51527
-
#47523 Nem!!
A köv képen mükszik a történet:
Rakd fel a játékot! (ha már fent van másold a cd-n lévő exet rá a crackelt exe-re)
Aztán szedd le a 1.2.0.1 -es patchet és ehhez a nocd exe-tinnen
Ha ez megvan telepitsd a Patchet és ne azt a cracket rakd be ami a cd-den van hanem a nocd exe-t.
Ha ezt végig csinálod inditáskor a versioszámnak 1.2.0.1-nek kell lennie(ezt az inditás után kiirja a képernyőre.)
Ha a versio szám az amit irtam mindent elfog fogadni a modokat pályákat javításokat mindent!! -
rolikacsa #47522 SEGÍTSÉG!A modolás csak eredeti játékkal megy?Mert akkor megveszem!Mert a crack fájl nem jó az update-nak csak ha bent hagyom az eredeti fájlt.És ha utána meg becrackalam akkor meg kilép!Előre is köszönöm a segítséget vagy ha van valami hogy mit honnan töltsek le hozzá megköszönném. -
#47521 közben szétkaptam. a poti ami a mérő izémizéje, ugye?:) -
#47520 Valszeg elkapta a Momo Racing pedál poti betegségét. Nem tároltad túl közel egy Racinghez?
Szét kellene szedni és fújni kis wd40-et a potira, Racingnél ez használ. -
#47519 Hi!
van 1 logitch formula ff kormányom. 1 éve nem használtam. mentem 4-5 kört daytonában és feltünően xarul mentem. a replayben kiderült, hogy amikor a gázt nyomom, akor az nem mindig 100%on dolgozik (mintha remegne a lábom a pedálon, pedig meg se mozdítottam)
rákötöttem 1 másik pedált (a FF nélküli változatét), az pedig semmit nem komunikál vele
ilyenkor mi a teendő?
üdv! -
B Lori #47518 CTS most kezd elobe a wheels-en :) -
#47517 Persze ha a Patchet is leszedte hozzá!! -
#47516 Igen elég...másold a játék series mappájába (a cup mellé) és ha elinditod alul lesz két kis nyil amivel a modok között választhatsz (cup vagy 88 ez esetben). -
rolikacsa #47515 SEGÍTSÉG!Kérnék egy kis segítségte mert kicsit tufa vagyok a modoláshoz.Letöltöttem a 88-as szezont ami a filmben volt nagyon király amit csináltatok, na de semmi exe csak fájlok az is 18 mb.Elég annyi neki?Ha igen hova másoljam hogy müködjön?Előre is köszönöm meg aztán gondolkodok a bajnokságon is mert már egybe szerepelek nem vagyok kezdő!Nézd meg ezt én csináltam bár ez csak egy reklám és nem annyira profi http://www.youtube.com/watch?v=8PX0B1q-LNg -
#47514 köszi! -
72TSanyi #47513 Nekem meg volt egy olyan élményem is, hogy a pitbe hajtva odacsaptam az autót a pitet a pályától elválasztó falnak. A moderate törésnek köszönhetően a füstőlő autót sikerült összekalapálniuk, és onnantól kezdve egész kezesen kanyaradott az autó a pályán szinte full gáz mellett is. -
B Lori #47512 Huhh,még szerencse :) -
B Lori #47511 Ja,ezért duplán mérges voltam :((
Amúgy szépen gyártottuk a "Darlington stripes"-t......lehetett menni ezzel a UK settel de nekem valahogy nem volt az igazi,nem tudtam olyan igazi Darlingtonosan menni :)) -
72TSanyi #47510 Ugyan, jó poén volt! -
#47509 Voltak uncsi részek, de nem volt rosz ez a verseny. Küzdelmes az autó,de ezért elég izgalmas volt. Én csináltam az egyetlen sárgát...:D -
#47508 Sanyi még1x bocs, frankón kivágtam eléd a pitben. :D -
#47507 Nem Gond.. Nem volt nagy probléma.. Visszaküzdöttem magam 4-diknek. Előrébb ugyse kerültem volna (elöl ilyen ufok mentek) Ugyhogy csak +1 karika bánta. -
Toya #47506 Pedig szoros volt ameddig nem szakadtál le. -
B Lori #47505 Hát valahogy ez nem akar osszejonni,lefagyott a program de gondoltam azért is végigcsinálom és visszamentem,hát el is szundikáltam a pit-ben így Péter-nek elszúrtam a kiállását,bocs -
Toya #47504 Én segítettem volna, ha lennél az MSN-emben :D -
Toya #47503 Na aki ezek után azt mondja sok a baleset, a sárga és bénák a pilóták a HNR-ben az tuti hazudik :D -
B Lori #47502 Le kell tolteni nagy felbontású (HiRes)autókat
http://www.nnracing.com/download.asp?fileid=48896 -
#47501 Sziasztok!
Két kérdesem/kérésem lenne:
-minden kocsinak kicsi a felbontássa (olyanok, mint a falra...), kivéve a sajátomat. mivel lehet ezt orvosolni?
-2007es schedule kellene (tudom, hogyan kell csinálni, de időm kevés)
Üdv! -
#47500 Köszi mindenkinek a segítséget! :) -
#47499 Fiúk, valaki keressen meg msn-en! Elszállt a gépem, vele együtt minden adatom. Kéne az IP, meg a jelszó! KÖSZI! -
#47498 SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Darlington, 184 kor, Moderate, UK Setup!
-
Toya #47497 Okés, akkor haladunk tovább Darlingtontól a megszokott szabályokkal.
Ezt kérjük elindítani. Darlington 50%, moderated damage, stb... -
72TSanyi #47496 Szerintem se borítsuk így fel az eddig versenyszabályzatot. Ne változtassunk így egyik-futamról a másikra ilyen dolgokat. Én inkább megyek 50% távot 1x-es kopással, minthogy rövidebb, de nagyobb kopással teljesítenénk versenyt.
És hogy könnyebb legyen dönteni, én akkor azt mondom, hogy Darlington legyen, és hivatalos eredmény a múltkor futott/félbeszakított verseny eredménye. -
#47495 Ráadásúl 24 órás verseny. Eddígis jók voltunk és stabilan mentünk, itt meg főleg van esélyünk, ha folytatjuk az eddígi irányt :) -
#47494 Szerintem menjetek pár kört ezzel is azzal is. Nem hiszem hogy annyit nyerünk a gyorsasággal, mint a stabilitással. Nagyon aljas kanyarok vannak, azon a 3 egyenesen meg annyit vesztünk, mint a kanyarokon hozunk. Elfüstölni meg nem szeretnék. Én Mazdára szavazok! -
B Lori #47493 Van hivatalos naptár ezért csak javasolni lehet,akár 100-at is be lehet ide írni,ha senkit nem érdekel megy minden a megszokot kerékvágásba,ez nem kivánságmusor :))) -
#47492 Ki fog dönteni? Hát, van nekünk egy olyan verseny bíróság vagy mi, na, ők.
Amúgy nekem 8 -
B Lori #47491 Talán a felhajtástól ami itt a fórumon volt,persze az is igaz a hozzáálás semmit nem változott így talán azon se kell elmélkedni mellyik pálya legyen,mindegy hogy hol nem lesz semmi :P -
B Lori #47490 Csak egy javaslat volt és orulnék ha lenne tobb mert ha mindeki beírja hogy nekem mindegy dontsétek el akkor ki fog donteni?
-
Toya #47489 Nekem mind1, csak döntsétek majd el időben és ne nyolckor kezdjetek találgatózni hol is menjünk.
Én nem vagyok ellene a kisérletezgetésnek sem, de azért 50% normál kopást leváltani, 35% dupla kopással számomra elég drasztikusnak tűnik, főleg úgy hogy a többségnek a gumikkal van általában gondja.
De amúgy mitől lennénk többen??? -
B Lori #47488 Javasolnám hogy próbáljuk ki mondjuk a 35% 2x kopás variációt mert most van remény hogy tobben lesznek és legalább megtapasztaljuk hogy úgy érdekesebb-e :)) -
B Lori #47487 Mentunk csak ugy egy 40 koroset de Alex meg berakta eredménynek,felolem újra lehet Richmond is,habár nem sok jelentosége van Darlington lehet hogy jobb lesz szakításpróbának UK settel,aki ezután is kitart azzal lehet számolni továbbra is :DDD -
#47486 Javaslom hogy a gyorsabb autóból csináljunk egy lassabb stabilat. A mazda is király, de abból a stabil jóval lassabb lenne szerintem. Oszt majd kiteszteljük :-) -
#47485 nem az volt, h multkor elmaradt a verseny? -
72TSanyi #47484 Nekem is mindegy, hogy melyiket futjuk, bár szerintem az a fair, hogy aki volt múlt pénteken versenyzeni, az kapja meg a helyezéséért járó pontot, és folytassuk a bajnokságot a versenykiírás szerint.