51527
-
#10297 Engem is érdekelne de szerintem 4-5 ember kivételével mindenki szívesen olvasgatná.
Alex is biztos kiteszi az oldalra. -
#10296 Hööh, huh, hah!!!!! -
#10295 hello all! pete, engem is erdekel, hatha sikerul meg tobb vezethetetlen setupot alkotnom, de most mar tudomanyos alapon... :) -
#10294 engem erdekelne
thx -
#10293 És milyen setupal mentél, draft volt, hanyadik lettél ???? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
ShaiHulud #10292 dejooot pialtam!! :D -
#10291 Setup Guide, nem detup :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#10290 Jövő hét közepére elkészül a magyar Nr2003 detup Guideom. Légyszi írja ise, ekit érdekel, az érdeklődéstől teszem függővé, hogy publikálom-e, vagy sem. Kiderült a fordítás közben, hogy rengeteg hasznos informásiót tartalmaz amellett, hogy mit hogyan érdemes állítani. Előre si köszönöm annak, aki nyilatkozik. -
#10289 igen,en is eloszor magamra gondoltam a profi szo hallatan :)
-
Toya #10288 Ja, én azt hittem a "profi" szó az élen haladókat takarja :-) -
#10287 szerintem Freak nem pont rad gondolt :)
legalabbis nekem veled sose volt gondom -
#10286 NCreplay43korig -
Toya #10285 Néhány ilyen esetben már komolyan nem tudtam attól félnek-e az előttem haladók, hogy én rontok egyet (tudom nem túl bizalom gerjesztő látvány egy autó a tükörben) vagy pedig attól tartottak hogy ők rontanak :-) -
Toya #10284 Ez nem is igaz.
Köröket mentem a versenyen Alex, Jacek vagy Sanzik mögött, egyszer sem dugtam be a kocsi orrát kiélezett helyzetben. -
#10283 figyi, ha utolér valaki, az úgyis gyorsabb, semmi értelme lefékezni előtte -
#10282 Inkább leszek EnzoNorbi féle, párkörös csoda :DDDDD -
#10281 Hja, én is erre a végeredményre jutottam. Inkább elmegyek a lessabb mellett ezentúl, mert e setupom bizonyos sebesség mellett stabil, és kiszámítható. Viszont, ha össze vissza kell fékeznem, mert töketlenkednek előttem, veszítek a sebességből, és körökön keresztül a korigálásokkal vagyok elfoglalva, asztán jön a FREAK, és írja, hogy fél tőlem, pedig mindíg elengedem, ha közel merészkedik hozzám. Ennél a balesetnél is téged engedtelek el leőször, utána jött Sanzik. -
ShaiHulud #10280 majd loki a linket:) -
#10279 figyi, szerintem annyit változtass, hogy vezess kiszámíthatóbban
megbeszéltük, hogy a gyorsabb, hátulról jövő versenyző alkalmazkodik a helyzethez, neked annyi a dolgod, hogy nyomod szépen egyenesen és gyorsan
tudom, hogy csak a jószándék vezérel, de veszélyes, amikor hirtelen eltűnsz oldalra, és nyomsz egy satuféket -
#10278 A replay nekem is kéne Jacek!!!!!!!!!!!!! -
#10277 Hát látod a replayt nézve utólag én se értem. Csak amikor belenéztem a tükörbe, akkor vágódott ki Hazso Sanzik mögül, és a kanyar meg jött. Sajna a tükörből nem láttam, hogy visszament Sanzik mögé, és elfértem volna simán. Akkor már menekültem a pályáról, mert a tapasztalat viszont azt mutatja, hogy ahova lehet, oda berakják, ha mást nem az autó orrát a competitorok. Az lebegett a szemem előtt, hogy végig akarok menni, semmi rizikó. -
#10276 meg a taktikam mukodne is ha nem lenne annyi sarga:)) nekem ugyanis hibatlanok voltak a gumijaim a 40 korben kb olyan 85\90% lehettek.
Csak valszeg az van aa ezt utol ertem ez ben alozzuk meg:)))))) -
#10275 ugye:)))) -
#10274 érdekes, nekem is sok "profiról" ez a véleményem
pedig ők tudják a legjobban, hogy milyen hosszú egy verseny, ennek ellenére olyan még nem volt, hogy ne dugták volna be az orrukat az első kanyarban, ahogy utolértek..... -
ShaiHulud #10273 okes thx. -
#10272 toltom folfele majd adok linket ide -
ShaiHulud #10271 megnesztem=megneztem :)) -
#10270 Nekem semmi bajom Hazsoval csak kicsit tulzottam eroszakosnak velem gyorsban elengedem ha jon:))) -
ShaiHulud #10269 huh nem kuldod el?:) vagy valahova felraknad? erdekelne az az elso 40 kor is. -
ShaiHulud #10268 nah megnesztem enis a replayt..egyet nem ertek...petesilver: minek kellett hazso elol az apronra menekulnod?? elfertetek volna ketten boven...eleg szeles az az aszfalt, es hazso sem ma kezdte a nascart szal nem ment volna neked...na ezert kell meg osszeszokni az ujjaknak a regiekkel es a kevesbe regiekkel :) -
#10267 40 korig van replayem:) -
#10266 ja vegul is amikor kiloknek akkor en is benne vagyok a sargaban:DD szoval akkor sokszor csinalok sargat valoban:) -
#10265 Nem, Te nem :))))))))) -
#10264 nem csak kerdeztem:))) -
#10263 ma mindenki menstruál? -
#10262 mhhmmm mikor is volot sarga miattam pl?? -
#10261 Történt még egy érdekes dolog.
Mikor a boxban voltam, a kanyar részén egy kék kocsi szépen tolatott velem szembe még abban a sávban ahol mennek a kocsik. Rendesen megilyedtem, kicsit össze is mentünk, de nem volt vészes. De hogy jött össze ez? :) -
ShaiHulud #10260 en csak annyit lattam/fogtam fel amikor megtortent az eset hogy 3 autoka utkozik..met borul...en kikerulom oket...es yellow flag. -
ShaiHulud #10259 na mostmar enis kivancsi vagyok arra a replayre:) vki kuldje mar el thx:) -
#10258 Met írta: ...Pete éppen akkor kacsázott vissza a pályára, meglökte Code-ot én meg nem tudtam kikerülni.
Ha valaki kicsúszik a pályáról akkor úgy jöjjön vissza, hogy ne menjen neki a többieknek.
...Ha már valami miatt lekényszerültél a pálya szélére akkor az egyenesben és biztonságosan kéne visszatérni a pályára.
.....ha lecsúszol a pályáról akkor lassítasz és az egyenesben jössz vissza a pályára, úgy mintha a pitből jönnél ki
A válasz még így is kultúrált volt.És nem említettem, hogy ez nem kacsázás, és nem kezdtem tagolni egy WC autó setupját, és annak kihatását az esetre.