51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • bcs78
    Márpedig ez egy kilépési ok, legalábbis nálam ez volt az ok. Nem a sárgával volt a gondom, hanem azzal hogy szinte csak sárga alatt mentünk. Én is tudom, hogy volt a valóságban is olyan verseny, amin volt vagy 15 sárga zászlós periódus. De ne felejtsd el, hogy mi féltávot mentünk, negyed akkora mezőnnyel, és ezt figyelembe véve azért eléggé gáz volt, hogy az első 70 kör alatt volt vagy 5-6 sárga zászlós periódus.
  • gordon 24
    Szerintem is érdemes ezen elkondolkozni.

A Moderate törés azért lenne jobb mert akkor akik kiesnek amiatt hogy az autó toltálra megy. Talán végig menne, és nem 5-en maradnánk a végére.

Az 50%-on valóban érdemes elgondolkozni, mert 5 autóval meg max 10-el ennyit menni értelmetlen. Kb 30%-elég lenne. 20% cts, 30-35% Cup. Nincs értelme többnek.

Aki meg annyit vagy netán többet akar menni az offline, vagy akár online is megtehetné de akkor csak AI-val van értelme. Ebbe benne lennék de ugye a server csak 2-napon elérhető ezért ezt a bajnokságban nem érdemes. Max saját hosttal.
  • gordon 24
    Mondjuk ez nem egy kilépési ok.. Ez NASCAR itt sajnos az igazi versenyeken is előfordul hogy sok a sárga. 1 versenyen nem egy pályán van 15-17 sárgás rekord. Unalmasnak unalmas a sárga alatti araszolás de ez része ennek a sportnak.
  • IzI
    Moderate-al is unalmas lenne.Ekkora letszamnal nincs ertelme 50%-ot menni
  • bcs78
    Nekem a realistic töréssel nem volt bajom. Írtó unalmas volt, hogy állandóan csak sárga zászló alatt tötyörgünk. A 70. körben az egyik sárga alatt ki is léptem, pedig a verdám eléggé patent volt.
  • B Lori
    Én meg azt hittem el se indultál az elején
  • B Lori
    Az érdekes helyzet volt,most néztem ismétlésbe,észre se vettem hogy felborultál,az én autómnak meg szinte semmi baja nem lett,szerintem itt az online miatt valahogy a sérulést rosszul kezeli a gép,nemhiszem hogy a pályának koze lenne ahhoz hogy leált a motrod......amúgy bocs hogy nem tudtam megálni de elotte is volt egypárszor hogy így kivulre sodrodtál és most is ugy nézett ki hogy megfogtad és mész tovább én is gyorsítottam és akkor jott a megcsuszás,már hiába fékeztem és kikerulni se tudtalak.
  • gordon 24
    Na végeztünk. Hát hogyis fogalmazzak. Nem volt egyszerü. Végére maradtunk 4-en. Ennyit nem küzdöttem Martinsvillbe még soha. Nem bánom hogy vége. Na mind1.. Remélem Texasba többen leszünk.

És érdemes lenne a moderate törést beállitani, mert ez igy nagyon szar hogy az amugy is kevés 10-emberből 4-en maradunk. Szóval szerintem szavazzuk meg és Texasba moderate töréssel menjünk!!!
    CTS-be bevállt.
  • DTap
    6/6 (az ütközések száma nálam) talán uj rekordom lesz idén?
  • Toya
    Jók ezek az addon pályák. Ha valaki megmondja mitől állt be a motorom a boruláskor az +5pontot kap :D
  • 72TSanyi
    Gyanítom közel 2 órás futam lesz belőle...... (Nehezebb mint Bristol)
  • bcs78
    hubazz, ennyi sárgát...
  • HaZso
    Egy új versenyző, Viktor autója !
  • Alexease
    Koszi a restartot, csak most sikerult visszaernem;)
  • HaZso
    Így van, thx, csak most értem haza :)
  • Alexease
    Tulsagosan kapkodtam, vagyis megerdemlem:)
  • B Lori
    Nem direkt volt
  • Alexease
    Azt elsore sikerult eltalalnom:)
  • B Lori
    Azért linkeltem én is mert amikor benéztem a tiéd még nem volt és mire megcsináltam a muveletet megeloztél :)
  • gordon 24
    Ja látom!! Oké.. Csak leszedtem nem nyitottam ki.
  • Met
    akkor meg se kérdezzem, hogy a 2006-os pálya van e betöltve?
  • Alexease
    Termeszetesen: leszedtem, kicsomagoltam, becsomagoltam, atneveztem, felmasoltam, felleptem, letoltotem, kicsomagoltam, bemasoltam, elinditottam, beirtam volna hogy SZEVER MEGY, aztan olvastam hogy legyen inkabb V2, vagyis: felleptem, kileptem, leszedtem, kicsomagoltam... ;)
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Nextel Cup, Martinsville, UK V2 Setup, 250 kor

• gordon 24
    Ez ugyan az amit én raktam be! Ez az egy van már csak fent.
  • B Lori
    Zipp 1 csak benne van ketto :))
  • Alexease
    THX!
  • B Lori
    UK Martinsville

2 verzió van,viszakerestem a forumba mert télen volt teszt és ott V2--es volt a jobb,akkor most is lhetne az.
  • gordon 24
    Egy van csak, legalábbis én egyet találtam a setup gurun.
  • Met
    mindkettő benne van?
  • gordon 24
    Martinsville UK
  • Alexease
    Egy Setup-ot legyszi valaki:) Martinsville. THX!
  • JuanG
    erre asszem megint nem jövök, nem bírom magam rávenni ilyen kispicsa pályákon :DDD
  • HaZso
    Holnap Martinsville2006-os pályán megyünk...!!! :-)
  • sajoati
    ezek a treningek azert is kellenek, bar ez itt off, mert az MZ-met lecsereltem egy hyo gt650s-re, es hasonlo lelki allapotban mar majdnem sikerult 1 kanyart beneznem az m7-en, pedig alapban en vagyok a legovatosabb zummogo az autopalyan.
  • sajoati
    sajnalom, tenyleg. nagyon megviselt a dolog, mert tobbedszerre benazom mar el igy, es tudtam, hogy fektavot kell vennem rendeset, ugyanakkor azt is, hogy jo esellyel meg fogsz tudni elozni, ezert probaltam picit kesobb, es ez lett a vege.

sajnos sokszor van, hogy tul engedekeny vagyok, illetve sokszor a masik veglet, hogy nagyon nem, viszont utobbi idoben keveset gyakoroltam, es ilyenkor vannak a bajok.

nincs mese, tovabbi introspektiv lelki treningeket tartok, hogy legkozelebb kepes legyek felfogni, hogy egy 3. hely mennyire kiraly ahhoz kepest, a "2. leszek vagy kilokok valakit" perspektivahoz kepest, plusz szabadidomben offline is fogok gyakorolni.
  • Alexease
    Igen, ugy volt hogy ujrainditani is tudok, de kozben beestek munkaval, itt ultek a nyakamon;)
  • B Lori
    Ez szép....akkor az vigaszt nyújt hogy nem olvad a sarki jég
  • 72TSanyi
    Itt Californiában már én is ólommentes benzinnel száguldoztam, mint múltkor CUP-os barátaim. Valszeg autóm gyengélkedése és az elért helyezés is ennek hátrányaként tudható be.
  • Met
    Én itthon voltam, láttam is, hogy indítottál, azthittem a restartot is intézed :)
  • 72TSanyi
    Ezt elk*rtam. Már a 3. hely is elég volt neki a tabella 1. helyéhez.