51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    Talán a felhajtástól ami itt a fórumon volt,persze az is igaz a hozzáálás semmit nem változott így talán azon se kell elmélkedni mellyik pálya legyen,mindegy hogy hol nem lesz semmi :P
  • B Lori
    Csak egy javaslat volt és orulnék ha lenne tobb mert ha mindeki beírja hogy nekem mindegy dontsétek el akkor ki fog donteni?

• Toya
    Nekem mind1, csak döntsétek majd el időben és ne nyolckor kezdjetek találgatózni hol is menjünk.
    Én nem vagyok ellene a kisérletezgetésnek sem, de azért 50% normál kopást leváltani, 35% dupla kopással számomra elég drasztikusnak tűnik, főleg úgy hogy a többségnek a gumikkal van általában gondja.

De amúgy mitől lennénk többen???
  • B Lori
    Javasolnám hogy próbáljuk ki mondjuk a 35% 2x kopás variációt mert most van remény hogy tobben lesznek és legalább megtapasztaljuk hogy úgy érdekesebb-e :))
  • B Lori
    Mentunk csak ugy egy 40 koroset de Alex meg berakta eredménynek,felolem újra lehet Richmond is,habár nem sok jelentosége van Darlington lehet hogy jobb lesz szakításpróbának UK settel,aki ezután is kitart azzal lehet számolni továbbra is :DDD
  • Cowek
    Javaslom hogy a gyorsabb autóból csináljunk egy lassabb stabilat. A mazda is király, de abból a stabil jóval lassabb lenne szerintem. Oszt majd kiteszteljük :-)
  • sajoati
    nem az volt, h multkor elmaradt a verseny?
  • 72TSanyi
    Nekem is mindegy, hogy melyiket futjuk, bár szerintem az a fair, hogy aki volt múlt pénteken versenyzeni, az kapja meg a helyezéséért járó pontot, és folytassuk a bajnokságot a versenykiírás szerint.
  • sajoati
    Darlingtont en szeretem, de Richmondot is, nekem mindegy, ha legutobb elmaradt, akkor legyen most is Richmond szvsz.
  • B Lori
    És mi lesz ma este Richmond újra vagy Darlington? Habár mindegy mindketto a népszeru kategóriába tartozik :DD
  • B Lori
    Nemtudom,a ssnet Mod a felújított régi autókkal kb 8 nap múlva :)
  • sajoati
    Szerintem az vmi belso ligajuk, a rendes endurance futamokon 25-35 a letszam.

Gio: igen, de a Toyota joval gyorsabb... megfffooves ellen alacsony grill tape setting?
    tobbiek mire szavaznanak?

este jovok, probalok hamarabb elaludni, es igy felkelni mar akar 7 orakor, lol.
  • gordon 24
    Ez komoly!!! Mikor lesz kész?
  • B Lori
  • Giovanni #47477
    Még a rövidtávú versenyeken is sorba főnek meg a Toyoták. A Mazdát meg valamivel könnyebb vezetni is szerintem.
  • B Lori
    Ahogy látom ott sincs nagy tolongás,csak 4-en indultak mind a 4 versenyen.
  • B Lori
    A szavazást és az érdeklodést látva talán holnap lehetne mondjuk "The 1 hours of Le Mans"
  • sajoati
    meg egy kis endurance:

SSCA helyett OATAS viszi tovabb a bajnoksagot,
    www.oatas.net
    itt reggeljetek be, teljes nevvel, h megkapjatok a liga korleveleit
  • 72TSanyi
    A 2005-ös bajnokságban Toyotával mentem, és akkor a 3. helyről sikerült kiesnem motorproblémák miatt. Persze, ez azért erősebb mezőny lesz, de azért bízom egy élvezetes versenyben. Egyébként meg tényleg nem kellene benézni az egyenesek végén lévő sikánokat, kanyarokat. Nem lenne egészséges.
  • sajoati
    nem, nem is kerestem egyelore, viszont ami fastkent szerepel az eleg eeerdekes, suly full hatul, Mazdanal a fekeroeloszlas 58% elol, stb.

Toyota 60-as grillel szerintem ki kene, hogy birja, de ezt is tesztelni kek, iszonyat hosszuak az egyenesek + itt siman lehet vegzeteseket hibazni, szoval nem egyszeru.

raadasul jo idot csak kicsi szarnnyal lehet menni (ezt utalom a GTP-ben ez itt masodperceket jelent!), de en megse javasolnam 35-40 ala vinni, mert olyan instabil lesz tole az auto, hogy csak leshetjuk a korbe-korbe forgo reklamtabla feliratokat. :)

• 72TSanyi
    Találtál hozzá már valami profi set-et is?
  • sajoati
    HNR Lightos feleim! LeMansban kotelezo Toyotaval menni, a top speedje kozel 20mph-val nagyobb, mint a Mazdae!!

valaki csinaljon hozza uberfestest! :)
  • DTap
    Nekem is tervben van,ha a meló nem szól közbe.
  • HaZso
    Én tuti megyek :)
    Tényleg király futam volt, ebből látszik, milyen változatos tud lenni a játék, senki nem megy pitelni, mindenki begurul a célba, szoros volt :)
  • B Lori
    Igeeeen az évszázad versenye volt juheeeeeeeeeeeeeeeee,nem is kell ide tobb ember

• B Lori
    http://www.rubbins-racin.com/forum

Nehéz szulés ez sim de reménykedek benne hogy jól lesz és talán rajtunk is segíthet :)
  • bcs78
    HBD!
  • JuanG
    BSZ Code!!! :))
  • Mnemomic
    Boldog Szülinapot!
  • Tihy
    Boldog Szülinapot!
  • B Lori
    BSZ!
  • sajoati
    hogy ez mekkora futam volt.. WHOOAA... loool
    azert ha 5-en vagyunk, muveszet 3 wide-ban menni!!! de megvolt!! ohmmm lol ... :)))
  • 72TSanyi
    Mit tudtok a május 4-6 közötti Hunagroringi Gyorsasági OB futamról? Ki megy ki szombaton/vasárnap?
  • Alexease
    Boldog Szulinapot!!!
  • Alexease
    THX!

Sorry hogy nem tudtam elore szolni, de nem voltam gepkozelben, most ultem csak le:/
  • sajoati
    BSZ CODE!

Sanyi, gyere 8 bowlra!
  • 72TSanyi
    Csatlakozom!
  • Met
    HB
  • HaZso
    !!!BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
  • Met
    Szerver elindítva
    Eight Ball 40 kör