51527
-
B Lori #47402 Most fedezték fel Code videóját :)) -
B Lori #47401 Ezért céloztam a hozzáálásra,ha valakit úgy igazából érdekelne akkor nem feltételeket szab hanem javaslatokat amibol kompromisszum szuletik,tulajdonképpen Zso is írhatní hogy vagy VH setup vagy nemjovok te meg AI-t kovetelnél mert ha nem lesz akkor vége stb.nemhiszem hogy van itt olyan ember aki mindennel elégedett. -
B Lori #47400 Hát ebbol legalább 4-en elég világosan kifejtették véleményuket, feltételeiket.......és akkor a fáradt sajoatit nem is számoltam -
#47399 A 10 ember:
Hazso
P Galambos
B Lori
sajoati
Met
Giovanni
TD
Izi
Toya
T Sanyi
(Juan)
Ok indultak a tablazat 8 futamabol 5-on, ami nem olyan rossz arany, 6-on, ha TS-t kivesszuk, illetve 11 ember, ha Juan jonne 10 emberes versenyre.
-
#47398 Dénes én nem akarok itt szarozni.
De:
Ha reális versenyre vágysz akkor a következő kell:
1. Nem lehet fix set mert az igaziak sem fixel mennek.
2. Nem lehet féltáv mert a féltáv nem reális.
Szóval igy sem reális a játék mert nem ezekkel az összetevőkkel megyünk.
Mit számit ehhez egy törés. Én is jobban szeretem a Realis törést, de mivel sokan kiestek ezért jó ötletnek tartom.
Alapvetően az egész gond a setup persze sokan most mondani fogjátok hogy nem meg stb. De higyétek el az. Nagyon nehéz az autót kordában tartani ezért van sok baleset. Érdekes módon tavaly nem volt gond ezzel. Milyen sárga mentes versenyek voltak. Elfelejtettünk vezetni? nem megváltozott a körülmény. És mi ez a körülmény a set. Fast2 vel a reális törés jó volt.
Szóval szerintem a következőt kéne tenni.
először is mindenki jelezze azt hogy van-e kedve jönni erre a bajnokságra.
Ha megvan az a létszám, akire ugymond számítani lehet, akkor egy olyan szavazást kell tartani ami nem csak számokból áll. Hanem mindenki elmondja azt hogy ő mit szeretne.
Ha ez megvan akkor ebből lehet egy olyan képet kapni amiből lehet indítani egy szavazást.
De ugy nem érdemes szavazást kezdeményezni, hogy a fele társaság nem is tudja mire szavaz.
Na kb ennyit akartam. De azt még hozzá teszem, hogy nem lehet mindenkire egyénileg rászabni egy ilyen bajnokságot. Kompromiszumot kell kötni. És ha ez a kompromiszum az hogy az autó nem törik úgy akkor meg kell hozni. -
B Lori #47397 Elosszor is jó lenne tudni ki az a 10 ember -
B Lori #47396 Nem kell eroltetni mert itt a hozzáállással van baj és a nem akarásnak nyogés a vége.......már említettem hogy ez egy onként vállalt szórakozás tehát semmi okunk haragudni valakire ha úgy gondolja elég volt csak annyit kellene tenni mint ahogy te is hogy beír egy sort a fórumba és akkor a tobbiek tudják mi az ábra :)) -
#47395 Személy szerint én 2 évig egy futamot sem hagytam ki (annak a felén is a rajtra estem be sokszor "nagykabátban") az idei "irányvonal" nekem nem tetszik (ezt vállalom kimondani) de akik erre szavaztak ők mit mondanak:jó lett ez igy?
Ami miatt megtetszett az NR (a realisztikussága) egyre inkább távolinak tünik.A moderate törés óta nem jövök (lehet rám haragudni) véleményem szerint nem a karambol következményét kellene kozmetikázni,hanem elkerülni,hogy legyen.Ironikus ha megjegyzem,hogy a 4 ember is lefuthatta volna a versenyt talán egyszer sárga nélküli verseny lett volna,mert idén akárhányan rajtoltunk mindig csak 4-5 ember fejezte be a versenyt.Szomoru,hogy igy állunk de nem tudom mit lehetne tenni... -
#47394 Tessék nézni a SportKlub-ot (DTM) és nem OFF :D -
#47393 egyaltalan nem ertelmetlen. ugyanis ha csak allandoan ugyanaz a 10 ember jon, es mind a 10 rovidebb versenyt akar, akkor legyen rovidebb verseny.
attol fuggetlenul, hogy ezt 43 versenyzovel lenne jo jatszani, egyaltalan nem rossz szorakozas 10 fovel sem, csak eppen a kialakitott feltetelek, szabalyrendszer nem erre lett kitalalva.
-
#47392 nagyjából értelmetlen szavazni... -
#47391 nem lesz itt semmi abbahagyva. tessek jonni kovetkezo penteken.
ha mindenkeppen valtozast akartok, akkor javasoljatok szavazast, aztan a szervezok majd eldontik, hogy van-e jogosultsaga vagy nem.
(versenytav csokkentesere a letszam miatt en is igent szavaznek pl.)
egyebkent ezen a penteken vsz a szombati munkanap miatt is lehettunk kevesebben.
-
B Lori #47390 Itt arról a 22 emberrol van szó aki kb. 2-3 hónapja szavazott és ezzel érdeklodése jelét mutatta vagyis legalább a felétol elvárható lenne hogy megjelenjen ha 50%-os "nemérekrá" faktorral számolunk,te is világosan kifejtetted hogy nem jossz és ezért nem is számolunk veled,csak ennyi kellene a tobbiektol is hogy ezt világosan kifejtenék mert most honnan tudjuk hogy mennyien lesznek jovo héten?Tulajdonképpen mielott még egy próbálkozás lenne tisztázni kellene mennyi embert érdekel ez valójában,akinek "kivánságai" vannak nem sorolnám ebbe a kategoriába.
Arra már régebben rájottem hogyaz NR a "ló nincs szamár is jó" alapon volt használva a NASCAR-ol meg nem is beszélve hiszen sokan beismerik hogy nem is nézik..... -
#47389 Ebbe igazad van.. De akkor meg nincs értelme küzdeni itt. Akkor ennyi volt fejezük be szép volt és kész.
De ennek semmi értelme hogy 4-5 ember várakozik arra hogy mi lesz.
Szerintem most pénteken nézük meg mi a szitu ha nincs 10-13 ember akit ez érdekel hagyuk abba.
Találjunk ki egy más fajta bajnokságot, csináljuk egy HNR ligát HNR versenynaptárral kitalált versenyekkel kitalált körszámokkal. Nem kell 40 futam legyen csak 20. Legyen 2 hetente rövid. Akkor talán jobban lenne idő rá.. De ezek mind tippek találjunk ki egy közös dolgot ami mindenkinek jó. -
#47388 Azert mashogy is lehet nezni;)
2003 ota vannak futamok, mukodik a bajnoksag, ez az 5. evad. Akkoriban nem sok online-os szimiulator volt, es meg ha nem is annyira nepszeru a NASCAR, azert voltunk boven;) Azota eleg sok valtozas volt. Tobb "komolyabb" program is megjelent (LFS, GTR-1-2, GTL, rF), tobb sajat szerveres bajnoksag indult el, szilardult meg, lett nepszeru (HF1L, LFS, HGTRM, stb.) ahova ilyen-olyan indokok, okok miatt atpartoltak az emberek (program, versenystilus, idobeosztas, letszam, stb.). De azota - amit a forumbol megtudhatunk - voltak eskuvok, koltozesek, munkahely valtozasok, gyermek szuletesek, stb.
De ha vegig nezed a regebbi tablazatokat, es onnan jonehany "nagy" es ismeros nevet (pl. Norbi, Marki, Atesz, Prezsi, Jacek, Freak, Mode, stb. - csak igy hirtelen nehany:)), egyikre sem mondhatod, hogy lustasagbol, felelotlensegbol nem jonnek:)
Persze, nem magyarazni kellene, hanem megoldasra lenne szukseg;) De azt en sem nagyon tudok;) Foleg, hogy en sem igazan tudok jonni;) Lehet hirdetni, reklamozni, de azert megis csak NASCAR es megis csak 2003-as program... -
#47387 Mindent értek!! Nem kell nekem mentegetőzni, egyszerüen csak egy megállapítás volt. De jobb lenne ha jeleznétek hogy ki jön ki nem jön. Mert mi is csinálunk mást ha elnapoljuk. Az sem baj ha csúszik egy hetet kit érdekel. Csak én is inkább elmegyek bulizni és csinálok valamit mint hogy 20-22ig arra várjak lesz-e verseny vagy nem.
Irtam az előbb is: nem ez az élet legfontosabb dolga ez igaz. De mindenkibe lehetne annyi hogy ne várjon feleslegesen 2 ember arra hogy hátha betoppan valak. -
#47386 igaz, hogy gép közelében voltam, csak éppen nem voltam magamnál. (vö. alvás, Magyar Értelmező Kéziszótár... ;) ) általában 2 órát alszom péntek délután, hogy a hétközbeni 4.5-6.5 órás átlagot ilyenkor bepótoljam.
-
B Lori #47385 Igaz hogy rád reagáltam de általánosan értettem.......egyébként valószinuleg 1-2 verseny után mindenki utálná a Borsodit 3-4 után a sort is,5 verseny után meg kiderulne hogy mindenki absztinens :DD -
72TSanyi #47384 Lóri, ezt nem kell komolyan venni, bár végül is nem egy utópisztikus gondolat..... Szóval akár működhetne is!
Egyébként Gordon24 dühöngése jogos, abban egyetértek vele, hogy annyit illene azért megtenni, hogy jelezze mindenki, ha esetleg nem indulna. -
B Lori #47383 Persze mindent lehetne csak még egy valamit nem értek hogy ez a sok kivánság vagyis sok esetben inkább ultimátum eggyáltalán kinek van címezve,kinek kellene ezeket elintézni?
-
#47382 én meg akkor nem -
IzI #47381 Nalam az a helyzet hogy nincs kedvem egyedul korozgetni 120kort+pedalomat is kimelni kell neha rosszalkodik es van fontosabb bajnoksag ahol reszt kell vennem.Talan ilyen 40-50koros sprintre jonnek de ilyen hosszutavra kizart -
72TSanyi #47380 A következő futamokat mondjuk át kellene keresztelni Borsodi Bivaly 250, Amstel 300 meg stb. futamokká, és a nyertesek efféle szponzori díjakkal jutalmazódnának! Aztán tarthatnánk olyan talikat, amikor a nyereményeket kellene letesztelni! Ez a fajta díjazása talán még egy újabb lökést adhatna a toborzást illetően! -
B Lori #47379 Én meg csak akkor jovok ha fizetnek érte és hagynak nyerni....... -
#47378 ez így van...bár nekem a setuppal töréssel nincs bajom, viszont bristol, richmond (meg még vmelyik) pályákat nem szeretem de nagyon, ezért nem is jöttem...de amikor voltam akkor is 10-12-en voltunk, nekem ez kevés...
a jövőben felmegyek péntekenként szerverre ahogy tudok, de ha nem leszünk kb 15-en akkor nem fogok elindulni, mert sajna lesz jobb elfoglaltságom :((... -
B Lori #47377 Azt hiszem a túlnyomó tobbség tudta hogy mibe vág bele az év elején,azt is hogy ez nem F1 meg LFS ahol van 60 ember akibol ha 10 megsértodik másik 10 nem ér rá még akkor is sokan vannak,de a lényeg az hogy ez egy onként vállalt szórakozás és nem szivességet teszunk a másiknak hogy résztveszek,tehát a kérdés van-e értelme tovább mert azt hiszem mindenki tud más elfoglaltságot is találni de akit ez érdekel legalább annyival meg lehetne tisztelni hogy megmondjuk "ma nem jovok" vagy "nem érdekel" és akkor nem fog senki feleslegesen ucsorogni a gép elott. -
Toya #47376 A tegnapi napért én is elnézést kérek. Egyszerűen annyira fáradt voltam, hogy simán elaludtam a futamot.
Normál esetben ilyenkor Zso szokott ébreszteni vagy zaklatni, de valamiért most ő sem tette meg ezt :( -
72TSanyi #47375 Én sem akarok személyeskedésbe átmenni, de asszem hosszú időn át ez volt az első számú elfoglaltságom a kedd/péntek estéket tekintve. Mióta sokak hozzáállása változott a bajnokságban való szereplést illetően, azóta én sem erőlködöm annyira, van mit pótolnom a kimaradt péntekeket illetően...
A tegnapi Richmond meg alapból bukásra volt ítélve a pálya nehézségét tekintve, így nem is bíztam benne, hogy lennénk elegen.
Azért mondjuk engem nem kell még teljesen leírni! -
#47374 Igazad van, de nézd meg a dolgot. Izi is gép közelbe volt Tsanyi is Sajóati is, de egyik se lépett be. Ha ők jönnek már 7-en vagyunk. Ha te jösz 8-an.
Ez az egész egy szar. Szerintem érdemes elkondolkozni azon hogy egyátalán folytassuk-e. Mi a francnak ha mindenkinek csak nyüg akkor minek.
Mindenki sír ri ha kilökik, Egyiknek a törés beállitás a gondja a másiknak a set(igaz ez nekem is) mindenkinek minden baja van. Ennek igy semmi érteleme. Túl sok a dudás a csárdában. Mindenki önző a saját igazát akarja. Ezt olyan faszán összehoztuk, hogy mostmeg itt tartunk.
Hol van az a sok ember aki szavazott? Hol vannak a UK fanaok? Mindenki otthon ül aztán szarik jönni.
Bocs a hangsúly miatt minden kitől, de valahogy ugy érzem Hazson Lórin Toyan kivül ez senkinek nem fontos. 4 emberrel meg nem lehet bajnokságot rendezni.
Egy egy ember néha benéz azt annyi..
Nem azt mondom hogy mindennél fontossabb ez, persze hogy nem. Ha valakinek dolga van intéze csinálja, de legalább jelezhetné hogy nem jön. Akkor halasztunk lejátszuk máskor, de tudjunk róla.
Na mind1.. Nem akarok senkit megbántani, de lófasz az egész. -
#47373 hát siralmas sajna...pedig Ciccio-val azt hittük még szezon előtt hogy érdemes újra befizetni, annyian jelezték hogy jönnek...én 15 alatt nem indulok...:( -
#47372 Bocs fiúk, én meg lázasan feküdtem. Nem volt erőm jönni -
IzI #47371 4 az igen :P -
#47370 Hát 4-en voltunk. semmi értelme nem is futottuk le. most online játszom Lorival.. Ennek igy semmi értelme. -
#47369 en ma spec. elaludtam kb. 1920-kor es 2150-kor keltem fel. -
IzI #47368 Nem volt senki vagy mi?:) -
#47367 Hát gyerekek.. Szerintem meg kéne beszélni a temetést mikor és hol legyen.. HNR R.I.P -
72TSanyi #47366 Alex, a Talladega CUP, illetve CTS Bullrun eredményfájlt kitennéd az oldalra? Kellene a tabellához.... Thx. -
#47365 SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Richmond Night, 200 kor, UK Setup, Moderate
-
#47364 THX!!!! -
B Lori #47363 Izé ma este Richmond Night