51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • DTap
    6/6 (az ütközések száma nálam) talán uj rekordom lesz idén?
  • Toya
    Jók ezek az addon pályák. Ha valaki megmondja mitől állt be a motorom a boruláskor az +5pontot kap :D
  • 72TSanyi
    Gyanítom közel 2 órás futam lesz belőle...... (Nehezebb mint Bristol)
  • bcs78
    hubazz, ennyi sárgát...
  • HaZso
    Egy új versenyző, Viktor autója !
  • Alexease
    Koszi a restartot, csak most sikerult visszaernem;)
  • HaZso
    Így van, thx, csak most értem haza :)
  • Alexease
    Tulsagosan kapkodtam, vagyis megerdemlem:)
  • B Lori
    Nem direkt volt
  • Alexease
    Azt elsore sikerult eltalalnom:)
  • B Lori
    Azért linkeltem én is mert amikor benéztem a tiéd még nem volt és mire megcsináltam a muveletet megeloztél :)
  • gordon 24
    Ja látom!! Oké.. Csak leszedtem nem nyitottam ki.
  • Met
    akkor meg se kérdezzem, hogy a 2006-os pálya van e betöltve?
  • Alexease
    Termeszetesen: leszedtem, kicsomagoltam, becsomagoltam, atneveztem, felmasoltam, felleptem, letoltotem, kicsomagoltam, bemasoltam, elinditottam, beirtam volna hogy SZEVER MEGY, aztan olvastam hogy legyen inkabb V2, vagyis: felleptem, kileptem, leszedtem, kicsomagoltam... ;)
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Nextel Cup, Martinsville, UK V2 Setup, 250 kor

• gordon 24
    Ez ugyan az amit én raktam be! Ez az egy van már csak fent.
  • B Lori
    Zipp 1 csak benne van ketto :))
  • Alexease
    THX!
  • B Lori
    UK Martinsville

2 verzió van,viszakerestem a forumba mert télen volt teszt és ott V2--es volt a jobb,akkor most is lhetne az.
  • gordon 24
    Egy van csak, legalábbis én egyet találtam a setup gurun.
  • Met
    mindkettő benne van?
  • gordon 24
    Martinsville UK
  • Alexease
    Egy Setup-ot legyszi valaki:) Martinsville. THX!
  • JuanG
    erre asszem megint nem jövök, nem bírom magam rávenni ilyen kispicsa pályákon :DDD
  • HaZso
    Holnap Martinsville2006-os pályán megyünk...!!! :-)
  • sajoati
    ezek a treningek azert is kellenek, bar ez itt off, mert az MZ-met lecsereltem egy hyo gt650s-re, es hasonlo lelki allapotban mar majdnem sikerult 1 kanyart beneznem az m7-en, pedig alapban en vagyok a legovatosabb zummogo az autopalyan.
  • sajoati
    sajnalom, tenyleg. nagyon megviselt a dolog, mert tobbedszerre benazom mar el igy, es tudtam, hogy fektavot kell vennem rendeset, ugyanakkor azt is, hogy jo esellyel meg fogsz tudni elozni, ezert probaltam picit kesobb, es ez lett a vege.

sajnos sokszor van, hogy tul engedekeny vagyok, illetve sokszor a masik veglet, hogy nagyon nem, viszont utobbi idoben keveset gyakoroltam, es ilyenkor vannak a bajok.

nincs mese, tovabbi introspektiv lelki treningeket tartok, hogy legkozelebb kepes legyek felfogni, hogy egy 3. hely mennyire kiraly ahhoz kepest, a "2. leszek vagy kilokok valakit" perspektivahoz kepest, plusz szabadidomben offline is fogok gyakorolni.
  • Alexease
    Igen, ugy volt hogy ujrainditani is tudok, de kozben beestek munkaval, itt ultek a nyakamon;)
  • B Lori
    Ez szép....akkor az vigaszt nyújt hogy nem olvad a sarki jég
  • 72TSanyi
    Itt Californiában már én is ólommentes benzinnel száguldoztam, mint múltkor CUP-os barátaim. Valszeg autóm gyengélkedése és az elért helyezés is ennek hátrányaként tudható be.
  • Met
    Én itthon voltam, láttam is, hogy indítottál, azthittem a restartot is intézed :)
  • 72TSanyi
    Ezt elk*rtam. Már a 3. hely is elég volt neki a tabella 1. helyéhez.
  • B Lori
    Thx! Csak az gond hog a Smirnoff a telhetetlen és eredményeket kovetel,az Exxon-al nincs gond
  • 72TSanyi
    Ahogy nézem Hazso utolsó körben szerzett 2. helye egyben a bajnokságban való vezetés átvételét is jelentette! Komoly.
  • gordon 24
    Na most erre mit mondjak? Inkább semmit!!
  • gordon 24
    Nem gond.. Csak majd ki kell találni valami módszert. Igaz ha 6-7-en leszünk akkor a server sem kell.

Vannak akik keresenek servert mert nem tudnak játszani annyian vannak. Nekünk meg lassan nem kell.
  • Yeltzin
    baszkii elfelejtettem a mai futamot :(
  • HaZso
    A californiain is jól mutat
  • Toya
    Köszi, hogy visszaengedtél Ati, sajnos a kocsi totál lett akkor.
    Igazából nem tudom mit akartál, mert belsőn kezdted a kanyart aztán belém érkeztél meg.
    Kicsit óvatosabb is lehettél volna, főleg hogy a spotter folyamatosan pampogott. Kicsit bosszant a dolog, mert jól elvoltunk.
  • Alexease
    Sorry, en is dolgoztam, fel 10 utan szabadultam, nem tudtam ujrainditani:( Met-nek megadtam a kodokat, de O sem er ra mindig. Csak biztam benne hogy otthon lesz;)
    De megadom Toyanak is - bar O is folyamatosan dolgozik - de O majd tovabb tuda adni valaki(k)nek, hogy tobb lehetoseg legyen.