51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    Thx! Csak az gond hog a Smirnoff a telhetetlen és eredményeket kovetel,az Exxon-al nincs gond
  • 72TSanyi
    Ahogy nézem Hazso utolsó körben szerzett 2. helye egyben a bajnokságban való vezetés átvételét is jelentette! Komoly.
  • gordon 24
    Na most erre mit mondjak? Inkább semmit!!
  • gordon 24
    Nem gond.. Csak majd ki kell találni valami módszert. Igaz ha 6-7-en leszünk akkor a server sem kell.

Vannak akik keresenek servert mert nem tudnak játszani annyian vannak. Nekünk meg lassan nem kell.
  • Yeltzin
    baszkii elfelejtettem a mai futamot :(
  • HaZso
    A californiain is jól mutat
  • Toya
    Köszi, hogy visszaengedtél Ati, sajnos a kocsi totál lett akkor.
    Igazából nem tudom mit akartál, mert belsőn kezdted a kanyart aztán belém érkeztél meg.
    Kicsit óvatosabb is lehettél volna, főleg hogy a spotter folyamatosan pampogott. Kicsit bosszant a dolog, mert jól elvoltunk.
  • Alexease
    Sorry, en is dolgoztam, fel 10 utan szabadultam, nem tudtam ujrainditani:( Met-nek megadtam a kodokat, de O sem er ra mindig. Csak biztam benne hogy otthon lesz;)
    De megadom Toyanak is - bar O is folyamatosan dolgozik - de O majd tovabb tuda adni valaki(k)nek, hogy tobb lehetoseg legyen.
  • 72TSanyi
    Haldoklik a netem, nem tudok bemenni a szerverre.
  • gordon 24
    Nem gond.. Az sem gond ha nem tudjátok indítani. De akkor legyen a tagoknak elérhető hogy ujra tudják indítani. Ezt titkosan lehet kezelni. Ha csak mi tudunk róla bárki tudja indítani állitani stb.. Szerintem ezt kell végig gondolni.
  • Toya
    Újraindítottam, de azt hiszem 0 felelősség terhel ez ügyben, mert én most értem haza munkából és adminként indítottam újra és nem szerver oldalról.
    Amúgy 100%-ban egyetértek veled, én a péntekit ezért is hagytam ki!
  • gordon 24
    Hahóóóó!!!! ÍElmegy az időő!!! Mivan itt? ez igy nem müködik! Adjátok ki ezt a jelszót hogy bárki ujra tudja indítani.. Már 3 dik hete megy a szívás emiatt.
  • gordon 24
    servert ujra kéne indítani, lejárt a pratice!
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!

HNR CTS Cup, California-Night, 50 kor, Fas Setup, Moderate
  • Alexease
    THX!
  • gordon 24
    Aha értem.. Hát köszi! remélem jók lesznek. A Darlingtont meg köszönöm.
  • B Lori
    Darlington Night
  • B Lori
    Kansas,Chicago,Indianapolis még nincs új máshol se de állítólag az idei versenyejre megcsinálják és a régieket is aktualizálják már lesz Atlanta legújabb verziója is,a tobbit meg mások csinálták mint a Darlington-t is.....Daytona-bol meg van választék,nekem offline revamped tetszik e legjobban.
  • gordon 24
    Van IWIW meghívóm, ha valakinek kell szóljon!!
  • gordon 24
    :DD:DDDDD . Csak nem te is elmulasztotad?
  • gordon 24
    Kellene!! Feltenéd nekem.. Minden pályát kicseréltem a naptárba védőfalasra. Persze a Daytona Tr és Talladega Tr ek kivételével. És Kansas meg Chicagoland kivetelével. Ebből nem találtam Védőfalast. Daytonából és Degából van, de inkább Tallyrally mint védőfal.

Ugyhogy Kéne a Darlingtonból is. (és ha nem vagyok pofátlan Kansas és Chicago is ha van olyanod)
  • B Lori
    Pssszt!!
  • B Lori
    BSZ!
  • B Lori
    Háát most azt hiszem sehol de feltoltom ha kell :)
  • gordon 24
    Most nézegettem a nascar.comon a versenynaptárat elég sokat változtattak rajta. Összevetettem a mienkel van sok eltérés javitjuk, vagy ennyire nem érdekes?

A HNR naptár azon része:
    Infineon,Daytona,Chicagoland,New hampsire,Pocono,Indianapolis,Watkins glen

A NASCAR.com naptár azon része:
    Infineon,New hampsire,Daytona,Chicagoland,Indianapolis,Pocono,Watkins Glen.

Szerintetek? Azt is észrevettem hogy az elnevezések is változtak. Nem kötekedem, csak ma frisitettem az itthoni versenynaptáramat és erre lettem figyelmes.
  • gordon 24
    Lori a védőfalas Dalingtont honnan lehet leszedni? Nem igazán találom.
  • DTap
    Atlantára én elküldtem.
  • gordon 24
    A bristoli és Atlantai nyilatkozatok mikor kerülnek fel? Azon kívül pedig szerintem szankcionálni kellene azokat akik nem tezsik meg. Hiszen a HNR szabályrendszerben is benne van!
  • Alexease
    THX!
  • Tihy
    Boldog Szülinapot Alex!
  • Alexease
    KOSZI Mindenkinek!!!
  • Met
    csatlakozom az előttem szólókhoz :D
  • 72TSanyi
    Boldog Szülinapot, Alex!
  • Cowek
    BSZ ALEX!
  • bcs78
    HBD Alex
  • HaZso
    Boldog Szülinapot! ;-)
  • gordon 24
    Boldog születésnapot Alex!!!
  • gordon 24
    Még nem.. Mindjárt leszedem.. Tegnap este volt egy kis dolgom.. De assszem mindet letöltöm. Sokkal szebbek.

Bristolról az meg az a véleményem hogyha az igaziak a rövid pitet használják zöld alatt és nincs kerítés akkor minden képpen cserélni kell.
  • B Lori
    Bristol-t nézted? Azt érdemes lenne kicserélni a rovid pit miatt,akkor csak kb. -4 vagy 5 kort kaptam volna a buntik miatt
  • B Lori
    Igen,meg a pit road is át van csinálva 43 autónak,szóval sokkal realisztikusabb.....az osszes safer pálya nagyon szépen meg van csinálva,offline verziómba szinte nincs is org. pálya,csak az aminek még nincs új változata :)