51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Alexease
    Az meg odebb van. Meg kell varni az ovasokat, bunteteseket, pontlevonas, tablaszerkesztes miegymas:)))
  • Jacek
    amikorr rajt utan mendegeltem a kis autommal es ketszer olyan 4000-el erkeztel meg egyszer majdnem agyon utottel:)
  • Mnemomic
    Miért mit műveltem??
  • Jacek
    nekem 3x fustolt abbol egy volt sajat hibas a vegen mar nem csinaltak meg..
  • Jacek
    haldoklonak vittel be egy szurast:) aztan jott Petes Silever :)) utanna meg a 120 valo korozgetesben az unalom es veletlenul nem folvaltottam hanem le kanyarban jol sikerult:)

Monjuk azt nem ertem hogy sikerult kivitelezned!!

Ja aki meg kamikaze volt az Atesz ketszer beszartam tole amit muvelt:))
  • ibronk
    Alex mikor frissited az oldalt, olyan kiváncsi vagyok hol állok a bajnokságban
  • Alexease
    Ahoz kepest, hogy fustolt mint alat, meg gurultam is, ment meg vagy 30-40 kort az auto:))
    Bar kalapaltak a Pitben rendesen, neha mar rohogtem, mert annyira belezavarodott a progi, hogy olyan volt neha, mintha gepfegyverrel lonenek:DDDDD
  • FREAK
    a verseny vége felé fordított szerepben ugyanezt eljátszottam Norbival, csak akkor én pattantam vissza falról :)
  • Jacek
    na azt a jelenetet ajanlom mindenkinek nem piti
  • Jacek
    az freak latvanyos elozesenel volt amikor elestel Alex, ja nagy csata volt meg sem akartam elozni Alexet minek.
  • Alexease
    Ja ez jo verseny lett volna, meg az autot is sikerult jol beallitanom:) Ugy terveztem, hogy beallok moged, aztan majd lesz valami. De amikor osszeakadtal Jacekkal, nem sok eselyem volt:)) Gurultam is egyet-kettot:DDD
  • Toya
    Igen, valóban elakartalak engedni - gondoltam felesleges kockáztatni, de hát te is így gondoltad és ebből lett az a kis gubanc.
  • FREAK
    Nekem volt egy izzasztó 20-25 köröm, előttem Code, mögöttem Atesz, Hazso, V8

és egy csomó tömeges lekörözés, nagyon kemény volt
  • Alexease
    Ja:)))) Valszeg neki sem ment mar 130 fole:)) De az egyenesben mindig majdnem utolert:))))))))
  • FREAK
    Abban a nagy crashben az elején Met szaltózott?
  • ibronk
    Jacekkal jót csatáztatok láttam :DD
  • ibronk
    Ja meg mekkora füstőlések voltak már, valaki mindig füstölt a sárgák alatt :D
  • Alexease
    En egy kicsit unatkoztam a kozepe fele:))
    A porra zuzott auto, max 130-al ment, nem volt nagy izgalom. Szinte fek nelkul lehetett korbe-korbe autozgatni. De kozben kenyelmesen hatradoltem es cigiztem.:))) Aztan csak megadta magat a motor...
  • ibronk
    Köszköszkösz.
  • ShaiHulud
    kosz:))
  • ibronk
    Ja Toya volt még egy kemény helyzet mikor a 3as előtt az egyneseben jó közel kerültem hozzád, de nem akartam előzni, de te meg gondolom jól beengedtél volna azért, aztán a nagy fékezésben faszán keresztben csusztam a fél kanyart :))
    De szerencsére nem sinylette meg a gumi, ugyhogy két kör alatt be is hoztam :P
  • FREAK
    lol, te is a pályán voltál? :D
  • ShaiHulud
    http://web.axelero.hu/mortel1/North_Caroline_bajnoki.html
  • Giovanni #10356
    Mindenki nézi a replayt :-)
  • ShaiHulud
    enis elegedett vagyok a 10. helyemmel...amint latszott az ido eredmenyek alapjan, nem a kedvenc palyam ez:) en 1 percig sem unatkoztam a mai futam alatt..elvezetes volt..bar az elejet jol elrontottam.
  • ibronk
    Egy eredmény izékét valaki linkelhetne, megint nem mentettem!
  • ibronk
    Mivan máskor mindeki ezerrel ir, most meg kuss? :D
  • sanzik
    jo verseny volt ,csak a bug most engem szemelt ki aldozatnak,igy a vegere kerultem....
  • ibronk
  • FREAK
    Én elégedett vagyok a 6. hellyel, de leginkább annak örülök, hogy elcuccolunk végre ebből a porfészekből :DDD
  • Giovanni #10349
    Én meg szinte sérülés mentesen beértem, leszámítva zt, mikor sárga alatt 2x is belémtrafáltak hátulról...mehettem is a pitbe :-)
    Amúgy nagyon király verseny volt, jó kis csatákkal. Szerintem senki nem unatkozott :D
  • Toya
    Azért megint jó nagy malacom volt.
    Atyka, Norbi, Sanzik, Atesz, szóval mindenki az élmezőnyből legalább egy balesetbe belekeveredett.
  • ibronk
    Harmadikra csak sikerült befejeznem :P
  • ibronk
    Nah, jó kis verseny volt, kár a végért :(
    Jól leizzadtam, mehetek fürödni
  • Alexease
    Nekem ott pont Lag van (vagyis nem szamolja a progi), nem lattlak:((
  • Met
    Miért zártak ki? Nem előztem meg a PC-t, direkt visszanéztem.
    Akinek megvan a replay, nézze már meg, hogy rögtön az első körben amikor ütköztem Pumyval én voltam a hibás?
  • sanzik
    en szoktam ilyet csinalni,de sose kaszaltam meg el senkit :)

pont azert szoktam korabban fekezni ha latom,hogy nem lesz meg,hogy ne sodrodjak kulsure ,hanem tudjam tartani a belso ivet,csak igy sokkal nagyobbat kell lassulni....
  • Met
    Én úgy számolom, hogy van 10 köröm kb.:DD
  • Met
    Azt úgy szeretem amikor jön valaki mögöttem, az egyenesben felgyorsul mellém de nem tud megelőzni a kanyar előtt meg korábban fékez és én meg nem tudom, hogy mikor kaszál el belülről mert elnézte a féktávot:D
  • FREAK
    ha ma sem jön össze a verseny, leiszom magam :D