51527
-
#46923 Pénteken vigyázni Bristolban, nehogy így járjon vki... (aki esetleg nem látta volna) :) -
#46922 SZERVER ELINDITVA!
HNR CTS Cup, Watkins Glen 2006, 18 kor, Custom Setup, Moderate -
B Lori #46921 Ma a servert Watkins 2006-al custom setup-al és moderate séruléssel kérteik indítani. -
B Lori #46920 Hát itt hulyeséget írtak ugyanis nem -7 hanem - 5 a kulombség tehát most kezdodik!!! -
B Lori #46919 http://nol.hu/cikk/436982/ -
#46918 ó anyám, akkor ellesznek hajnali 4ig is -.-
hm, minden world clockon negyed 4 van, biztos jól számolsz? -
B Lori #46917 USA-ba mától van mát a nyári idoszámítás igy + 7 óra -
#46916 Baszus!!! Most számoltam ki hogxy pont Daytonán nem tudok indulni.. A Ku..va életbe.. Pedig cts Daytona de jó lett volna.. Szemétség! -
#46915 pre race már 10től, nem? (4 pm) -
B Lori #46914 Ma este 23:00-tól kezdodik a kozvetítés a FOX-on -
72TSanyi #46913 Kössz, ez új! -
IzI #46912 Busch nem lehet nezni most valamelyik adon? ABC adja elvileg TVUplayer-en nem talaltam -
#46911 Ez de komoly.. Eddig fel sem tünt.. LOL.. DD. -
#46910 Azok a Download/Letoltes reszben vannak:) -
72TSanyi #46909 A 'Report' link alatt. Az 'Eredmények'-hez szükségem lenne egy html fájlra, amit a játék készít. -
#46908 Hol látod az eredményt? A HNR oldalon nincs fent. Replaybe nézted? -
B Lori #46907 Most látom az eredményt,ha nem vagyok mérges meg lusta akkor egy top 10-et elérhettem volna -
B Lori #46906 -
B Lori #46905 Egy vérbeli NASCAR-os Bristolt nem hagyja ki!! -
#46904 Jövő hét pénteki UK Bristol V1 setup, eredeti Bristol lesz, nappal! -
#46903 szeretem ezt a pályát, szal én nagyon élveztem az autókázást tegnap, még úgyis, hogy sok vizet nem zavartam. sajnos a második pittelés után nem melegedtek fel a gumik olyan gyorsan, mint vártam, és 2 körrel később megindult a hátulja, bele a falba, onnantól inkább hagytam az egészet.
legközelebb texasra jövök a hónap végén, azt hiszem. -
IzI #46902 Kosz, -
#46901 Komoly.. Jól néz ki. -
#46900 Sajnálom tényleg. Nem direkt volt. Legközelebb okosabban szurok be. -
#46899 nem gond, csak sajna realistic damage-nel ilyen palyan ez egy DNF-fel volt egyenerteku nekem.
az utobbi idoben egyebkent is ramjar a rud, de majd csak lesznek jobb versenyeim is. -
#46898 nem gond, csak sajna realistic damage-nel ilyen palyan ez egy DNF-fel volt egyenerteku nekem.
az utobbi idoben egyebkent is ramjar a rud, de majd csak lesznek jobb versenyeim is. -
72TSanyi #46897 Szerintem poénos, nekem tetszik! -
#46896 Idén ilyeneket csináltam a "csoportlépek" helyett...ha van rá érdeklödés folytatom. -
#46895 -
#46894 -
#46893 -
#46892 Gratulálok Izi! Már érett három 2. hely után.
Nem örülök a második helynek annak ellenére sem,hogy nem voltam soha 2.,
de elnézést sem kérek,mert mert nem érzem magamat hibásnak (nem az egyedüli okozónak)...csatáztunk a helyért oda-vissza igy jött ki sajnos sztem "addig dobtunk rá egy lapáttal",hogy egyikünk sem volt 100%-ig ura a helyzetnek és ez lett a vége...
Senki ne várja el tölem,hogy 2 körrel a végeelött "félreállok" és én sem várom el mástól.Én ugylátom,hogy mentem a saját ivemen Pumy is a sajátján,hol ez volt a jobb hol az.Sztem nem ráhuztam mivel nem volt mellettem hanem kiforgatott (nem mondom,hogy ott nem volt gyorsabb)de elötte voltam és ugygondoltam választhatok ivet és azt tettem.Lehet érte hibáztatni...Azt nagyon sajnálnám ha a mögöttem jövök mind kiestek volna szerencsémre ez nem történt meg.A célbaérkezéskor mindkét kerekem elöl defektes volt bocs a furcsa "kanyarodásért". -
#46891 4 futam, 4 győztes a CUP bajnokságban :-) -
#46890 Hát őszinte részvétem!! Nem volt a legjobb verseny ez.. Rosszul indult és a vége se lett másmilyen.. Na majd legközelebb. -
B Lori #46889 Igen,kidobott utána lefagyott a gép is -
#46888 Veled mi történt? Ledobott a server vagy mi volt? mert füstöt meg ilyesmit nem láttam csak hogy kiirta hogy eltávoztál. -
#46887 Megnéztem a visszajátszást. Hát igen... Túlságossan fel mentem. Te is kicsit lejebb voltál de én rontottam nagyobbat. Ha gondolod ovj! -
Toya #46886 Talán kedden is be kellene nézned :P -
B Lori #46885 Inkább moderate sérulés :)) -
IzI #46884 Utolso 10kor jovolt a tobbi resz nagyon unalmas volt.Szerintem rovidebb versenyek kenenek mivel fel tarsasag ugyis lemorzsolodik es hat 6-7en 100 kort menni hat nem tom:) Balesetrol meg annyit hogy ilyen barmikor megeshet voltak mar ennel csunyabbak is