NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap is az volt a gond hogy a két elso nem egyformán gondolkodott ezért belul jobban lassítottunk a kulsok meg elmentek,persze az is igaz hogy ez csak ezeken a pályákon okoz gondot ahol 2 sorba megyunk mert nagyon szoros és esetleg a verseny hevében nehéz megjegyezni hogy most ki mogott is voltam amikor a sárga megjelent.
Egyébként amit mi csinálunk az is a régi "Gentlemen's agreement" lightos változata amit ott is azért szuntettek meg mert a korvisszavételnél osszetorték magukat,a mostani Lucky Dog-nál mindenki lelassul és tartja a helyét az elso korhátrányban lévo csak az utána veheti vissza a kort amikor már kinyílt a a pit.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ha a célvonal után van a baleset akkor mire korbeérunk biztos eltunnek onnan,ha meg távolabb akkor le tudunk lassítani ha áthaladtunk.....csak azért hoztam fel mert szerintem így egyértelmubb a dolog.
Mission Impossible 2010: PRO Class
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Downhill!!
Szóval ezzel nincs baj.
Beintik a sárgát, lassítás, mindenki tartja a helyét, az elsõ is lassít és ha van a környéken körhátrányos akkor elengedi, de csak akkor ha satuzás nélkül meg tudja oldani, mert az balesetveszélyes lenne.
Az is rossz megoldás ha célvonalig toljuk mert van egy baleset és nem elég, hogy kerülgetni kell a roncsokat de még tolni is kell, hogy 1 pozícióval elõrébb kerüljön.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Daytona CUP eredmények
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Én csak azt láttam, hogy valaki baromira lelassít és a BELSÕ ívre húzódik. Ebbõl én nem tudom eldönteni, hogy pitbe akar menni, mert valami problémája van, vagy egyszerûen nem találja a helyét.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
http://www.f1-info.hu/
sárga berakva lelassulunk és elöznek,
aki benne a van a tömegbalesetben vonal elött visszaáll a helyére (?),
a Restartnál közthagynak a mintha vmi csodára készülnének ehelyett leszakitják a mezönyt...
Már a kilépésen gondolkoztam (a rakoncátlankodó pedálom miatt is) bár akkor egy élménnyel lettem volna szegényebb,ahogy Norbival és Gioval a futam 2. felében hajráztunk...Gratulálok Rednek és Izinek szép volt!
majdnem kiléptem a hiszti miatt :-) és csak remélem hogy nem fog folytatódni... én az ilyen befutókért jöttem vissza játszani.
Szóval aludjatok rá egyet <#vigyor3>#vigyor3>
Kérlek bennetek hagyátok abba, és ere az üzire ne válaszoljatok, csak gondoljátok végig.
Downhill!!
Varom a csipos valaszokat<#rolleyes>#rolleyes>
Gondolom továbbra is a 24 a kedvenced <#buck>#buck>
G Szabo nem tom mer leptel amikor olyan szavakat nem mondtam rad hogy lekelljen lepned ha esetleg megbantottalak akkor elnezest es ez szol #123-nak hirtelen nem jut eszembe a nevet elnezest.
Kikelesem pedig attol volt hogy amikor elmentetek mellettem sarga alatt semmi jelet nem lattom hogy vissza akarnatok engedni amikor volt ido ra boven.Csak hogy toya is tudjon rola elso sarganal vegig cseteltem igy kerem a buntit<#nezze>#nezze>
Endure, in enduring grows strong...
óvok:
2. körben a baleset után TSanyi sárga alatt beelõzõtt engem (meg DTap-et is) teljesen érthetetlen módon...
16. körben Hazso és Perei balesete révén tropára ment a motorom, így feladni kényszerültem a versenyt...
DTap: versenyen nem szívesen chatelek, még privátba se, ezért nem válaszoltam...én nem állok neki sárga alatt keménykedni a jogos poziciómért, majd a bírók kiszabják a büntit...
"Ha a futam elején (ELSO 3 KÖR!) egy tömegbalesetben 4 autó komolyan megsérül vagy kiesik"