51527
-
#10582 Lehet, de ha nem huzod le te is a vonal mellé akkor az elsőbe bemenet már melletted lehettem volna. -
#10581 Igen :) -
#10580 Toya-Norbi
Miért voltatok úgy lelassulva, hogy 1x meg tudtalak előzni titeket? Nem, nem baj:)
Kopottak voltak a gumijaitok és arra vártatok, hogy ki megy ki először? -
#10579 Alex
Van két észrevételem:
1. Büntetések rész Atykar :) Ő egy új versenyző?
2. Miért nincs kint a nyilatkozatom? Még a verseny után elküldtem. Nem mintha olyan érdekes lenne de... -
#10578 Ti betegek vagytok, hajnal ötkor ilyenről dumcsizni.... :DDDDDDDDDDDDDDDdd -
#10577 amikor meg az elejen vivtunk Norbi:) akkor meg nem tudtam mi lesz es kelett az 5 pont:)) -
#10576 Ez ok Norbi:) de ha megnezed egyszer sem josz mellem:) jon Toya berakta az elejet egyenesben elengedtem mindkettotoket egybol:) -
#10575 Ilyeneken munkálkodsz igy hajnalban? :) -
Toya #10574
Azért majd megpróbálom felturbózni néhány crash képpel is a következő pályákon :-) -
#10573 Mikor odaértünk mögé, kaptam néhány kemény zárást a célenyes részen, mikor lassítanom kellett, hogy ne menjek sárga alá, vagy lökjem meg Jacekot, aztán inkább vigyáztam utána. -
#10572 Ehm, jah, valóban, de csak egy példát akartam egy szép és nehéz előzésre, mert ha engedtél is néha bántam hogy nekiálltam :P -
Toya #10571 Amúgy tessék küldeni a nyilatkozatokat Alexnek, mert ez ugye a dobogósoknak kötelező. -
Toya #10570 Hát Jacekkal valóban nehezebb dolgod volt, de ez biztosan nem a véletlen műve :-)
Én is félve mentem mellé, mert ha kilöktem volna azt soha nem bocsátom meg magamnak :-))) -
Toya #10569 "Toyát az elején egy kör alatt kivülről előztem, ez után már egyszerübb volt Őt előzni :)" - ez úgy hangzott az én olvasatomban, hogy jól móresre tanítottál és utána már elengedtelek szó nélkül.
Olvasd el és mond azt, hogy nem így hangzik amit írtál. -
#10568 Ja, én nem voltam elég bátor, és mondom előreengedlek hátha el is dől a verseny, de legalább is előrébb jutunk valamivel :P -
#10567 hmm -
Toya #10566 Számomra ez a rész volt a verseny egyik legszebb pillanata.
Norbi előtte körökön át próbálkozott, de nem sikerült megelőzni Jaceket - nekem is ráment néhány köröm de aztán csak sikerült.
Replay
Megnéztem, mind a hármunk kamerájából egy élmény :-) -
Toya #10565 Nekem ez van meg a CarViewerben :)
Nem mind1, az a lényeg nyertél :-) -
Toya #10564 Na azért ne gondold, hogy azért mert kívülről megelőztél nem tudtam volna megnehezíteni a dolgodat.
Én úgy fogom fel, hogy nem kell minden áron elől menni és nyerni sem kötelező minden futamon.
Számomra ez jó szórakozás és nem több, ha komolyabban fognám fel akkor nem hogy kívülről, de belülről se nagyon előznél meg :-) -
#10563 Ehm, a képen még a régi festésem van! -
#10562 Nem utasitottalak én semmire, csak megkértelek hogy "légyszives ne előzz be, mert..." és ha nem rak ki senki a falra akkor biztos hogy vissza is vettem volna bárkitől :) Toyát az elején egy kör alatt kivülről előztem, ez után már egyszerübb volt Őt előzni :)
De komolyan, csak szerettem volna ha nem kerülök bajba feleslegsen, és ha mégis megelőztél volna egy szavam se lett volna... -
Toya #10561 HNR oldal frissítve! -
Toya #10560 Ja és majd az ICQ-dat is kapcsold be ha beírtad a véleményed :D -
Toya #10559 Alex gyere már és oszd meg velünk a véleményed az óvásokkal kapcsolatban, már mindenki beírt és csak a tied hiányzik. -
#10558 jonni fog! szerintem mult heten is kerdezte mi van csak ugye ket bajnoki volt:) -
Toya #10557 Ja, szóljatok már Bobbinak, hogy a keddi futamon jó lenne ha indulna ha komolyan gondolta a bajnokságban való szereplést. -
Toya #10556 Pete majd kapcsold már be az ICQ-dat ha van időd.
Szeretnék kérdezni valamit :) -
#10555 Azért ez tetszik.Leírom mi akasztott ki. Csak arra törekedtem, hogy bizonságos setupom legyen, és végre úgy menjek végig, hogy nincs kacsázás, veszélyeztetés általam. Sikerült megtalálni és megszüntetni a hibát,sérülés nélkül befejezni, végre happy voltam. És akkor a verseny végén agyonvágod az örömömet értelmetlen óvással, és azzal, hogy te mennyire anyáztál, meg kiestél a ritmusból sárga zászló alatt. Akkor képzeld el, mennyire kiestem a ritmusból én, aki többek között miattad nem bírt hátrasorolni a helyére, és feketezászlót kaptam. Ha nem satuzgattok, hanem elmentek mellettem, akkor nem kapok feketét, és te sem esel ki a ritmusból. Replayt pedig csak én nézek a jelek szerint. Idézlek:....de könyörgöm, ha meg akarsz állni, akkor állj meg, vagy gurulj a fűre, hidd el, senki nem menne utánad.... akkor nézd meg a replayt, és ámulj. A sárga vonalat átlépve húzódtam le a pályáról, küldtem az előzz kívülrőlt, és Pumy utánam jött le a pályáról, és belémhajtott. Ja és ott megálltam.Lementem a pályáról. Mégsem előzött meg senki. És még egy kicsit a ritmusról: Ezután restart, már majdnem a pitben vagyok, hogy letöltsem a büntetést amikor sárga lett, villám módjára vissza a pályára újra totyorogni. Ez egyszer biztos volt, de a következő startnál sem tudtam kimenni, mert megint sárga lett az első körben. A 69-ik körben kaptam feketét, és a 84-ik körben sikerült először bemenni letölteni szabályosan a büntetést. Ez kifejezetten jót tett a ritmusomnak. Azt meg se említem, hogy a 3 sárgás esetet végig keverted. Majd miután megóvtál, kiokosítottál és elvetted az egésztől a kedvem, beírod, hogy tényleg hagyjuk, de azért ezt+azt csináld legközelebb. És nagyjából azt csináltam, és azon akadtál ki utólag.Azért ez tetszik. A téma részemről le van zárva. Én nem haragszom senkire, nem vagyok haragtartó, csak ez az egész baromira elvette a kedvem a versenyzéstől. 2 napot szenvedtem, hogy megtaláljam az okát, miért imbolyog az autó, készülök, és ez a vége. Akkor mi értelme ?
-
#10554 en arra gondoltam,hogy nem-e lehetne-e,hogy azon a gepen fusson a teamspek szerver is,amin a jatek ? -
#10553 Figyi, Toyanak igaza van, meg úgysem kaphatsz ezért pontlevonást, de könyörgöm, ha meg akarsz állni, akkor állj meg, vagy gurulj a fűre, hidd el, senki nem menne utánad.... -
#10552 Én soha, azt sem tudom, hogy kell... -
#10551 teamspeak ugy nez ki hogy annyi szobat nyitsz amennyit akarsz, nyugodtan mehetne egy a serveren allandoan ugyanis jo minosegben is nagyon minimalis a fogyasztasa savszelben -
Toya #10550 Zárjátok már le ezt az eredményt egyáltalán nem befolyásoló esetet :) -
#10549 Hát visszanéztem, tedd meg légyszives Te is. A háromszori üzenet, és satu, az ominózus 67-69-ik körben volt. Megóvtad a 73-74-ik kört, ahol 3 autóval előttem voltál, és szerintem simán elmentél satu, és ritmuszavar nélkül a 83-ik körben restartnál, akkor egy üzenetet küldtem rajt előtt, hogy előzz kívülről, rajtnál gyorsítottam, és lehúzódtam belsőre. A 82-83-ik körben nem húzódtam le sehova, nem satuztam, és átlag sebességem kb 55 Mph volt a két körben. -
Toya #10548 Engem speckó halálosan zavarna ha még beszélnétek is a zúgás mellé :-)
Ezek a dolgok amúgy nincsenek tiltva, sőt van aki használja is ezt a rendszert :))))
Ráadásul éjszaka vannak a futamok és némelyik ember nem egyedül van és fejhallgatóval játszik, képzeld el ha éjfélkor elkezdene beszélni a mikrofonba :D -
#10547 kulonben miert nem inditunk egy teamspeak servert is a jatek melle ?
sokkal egyszerubb lenne mindekinek es lehetne itt is szabalyokat hozni,hogy mikor lehet dumalni es mikor nem
sot a csapatoknak sajat csatornajuk lehetne.... -
#10546 tok jo nektek...
nekem meg az autochat megnyomasa is problemakat okoz neha verseny kozben,mert ugy markolom a kormanyt,ti meg itt vigan cseveresztek priviben :) -
Toya #10545 Igazad van Freak.
Mondjuk a privát üzenet az magánügy, de én senkinek nem üzennék csapaton kívül és utasításokat pedig pláne nem osztogatnék :-) -
#10544 Ok, ennél többet már úgysem tehetünk :) -
Toya #10543 Tök mind1, nem mondok semmit mert nem akarom befolyásolni a versenybíróság döntését.
El kell felejteni de gyorsan.