51527
-
72TSanyi #47082 Haldoklik a netem, nem tudok bemenni a szerverre. -
#47081 Nem gond.. Az sem gond ha nem tudjátok indítani. De akkor legyen a tagoknak elérhető hogy ujra tudják indítani. Ezt titkosan lehet kezelni. Ha csak mi tudunk róla bárki tudja indítani állitani stb.. Szerintem ezt kell végig gondolni. -
Toya #47080 Újraindítottam, de azt hiszem 0 felelősség terhel ez ügyben, mert én most értem haza munkából és adminként indítottam újra és nem szerver oldalról.
Amúgy 100%-ban egyetértek veled, én a péntekit ezért is hagytam ki! -
#47079 Hahóóóó!!!! ÍElmegy az időő!!! Mivan itt? ez igy nem müködik! Adjátok ki ezt a jelszót hogy bárki ujra tudja indítani.. Már 3 dik hete megy a szívás emiatt. -
#47078 servert ujra kéne indítani, lejárt a pratice! -
#47077 SZERVER ELINDITVA!
HNR CTS Cup, California-Night, 50 kor, Fas Setup, Moderate
-
#47076 THX! -
#47075 Aha értem.. Hát köszi! remélem jók lesznek. A Darlingtont meg köszönöm. -
B Lori #47074 Darlington Night -
B Lori #47073 Kansas,Chicago,Indianapolis még nincs új máshol se de állítólag az idei versenyejre megcsinálják és a régieket is aktualizálják már lesz Atlanta legújabb verziója is,a tobbit meg mások csinálták mint a Darlington-t is.....Daytona-bol meg van választék,nekem offline revamped tetszik e legjobban. -
#47072 Van IWIW meghívóm, ha valakinek kell szóljon!! -
#47071 :DD:DDDDD . Csak nem te is elmulasztotad? -
#47070 Kellene!! Feltenéd nekem.. Minden pályát kicseréltem a naptárba védőfalasra. Persze a Daytona Tr és Talladega Tr ek kivételével. És Kansas meg Chicagoland kivetelével. Ebből nem találtam Védőfalast. Daytonából és Degából van, de inkább Tallyrally mint védőfal.
Ugyhogy Kéne a Darlingtonból is. (és ha nem vagyok pofátlan Kansas és Chicago is ha van olyanod) -
B Lori #47069 Pssszt!! -
B Lori #47068 BSZ! -
B Lori #47067 Háát most azt hiszem sehol de feltoltom ha kell :) -
#47066 Most nézegettem a nascar.comon a versenynaptárat elég sokat változtattak rajta. Összevetettem a mienkel van sok eltérés javitjuk, vagy ennyire nem érdekes?
A HNR naptár azon része:
Infineon,Daytona,Chicagoland,New hampsire,Pocono,Indianapolis,Watkins glen
A NASCAR.com naptár azon része:
Infineon,New hampsire,Daytona,Chicagoland,Indianapolis,Pocono,Watkins Glen.
Szerintetek? Azt is észrevettem hogy az elnevezések is változtak. Nem kötekedem, csak ma frisitettem az itthoni versenynaptáramat és erre lettem figyelmes. -
#47065 Lori a védőfalas Dalingtont honnan lehet leszedni? Nem igazán találom. -
#47064 Atlantára én elküldtem. -
#47063 A bristoli és Atlantai nyilatkozatok mikor kerülnek fel? Azon kívül pedig szerintem szankcionálni kellene azokat akik nem tezsik meg. Hiszen a HNR szabályrendszerben is benne van! -
#47062 THX! -
#47061 Boldog Szülinapot Alex! -
#47060 KOSZI Mindenkinek!!! -
#47059 csatlakozom az előttem szólókhoz :D -
72TSanyi #47058 Boldog Szülinapot, Alex! -
#47057 BSZ ALEX! -
#47056 HBD Alex -
#47055 Boldog Szülinapot! ;-) -
#47054 Boldog születésnapot Alex!!! -
#47053 Még nem.. Mindjárt leszedem.. Tegnap este volt egy kis dolgom.. De assszem mindet letöltöm. Sokkal szebbek.
Bristolról az meg az a véleményem hogyha az igaziak a rövid pitet használják zöld alatt és nincs kerítés akkor minden képpen cserélni kell. -
B Lori #47052 Bristol-t nézted? Azt érdemes lenne kicserélni a rovid pit miatt,akkor csak kb. -4 vagy 5 kort kaptam volna a buntik miatt -
B Lori #47051 Igen,meg a pit road is át van csinálva 43 autónak,szóval sokkal realisztikusabb.....az osszes safer pálya nagyon szépen meg van csinálva,offline verziómba szinte nincs is org. pálya,csak az aminek még nincs új változata :) -
#47050 Jahhh.. DD. Akkor nagy ujdonságot mondtam... DDD: -
B Lori #47049 Busch szériát az ESPN-ABC adja elobe a Speed csak ismétli -
#47048 Igazából nagy különbség nincs. Csak annyi hogy a hátsó egyenesben épitettek kb 2004-ben egy uj gyalogos felüljárot ezt rakták bele. Aztán a Safert a falra. És nagyobbak a tribünök. Gondolom ezt is átépitették. Szebbnek sokkal szebb én ezen tolom asszem majd itthon! -
B Lori #47047 Háát már kb 1 éve :)) -
#47046 Hát akkor ezt szippancsoltam.. Végülis nem olyan nagy gond mert a CTs-t ugyis adja az Abmoteurs csak ugye nem élőbe hanem pár napra rá.. A Nextelt is tudom nézni. Egyedül a Busch seriával van baj.
Egyébként a Saferen van az uj Dover nézted? Nagyon szépnek tünik most szedtem le mindjárt kipróbálom.. Nem rakjuk be HNR-be? -
B Lori #47045 Nekem mukodott,néztem a CTS-t is meg este is próbáltam Sebring 12 órás ment rajta,ha jon az adat de nincs képed akkor az nem attól van hogy kevesen nézik,ha nem jon adat és stopped van akkor nincs adás. -
#47044 Hát nm tudom mi a franc van. Pedig pár hete néztem rajta a CTs-t. Most meg sehogysem akar menni. Szóval nem tom mit csináljak. A többi adó tok jól mükszik. A Wheels nem elég érdekes. -
#47043 Engem meg az bosszant,hogy idén 5 futamon 4 baleset (abból 3X vétlen voltam,Daytonában is nekemjött vki de lepattant rólam azzal 5/5 lenne az arány) gondolkozom rajtam minek csinálom még egyáltalán...Bristolon sem fértünk el 10-en.Rendere a versenyek eleje oroszrulettezéseel telik el.