51527
-
#10339 A tartassal az a baj, hogy ha mar az egyenesben minimalisan mellem ernek - vagyis hatulrol ugy erzekelni, de en a tukorben meg mogotttem latom - akkor nem fognak visszahuzodni az ivre, hanem beengedik a belsore. Ha ilyenkor behuzom bvelsore, akkor nekem reszeltek:))) -
#10338 Hát ez benne van a pakliban, az ilyen vonatokkal számolni kell, én is szívtam már meg. Max annyit tehetsz, hogy addig tartod magad, amíg az első után meg nem szakad annyira, hogy bevágódj mögé. -
#10337 A multkori csonka versenyem utan kicsit elgondolkodtam egy akkori helyzeten.
Az egyik sarga utan mogem kerult egy "jobb" versenyzo. A start utan szeretett volna megelozni, igy el is engedtem. De mogotte jott 4-5 olyan versenyzo is, aki eleve mogottem volt, igy bealltak vonatba, es szepen ok is elmentek mellettem:))))
Igy elgondolkodtam, hogy ha mar "verseny" van, lehet hogy csak akkor fogom elengedni a "jobbat" ha nincs mogotte senki:)) Vagy esetleg kivulrol, mert ott is meg tud rendesen elozni, de lehet, hogy a tobbi nem:DDDDDDDDD
Nem mintha utana, esetleg nem eloznenek meg nehany kor mulva, de azert legyen valami izgalom:DDD
-
#10336 Vársz reám, s én megjövök. Tovaszáll az unalom.... :DDDDDDD -
#10335 akkor nekünk már nem lehet gond egy unalmas oválon körözgetni, ugyebár :D -
#10334 En meg hetvegen Silverstone-on edzettem:) -
#10333 :))))))) -
#10332 Féljetek, rally mastersben edzettem a ma estére :D -
#10331 Na még 1x :DDDDDD
-
#10330 Íme FREAK
-
#10329 ugye:) mondtam en ezt mar regen:DDD -
Toya #10328 Ááááá, nem az kezdő hozzád képest :D -
#10327 Ja ja. Az jo kis Taurus, amit Europaban mar reg nem forgalmaznak (legalabb is nalunk nem). Pedig a regi - '75-'85 - modellek is jok voltak. Lehetett nyomni rendesen.:)) -
V8Man #10326 Üdv Mindenkinek! Csak tegnap esett le, hogy itt gyökerezik a NASCAR 2003 fórum... :-)
Petesilver! Cool az a cockpit! USA cars rulez!! Mi legalább azon kevesek közé tartozunk, akik USA géppel is mennek a NASCAR-ban. :-) Jó az a Mustang kívülről is! :-) Kár, hogy nem rá építi a Ford az igazi NASCAR autót... -
#10325 Igen, ezen már elgondolkodtam én is :) Szerintem olyan leszek, mint Walther Mattau (jól írtam?) a Szomszéd nője...-ben :DD -
#10324 ... -
#10323 FREAK, belőled borzastó vénember lesz :)) Feltéve, ha már most nem vagy az :DDD -
#10322 Van, csak leszedtem amíg fotóztam :)))))) -
#10320 jól van Silver, neked is elgurult a gyógyszered, ahogy elnézem :D -
#10319 nem ket kibaszottnagy pluss dobokockat a tukorre:DDDDDDDDDDDDDDDD -
#10318 -
#10317 Gyönyörű :D
Egy barbit nem akasztasz a tükörre? :D -
#10316 A cokpitem: -
#10314 :)!!! -
#10313 Lehet vinni utánfutót?:) -
#10312 Engem érdekelne a setup guide. -
ShaiHulud #10311 na gyere csak fel. -
#10310 Nézd meg, rajta van a CD-n, a Jasper csapattól származik, elég részletes. :D -
#10309 Azt nem tudhatom, mert azt nem olvstam. -
#10308 ja ok
nemtom, azt mellékeltek a játékhoz is, ez többet tud annál? -
#10307 Köszi, ha jól emlékszem én is arra tippeltem :)))) -
#10306 Látszik fáradt voltam a fordítástól. Na tisztázva:
Jövő hét közepére elkészül a magyar Nr2003 Setup Guideom. Légyszi írja ide, ekit érdekel, az érdeklődéstől teszem függővé, hogy publikálom-e, vagy sem. Kiderült a fordítás közben, hogy rengeteg hasznos információt tartalmaz amellett, hogy mit hogyan érdemes állítani. Előre is köszönöm annak, aki nyilatkozik. -
ShaiHulud #10305 petesilver: jah megneztem szakkonyvben...Caster=utánfutás -
#10304 Jövő hét közepére elkészül a magyar Nr2003 detup Guideom. Légyszi írja ise, ekit érdekel, az érdeklődéstől teszem függővé, hogy publikálom-e, vagy sem. Kiderült a fordítás közben, hogy rengeteg hasznos informásiót tartalmaz amellett, hogy mit hogyan érdemes állítani. Előre si köszönöm annak, aki nyilatkozik. -
#10303 Ah, már itt csücsül a vinyón :))))))))))))) -
#10302 /me erdekli :) -
ShaiHulud #10301 es engem is erdekel. -
ShaiHulud #10300 OFF: 06-22-F1.Challenge.99.02-DEViANCE ON -
#10299 he?? miről kell szavazni? -
#10298 Alexal már beszéltem, ő fog segíteni a szerkesztésben, és tényleg érdekli.De mindenki véleményére kiváncsi vagyok, ti döntitek el. Úgyhogy kell a szvazat, szavazzatok !! :)))