51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • ShaiHulud
    quali az faszsag szvsZ...a race a lenyeg a quali az nascarban kurva masodlagos szvsz sot harmadlagos:)
  • ibronk
    Nekem Quali :)
  • Alexease
    Mondjuk ez Race Setup, mert a Qualify-vel nem foglalkozom...:))
  • Alexease
    +1,031 :))
  • ibronk
    Kösz, de azért olyan jó nem vagyok hozzám viszonyitsunk
    Legyen a valós rekord :) Nekem +0,099
  • Alexease
    Hozzad kepest?:)) Szarul:) Minimum +2 sec:)
  • ibronk
    Jóvanmárna:P
    Beszéljunk arról ki hogy áll Las Vegasban? :)
  • FREAK
    Semmi gond, ha az egyenesben jelzed, hogy kimész, majd kívülről megelőznek. Olyan meglepő lenne, ha egyszer véletlenül komolyan alkalmaznánk a chatet? :D
  • Alexease
    Az teljesen normalis:) Az AI is lassit, mashogy nem nagyon lehet, max fekezo ernyovel:))) Csak a kanyar elott, erdemes nyomni egy gombot, hogy szamitsanak ra, hogy kerulni kell:))
  • ibronk
    Köf:)
  • ibronk
    Ja, de én ott ugy csak akkor tudok bemenni ha már a pályán, az ideális iven elkezdek lassitani :)
  • CodeRed
    http://www.hsw.hu/hswup/munkafolyamat2.avi
  • Alexease
    Fent van:) Sorry, csak valami "megragta" a gepemet, es azzal kuzdottem (-dok). Teganp, meg Nascart sem tudtam inditani, mert azonnal fagyott:((( Ma nem tudom mi lesz...

Persze, erre meg a tapegyseg is nekiallt szarakodni, erdekes zizergos ivhangok tortek elo belole, egyre surrubben. Kenytelen voltam darabokra szedni a gepet. Kilapatoltam a port, a pokokat es a mumifikalodott legyeket belole; az most jo. A tobbit majd este...
  • FREAK
    Az AI pedig a négyesből gurul ki, én is ott fogok :D

Erre való (igazából) a PIT IN figyelmeztető szöveg
  • petesilver
    Írjam, hogy ég a pofámról a bőr, csalódott vagyok, ennek semmi értelme így, és ha ma is csak útban vagyok, kacsázok, és borzalom lesz amit művelek, akkor ennyi volt a NASCAR részemről? Megrhatom. Rengeteg bocsánatkéréssel fűszerezve.
  • ibronk
    Írtam én is, de még nem került ki:)

Amugy én is gondolkodtam hogy hol kell most ezen a pályán kimenni, de szerintem a hátsó egyenes végén, a felfestés is ott van, meg a 4esből elég gázos ugy lemenni hogy nem akadályozod azt aki jön mögötted, plusz még sikerült is betalálni :)
  • FREAK
    Nekem nem sok mondanivalóm van, azt leszámítva, hogy sajnálom a Norbival történt ütközést. Ezt leírhatom, ha akarjátok :D
  • Mnemomic
    Azért megjegyezném, hogy igen kevés a nyilatkozat :) Az hogy az első 3-nak kötelező nyilatkozni nem azt jelenti hogy csak nekik lehet :)
  • petesilver
    Ja, volt olyan. Vajon ki lehetett........?
  • FREAK
    Többnyire a célegyenes előtt... Toya gondolom arra gondolt, hogy volt, aki behajtott a hátsó egyenes melletti üres utcába.
  • Met
    "a boxutcával szemben lévő oldalon kezdik meg a kiállást"

Most akkor hol lehet kimenni a boxba?
  • Mnemomic
    nekem 50%-on van mindenhol.
  • FREAK
    Hát igen, ez a lényeg, és Norbinak is igaza van. Ahol sokat kell kanyarogni, oda jobb a nagy linearitás, így nem kell elkoptatni a kormány tengelyét.
  • petesilver
    Hát én eldöntöttem, és 100%-on volt eddig. És csodálkoztam, hogy a pitlákba tudtok olyan gyorsan menni, nekem ha szinte nem is mozdult a kormány, már akkor is imbolygott az eleje össze-vissza. Most visszavettem 75-re és működik elég jól.
  • ibronk
    Szerintem ez pályától függ, legalábbis nálam.
    Pl a superspeedwayeken én csak 10-15%-al tudok egy iven menni, magasabbnál kacsázok össze vissza.
    Speedwayeken mint pl ez a las vegas is 50-60%-ot a road pályákon pedig 85%-ot használok.
  • FREAK
    Érdekes..... Logikailag minél magasabb a linearitás, annál jobban csökken a precizitás, hisz 100%-nál minden fokra amit a kormány fordul ugyanannyi tényleges kormányzás jut.

Én 20% körül használom, így ugyanannyi kormányzásra nekem jóval nagyobb fizikai kormányút jut. És ha minél jobban elfordul a kormány, annál jobban nő a kormányzottság értéke is.

Konkrétan ha mész egyenesen, és eltekered 5 centit jobbra-balra a kormányt, akkor

100%-nál elég sokat fordul a kerék, és valszeg kicsúszol

1%-nál épphogy elfordul a kerék, vagyis irányt változtatsz, de nem csúszol meg

mindenki döntse el, hogy csak aprókat szeretne tekerni a kormányon (100%) vagy kényelmesebb neki, ha nagyobbat kell tekerni egy-egy apró irányváltoztatáshoz (0%)
  • Met
    Freak, darabokba küld el neki és jelszó legyen mindegyiknek külön és csak egybe lehessen kicsomagolni. És legalább 3 féleképpen csomagold be:D
  • Met
    Kösz, én holnap megyek a Camponába.
  • CodeRed
    Pete esetleg fel is jöhetnél ICQ-ra
  • CodeRed
  • CodeRed
    Igen.Ezt a linearítás dolgot nagyon elkúrták a gémben.Elvileg 100%-on kell lennie ahhoz hogy fasza legyen de itt vmiért olyan mintha alulkormányozottságot produkálna a kocsi.Nr4-ben perfect volt a 100%-os linearítás.Kézikönyv szerint is kormányhoz az a javallot beállítás.
  • petesilver
    Lebuktál Code. Félszemed a supergamezon van :DDDD
  • petesilver
    Asszem megvan mitől kóvályogtam annyit, ha minden igaz sikrült beállítani a kormányt normálisan. Túl nagy volt a linearitás, és egyszerűen nagy sebességnél elkezdett kóvályogni az autó. Ha minden igaz, sikerült betrimmelni, balesetbiztos setupot csinálni, elméletileg ma nem okozk galibát.
  • FREAK
    de külön baszhatja az ember a darabkákat, csak együtt működnek +az sfv file

szal nem kell jelszó, úgyis csak egyben lehet megnézni
  • CodeRed
    Ha valakinek a ligából van kedve kedden, azaz 1.én menni egyet gokartozni a Budaringre az írjon egy mailt.Atis meg én tuti befutók vagyunk már :DDDDDDDDDDDDD
  • CodeRed
    Valahogy így néz ki a munkaasztalom :DD

• CodeRed
    úgy gondoltam freak.Csak a darabkák le lesznek csomagolva és azok jelszóval lesznek védve :DDD
  • FREAK
    csináld meg egybe, és darabold szét wincmd-vel, az a legegyszerűbb
  • FREAK
    juj bocsi, Code, még nem küldtem eksönt na majd ma vágok pár darabot
  • petesilver
    Minden szelet jelszóval lesz védve és amikor letölti vki az összes darabkát akkor adom meg a jelszót, hogy addig ne lehessen belenézni :DDD

Na van mégegy kisgonoszunk FREAK mellé :DDDDDDDD