <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Uhh, de várom már 😊<#eljen>

CodeRed
Hát toborzó videó már elkészült, csak pár engedélyezés kell neki mert a régi nagyöregek videójaiból és egyéb hozzávalókból is látható benne jópár nosztalgikus jelenet, melyek jó 4 évvel ezelõttrõl valók, és így remélhetõleg hamarosan publik lesz..addig pár kép ízelítõnek. A sok köszönetet majd akkor rebegem el :-)

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Természetesen ez csak javaslat volt a tapasztalatok alapján,a pálya nem gond hiszen a leírt 4 éjszakai pálya ott van a HNR-en,Darlington is az, habár a naptárban nem "night" de ott láttam a csillagot.....már tobbszor jeleztem hogy segítek ez ugyben és ha igény van rá szivesen osszeszedem,feltoltom akár az osszes pályát is,most csak ezeket neveztem meg mivel szerintem ez nagyobb változatosságot jelent mint a Lowes2005 ami ugyan olyan mint az eredeti és nem kell toltogetni se.
A CTS nél is segíthetek,feltéve ha reális pályákon szándékozunk menni,a kitaláltakkal nem foglalkozok 😊

Setup:a fékerot még én is elobre tudom tolni pár %-al,attól nem lesz vezethetetlen az autó,fast-nál is meg tudom csinálni hogy ne legyen értelme váltogatni,ez nem gond de ismétlem nem akarom ezt senkire ráeroltetni,a célom csak az hogy a versenyek végére ne 3 ember maradjon.

Na most vagy velem van a gond vagy az általad leírt mondatokkal, de én ennek a felét sem értem.

Pályák.
Számomra éppen elég nehéz feladat összeszedni azt a néhány pályát ami mellé csillagot raktam, de ha te összeszeded az összeset, berakod egy csomagba, feltöltöd valahova és belinkeled ide, akkor ám legyen.
Setup. Szintén zenész, én ehhez süket vagyok, Zsonak egyre kevesebb az ideje ilyesmire, szóval ennek fényében gondolkodjatok.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Két észrevételem lenne,bármelyik setup nyer szerintem lehetne apró változásokat rajtuk végrehajtani,pl. az UK nál a féket elobre mert lapos pályákon de foleg pit kiálásoknál problémát sárgát kiesést okozhat,a fast-nál ugyan ez a helyzet a lapos váltogatós pályán,tudom hogy nem kotelezo de ez úgy van mint a custom setnél hogy mégis használja ha gyorsabb,ha meg elmegy a sebesség akkor kilép stb.

A másik meg a pálya cserék,tudom hogy novelni nem akarjuk a számát ezért csak annyit hogy a Lowes-t és California-t felesleges cserélni helyette lehetne más pl.California,Phoenix de még ide sorolható Texas,Atlanta is aminek eggyik versenye éjszakai ami ugye abban is kulombozik hogy más a pálya tapadása.......nekem megvan Infineon jelenlegi változata is 😊

Ellenfelet 😊)

Ami a szabályokat illeti a NR2003 tartalmaz egy olyat hogy Driving Lessons,nézd meg abból sokat lehet tanulni 😊

Met
boxba pályától függõen van megszabva a sebesség, a pálya adatainál le van írva ott ahol a kanyarok dõlés szöge stb.
tartani kell a pc sebességét a zöld beintéséig

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Megvan.
Még pls az alapokat irja le valaki 😊
Pl a boxban mennyivel kell menni max?
Meg azt nemértem, hogy amikor kezdõdik a verseny, én vagyok az elsõ, és ha lement a safecar, akkor mennyivel kell mennem?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Akkor versenytársat?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

A összesítés könnyítése érdekében kértem privátot, mert a franc akar 2-3 oldalt visszaolvasni és átböngészni.
Szóval ha neked UK, akkor felõlem beírhatod ide is, de egy privátot azért dobj róla nekem is 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

bcs78
Ellenséget lövöldözõs játékokban keress....

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Hogyan lehet sok ellenséget berakni Singlebe? Vagy ami alapból van az a maximum? Nemtaláltam olyan menüt, ahol lehetne állítgatni.

Hogyan lehet sok ellenséget berakni Singlebe? Vagy ami alapból van az a maximum? Nemtaláltam olyan menüt, ahol lehetne állítgatni.

bcs78
Publikban is lehet szavazni az UK setre?

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Met
Nincs valakinek admin ismerõse dc hubon vagy torrenten?
Körüziben nyomatni a reklámot.

Met
3. <#rinya><#szomoru1><#shakehead><#confused><#szomoru2>

sajoati
ok, skacizzz, kene akkor szezon elotti reklamot nyomatni, tom, hogy Alex, meg sokan telehozzaszoljak mindenfele itt az sg-t, esetleg lehetne nyomatni vmi reklamot, nem futam napokon tudnank sajat hoszton vendegeket fogadni, hogy kiprobaljak, mittomen.

a videokkal is nagyon kafan lehetne reklamozni, de .. csinalok egy szignicsort, azzal fogom. 😊

Endure, in enduring grows strong...

1. fast2 mindenhova
2. Richmond még a rájátszás elõtti utolsó futam, a sárga egy kis nyári idõtöltést takar.
3. nem lesz 😊

Met
fast vagy fast2?
És egységesen mindre az vagy ssw custom?

miért sárga és miért rózsaszín és a két szín között miért fehér Richmond?<#zavart1>
lesz AD70 Mod?

Nyahh, elkészült a CUP naptár (CTS is érkezik majd)...nézzétek meg, a változás nem sok benne, a csillaggal jelölt pályák változnak a tesztelt verziókra és néhány új is bekerült.
Ezeket majd egyben letölthetitek a HNR oldalról.

A naptárt itt találjátok.

Közben, hogy ne bonyolítsuk agyon a dolgokat privátban mindenki leadhatja a voksát a pénteki beállításokra.
A három választási lehetõség: FAST, UK, mind1.
Csak azok szavazzanak akik valóban el is indulnak majd a futamokon!!!

sajoati
ja, drag race alatt nem csak one-on-one lehetne, hanem ha vegre vki (pl. en lol, de en inkabb nem) csinalna egy szeles egyenest, abban akar tomeges drag race is lehetne, ugy, hogy mindig az utso esik ki, vagy tok mindegy, vmi jo szamolasi szisztemaval. 😊

sajoati
csak annyit mondanek, hogy a viszonylagos inaktivitasom ellenere (az utobbi idoben), szandekomban all minden versenyen reszt venni, kedden is, pentekn pedig csak ha esetleg eppen elutazom, max. akkor nem, 2005 ben 36-bol 34 versenyen indultam penteken, 36-bol vagy 30-32-on kedden, ezt szeretnem megtartani tovabbra is.

en tamogatom a mindenfele 'jatekos vetelkedo' jellegu extra esemenyeket is, ha kell, sajat hoszton, es mindenfelekeppen mas ligakbol atcsabitva (meghivva) embereket, Shootout-ok, drag race-ek, random palyan tartott race-ek, stb.-k rendezesevel.

az a jo, hogy van cel ("legyen sok versenyzo a ligaban"), van kozonseg (bujtatva, de a sok szimes mindenfele), csak az eszkozoket kell jol megvalasztani.

Az,de amíg nincsenek részletek felesleges reagálni,én már nem is merek nagyon írni ez ugyben,ha ránézel a forumra olyan mint ha mi ketten koveteloznénk állandóan és a tobbieknek mindegy mi lesz,vagy ok is a részleteket várják 😊)

gordon 24
Jó de most off season van. Majd kiderül, mi lesz.

Downhill!!

Elosszor várjuk meg mi lesz,lehet hogy lecserélik a pályákat legalábbis azt a kettot,a legfontosabb tényezo péntekre a létszámot illetoen a setup és arról lesz szavazás.......keddi napot én úgy képzeltem hogy azok dontik el akik részt is vesznek hogy mi legyen de a létszámot látva felesleges bonyolítani,ha nem tetszik lehet saját host vagy offline AI-val 😊)

Thx!

gordon 24
Szerintem érdemes lenne a pálya javitások szavazását is feltenni. Mivel nagyon sok de legalább 2 pálya megváltozott Las Vegas és Homestead. Ezekt mindenkép cserélni kéne. És szerintem az új pályákat is érdemes lenne berakni. Igaz igy egy ujonnan érkezett emberkének nehezebb dolga lesz. de ez mind1 hiszem megtudjuk mondani hogy mit hol talál. A többibe egyett értünk Szerintem mindenképp kellene CTS Oval verseny is. Igaz hogy a Fizika ugyan az de a érzés más.

Downhill!!

Nem lesz szavazás csak nagyon minimális kérdésrõl.
Keddenként rövidebb táv, egyforma fast beállítás, sokkal több ovál, jóval kevesebb road verseny lesz.
A pénteki napon is összesen csak a setupról lesz szavazás.

Én már arra lennék kiváncsi hogy mennyi embernek van legalább szándékába résztvenni a bajnokságban,meg arra is hogy a setup,keddi versenyek,pályák stb.dolgokba lesz-e valami kozvéleménykutatás esetleg szavazás?

gordon 24
Hát jó.. Akkor marad offline

Downhill!!

Csak a pole poziciósok és az elozo Shootout gyoztesek....a versenygyoztesek az All-Star-on számítanak.

Az a helyzet hogy a tétnélkuli versenyeknek nem sok értelme van

gordon 24
Igen a Gatorade az nem megoldható. De ha a Bud Shootout nak a bekerülési szabályait áthágjuk akkor mehetünk mind annyian. Ebbe el térhetünk. De nem ugy van hogy Budon mindenki elindulhat aki nyert futamot? Te is mehetnél elvileg nem?

Downhill!!

A Shootout-on 6-an indulhatnának,kozuluk mostanába csak 2-en aktívak.
A Duel-nek csak offline van értelme,online nem tudod a rajtsorrendet editálni.

Alexease
Boldog szulinapot!
gordon 24
hát ha csak ketten lenénk nem sok értelme van. De ha valaki jön még akkor mehetünk.

Downhill!!

gordon 24
Hát ez a multis dolog nem egy nehéz dolog. Tulajdonképpen kell a játék+egy csomó kiegészítés de ha érdekel a dolog ezeket ugyis elmondjuk hogy mi kell.Aztán befizeted a server dijjat ez fent van a honlapon mennyi. Amikor minden készen áll tehát a pénz is és a javitások is a játékhoz akkor már csak egy festés kell, és jöhetsz.
A Multi ugy néz ki hogy kedden és pénteken van verseny. Keddenként kitalált bajnokság van (mixed) ami egyenlõre két modból áll a Truck és az Aero88 az Aero Oval és Road pályán Truck sajnos csak Roadon. A versenytáv kb 1óra.30 perc.
Pénteki nap pedig a Nextel Cup kicsinyitett mása.Ugyan azokkal a futamnevekkel és pályákkal mint az igazi Nextel cupa. Persze annyi módosítással hogy a versenytáv az igazi fele. Ez pályától és sárgától függõen kb 1óra 30perc 2-óra körül van.

Hát kb ennyit kell tudni róla. Ja és igen a nézet. Csak belsõ kamerás nézet van, és kuplung rásegítésen kívül minden segítség tiltott. Ha gyakorolni akarsz akkor egyenlõre a honlapon lévõ setupokkal gyakoroljol a Fast2-vel. Még nem dölt el hogy ez marad-e vagy sem de ezzel is tanulj meg vezetni errõl már könnyebb fejlõdni a gyorsabb setupokra. Hát tényleg ennyi ha valamit kihagytam a többiek irják úgyis.

Üdv.

Downhill!!

Ha Sanyi nem lesz akkor hagyjuk az egészet.

Met
azért fizetni kell, hogy velünk tudjál nyomulni,
ingyen a sierra szerverén lehet menni de oda meg csak eredeti játékkal tudsz felmenni

Valaki leirná, hogy hogy is megy ez a multi? mert nagyon nem vágom, a "bannerben" meg csak ien bajnokságok vannak irva. szerverért fizetni kell?

gordon 24
Srácok a BudShootout-ot és a Gatorade-et nem játszuk le. Igaz a Shootout-ot tudnánk csak mert a másiknak kicsit bonyolult a lebonyolitása meg az hogy kik indulhatnak meg kik nem. De azért legalább gyakorolnánk a Dyatona 250-re.

Downhill!!

gordon 24
Ha akartok menni én itthon vok!!! És indulok!

Downhill!!

Rám ma ne várjatok, nem leszek.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Lesz ma valami?

BSZ!

de itt hol van valami FAQ féleség?

CodeRed
Még1x: Klikk a bannerre...

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Met
nem, papyrusunk van