51527
-
#47122 6/6 (az ütközések száma nálam) talán uj rekordom lesz idén? -
Toya #47121 Jók ezek az addon pályák. Ha valaki megmondja mitől állt be a motorom a boruláskor az +5pontot kap :D -
72TSanyi #47120 Gyanítom közel 2 órás futam lesz belőle...... (Nehezebb mint Bristol) -
#47119 hubazz, ennyi sárgát... -
#47118 Egy új versenyző, Viktor autója ! -
#47117 Koszi a restartot, csak most sikerult visszaernem;) -
#47116 Így van, thx, csak most értem haza :) -
#47115 Tulsagosan kapkodtam, vagyis megerdemlem:) -
B Lori #47114 Nem direkt volt -
#47113 Azt elsore sikerult eltalalnom:) -
B Lori #47112 Azért linkeltem én is mert amikor benéztem a tiéd még nem volt és mire megcsináltam a muveletet megeloztél :) -
#47111 Ja látom!! Oké.. Csak leszedtem nem nyitottam ki. -
#47110 akkor meg se kérdezzem, hogy a 2006-os pálya van e betöltve? -
#47109 Termeszetesen: leszedtem, kicsomagoltam, becsomagoltam, atneveztem, felmasoltam, felleptem, letoltotem, kicsomagoltam, bemasoltam, elinditottam, beirtam volna hogy SZEVER MEGY, aztan olvastam hogy legyen inkabb V2, vagyis: felleptem, kileptem, leszedtem, kicsomagoltam... ;) -
#47108 SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Martinsville, UK V2 Setup, 250 kor
-
#47107 Ez ugyan az amit én raktam be! Ez az egy van már csak fent. -
B Lori #47106 Zipp 1 csak benne van ketto :)) -
#47105 THX! -
B Lori #47104 UK Martinsville
2 verzió van,viszakerestem a forumba mert télen volt teszt és ott V2--es volt a jobb,akkor most is lhetne az. -
#47103 Egy van csak, legalábbis én egyet találtam a setup gurun. -
#47102 mindkettő benne van? -
#47101 Martinsville UK -
#47100 Egy Setup-ot legyszi valaki:) Martinsville. THX! -
#47099 erre asszem megint nem jövök, nem bírom magam rávenni ilyen kispicsa pályákon :DDD -
#47098 Holnap Martinsville2006-os pályán megyünk...!!! :-) -
#47097 ezek a treningek azert is kellenek, bar ez itt off, mert az MZ-met lecsereltem egy hyo gt650s-re, es hasonlo lelki allapotban mar majdnem sikerult 1 kanyart beneznem az m7-en, pedig alapban en vagyok a legovatosabb zummogo az autopalyan. -
#47096 sajnalom, tenyleg. nagyon megviselt a dolog, mert tobbedszerre benazom mar el igy, es tudtam, hogy fektavot kell vennem rendeset, ugyanakkor azt is, hogy jo esellyel meg fogsz tudni elozni, ezert probaltam picit kesobb, es ez lett a vege.
sajnos sokszor van, hogy tul engedekeny vagyok, illetve sokszor a masik veglet, hogy nagyon nem, viszont utobbi idoben keveset gyakoroltam, es ilyenkor vannak a bajok.
nincs mese, tovabbi introspektiv lelki treningeket tartok, hogy legkozelebb kepes legyek felfogni, hogy egy 3. hely mennyire kiraly ahhoz kepest, a "2. leszek vagy kilokok valakit" perspektivahoz kepest, plusz szabadidomben offline is fogok gyakorolni. -
#47095 Igen, ugy volt hogy ujrainditani is tudok, de kozben beestek munkaval, itt ultek a nyakamon;) -
B Lori #47094 Ez szép....akkor az vigaszt nyújt hogy nem olvad a sarki jég -
72TSanyi #47093 Itt Californiában már én is ólommentes benzinnel száguldoztam, mint múltkor CUP-os barátaim. Valszeg autóm gyengélkedése és az elért helyezés is ennek hátrányaként tudható be. -
#47092 Én itthon voltam, láttam is, hogy indítottál, azthittem a restartot is intézed :) -
72TSanyi #47091 Ezt elk*rtam. Már a 3. hely is elég volt neki a tabella 1. helyéhez. -
B Lori #47090 Thx! Csak az gond hog a Smirnoff a telhetetlen és eredményeket kovetel,az Exxon-al nincs gond -
72TSanyi #47089 Ahogy nézem Hazso utolsó körben szerzett 2. helye egyben a bajnokságban való vezetés átvételét is jelentette! Komoly. -
#47088 Na most erre mit mondjak? Inkább semmit!! -
#47087 Nem gond.. Csak majd ki kell találni valami módszert. Igaz ha 6-7-en leszünk akkor a server sem kell.
Vannak akik keresenek servert mert nem tudnak játszani annyian vannak. Nekünk meg lassan nem kell. -
#47086 baszkii elfelejtettem a mai futamot :( -
#47085 A californiain is jól mutat -
Toya #47084 Köszi, hogy visszaengedtél Ati, sajnos a kocsi totál lett akkor.
Igazából nem tudom mit akartál, mert belsőn kezdted a kanyart aztán belém érkeztél meg.
Kicsit óvatosabb is lehettél volna, főleg hogy a spotter folyamatosan pampogott. Kicsit bosszant a dolog, mert jól elvoltunk. -
#47083 Sorry, en is dolgoztam, fel 10 utan szabadultam, nem tudtam ujrainditani:( Met-nek megadtam a kodokat, de O sem er ra mindig. Csak biztam benne hogy otthon lesz;)
De megadom Toyanak is - bar O is folyamatosan dolgozik - de O majd tovabb tuda adni valaki(k)nek, hogy tobb lehetoseg legyen.