51527
-
ShaiHulud #10502 quali az faszsag szvsZ...a race a lenyeg a quali az nascarban kurva masodlagos szvsz sot harmadlagos:) -
#10501 Nekem Quali :) -
#10500 Mondjuk ez Race Setup, mert a Qualify-vel nem foglalkozom...:)) -
#10499 +1,031 :)) -
#10498 Kösz, de azért olyan jó nem vagyok hozzám viszonyitsunk
Legyen a valós rekord :) Nekem +0,099 -
#10497 Hozzad kepest?:)) Szarul:) Minimum +2 sec:) -
#10496 Jóvanmárna:P
Beszéljunk arról ki hogy áll Las Vegasban? :) -
#10495 Semmi gond, ha az egyenesben jelzed, hogy kimész, majd kívülről megelőznek. Olyan meglepő lenne, ha egyszer véletlenül komolyan alkalmaznánk a chatet? :D -
#10494 Az teljesen normalis:) Az AI is lassit, mashogy nem nagyon lehet, max fekezo ernyovel:))) Csak a kanyar elott, erdemes nyomni egy gombot, hogy szamitsanak ra, hogy kerulni kell:)) -
#10493 Köf:) -
#10492 Ja, de én ott ugy csak akkor tudok bemenni ha már a pályán, az ideális iven elkezdek lassitani :) -
#10491 http://www.hsw.hu/hswup/munkafolyamat2.avi -
#10490 Fent van:) Sorry, csak valami "megragta" a gepemet, es azzal kuzdottem (-dok). Teganp, meg Nascart sem tudtam inditani, mert azonnal fagyott:((( Ma nem tudom mi lesz...
Persze, erre meg a tapegyseg is nekiallt szarakodni, erdekes zizergos ivhangok tortek elo belole, egyre surrubben. Kenytelen voltam darabokra szedni a gepet. Kilapatoltam a port, a pokokat es a mumifikalodott legyeket belole; az most jo. A tobbit majd este... -
#10489 Az AI pedig a négyesből gurul ki, én is ott fogok :D
Erre való (igazából) a PIT IN figyelmeztető szöveg -
#10488 Írjam, hogy ég a pofámról a bőr, csalódott vagyok, ennek semmi értelme így, és ha ma is csak útban vagyok, kacsázok, és borzalom lesz amit művelek, akkor ennyi volt a NASCAR részemről? Megrhatom. Rengeteg bocsánatkéréssel fűszerezve. -
#10487 Írtam én is, de még nem került ki:)
Amugy én is gondolkodtam hogy hol kell most ezen a pályán kimenni, de szerintem a hátsó egyenes végén, a felfestés is ott van, meg a 4esből elég gázos ugy lemenni hogy nem akadályozod azt aki jön mögötted, plusz még sikerült is betalálni :) -
#10486 Nekem nem sok mondanivalóm van, azt leszámítva, hogy sajnálom a Norbival történt ütközést. Ezt leírhatom, ha akarjátok :D -
#10485 Azért megjegyezném, hogy igen kevés a nyilatkozat :) Az hogy az első 3-nak kötelező nyilatkozni nem azt jelenti hogy csak nekik lehet :) -
#10484 Ja, volt olyan. Vajon ki lehetett........? -
#10483 Többnyire a célegyenes előtt... Toya gondolom arra gondolt, hogy volt, aki behajtott a hátsó egyenes melletti üres utcába. -
#10482 "a boxutcával szemben lévő oldalon kezdik meg a kiállást"
Most akkor hol lehet kimenni a boxba? -
#10481 nekem 50%-on van mindenhol. -
#10480 Hát igen, ez a lényeg, és Norbinak is igaza van. Ahol sokat kell kanyarogni, oda jobb a nagy linearitás, így nem kell elkoptatni a kormány tengelyét. -
#10479 Hát én eldöntöttem, és 100%-on volt eddig. És csodálkoztam, hogy a pitlákba tudtok olyan gyorsan menni, nekem ha szinte nem is mozdult a kormány, már akkor is imbolygott az eleje össze-vissza. Most visszavettem 75-re és működik elég jól. -
#10478 Szerintem ez pályától függ, legalábbis nálam.
Pl a superspeedwayeken én csak 10-15%-al tudok egy iven menni, magasabbnál kacsázok össze vissza.
Speedwayeken mint pl ez a las vegas is 50-60%-ot a road pályákon pedig 85%-ot használok. -
#10477 Érdekes..... Logikailag minél magasabb a linearitás, annál jobban csökken a precizitás, hisz 100%-nál minden fokra amit a kormány fordul ugyanannyi tényleges kormányzás jut.
Én 20% körül használom, így ugyanannyi kormányzásra nekem jóval nagyobb fizikai kormányút jut. És ha minél jobban elfordul a kormány, annál jobban nő a kormányzottság értéke is.
Konkrétan ha mész egyenesen, és eltekered 5 centit jobbra-balra a kormányt, akkor
100%-nál elég sokat fordul a kerék, és valszeg kicsúszol
1%-nál épphogy elfordul a kerék, vagyis irányt változtatsz, de nem csúszol meg
mindenki döntse el, hogy csak aprókat szeretne tekerni a kormányon (100%) vagy kényelmesebb neki, ha nagyobbat kell tekerni egy-egy apró irányváltoztatáshoz (0%) -
#10476 Freak, darabokba küld el neki és jelszó legyen mindegyiknek külön és csak egybe lehessen kicsomagolni. És legalább 3 féleképpen csomagold be:D -
#10475 Kösz, én holnap megyek a Camponába. -
#10474 Pete esetleg fel is jöhetnél ICQ-ra -
#10473 -
#10472 Igen.Ezt a linearítás dolgot nagyon elkúrták a gémben.Elvileg 100%-on kell lennie ahhoz hogy fasza legyen de itt vmiért olyan mintha alulkormányozottságot produkálna a kocsi.Nr4-ben perfect volt a 100%-os linearítás.Kézikönyv szerint is kormányhoz az a javallot beállítás. -
#10471 Lebuktál Code. Félszemed a supergamezon van :DDDD -
#10470 Asszem megvan mitől kóvályogtam annyit, ha minden igaz sikrült beállítani a kormányt normálisan. Túl nagy volt a linearitás, és egyszerűen nagy sebességnél elkezdett kóvályogni az autó. Ha minden igaz, sikerült betrimmelni, balesetbiztos setupot csinálni, elméletileg ma nem okozk galibát. -
#10469 de külön baszhatja az ember a darabkákat, csak együtt működnek +az sfv file
szal nem kell jelszó, úgyis csak egyben lehet megnézni -
#10468 Ha valakinek a ligából van kedve kedden, azaz 1.én menni egyet gokartozni a Budaringre az írjon egy mailt.Atis meg én tuti befutók vagyunk már :DDDDDDDDDDDDD -
#10467 Valahogy így néz ki a munkaasztalom :DD
-
#10466 úgy gondoltam freak.Csak a darabkák le lesznek csomagolva és azok jelszóval lesznek védve :DDD -
#10465 csináld meg egybe, és darabold szét wincmd-vel, az a legegyszerűbb -
#10464 juj bocsi, Code, még nem küldtem eksönt na majd ma vágok pár darabot -
#10463 Minden szelet jelszóval lesz védve és amikor letölti vki az összes darabkát akkor adom meg a jelszót, hogy addig ne lehessen belenézni :DDD
Na van mégegy kisgonoszunk FREAK mellé :DDDDDDDD