51527
-
#10379 Az meg odebb van. Meg kell varni az ovasokat, bunteteseket, pontlevonas, tablaszerkesztes miegymas:))) -
#10378 amikorr rajt utan mendegeltem a kis autommal es ketszer olyan 4000-el erkeztel meg egyszer majdnem agyon utottel:) -
#10377 Miért mit műveltem?? -
#10376 nekem 3x fustolt abbol egy volt sajat hibas a vegen mar nem csinaltak meg.. -
#10375 haldoklonak vittel be egy szurast:) aztan jott Petes Silever :)) utanna meg a 120 valo korozgetesben az unalom es veletlenul nem folvaltottam hanem le kanyarban jol sikerult:)
Monjuk azt nem ertem hogy sikerult kivitelezned!!
Ja aki meg kamikaze volt az Atesz ketszer beszartam tole amit muvelt:)) -
#10374 Alex mikor frissited az oldalt, olyan kiváncsi vagyok hol állok a bajnokságban -
#10373 Ahoz kepest, hogy fustolt mint alat, meg gurultam is, ment meg vagy 30-40 kort az auto:))
Bar kalapaltak a Pitben rendesen, neha mar rohogtem, mert annyira belezavarodott a progi, hogy olyan volt neha, mintha gepfegyverrel lonenek:DDDDD -
#10372 a verseny vége felé fordított szerepben ugyanezt eljátszottam Norbival, csak akkor én pattantam vissza falról :) -
#10371 na azt a jelenetet ajanlom mindenkinek nem piti -
#10370 az freak latvanyos elozesenel volt amikor elestel Alex, ja nagy csata volt meg sem akartam elozni Alexet minek. -
#10369 Ja ez jo verseny lett volna, meg az autot is sikerult jol beallitanom:) Ugy terveztem, hogy beallok moged, aztan majd lesz valami. De amikor osszeakadtal Jacekkal, nem sok eselyem volt:)) Gurultam is egyet-kettot:DDD -
Toya #10368 Igen, valóban elakartalak engedni - gondoltam felesleges kockáztatni, de hát te is így gondoltad és ebből lett az a kis gubanc. -
#10367 Nekem volt egy izzasztó 20-25 köröm, előttem Code, mögöttem Atesz, Hazso, V8
és egy csomó tömeges lekörözés, nagyon kemény volt -
#10366 Ja:)))) Valszeg neki sem ment mar 130 fole:)) De az egyenesben mindig majdnem utolert:)))))))) -
#10365 Abban a nagy crashben az elején Met szaltózott? -
#10364 Jacekkal jót csatáztatok láttam :DD -
#10363 Ja meg mekkora füstőlések voltak már, valaki mindig füstölt a sárgák alatt :D -
#10362 En egy kicsit unatkoztam a kozepe fele:))
A porra zuzott auto, max 130-al ment, nem volt nagy izgalom. Szinte fek nelkul lehetett korbe-korbe autozgatni. De kozben kenyelmesen hatradoltem es cigiztem.:))) Aztan csak megadta magat a motor... -
#10361 Köszköszkösz. -
ShaiHulud #10360 kosz:)) -
#10359 Ja Toya volt még egy kemény helyzet mikor a 3as előtt az egyneseben jó közel kerültem hozzád, de nem akartam előzni, de te meg gondolom jól beengedtél volna azért, aztán a nagy fékezésben faszán keresztben csusztam a fél kanyart :))
De szerencsére nem sinylette meg a gumi, ugyhogy két kör alatt be is hoztam :P -
#10358 lol, te is a pályán voltál? :D -
ShaiHulud #10357 http://web.axelero.hu/mortel1/North_Caroline_bajnoki.html -
#10356 Mindenki nézi a replayt :-) -
ShaiHulud #10355 enis elegedett vagyok a 10. helyemmel...amint latszott az ido eredmenyek alapjan, nem a kedvenc palyam ez:) en 1 percig sem unatkoztam a mai futam alatt..elvezetes volt..bar az elejet jol elrontottam. -
#10354 Egy eredmény izékét valaki linkelhetne, megint nem mentettem! -
#10353 Mivan máskor mindeki ezerrel ir, most meg kuss? :D -
#10352 jo verseny volt ,csak a bug most engem szemelt ki aldozatnak,igy a vegere kerultem.... -
#10351 -
#10350 Én elégedett vagyok a 6. hellyel, de leginkább annak örülök, hogy elcuccolunk végre ebből a porfészekből :DDD -
#10349 Én meg szinte sérülés mentesen beértem, leszámítva zt, mikor sárga alatt 2x is belémtrafáltak hátulról...mehettem is a pitbe :-)
Amúgy nagyon király verseny volt, jó kis csatákkal. Szerintem senki nem unatkozott :D -
Toya #10348 Azért megint jó nagy malacom volt.
Atyka, Norbi, Sanzik, Atesz, szóval mindenki az élmezőnyből legalább egy balesetbe belekeveredett. -
#10347 Harmadikra csak sikerült befejeznem :P -
#10346 Nah, jó kis verseny volt, kár a végért :(
Jól leizzadtam, mehetek fürödni -
#10345 Nekem ott pont Lag van (vagyis nem szamolja a progi), nem lattlak:(( -
#10344 Miért zártak ki? Nem előztem meg a PC-t, direkt visszanéztem.
Akinek megvan a replay, nézze már meg, hogy rögtön az első körben amikor ütköztem Pumyval én voltam a hibás? -
#10343 en szoktam ilyet csinalni,de sose kaszaltam meg el senkit :)
pont azert szoktam korabban fekezni ha latom,hogy nem lesz meg,hogy ne sodrodjak kulsure ,hanem tudjam tartani a belso ivet,csak igy sokkal nagyobbat kell lassulni.... -
#10342 Én úgy számolom, hogy van 10 köröm kb.:DD -
#10341 Azt úgy szeretem amikor jön valaki mögöttem, az egyenesben felgyorsul mellém de nem tud megelőzni a kanyar előtt meg korábban fékez és én meg nem tudom, hogy mikor kaszál el belülről mert elnézte a féktávot:D -
#10340 ha ma sem jön össze a verseny, leiszom magam :D