51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Met
    Engem is érdekelne de szerintem 4-5 ember kivételével mindenki szívesen olvasgatná.
    Alex is biztos kiteszi az oldalra.
  • petesilver
    Hööh, huh, hah!!!!!
  • atyka
    hello all! pete, engem is erdekel, hatha sikerul meg tobb vezethetetlen setupot alkotnom, de most mar tudomanyos alapon... :)
  • sanzik
    engem erdekelne
    thx
  • petesilver
    És milyen setupal mentél, draft volt, hanyadik lettél ???? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • ShaiHulud
    dejooot pialtam!! :D
  • petesilver
    Setup Guide, nem detup :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • petesilver
    Jövő hét közepére elkészül a magyar Nr2003 detup Guideom. Légyszi írja ise, ekit érdekel, az érdeklődéstől teszem függővé, hogy publikálom-e, vagy sem. Kiderült a fordítás közben, hogy rengeteg hasznos informásiót tartalmaz amellett, hogy mit hogyan érdemes állítani. Előre si köszönöm annak, aki nyilatkozik.
  • sanzik
    igen,en is eloszor magamra gondoltam a profi szo hallatan :)
  • Toya
    Ja, én azt hittem a "profi" szó az élen haladókat takarja :-)
  • sanzik
    szerintem Freak nem pont rad gondolt :)
    legalabbis nekem veled sose volt gondom
  • Jacek
    NCreplay43korig
  • Toya
    Néhány ilyen esetben már komolyan nem tudtam attól félnek-e az előttem haladók, hogy én rontok egyet (tudom nem túl bizalom gerjesztő látvány egy autó a tükörben) vagy pedig attól tartottak hogy ők rontanak :-)
  • Toya
    Ez nem is igaz.
    Köröket mentem a versenyen Alex, Jacek vagy Sanzik mögött, egyszer sem dugtam be a kocsi orrát kiélezett helyzetben.
  • FREAK
    figyi, ha utolér valaki, az úgyis gyorsabb, semmi értelme lefékezni előtte
  • petesilver
    Inkább leszek EnzoNorbi féle, párkörös csoda :DDDDD
  • petesilver
    Hja, én is erre a végeredményre jutottam. Inkább elmegyek a lessabb mellett ezentúl, mert e setupom bizonyos sebesség mellett stabil, és kiszámítható. Viszont, ha össze vissza kell fékeznem, mert töketlenkednek előttem, veszítek a sebességből, és körökön keresztül a korigálásokkal vagyok elfoglalva, asztán jön a FREAK, és írja, hogy fél tőlem, pedig mindíg elengedem, ha közel merészkedik hozzám. Ennél a balesetnél is téged engedtelek el leőször, utána jött Sanzik.
  • ShaiHulud
    majd loki a linket:)
  • FREAK
    figyi, szerintem annyit változtass, hogy vezess kiszámíthatóbban

megbeszéltük, hogy a gyorsabb, hátulról jövő versenyző alkalmazkodik a helyzethez, neked annyi a dolgod, hogy nyomod szépen egyenesen és gyorsan

tudom, hogy csak a jószándék vezérel, de veszélyes, amikor hirtelen eltűnsz oldalra, és nyomsz egy satuféket
  • petesilver
    A replay nekem is kéne Jacek!!!!!!!!!!!!!
  • petesilver
    Hát látod a replayt nézve utólag én se értem. Csak amikor belenéztem a tükörbe, akkor vágódott ki Hazso Sanzik mögül, és a kanyar meg jött. Sajna a tükörből nem láttam, hogy visszament Sanzik mögé, és elfértem volna simán. Akkor már menekültem a pályáról, mert a tapasztalat viszont azt mutatja, hogy ahova lehet, oda berakják, ha mást nem az autó orrát a competitorok. Az lebegett a szemem előtt, hogy végig akarok menni, semmi rizikó.
  • Jacek
    meg a taktikam mukodne is ha nem lenne annyi sarga:)) nekem ugyanis hibatlanok voltak a gumijaim a 40 korben kb olyan 85\90% lehettek.

Csak valszeg az van aa ezt utol ertem ez ben alozzuk meg:))))))
  • Jacek
    ugye:))))
  • FREAK
    érdekes, nekem is sok "profiról" ez a véleményem

pedig ők tudják a legjobban, hogy milyen hosszú egy verseny, ennek ellenére olyan még nem volt, hogy ne dugták volna be az orrukat az első kanyarban, ahogy utolértek.....
  • ShaiHulud
    okes thx.
  • Jacek
    toltom folfele majd adok linket ide
  • ShaiHulud
    megnesztem=megneztem :))
  • Jacek
    Nekem semmi bajom Hazsoval csak kicsit tulzottam eroszakosnak velem gyorsban elengedem ha jon:)))
  • ShaiHulud
    huh nem kuldod el?:) vagy valahova felraknad? erdekelne az az elso 40 kor is.
  • ShaiHulud
    nah megnesztem enis a replayt..egyet nem ertek...petesilver: minek kellett hazso elol az apronra menekulnod?? elfertetek volna ketten boven...eleg szeles az az aszfalt, es hazso sem ma kezdte a nascart szal nem ment volna neked...na ezert kell meg osszeszokni az ujjaknak a regiekkel es a kevesbe regiekkel :)
  • Jacek
    40 korig van replayem:)
  • Jacek
    ja vegul is amikor kiloknek akkor en is benne vagyok a sargaban:DD szoval akkor sokszor csinalok sargat valoban:)
  • petesilver
    Nem, Te nem :)))))))))
  • Jacek
    nem csak kerdeztem:)))
  • FREAK
    ma mindenki menstruál?
  • Jacek
    mhhmmm mikor is volot sarga miattam pl??
  • ibronk
    Történt még egy érdekes dolog.
    Mikor a boxban voltam, a kanyar részén egy kék kocsi szépen tolatott velem szembe még abban a sávban ahol mennek a kocsik. Rendesen megilyedtem, kicsit össze is mentünk, de nem volt vészes. De hogy jött össze ez? :)
  • ShaiHulud
    en csak annyit lattam/fogtam fel amikor megtortent az eset hogy 3 autoka utkozik..met borul...en kikerulom oket...es yellow flag.
  • ShaiHulud
    na mostmar enis kivancsi vagyok arra a replayre:) vki kuldje mar el thx:)
  • petesilver
    Met írta: ...Pete éppen akkor kacsázott vissza a pályára, meglökte Code-ot én meg nem tudtam kikerülni.
    Ha valaki kicsúszik a pályáról akkor úgy jöjjön vissza, hogy ne menjen neki a többieknek.
    ...Ha már valami miatt lekényszerültél a pálya szélére akkor az egyenesben és biztonságosan kéne visszatérni a pályára.

.....ha lecsúszol a pályáról akkor lassítasz és az egyenesben jössz vissza a pályára, úgy mintha a pitből jönnél ki

A válasz még így is kultúrált volt.És nem említettem, hogy ez nem kacsázás, és nem kezdtem tagolni egy WC autó setupját, és annak kihatását az esetre.