51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • FREAK
    Nem volt egyértelmű. Azt hittem, a rajt után akarsz elengedni, ilyenek minden versenyen vannak, ha sérült valaki.

Ja, és Norbi.... Majd ha felkelsz, azért gondolkodj már el a privát üziden:

"Nincs kettesem, ne előzz meg, mert úgyis visszaveszem"

Szal azért ez nem egészen így működik. Egyrészt ez a te magánügyed, másrészt, ha nekem sietős, mert mögöttem meg olyan ember rajtol, aki nem olvasta az üzidet, akkor nyomni fogom, harmadrészt meg, egyáltalán nem biztos, hogy visszaveszed, mert bármi közbejöhet.

Vegyük már kicsit komolyabban, legjobb lenne, ha a priv. üzeneteket is le lehetne tiltani, valóságban sincs ilyen.
  • FREAK
    de ez 6 körrel később történt, azóta már volt egy zöld....
  • Giovanni #10540
    Bocs hogy miattam kaptál feketét, de sajna nekem az első sárga óta kussolt a spotter. Azt nem toom, hogy ez direkt benne van a játékban, mint rádióhiba, vagy csak bug.
  • petesilver
    És büntetés terhe mellett hobbiból nyomogatom az előzz kívülrőlt, és lassítok? Eh, azt hiszem ez volt az utolsó versenyem.
  • Toya
    De látod, ezek szerint PuMy-nak meg azt mondta a program hogy mögéd álljon be.
    Sejtheted, hogy nem véletlenül nem előztek meg.
    Mind1, ez egy félreértés amit legközelebb már tudtok orvosolni...
  • petesilver
    Ezt most komolyan mondod. Lehúzódtam 3x, és azért jöttem vissza, mert eszetek ágába nem volt megelőzni, hanem satuzott mindenki mögöttem. Gondoltam akkor megyek tovább, hátha leesik valakinek a tantusz.
  • Toya
    67.kör - Entering closed pits - Go to end of longest line
    69.kör - Passing under yellow - Held for 3 seconds

Meg van ez a büntetés...nincs itt gond.
    Szóval ilyenkor írd be nyugodtan, hogy a végére kell állnom vagy büntim van előzzetek.
  • sanzik
    az elozo versenyen nekem ugyan ez volt,szinten feketet kaptam,de elotte felsorolta az egesz mezonyt a spotter,csak senki nem akart megelozni en meg nem alltam,meg pont ezert ,hogy ne legyen gubanc
  • petesilver
    Én találtam ki, a fekete zászlóval együtt. 3 dolgot mondott a spotter: ne előzzem le a leadert, az inside lineon menjek a legvégére a 75-ös kocsi mögé. Közelebb mentem Code-hoz az inside-on, de nem ő volt a 75-ös. Az később derült ki, amikor elment a mezőny, és élből feketét kaptam, hogy a legvégén Giovanni volt az.
  • FREAK
    Akárhogy is, a baj azzal van, AHOGY vezettél, nem azzal, MIÉRT csináltad. Ha szép látványosan lehúzódsz, és megálsz, elmegyünk melletted, de te háromszor is hirtelen legurultál, aztán fel.
  • FREAK
    Nálam nincs olyan büntetés abban a körben, hogy neked a sor végére kéne menned.

De ha ilyen van, simán áthajtasz a boxutcán, és mindenki megelőz szabályosan.
  • Toya
    Akkor ez egy szimpla bug.
    Ilyenkor nyugodtan írjátok be, hogy a végére kell állnom vagy valami hasonlót.
    Ezért sem PuMy nem ad majd feketét, sem pedig mi nem vonunk el pontot.
  • ShaiHulud
    Alex: nagyonnagyon sajnalom a 9. korben tortenteket!!:((
  • petesilver
    Mégis, mi a megoldás? 2 kör óta mondta, hogy menjek a végére, amikor Pumy belémjött, akkor már lehúzódtam a pályáról. Őt kérdezd meg miért jött nekem, ha nem is voltam pályán. A 2 kör alatt, ahogy jöttetek ki a pitből, névsorolvasást tartott a spotter, vagy 6 kör lemaradással utólsó voltam, és speedlimit miatt a legvégére sorolt.2 körön át hallgattam, hogy menjek a végére. Hogyan? Mivel senki nem volt hajlandó megelőzni, olyan fekete zászlót kaptam, mint a huzat, amit nem tudtam letölteni még 10 körön keresztül, mert amint bementem volna a pitbe, sárgazászló lett, és ezt 2x játszottam el. Akkor hogy van ez?
  • FREAK
    Kívülről megelőzhetjük, de nem is ez a baj. Óvtam is az általad említett eset miatt, mert kurvára felbaszta az agyamat pont rajt előtt, a kanyarban egy pillanatra asszem meg is álltunk, szóval tökéletesen sikerült kiesni a ritmusból...
  • ibronk
    Na lelépek, reggel korán kelek!
    Kiraly verseny volt, grat mindenkinek:)
    Cső:)
  • Toya
    Egy aprócska észrevétel PeteSilvernek.
    A restart előtt ne lassíts le a többiek előtt és ne irogasd, hogy felülről előzzenek mert amig át nem haladsz a célvonalon ők nem előzhetnek meg téged.
    Szóval legalább a célvonalig tessék padlógázzal menni és utána félre állhatsz a többiek útjából.
    Láttam mekkorákat fékezett mögötted PuMy, Freak és a többiek - ezt így még egyszer ne!!!
  • atyka
    gratulalok mindenkinek. szep volt fiuk! :)
  • Giovanni #10524
    Jó kis race volt :-)
  • ibronk

• Jacek
    Na grat mindenkinek!!

Na en kb ilyesmiert szeretnek itt versenyezi ez kiba jo volt:)))
  • ibronk
    De akkor is olyan jóóó :P
  • ibronk
    Már vártam mikor szól be valaki :P
  • Toya
    Ez aztán tipikusan az a sport ahol a leggyorsabb köröket futó versenyző szokott nyerni :D
  • ibronk
    Á, ez a kezemben van :)
  • Met
    Ha 3D-ben hallgatod akkor lassabb lesz a játék. Legalábbis így gondolom. De ha nincsen 5.1-es rendszered akkor felesleges.
  • Alexease
    Ugy nez ki rajottem a fagyasra:)) Hangkartya beallitas, driver, efekt, 3D, EAX stb. Ha bekapcsoltam a 3D-t a jatekban - fuggoen a kinti beallitastol - nehany percet gondolkodott, utana reset, es driver telepites, mert elcseszi:)))))))) Most jonak tunik, remelem verseny kozben megkimel...:/
  • Alexease
    Kerd el tole:))
  • petesilver
    Milyen setupot berhel ez a fiú, és hogy a pitlákba csinálja?????????????????
  • ibronk
    Indiccsak servert 8ig? :)
  • ibronk
    30,714 :) -0,527 :)
  • ShaiHulud
    marhara almos vagyok :(((
  • ibronk
    Na beütött egy kis felhős idő: -0,136 race setuppal eddig, most probálom a q-t :)
  • Alexease
    ;F
  • ibronk
    Mondom ha sietek, ez alatt értem hogy nem foglalkozok a gumival, és kb. 10 körig max.:)
  • ShaiHulud
    nem azert,de...eddig egyik videodban sem lattam magamat :```(((
  • FREAK
    32.1 a rekordom asszem

de azt kétlem, hogy 31.5 körül mész stabilan ha versenyen vagy

hacsak nem akarod megdönteni a kerékcsere világrekordot :D
  • ShaiHulud
    abban nem ketelkedtem :)))
  • ibronk
    Racevel is megyek 31.5 körül stabilan ha sietek :)
  • petesilver
    Norbi a practice végére úgyis bealázod 1 sec-el. Asszem én mentem már 32.602-őt de Race setupal, qult nem csináltam, hátra elég ez is.