51527
-
Toya #10744 Ha valami szoros dolgot szeretnénk csinálni akkor csak a fixed setup jöhetne szóba, mert ott tényleg akkor a vezetési tudás számítana.
Tudom, hogy magyarok csinálták ezért van rajta a kocsin.
Minden saját festésemen volt eddig valami olyan rajzfilm figura amit magyarok készítettek (Gusztáv, Macskafogó, Mr.Bean). -
#10743 Jo az a Mr. Bean:) Itthon csinaltak a Vargaban, itt Obudan. Haverom az egyik animator. Lattam a terveket, eloszor naggyon szidtak a fiuk:)) Es meg szarul is fizetett:((( -
#10742 Valami hasonlo:)))
De ugy is lesznek akik lehuzzak a szuper setup-ot, es ismet masodperceket vernek mindenkire.:))))) Vagyis szinte mindegy...:))) Talan meg fixed setup-pal lenne ertelme tomegesen tolongani a palyan:) De ha itt is brutalul lesz beallitva a serules modell, vagyis ha egyet nyikkan a gumi, vagy egy rossz iv, es mar lehet is lemaradni, akkor gaz. De majd kiderul. Azert letesztelem:) -
#10741 márkatársak leszünk? :D -
#10740 vagyis jobban lehet döngölni egymást, és még kevésbé számítanak a köridők :D
rulez!! :D -
Toya #10739 Csak ennyire:
-
#10738 Nehezebbek, es "csak" ~600HP. Vagyis lassabbak, es a suly(elosztas) miatt (kicsit) mashogy mennek. -
#10737 Mennyiben mások ezek a pickupok mint amikkel most megyunk? -
#10736 :DDDDD
Mar "targyalasok" is folytak a hivatalos "hasznalataval" kapcsolatban;) -
#10735 LOL!!! :DDDD -
#10734 látom, keményen rá vagy izgulva a témára :D -
#10733 Nagyon beindultal erre a WildFire-re ;-) -
Toya #10732 http://www.projectwildfire.com/movies/wildfire004.mpg -
#10731 Jól vagy Pumy? :D -
#10730 $ jelet teszel a szoveg utan kozvetlenul. -
#10729 Eger, eger, kiseger. :-D
-
#10728 ez hol van?? én csak egy idle hangot találtam, ami csak kívülről hallatszik :DD -
#10727 Azt, hogy lehet az autochatnél, hogy amikor lenyomom a számot rögtön megjelenjen, ne kelljen entert nyomni -
#10726 Köszi, végül is ha tetőt befestem feketére, egész jól olvasható. Csak asszem valakinek az írását más színben láttam, abból gondoltam. -
#10725 A netről letölthető hangok mind wav file-ok, itt az egyikhez az instrukció:
NASCAR Racing 2003 External and Internal Engine sounds by "SYSDOWN"
I do not take credit for all these sounds.
Most are originals of others, but with my own modificatins, tweaks and remixes.
Some I created from scratch, but for the most part they are
a combination of 4 other peoples sounds, possible more, not including myself.
Credit I can give:
revson
Zcehan´s
Slammer-GTR
Liable
(If I missed any one, I am sorry)
To Install: First open the zip file, select all of those files and copy...
Open your Papyrus NR2003 folder then go down to your sound folder, right click on sound
and paste these sound files in the sound folder...that's it!
To remove, simply remove the (WAV) files only.
Sound issues may depend on your speakers and or sound card and drivers. I have found that the NR2003
sound format used in the game is much more complicated then before. You may have an issue with minor popping
or cracking in the lower rpm range of 2,500 rpm's to 3,500 rpm's. This I feel is because the system is trying
to process the most amount of sound files at the same time. Very cpu intensive. I peronally could not resolve
this issue after many hours of research. If someone has any ideas for fix feel free to go at it. If so resolved please
inform me at thsracing.net.... or any feedback is welcome.
I also tried to incorperate the so called "Car Sounds - Winston Cup Car 8900 RPM" mp3 sound file that is floating about.
This recording is of too poor of quality to do much with. There is some influence in my sounds, but for the most part
they could not be used with any real good results. Also as a note, this recording is actually from a video of a Hemi Cuda...
but still a cool sound file. Too bad it wasn't recorded better.
These sounds are unofficial and unsupported.
use at ur own risk.
Sysdown
thsracing.net
or
tfrracing.com -
#10724 thx -
#10723 Menj el ide: http://www.nascarnet.com/ írd be a file search-be hogy sound, és válogass. Ha jól láttam van eredeti is. -
#10722 thx, lecsekkolom -
#10721 En ezeket hasznalom. Ez sem meg az "igazi", de nekem ez jobban tetszik:)
Alex Engine Sounds -
#10720 Háát Met, átnyálaztam a dolgokat, de szerintem kizárt, hogy megváltoztatható. Talán a core.ini fjlban a [String Profile Values] alatti paraméterek határozzák meg, de inkább nem túrok bele. Esetkleg aki ért hozzá, nyilatkozhat, hogy ez-e az? -
#10719 valami egészséges motorhang nincs még?? mert ahányszor nézem ez euro-n a nascart, annyiszor csorog a nyálam az igazi hangokra -
#10718 Köszi. -
#10717 Upsz. Bocsi:))
SJimmie Johnson NR03 Spotter/Crew Chief Add-on V.1.12 -
#10716 és esetleg hol lelhető fel eme szerzemény? :) -
#10715 Annak a szövegnek a színét meg lehet változtatni amit a spotter mond? Mert nálam szürke a tető és nem nagyon lehet látni rajta a piros betüt. -
#10714 Jimmie Johnson NR03 Spotter/Crew Chief Add-on V.1.12 - E' stata rilasciata la versione V 1.12 del "Jimmie Johnson Spotter Pack"
-
#10713 Freak ICQ! -
#10712 Biztos, én csak arra emlékszem, hogy keresztbe vagytok előttem, és elzárjátok az utat, aztán szétpörögtetek :)) -
#10711 Code meg ott mogotte:))) -
#10710 nem igy volt mentunk sanzik elenged kozben fol a falra vissza fullon nekem:) -
#10709 fizikai képtelenség :D -
#10708 És a rankot hol találom? Imádok félni :))))) -
#10707 Klasszikus szitu volt. Előttem megpörögtetek, Sanzik kifelé a falnak, Te lefelé, bazi nagy füst. Túl közel voltatok, de középen el akartam nyomni. Aztán Te elkezdtél felpörögni, amit akkor még nem nagyon láttam, csak át a füstön, füst el, és keresztben Jacek előttem. Esélyem nem volt. De hogy Te hogy kerültél vissza pörögve? Vald be, tövig nyomott gázpedállal :))))) -
#10706 hat azt meg nem lattad a rankon vannak 27.6xx idok pl Hazso:) -
#10705 3 sarga volt ez okes:)) legalabb nem 13:)