51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    Azért mert annak más a formája.. Ahhoz nem az kell.. Mindjá megkeresem neked az aerost.. pill.
  • rolikacsa
    Na tényleg az uccsó kérdés!Megvan a Tom Cruise auto de csak a 2003-as kupába tudom berakni az aerowar_88-ba nem mükszik mért nem?
  • gordon 24
    Hát velünk lehet játszani. Serveren megy a téma. Lvi dijja van 3000ft körüli piz. A szabályokat meg a dolgokat a bannere kattintva el tudod olvasni. Ha komolyan gondolod gyorsan nevezz fizess és kedden jöhetsz is!!!
  • rolikacsa
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget csak még egy kérdés internten hogy lehet játszani?
  • Met
    Racing-nél így kell javítani, hátha segít.
  • gordon 24
    Ez természetes..

A letölthető dolgok:
    Tom Cruise autok.. Itt nagyon sok minden van, néz körül.

itt is sok minden van hozzá

ezis jó

ezek is szépek
  • rolikacsa
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget de még anyi kérdésem lenne, hogy a film beli Tom Cruise és ellenfele autóját honnan tudom leszedni illetve hogy mükszik mert én kicsit tufa vagyok az ilyenekhez de amit írtl az úgy müködödött.Elöre is köszönöm.
  • gordon 24
    Ja és még annyi hogy eredetibe sajnos nem tudod megvenni. Mert az EA megvette a NASCAR jogokat és ezért nem gyárthatják a játékot. Annyi van a világban amit gyártottak anno, ha valaki eladja azt tudod megvenni ha szerencséd van. De ezt arany áron mérik.
  • gordon 24
    Nem!!

A köv képen mükszik a történet:
    Rakd fel a játékot! (ha már fent van másold a cd-n lévő exet rá a crackelt exe-re)
    Aztán szedd le a 1.2.0.1 -es patchet és ehhez a nocd exe-tinnen
    Ha ez megvan telepitsd a Patchet és ne azt a cracket rakd be ami a cd-den van hanem a nocd exe-t.
    Ha ezt végig csinálod inditáskor a versioszámnak 1.2.0.1-nek kell lennie(ezt az inditás után kiirja a képernyőre.)

Ha a versio szám az amit irtam mindent elfog fogadni a modokat pályákat javításokat mindent!!
  • rolikacsa
    SEGÍTSÉG!A modolás csak eredeti játékkal megy?Mert akkor megveszem!Mert a crack fájl nem jó az update-nak csak ha bent hagyom az eredeti fájlt.És ha utána meg becrackalam akkor meg kilép!Előre is köszönöm a segítséget vagy ha van valami hogy mit honnan töltsek le hozzá megköszönném.
  • ChevyG #47521
    közben szétkaptam. a poti ami a mérő izémizéje, ugye?:)
  • Met
    Valszeg elkapta a Momo Racing pedál poti betegségét. Nem tároltad túl közel egy Racinghez?
    Szét kellene szedni és fújni kis wd40-et a potira, Racingnél ez használ.
  • ChevyG #47519
    Hi!
    van 1 logitch formula ff kormányom. 1 éve nem használtam. mentem 4-5 kört daytonában és feltünően xarul mentem. a replayben kiderült, hogy amikor a gázt nyomom, akor az nem mindig 100%on dolgozik (mintha remegne a lábom a pedálon, pedig meg se mozdítottam)
    rákötöttem 1 másik pedált (a FF nélküli változatét), az pedig semmit nem komunikál vele
    ilyenkor mi a teendő?
    üdv!
  • B Lori
    CTS most kezd elobe a wheels-en :)
  • gordon 24
    Persze ha a Patchet is leszedte hozzá!!
  • DTap
    Igen elég...másold a játék series mappájába (a cup mellé) és ha elinditod alul lesz két kis nyil amivel a modok között választhatsz (cup vagy 88 ez esetben).
  • rolikacsa
    SEGÍTSÉG!Kérnék egy kis segítségte mert kicsit tufa vagyok a modoláshoz.Letöltöttem a 88-as szezont ami a filmben volt nagyon király amit csináltatok, na de semmi exe csak fájlok az is 18 mb.Elég annyi neki?Ha igen hova másoljam hogy müködjön?Előre is köszönöm meg aztán gondolkodok a bajnokságon is mert már egybe szerepelek nem vagyok kezdő!Nézd meg ezt én csináltam bár ez csak egy reklám és nem annyira profi http://www.youtube.com/watch?v=8PX0B1q-LNg
  • ChevyG #47514
    köszi!
  • 72TSanyi
    Nekem meg volt egy olyan élményem is, hogy a pitbe hajtva odacsaptam az autót a pitet a pályától elválasztó falnak. A moderate törésnek köszönhetően a füstőlő autót sikerült összekalapálniuk, és onnantól kezdve egész kezesen kanyaradott az autó a pályán szinte full gáz mellett is.
  • B Lori
    Huhh,még szerencse :)
  • B Lori
    Ja,ezért duplán mérges voltam :((

Amúgy szépen gyártottuk a "Darlington stripes"-t......lehetett menni ezzel a UK settel de nekem valahogy nem volt az igazi,nem tudtam olyan igazi Darlingtonosan menni :))
  • 72TSanyi
    Ugyan, jó poén volt!
  • gordon 24
    Voltak uncsi részek, de nem volt rosz ez a verseny. Küzdelmes az autó,de ezért elég izgalmas volt. Én csináltam az egyetlen sárgát...:D
  • bcs78
    Sanyi még1x bocs, frankón kivágtam eléd a pitben. :D
  • gordon 24
    Nem Gond.. Nem volt nagy probléma.. Visszaküzdöttem magam 4-diknek. Előrébb ugyse kerültem volna (elöl ilyen ufok mentek) Ugyhogy csak +1 karika bánta.
  • Toya
    Pedig szoros volt ameddig nem szakadtál le.
  • B Lori
    Hát valahogy ez nem akar osszejonni,lefagyott a program de gondoltam azért is végigcsinálom és visszamentem,hát el is szundikáltam a pit-ben így Péter-nek elszúrtam a kiállását,bocs
  • Toya
    Én segítettem volna, ha lennél az MSN-emben :D
  • Toya
    Na aki ezek után azt mondja sok a baleset, a sárga és bénák a pilóták a HNR-ben az tuti hazudik :D
  • B Lori
    Le kell tolteni nagy felbontású (HiRes)autókat

http://www.nnracing.com/download.asp?fileid=48896
  • ChevyG #47501
    Sziasztok!

Két kérdesem/kérésem lenne:
    -minden kocsinak kicsi a felbontássa (olyanok, mint a falra...), kivéve a sajátomat. mivel lehet ezt orvosolni?
    -2007es schedule kellene (tudom, hogyan kell csinálni, de időm kevés)

Üdv!
  • Giovanni #47500
    Köszi mindenkinek a segítséget! :)
  • Giovanni #47499
    Fiúk, valaki keressen meg msn-en! Elszállt a gépem, vele együtt minden adatom. Kéne az IP, meg a jelszó! KÖSZI!
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Nextel Cup, Darlington, 184 kor, Moderate, UK Setup!
  • Toya
    Okés, akkor haladunk tovább Darlingtontól a megszokott szabályokkal.
    Ezt kérjük elindítani. Darlington 50%, moderated damage, stb...
  • 72TSanyi
    Szerintem se borítsuk így fel az eddig versenyszabályzatot. Ne változtassunk így egyik-futamról a másikra ilyen dolgokat. Én inkább megyek 50% távot 1x-es kopással, minthogy rövidebb, de nagyobb kopással teljesítenénk versenyt.
    És hogy könnyebb legyen dönteni, én akkor azt mondom, hogy Darlington legyen, és hivatalos eredmény a múltkor futott/félbeszakított verseny eredménye.
  • Giovanni #47495
    Ráadásúl 24 órás verseny. Eddígis jók voltunk és stabilan mentünk, itt meg főleg van esélyünk, ha folytatjuk az eddígi irányt :)
  • Giovanni #47494
    Szerintem menjetek pár kört ezzel is azzal is. Nem hiszem hogy annyit nyerünk a gyorsasággal, mint a stabilitással. Nagyon aljas kanyarok vannak, azon a 3 egyenesen meg annyit vesztünk, mint a kanyarokon hozunk. Elfüstölni meg nem szeretnék. Én Mazdára szavazok!
  • B Lori
    Van hivatalos naptár ezért csak javasolni lehet,akár 100-at is be lehet ide írni,ha senkit nem érdekel megy minden a megszokot kerékvágásba,ez nem kivánságmusor :)))
  • Met
    Ki fog dönteni? Hát, van nekünk egy olyan verseny bíróság vagy mi, na, ők.
    Amúgy nekem 8