51527
-
B Lori #47042 http://www.thepits.us/board/viewtopic.php?t=9161 -
B Lori #47041 Ne is mond,ritkán vagyok ideges verseny kozben de tegnap az amator hibám után hihetetlen ámokfutással mentem a tobbszor is elvesztett fejsze nyele után ez a Bristol itt a HNR-be sehogy se akar sikerulni pedig alig vártam de talán ez a gond,a nagy akarásnak nyogés a vége :))) -
B Lori #47040 Akkor nem tudom mi lehet a gond nekem segített,most néztem azt hiszem ez a volt az amit leszedett
http://download.microsoft.com/download/e/2/f/e2fcec4b-6c8b-48b7-adab-ab9c403a978f/wvc1dmo.cab
Esetleg próbálj újrainstalálni Activex-t meg Falash player-t -
#47039 érdekesség: senki nem úszta meg sérülés nélkül. (jó, mondjuk HaZso 74-es body damage-e nem egy nagy vasziszdasz.) -
#47038 7-en
2007.03.16 Bristol unofficial results -
#47037 Hát nem tudom.. Minden más megy csak a Wheels nem. Nem igazán értem. Elmentem arra az oldalra leszedtem azt az Activex vezérlőt, de semmi. Ugyan ugy tölt de nincs kép és hang sem. De csak ennél a többi műsor jön. -
B Lori #47036 Most próbáltam megy az adás.....nekem is azt csinálta hogy toltotte az adást rendesen de kép nem volt azért próbáltam a weboldalon,ott is elkezdte tolteni aztán egy ido után megjelent egy ablak hogy engedek-e instalálni valamit (Microsoft) aminek sajna a nevét nem jegyeztem meg,engedélyeztem és 1-2 mp után egybol lett kép....IE7-est használom. -
#47035 Mi lett az eredmény,hányan élték túl? -
IzI #47034 -
#47033 Próbálgattam megcsinálni, de nem tudom mi van. Engedélyeztem meg minden. De nincs kép. Olyan mintha nem lenne adás. Más bejön de a wheels nem.. Nem vágom.. Most nálad van müsör rajta? -
#47032 nekem is a tvu connecting.. aztan stopped... nezem a viidoo-t hatha ott... -
B Lori #47031 Nekem is így volt de probáltam az oldalukon az IE(7)-n keresztul és kidobott valamit hogy install (Microsoft termék) megengedtem 5 mp-n belul már volt kép,most is megy a TVU-val is 53060 a száma
http://www.viidoo.com/en/index.php -
#47030 Nekem nem megy a Wheels sajna nem tudom miért... Nincs kép se meg hang se.. Ugyhogy nem tudom mi van. Valszeg buktam a témat. -
B Lori #47029 Most kezd a Nextel Cup kvali (TVU Wheels) és a CTS nem 3-kor hanem 2 kor lesz mert most csak -5 óra a kulombség -
#47028 THX!! (inkább ne jó ez nekem DD:) -
#47027 Thx majd kitalálok valamit.. -
B Lori #47026 ....amúgys szerintem újra kellene futni mert IzI nem tudott koncentrálni -
#47025 Alexnek vagy most mar tan Pumynak dobsz egy mailt, es nyilatkozol benne, ha lehet minel hosszabban, mert azt szeressuk.
grat mindenkinek, aki korbeert, igazi eletbenmaradtak fiiling lett a vegen belole, nekem is bejott nagyon, volt egy periodus, miutan feketet kaptam, hogy iszonyat nehezen tudtam koncentralni, akkor mentem neki Gio-nak (bocs erte), meg amugy is eleg brusztolos futamra sikerult, de hat akkor is jo volt. :) -
#47024 Jó volt nagyon.. Mivel életemben elöszőr lettem 2.dik a versenyen. Mi a tehendőm? Ez a Riprt vagy mi ezt hogy kell kinek stb? Léci aki tudja irja kösszi!. -
#47023 en felraktam, es hat nem olyan nehez megerteni, inkabb az kavarhat be, hogy viszonylag sok "toltelekszoveget" mond...
az eredeti az termeszetesen jobban ertheto, de ez meg fiiilingesebb... :) -
IzI #47022 Bocs Met ez van amikor nincs kedvem jatszani nem koncentralok elegge es csak megyek elore.Inkabb ki is leptem nehogy meg vkit elussek ugy mint teged. -
#47021 Miért nem lehet tartani sárgánál a sebességet? -
#47020 Most már tuti benne leszek valamelyik idei videóban... -
#47019 Ez ennyi volt... -
B Lori #47018 Háát nem olyan steril mint az eredeti,tehát csak óvatosan :)) -
#47017 -
#47016 ja az előbb rányomtam valamire csak nem figyeltem oda:DDDD -
IzI #47015 :P -
#47014 Elkuldtem volna a jelszot, de letiltottal a privatuzeneteknel;( -
#47013 SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Bristol-Night, 250 kor, UK Setup! 40 edzes! -
#47012 ez érthető? mert egyszer leszedtem valami real spotterhangot és egy kukkot nem értettem belőle:) -
IzI #47011 Mert unalmas 60kort egyedul menni azert :) Versenytav felenel jo ha megvan az indulok fele es hat eleve nem indulunk sokan igy hat ellehet kepzelni hanyan korozunk :) -
B Lori #47010 Itt meg a spotter http://www.dwarehouse.com/ -
B Lori #47009 Szerintem Bristol-ba kellemesebb a 250 kor mint Martinsville-be.....ha nem lenne sok sárga és elkapod a ritmust nem olyan vészes az. -
#47008 thx
Neked is Gordon:) -
#47007 Itt vagyok, sorry, mindjart intezkedem! -
#47006 Hát nem tudok felmenni msn-re. Nem mükszik.. Ugyhogy most nem. Ma menj a gyárival ha holnap megy az msn átküldöm ok? -
B Lori #47005 Találtam Sounds_of_NASCAR_06.zip -
#47004 a ketto nem zarja ki egymast. :) roundhouse barf. -
#47003 inkább hogy mikor rókázza el magát :DDD