51527
-
#10785 Ez vicces, pont ma Netkaroztam pár órát :D Igaz, inkább F3000 volt terítéken Monzában. De kurva jó kis szimulátor lesz belőle!! -
#10784 -
#10783 -
#10782 Szerintem az aranyokkal is problema van:)) 10 auto szeles palya?!?!:DDD -
#10781 Elég érdekes ez a pálya, a pitnek csak kijárata van, bemenni csak a mezőn keresztül, szabálytalanul lehet :D A PC is a füvön parkol egy bokor mellett :D -
#10780 Golden Sands
dirt tracket nem találtam -
#10779 hát nem semmi ilyen porban nyomatni, asszem ki is próbálom -
#10778 Ezen mar gondolkodtam en is egy ideje hogy berakom:))En Nascar heat-tel nyomtam egy-ket versenyt ilyen dirt palyakon:)) Jo volt:) Nagy lokdosodesek, csuszasok, toresek, borulasok stb.:))) -
:DDD -
Toya #10776 http://www.sears.com/sr/craftsman/motorsports/cr_ms_nascartruck.jsp?BV_SessionID=@@@@0104041642.1057232833@@@@&BV_EngineID=cciiadcikeldhhgcehgcemgdffmdfko.0&vertical=SEARS
Itt van a Craftsman hivatalos versenynaptára.
Engem a sárgák mennyisége érdekelne egy-egy road course pályán.
Én végig megyek bármelyik GPL-ből vagy Indycar-ból átkonvertált pályán viszonylag jól, ha ismét egyenlőtlen küzdelmet akartok akkor vigyük ilyenekre a versenyeket :-)
Azt hittem eddig az a lényeg, hogy mindenki egyforma beállítással tegye próbára a tudását az ismert vagy az egyformán ismeretlen pályákon.
Én azt szeretném ha Met, PS, Bobbi vagy mások is ugyanakkora esélyel induljanak mint azok akik ezer éve játszanak Papyrus programokkal... -
#10775 király, akkor benne is van, amit mondtam :D -
#10774 A MOD-hoz is fognak kiadni par uj palyat:
Bowman-Gray, Greenville, I70, Mesa Merin,
Myrtle Beach, Pikes Peak, South Boston Evergreen, Heartland Park, Louisville, Milwaukee, Nashville,
Portland, Thompson Gateway, Hickory, Memphis, Milwaukee Night, Nazareth, Riverside, Wilkesboro -
#10773 Ezek is meg vannak, csak nem irtam oket:) De johetnek termeszetesen:) De van meg, ha mar felsorolas: Kyalami, Monza, Zandvort -
#10772 Nézd meg Riverside-ot és South Bostont, ezek grafikailag is jók. Long Beach elég gyér látvány, de szerintem alap pálya ilyen körökben.
Támogatom az ötletet, a pickupokkal hanyagoljuk a nascar pályák többségét. -
#10771 Ha mar terveznek ujabb "futamokat" a Nascar Bajnoksag melle, ami esetleg lehetne a Craftsman, akkor talan lehetne talan valtozatosabbat. Mivel a CM-mel kb. ugyan azokon mennenk, max az autok miatt lenne mas a dolog. Akkor mar lehetne a valtozatossag, kikapcsolodas miatt Roadcourse palyakon versenyezni. Megjelent nehany egesz jo. Bar grafikailag nem az igazi - konvertalt GPL - de nem az a lenyeg. Es valszeg jon meg ki nehany. Ami most mar letezik (nalam):
Laguna Seca, Monaco, Osctering, Silverstone, St. Jovite, Trenton stb. -
#10770 Kekem az volt a masodik probalkozas:) De a TVben nem sok belsot adnak, es az sem a legtisztabb. Mivel fordulattol fuggoen, min. 6 wav-bol "rakja ossze" a motorhangot, nem tudtam rendesen megcsinalni. -
#10769 Ha kijön a Craftsman, mindenképpen próbáljuk a Riverside pályán, szerintem pont illik hozzá! -
#10768 lehet hogy szerzek a tunerkártyát, és felveszek egy versenyt :D -
#10767 En legeloszor ezeket digiztem be, es ezd kezdtem el tuningolni. De nem volt az igazi.
InCar Demo -
#10766 csak kéne pár tiszta minta, nincs valakinek belső nézetes qual felvétele? :D -
#10765 Tényleg jók ezek a hangok, bár az igazi még mindig nem így szól. Az eredeti játékbeli hang két részből áll, van egy száraz, morgó hangminta, meg egy magas, zajos. Na a TV-ben, csak az alsó hangot hallani, ez a zúgás nincs benne.
Mindegy, fent hagyom, amit adtál, de asszem nekiállok csinálni egy sajátot. -
#10764 sziasztok !
sajnos több mint valószinű hogy a köv. keddi futamon sem tudok indulni, mert mennem kell dolgozni :(((((
remélhetőleg utána már leszek...viszont akkor azt már most tudjátok hogy stipistopi utolsó hely !! :)) -
#10763 - A Spotter tenyleg halkabb, de en felhuztam a jatekban maxra, es a tobbi potit ahoz kepest lejjebb vettem aranyosan.
- Link beszuras: <a href="http://hostneve.hu/konyvtar/fileneve.zip">Link neve</a> -
#10762 igen, ha a megfelelő nevük van -
#10761 Én néztem ezt a Spoter soundot ami Alex adott de nekem egy picit halk az eredeti nem volt az, meg elég érthetetlen néhe mit mond, a feliratott lesni meg nem túl szerencsés állandóan :)
Szóval marad az eredti nekem :) -
#10759 Alex valamelyik topikba leírta a sablont a képe és a linkre is de már nem emlékszem melyikbe.
Valaki biztos lesz olyan jó, hogy beteszi most is:) -
#10758 És ha már elárultátok a képnél, lassan kiváncsi vagyok, linket hogy kell berakni ide korrektül? -
#10757 Nah, kipróbáltam, nekem nagyon bejön ez a motorhang, és nagyon változatos. Más hangja van egyhelyben fullrapörgetve, és sokkal jobb menet közben fullon, meg állat az egész. Ennek a readme-je van lentebb, 6.285Mb, és letölthető innen: http://www.thsracing.net/ths/modules/mydownloads/singlefile.php?lid=553 -
#10756 Ott van a readme-ben. WWW.thsracing.net keresőbe sound, és van 5 féle, ebből a 3 legfrissebbel érdemes foglalkozni. -
#10755 és itt egy eredeti hang összehasonlításképpen
http://www.tar.hu/codered/eredeti.asf -
#10754 Freak ez a motorhang hogy tetszik??? A fékcsikorgás hangját én csináltam :DDDDDD eredeti alapján
http://www.tar.hu/codered/Sound003.asf -
#10753 tok mindegy:) -
Toya #10752 Ez lenne a terv.
Ráadásul itt alapból a fast az BS-t takarja majd valszeg, mivel Stanley alapból közreműködik itt is. -
Toya #10751 Raknék én több kocsira is képeket, de egyszerűen alig lehet rátalálni a neten használható minőségű képekre.
A Macskafogóból sem találtam rendeset és a Gusztáv keresésére is rément elég sok időm :-)
Bean-nel szerencsém volt...
Sajnos az tény, hogy sok rajzfilmről én sem tudom, hogy magyarok csinálták :-( -
#10750 én kb. ismerem az árakat, csak konkrétan szeretném látni, de nehéz... senki nem árul ilyesmit -
#10749 Itthoni arakat nem tudok, de kintrol en is erdeklodtem (en is terepjarot szeretnek - ami sosem lesz) :-)
Viszonyitasnak, hogy itthon hogy lopnak (bar nem is merem az itteni arakat, de biztos vagyok benne:))
Kint egy 1985-88-as Jeep CJ7/Wranger, full felujitva, brutal felnik, fenyezes, sotetitett uveg stb., olyan 1000-5000$. De tobbet talaltam ami 2000 alatt volt...
De a csucs ar, egy 2001-es Ford Focus volt, amit fel ev utan vittek vissza a kereskedohoz, es jelkepesen 99$-ert (kilencven kilenc!!) adott. LOL -
#10748 Latom te is rajzfilm manias vagy:) Franko;)
De ha mar Magyar rajzfilmek, akkor jo tudni azt is, hogy vannak olyan itthon "ismeretlen" rajfilmek, amit Magyarok csinaltak, es tobb tucat dijat hoztak el. Csak ezeket Franciak, Angolok stb. gyartatjak... Ja es persze a Walt Disney rajzfilm is van, amiben Magyarok dolgoztak itthon (Exist, Pannonia):) Lattam ahogy keszul, nagyon durva:) Ide jottek Amcsibol "oktatni" aztan elcsodalkoztak, hogy tobbet tudunk mint Ok:)) Csak hat, itt a szokasos csalas, lopas, sikkasztas, kihasznalas stb. miatt minden befullad... -
#10747 fixed fast es csokolom:) -
#10746 tud vki olyan oldalt, ahol vannak használtautó árak?? főleg amcsi terepjárók érdekelnek! -
#10745 szép - mi is ez? -
hagyomány? szokás?
lényeg, hogy szép :D