51527
-
#10420 Hát pedig ez már a nascar 1-ben is bentvolt :) -
#10419 Érdekes, de AI ellen nem zúzom porrá az autót. Illetve, vagy porrá, vagy semmi komoly. Mindenféle megoldást már láttam élőben, de ilyenre nem emlékszem. -
#10418 Nem láttál még ilyet? A játékban rendszeresen előfordul, ha összetöröd az orrát. Lekapják a motorháztetőt, de még a spoilert és az oldallemezeket is.
És a valóságban is, zsúfolt futamokon sok ilyet láthatsz, lassú pályákon egyszerűbb leszedni, mint kalapálni. -
#10417 Inkább fel kellett volna tenni 100-ra, de az is kevés lett volna szeritnem :P -
#10416 És a szponzorom is keveset fizetett a futam után, mert eltávolították a legnagyobb reklámfeliratot :((((( -
#10415 Szep nagy Grill Tape:DDDDD -
#10414 Illetve ki se jövök a pitből. -
#10413 Ez vicc. Mikor megláttam, nem hittem a szememnek, asszem ilyet élőben sem láttam. A 68. kör után /találkozás Jacekkal/ így csinálták meg a verdát. Legalább szóltak volna, hogy haver, nem tudjuk rendbehozni, lekapjuk az egészet a francba!!! És én még csodálkoztam, hogy a kanyar kivételével vezethetetlen az autó, folyamatosan száll el az eleje, és levettem a grill tapet 50%-ra, és majdnem 0 fokos volt az olaj+víz. Később visszavettem 60°ra, hátha az a baj, de a víz+olaj így is majdnem megfagyott. Erről belső nézetben fingom sem volt, ha ezt tudom, ki se megyek a boxba. Akinek gondja volt velem, nézze végig az első 68 körömet, semmi kaxsázás. Utána viszont művészet volt CSAK annyit kacsázni. A végén taplót tudtam volna csak köpni, és 2 kilóval kevesebb voltam, annyira izzadtam a koncentrálástól, hogy nagyobb baj ne legyen. Tényleg tanácstalan vagyok, de ez nem jó így. -
ShaiHulud #10411 szvsz pont abban a pillanatban amikor bekovetkezett a kocc.. akkor jacek ugye falrol viszaverodve pattant befele...freak meg pont akkor kicsit kifele ment...szal szerintem igazsagosan mindketten kicsit hibasak... -
Toya #10410 De ha ekkora a gond, akkor igenis óvd meg az esetet.
Egyszerűen beírod a körszámot és az esetet a HNR fórumba, valamint az érintett versenyzők nevét.
Ha van replayed azt pedig elküldöd valamelyikünk email címére, ennyi és akkor le is lehetne zárni az egész témát. -
#10409 Te is ugyanazt az ívet autóztad jacek.csak te nekimentél a falnak és visszacsapódtál........ -
#10408 olusz ha elobbrol lenne a kep elotte meg koveti a vonalat egyszer csak atjon rajta! biztos magnes volt a kocsimban:D -
#10407 na ez nalad mit jelent? ott ugye iv van az egyenesben nezd meg Freakot a vonalhoz igaz hogy teljesen atjon rajta de en voltam bocsi!! -
ShaiHulud #10406 azert Freak is eleg szuken akart elozni... -
-
#10404 megneztem emgint igen en vagyok a hibas megegyszer bocsanat igan hogy kanyarodik az ut o meg egyenesen megy de hat nem fekeztem hogy oda ferjen bocsi megegyszer nem fordul elo! -
#10403 ok nem erdekel ugy ahogy van:) en voltam a hibas ujfent bocsanat Freak es bocsanatot kerek Petrtol is pont fekuton voltam :))
Eddig nem szoltatok hogy ez ilyen sport hogy lehet lokdosni a masikot ok meg van dumalva:)) -
#10402 Nálam te vágódtál neki freak-nek jacek......... -
Toya #10401 Tévedés.
Ott mind a ketten elnézést kértek a futam alatt egymástól.
Az adott szituban mind a ketten úgy itélték meg, hogy benne voltak erőssen mind a ketten a balesetben.
Hogy a visszajátszást megnézve Freak elismerte, hogy nagyobbat rontott az egy dolog, de Norbi is keményen hibázott akkor - nem szabadott volna harcolnia. -
#10400 egy kulombseggel igen elismerte hogy mi volt:)) ismerjem el hogy ne vagyok a hibas mert nem tud egyenesen menni? -
#10399 42-ik korben volt nezzetek meg :DDD
Na nehogymar folhaborodjal hogy folkensz a falra es az az indok hogy nehogymar ne lehessen nekimenni a masiknak! -
Toya #10398 Mindenki rontott ezen a versenyen - éppen ezért felesleges a vita szerintem.
Mindenki másképp itél meg egy esetet, de hát ez a szereplőktől teljesen természetes, pont ilyenekre van kitalálva a versenybíróság.
Szerintem a Norbi-Freak eset sokkal súlyosabb volt, de látod ott nem megy a vita pedig Norbi azon bukta el a győzelmet. -
#10397 miért húznám rád?? nagyon jól tudtam, hogy ott vagy, és ha nem hibázol, el is mentem volna simán
ez nem a sport bazzeg, ahol balettcipőben előzékenykedünk egymással, vannak szoros helyzetek, ez egy olyan volt
de Toyanak van igaza, ha bánt a dolog, megóvod, én nem vitázok erről, fasz kivan, hogy újabban nem szabad a Nascarban másokhoz érni... -
#10396 semmit nem fogok megovni nem erdekel -
#10395 en nem sodrodtan mert 130 volt a vege az automnak hova sodrodnek kimentem a szelere hogy helyet adjak legkozelebb majd atmegyek a falon:) -
Toya #10394 Na ez az.
Óvjátok meg és majd eldöntjük ki is rontott és ha olyan az eset akkor a büntetés sem marad el.
Ellenkező esetben szerintem teljesen felesleges a vita. -
#10393 nezd mar meg hol huznal mar el siman megfogod es ramhuzod a kormanyt -
#10392 nem most neztem meg elhuzza a kormany megy melettem es utanna fogja es megindul a fal fele mert azt hiszi elhagyott!!!!!!!!!
Nem ovom meg kit erdekel de hogy nem ismeri el bazz:DDD es megint en leszek a paraszt na ezt mar nem hiszem el -
#10391 Persze nézőpont kérdése, de ha nem megy a falnak, akkor elhúzok mellette... De mondom ez rám is igaz, én is beszorultam Norbi és a fal közé, és ilyen helyzetben nehéz nyílegyenesen menni. -
#10390 En is ugy lattam hogy Te sodrodtal Jaceknak - ott voltam mogottetek. De ne nyissatok rola vitat, ovjatok meg, majd a birosag elrendezi:)
De en ebben nem veszek reszt, mert ennel az esetnel, en is aktivan gurultam:DDD -
#10389 Ha hibázok, azt elismerem, most is hibáztam Norbival szemben, de Jacekkal szemben nem.
Különben sem kéne minden érintésből ügyet csinálni (mert a replayen nálam épp csak lehelletnyi a kontaktus), ez mindig is lesz. -
#10388 Raszarok az ovasra semmi ertelme, ugye ugyan arrol beszelunk????? vagy valami mast nezel? -
#10387 Jó csak ha kamikaze számomra azt jelenti hogy mentem és löktem ki mindenkit. Számomra ez jött le ahogy írtad. Na mind1.
Egyedül sajnos atyka-t löktem meg azt még vissza kell néznem de ott én voltam a hibás nem is azért nézzem vissza, hanem mert furcsa egy szitu volt. -
#10386 helcsiből szoktam nézni, de az egy dolog, hogy szerinted "ha nem megyek neki a falnak akkor is nekem jossz"
Ez csak egy feltételezés, a tény az, hogy én haladtam egyenesen, és te jöttél oldalról. Beljebbe meg nem tudtam menni, mivel nem lassítottál, és kénytelen voltam nyomni neki.
De óvd meg nyugodtan, ha úgy gondolod, bántottalak. -
#10385 Atesz ha valaki ir rolad az mar beszolas???? nem ertelek irtam valamit ennyi rakjak be replayt nezd meg a tukromben:DDDDD -
#10384 ha nem megyek neki a falnak akkor is nekem jossz ennyi -
#10383 Az neked lehet hogy ugy tűnt. Nem tudom mire gondolsz pontosan de soha nem megyek bele veszélyes helyzetekbe. Így ahogy leírtad nem is lett belőle gond úgyhogy nem igazán értem ezt a beszólást. -
#10382 Valóban -
#10381 hat Ferak leszarom de nezd mar meg en megneztem kicsit neki mentem a falnak kb 20 centit jottem vissza a falrol te meg oldalrol nekem hogy gondoltad? nezd meg helicopterbol:)))
meletted olyan 3\4 palya all a rendelkezesedre:) -
#10380 nem én pattogtam a falon
én előztem, kénytelen voltam nyomni, nem tudtam befelé húzni
de mondom, tudom, mire gondolsz, mert a Norbis esetnél én is azt hittem, ő jött nekem, pedig én pattantam rá
hajszálra ugyanott történt ráadásul