51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • CodeRed
    "Nem.Nem fűzöm össze"
    Mármint úgy értem nem lesz átfedésben.Tehát az eddig elkészült nem megy a levesbe :DD
  • CodeRed
    Nem.Nem fűzöm össze.Ezek csak egymást átfedő részletek a nagy videoból.Eddig az első 10 perc van meg :DDDDDDDDDDDDMajd úgy tervezem hogy részletekben lehet letölteni.Minden szelet jelszóval lesz védve és amikor letölti vki az összes darabkát akkor adom meg a jelszót, hogy addig ne lehessen belenézni :DDD
  • ibronk
    Alex küldtem nyilatkozatot tegnap, megkaptad?
  • Mnemomic
    Jó lesz ez :)
  • petesilver
    Érdemes megnézni, Code videói egyre jobbak. Ebben naggyon jók az átfedések. Most akkor a véglegesben összefűzöd az eddig elkészülteket, vagy mindíg új lesz, és a többi leves?
  • petesilver
    Ha a sor végéről akarok indulni, szabályos, hogy nem futok időmérőt, vagy azért bünti jár, és inkább menjek körbe bazilassan?
  • CodeRed
    Tölthető a video újabb bemutatója innen:

http://www.hsw.hu/hswup/Bemutato.avi
  • Met
    Én is mentem egy két kört, setup tesztelés céljából. Hááát, jó széles pálya jó sok sárgával. Találtam 2-3 setupot amivel viszonylag gyorsan (32.xx) tudok menni és nem csúszkálok.
    Hosszú verseny lesz.
  • FREAK
    Mentem egy rövid versenyt Vegasban AI (96%) ellen. 21. (utsó) helyről indultam. AZ első 20 körben nem volt igazi lehetőségem előzésre. Aztán ahogy az előttem haladó kicsit leszakadt, odaléptem, és előztem egyet. És így tovább, még 5-6 előzést tudtam csinálni a verseny végéig.

Ajánlom mindenkinek ezt a módszert gyakorlásra, sokat lehet tanulni belőle, meg lehet ismerni az előzési pontokat, és a pályát. Konstans 33-as körökkel haladva a gumi sem rohad le, és a kicsúszás veszélye sem fenyeget. Szeretném, ha a holnapi futamon is hasonlót tapasztalnék, vagyis egy sokáig együtt haladó mezőnyt (most 27 kör után 4 mp-en belül volt 21 autó).
  • Toya
    "mindegy, tul vagyunk rajta, maskor jobb lesz :)"

De akkor valóban legyetek is túl rajta...
  • FREAK
    És ezek után vannak emberek, akik unalmukban a halálbüntetés ellen tüntetnek, az a durva... Na mindegy, már rég rájöttem, hogy csak valami kurva nagy tévedés miatt születtem erre a bolygóra :)

A címet mindenesetre elküldtem pár helyre, bár úgysem lesz belőle semmi, akárcsak ezelőtt.
  • Carlos
    Háát gratulálok!
    Nesze nekünk civilizált emberiség!
  • Alexease
    OFF
    Bocsi, de ezen nagyon beragtam!! Aki tudja, kuldje korbe a linket, vagy lazadjon ahol tud (bar Magyarorszagon lehetetlen). Amig az ilyet nem buntetik legalabb 5 ev bortonnel, addig balkan vagyunk!!
    http://tar.hu/alexease
    THX
    ON
  • Met
    Alex gyere egy kicsit icq-ra ha tudsz.
  • Alexease
    Koszi. Fent van.
  • Mnemomic
    Küldtem a nyilatkozatott.
  • Mnemomic
    nem csak nem akartam hogy úgy jöjjön le mintha hibáztatnálak. De inkább fifti-fifti mivel ezek után én se érzem magamat hibásnak. Ha kell elküldöm a visszajátszást Toyaék nem voltak olyan közel hozzád hogy az miatt kellett volna előbb fékezned mint máskor.
  • Alexease
    Elvileg fustolesert is szoktak feketet adni:) Esetleg be kell vontatni...
  • Met
    Azt nem tudja valaki, hogy miért zártak ki? Az egy dolog, hogy a motor beszart mert amikor Pumyval ütköztem egyből szóltak, hogy megsérült a motor. De amikor füstölve mentem ki a Pit-be akkor gagyogott valamit a spotter, hogy fekete zászlót kaptam és a motort se tudják megcsinálni. A PC mögül mentem ki a pitbe de nem előztem meg.
  • Alexease
    Bogar ment a szemedbe:DDD
  • atyka
    en nem neztem, nem is emlekszem, hogy elobb fekeztem volna...megnezem es ha igy volt, akkor majd kitalalok valami magyarazatot... :D
  • FREAK
    ja ok megvan
  • FREAK
    csak én nem találom?
  • Toya
    Büntetések kiszabva a HNR fórumban.
  • Alexease
    00:00-ig Las Vegas szerver. IP ICQ-n.
  • Toya
    Alex gyere már fel az ICQ-ra ha tudsz!
  • Mnemomic
    Ezzel nem hibáztatlak. Jacekot köröztük engem is megzavart azért néztem vissza mi is történt és tényleg előbb fékeztél mint máskor. Bár gondolom Te sem tudod majd a választ eléggé érdekes egy helyzett volt :)
  • Mnemomic
    Megnéztem a visszajátszást. Abban a körben jóval előbb fékeztél mint máskor. Miért?
  • Toya
    Valóban látszik.
    Még a legkissebb felpuposodást is észre lehet venni, ha pedig leveszik az teljesen egyértelmű.

Írd meg a Papyrusnak Petesilver, hogy neked a következő részbe rakjanak egy "nyak nyújtogatás" gombot is, hogy néha ránézhess a motorháztetőre :D
  • FREAK
    Hidd már el, hogy látszik alapból. Kapcsolgasd a drivereket cockpit nézetben és látni fogod, hogy változik a csík.
  • petesilver
    Hehe, azóta megnéztem jobban, amíg nem ütközök, addig nem látszik. A verseny elején nem látszott szín. Aztán Jacek előtt már púpos volt a hood, és azért látszott. Amikor leszedték, megint nem látszott, gondoltam most megcsinálták. Bele kéne venni a szabályzatba, hogy erre lehet figyelmeztetni a versenyzőt, ha már akkora birka, mint én, és nem jön rá :DDDDDDDDDDDDDD
  • petesilver
    Hehe, azóta megnéztem jobban, amíg nem ütközök, addig nem látszik. A verseny elején nem látszott szín. Aztán Jacek előtt már púpos volt a hood, és azért látszott. Amikor leszedték, megint nem látszott, gondoltam most megcsinálták. Bele kéne venni a szabályzatba, hogy erre lehet figyelmeztetni a versenyzőt, ha már akkora birka, mint én, és nem jön rá :DDDDDDDDDDDDDD
  • Met
    Sőt, amikor erősebben neki csúszol a falnak akkor lehet látni, hogy kicsit felpúposodik
  • Met
    Hát én még egyszer nem láttam amikor le emelték a kocsiról:)
  • FREAK
    Nálam nem, íme, tisztán látni, ha nincs tető:

• Jacek
    :D tisztan lehet latni ha leszedik:)
  • petesilver
    Ne nézd meg, beszarás, de tényleg eltűnt. Észre se vettem akkor, de most se hiszem, hogy rájönnék.
  • petesilver
    Freak megnézted jól az itteni képet? A te színes csíkod még ezen is látszik, hogy ott maradt.
  • FREAK
    Hát mit mondjak?? :D Lemaradtál pár dologról, tessék bepótolni!!

Norbi: pedig az látszik belülről, ha nincs fent a motorháztető, eltűnik középről az egyetlen kinti színes csík. :)
  • ibronk
    Ez a hátránya a belső nézetnek, ilyeneket nem látsz meg sose:P