NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Számomra elég meglepõ a program.
Nem nagyon szoktam a Nascar sorozatot cockpitbõl nyomni mivel ehhez a nézethez sok gyakorlásra van szükség - helyette inkább a motorháztetõ nézetet szoktam az online versenyeken alkalmazni.
Most azonban kipróbáltam cockpit nézetbõl a programot (elsõ sorban a koszolódás miatt) és meglepett, hogy 98%-os ellenfelekkel szemben is esélyem van a gyõzelemre sima fast setuppal.
Képzeljétek el majd akkor milyen eredmények lesznek itt rendes beállításokkal.

Grafikailag és fizikailag nagyon rendben van a program, a hangok és a törések szuperek, az ai végre megfelelõen közlekedik (már olyan is történt velem, hogy négyen fordultunk egymás mellett a kanyarban), de az erõsséget még be kell majd lõniük.

Remélem valaki majd elkészíti a 2003-as évnek megfelelõ erõviszonyokat, mert ez így elég illúzió romboló.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Nincs...bezártunk sajna😞
M@TriX
jól látom, hogy az üveg bepiszkolódik ha elõtted elfüstölnek?
Nem rossz...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
Na meg volt az elso verseny, eleg gazul sikerult...

ÁjjLe BoBBi
nem ide tartozik de nem találom a warezoldalad....megvan még ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Nem rossz,nem rossz.....
Ams
50k-val jön

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

M@TriX
jah (most olvastam. 😊)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ez egyszerûen nagyszerû!
Nem jutok szóhoz.......

M@TriX
😊

FREAK
mondjuk a képek akár a 2002-bõl is lehetnének

Riszpekk

FREAK
lol, látom forró és puha az aszfalt 😄

Riszpekk

M@TriX
süti! Gondoltam, hogy dolgozol, csak úgy eltûnntél azt hittem leálltál gémelni. 😊
Jók a képek...
Jó lesz ez a játék. 😊

Alexease
Sajnos en sem tudok tesztelni, mert dolgozok😞(
De azert egy frontipuszit csinaltam😊))
Ket percet mentem, de jo! Tetszik. Oldalrol koccantunk egy kicsit, es mar valami reszelte a kereket...
Itt van ket kep, csak kutyafuttaban:

M@TriX
rendicsekkk!

FREAK
élvezzük ki az utolsó igazi Nascar-t, mert jövõre már az EA viszi tovább, az meg nem sok jót jelent......

Riszpekk

Én is szedem le, már 98% és piszok lassan jön, a kíváncsiság teljesen kifúrja az oldalam....
Majd jelentkezem, hogy mi újság.....

M@TriX
aztán nem eltûnni, mint Alexease!!!! 😊)
Ide visszajöni és áradozni tessék... 😊

Valaki kipróbálta már?Most szedem😊)))
M@TriX
na Alexease meg nyomja a mázlista... nem is fogjuk látni egy ideig. 😊
Speak to ME!

M@TriX
persze csak próbáltam Salamoni döntést hozni. 😊

FREAK
persze nyilván van közük egymáshoz, de ez mindig két teljesen független motor, egy a mozgás fizika másik a törés

Riszpekk

Ams
😞

M@TriX
😊 kétlem...

Ams
egeres irányítás van? 😊

M@TriX
ez már egy mésik kérdés. 😊
Amúgy részben van mert a gravitáció és az elemek eldeformálódásához köze van ám a fizikának. 😊
Mondjuk gondolom, Freak te meg az autók viselkedésére gondolsz. 😊
Engem mind2 érdekel. 😊

M@TriX
A képeken már lehetett látni, hogy a törésmodel jobb mint az eddigiek. Nem akartam túl brutálisnak tûnni, hogy ez után érdeklõdjtek. 😊
De mostmár érdekel!! Mi marad a kocsikból egy "szembefordulásos tökiggáz" után? 😊

Várjuk Alexease! Majd nyilatkozz! 😊

FREAK
a törésnek mi köze a fizikához???

Riszpekk

Alexease
Eleg lassan jon😞( Ahogy felkerult es kiszurtam, 28%-os volt a szerver terheltseg. Felora mulva mar 80%😊)
M@TriX
Úgy tûnik hasonló az érdeklõdési körünk (SL, LFS, Nascar...), szimulátorok. 😊
Ha valakinek van észrevétele a demóval Kapcsolatba ne tartasa magába.
Elsõsorban az AI érdekelne...
Nem bírom ki hazáig. 😊

Alexease
Alexease
Alexease
Megjelent a Demo!