51527
-
#10462 "Nem.Nem fűzöm össze"
Mármint úgy értem nem lesz átfedésben.Tehát az eddig elkészült nem megy a levesbe :DD -
#10461 Nem.Nem fűzöm össze.Ezek csak egymást átfedő részletek a nagy videoból.Eddig az első 10 perc van meg :DDDDDDDDDDDDMajd úgy tervezem hogy részletekben lehet letölteni.Minden szelet jelszóval lesz védve és amikor letölti vki az összes darabkát akkor adom meg a jelszót, hogy addig ne lehessen belenézni :DDD -
#10460 Alex küldtem nyilatkozatot tegnap, megkaptad? -
#10459 Jó lesz ez :) -
#10458 Érdemes megnézni, Code videói egyre jobbak. Ebben naggyon jók az átfedések. Most akkor a véglegesben összefűzöd az eddig elkészülteket, vagy mindíg új lesz, és a többi leves? -
#10457 Ha a sor végéről akarok indulni, szabályos, hogy nem futok időmérőt, vagy azért bünti jár, és inkább menjek körbe bazilassan? -
#10456 Tölthető a video újabb bemutatója innen:
http://www.hsw.hu/hswup/Bemutato.avi -
#10455 Én is mentem egy két kört, setup tesztelés céljából. Hááát, jó széles pálya jó sok sárgával. Találtam 2-3 setupot amivel viszonylag gyorsan (32.xx) tudok menni és nem csúszkálok.
Hosszú verseny lesz. -
#10454 Mentem egy rövid versenyt Vegasban AI (96%) ellen. 21. (utsó) helyről indultam. AZ első 20 körben nem volt igazi lehetőségem előzésre. Aztán ahogy az előttem haladó kicsit leszakadt, odaléptem, és előztem egyet. És így tovább, még 5-6 előzést tudtam csinálni a verseny végéig.
Ajánlom mindenkinek ezt a módszert gyakorlásra, sokat lehet tanulni belőle, meg lehet ismerni az előzési pontokat, és a pályát. Konstans 33-as körökkel haladva a gumi sem rohad le, és a kicsúszás veszélye sem fenyeget. Szeretném, ha a holnapi futamon is hasonlót tapasztalnék, vagyis egy sokáig együtt haladó mezőnyt (most 27 kör után 4 mp-en belül volt 21 autó). -
Toya #10453 "mindegy, tul vagyunk rajta, maskor jobb lesz :)"
De akkor valóban legyetek is túl rajta... -
#10452 És ezek után vannak emberek, akik unalmukban a halálbüntetés ellen tüntetnek, az a durva... Na mindegy, már rég rájöttem, hogy csak valami kurva nagy tévedés miatt születtem erre a bolygóra :)
A címet mindenesetre elküldtem pár helyre, bár úgysem lesz belőle semmi, akárcsak ezelőtt. -
#10451 Háát gratulálok!
Nesze nekünk civilizált emberiség! -
#10450 OFF
Bocsi, de ezen nagyon beragtam!! Aki tudja, kuldje korbe a linket, vagy lazadjon ahol tud (bar Magyarorszagon lehetetlen). Amig az ilyet nem buntetik legalabb 5 ev bortonnel, addig balkan vagyunk!!
http://tar.hu/alexease
THX
ON -
#10449 Alex gyere egy kicsit icq-ra ha tudsz. -
#10448 Koszi. Fent van. -
#10447 Küldtem a nyilatkozatott. -
#10446 nem csak nem akartam hogy úgy jöjjön le mintha hibáztatnálak. De inkább fifti-fifti mivel ezek után én se érzem magamat hibásnak. Ha kell elküldöm a visszajátszást Toyaék nem voltak olyan közel hozzád hogy az miatt kellett volna előbb fékezned mint máskor. -
#10445 Elvileg fustolesert is szoktak feketet adni:) Esetleg be kell vontatni... -
#10444 Azt nem tudja valaki, hogy miért zártak ki? Az egy dolog, hogy a motor beszart mert amikor Pumyval ütköztem egyből szóltak, hogy megsérült a motor. De amikor füstölve mentem ki a Pit-be akkor gagyogott valamit a spotter, hogy fekete zászlót kaptam és a motort se tudják megcsinálni. A PC mögül mentem ki a pitbe de nem előztem meg. -
#10441 Bogar ment a szemedbe:DDD -
#10440 en nem neztem, nem is emlekszem, hogy elobb fekeztem volna...megnezem es ha igy volt, akkor majd kitalalok valami magyarazatot... :D -
#10439 ja ok megvan -
#10438 csak én nem találom? -
Toya #10437 Büntetések kiszabva a HNR fórumban. -
#10436 00:00-ig Las Vegas szerver. IP ICQ-n. -
Toya #10435 Alex gyere már fel az ICQ-ra ha tudsz! -
#10434 Ezzel nem hibáztatlak. Jacekot köröztük engem is megzavart azért néztem vissza mi is történt és tényleg előbb fékeztél mint máskor. Bár gondolom Te sem tudod majd a választ eléggé érdekes egy helyzett volt :) -
#10433 Megnéztem a visszajátszást. Abban a körben jóval előbb fékeztél mint máskor. Miért? -
Toya #10432 Valóban látszik.
Még a legkissebb felpuposodást is észre lehet venni, ha pedig leveszik az teljesen egyértelmű.
Írd meg a Papyrusnak Petesilver, hogy neked a következő részbe rakjanak egy "nyak nyújtogatás" gombot is, hogy néha ránézhess a motorháztetőre :D -
#10431 Hidd már el, hogy látszik alapból. Kapcsolgasd a drivereket cockpit nézetben és látni fogod, hogy változik a csík. -
#10430 Hehe, azóta megnéztem jobban, amíg nem ütközök, addig nem látszik. A verseny elején nem látszott szín. Aztán Jacek előtt már púpos volt a hood, és azért látszott. Amikor leszedték, megint nem látszott, gondoltam most megcsinálták. Bele kéne venni a szabályzatba, hogy erre lehet figyelmeztetni a versenyzőt, ha már akkora birka, mint én, és nem jön rá :DDDDDDDDDDDDDD -
#10429 Hehe, azóta megnéztem jobban, amíg nem ütközök, addig nem látszik. A verseny elején nem látszott szín. Aztán Jacek előtt már púpos volt a hood, és azért látszott. Amikor leszedték, megint nem látszott, gondoltam most megcsinálták. Bele kéne venni a szabályzatba, hogy erre lehet figyelmeztetni a versenyzőt, ha már akkora birka, mint én, és nem jön rá :DDDDDDDDDDDDDD -
#10428 Sőt, amikor erősebben neki csúszol a falnak akkor lehet látni, hogy kicsit felpúposodik -
#10427 Hát én még egyszer nem láttam amikor le emelték a kocsiról:) -
#10426 Nálam nem, íme, tisztán látni, ha nincs tető:
-
#10425 :D tisztan lehet latni ha leszedik:) -
#10424 Ne nézd meg, beszarás, de tényleg eltűnt. Észre se vettem akkor, de most se hiszem, hogy rájönnék. -
#10423 Freak megnézted jól az itteni képet? A te színes csíkod még ezen is látszik, hogy ott maradt. -
#10422 Hát mit mondjak?? :D Lemaradtál pár dologról, tessék bepótolni!!
Norbi: pedig az látszik belülről, ha nincs fent a motorháztető, eltűnik középről az egyetlen kinti színes csík. :) -
#10421 Ez a hátránya a belső nézetnek, ilyeneket nem látsz meg sose:P