51527
-
#10704 Háát, az volt a baj, hogy nem piszkáltam. Alap BS -el mentem, kiváncsi voltam mit mentek, mit tudtok, mennyire féljek pénteken. Úgyhogy most RETTEGEK :DDDDDDDDDD -
#10703 hat igen sanzik kilokeset meg megusztam volna de te belem repultel javitas utan 180-volt a vege:) -
#10702 Hah, becsinálok, Jacek és Sanzik is befelyezte. Olyan keringőt nyomtak elöttem, hogy szinte sírtam a gyönyörtől. Aztán azért, mert Jacekban landoltam, meg talán a falban / fene se tudja, nagy volt ott a füst, meg a keveredés / és elszállt a motor. Erre a program kiírja, hogy baleset. Követelem az igazam !! Motorbreakdown -t akarok!!!!!! :)))))))))))))) -
#10701 -
#10700 itt az eredmeny ha mar senki nem rakott:)
itt -
#10699 Ja :) Az elképzelhető mindkétszer törött is volt az autóm meg első defektjeim voltak. -
Petya777 #10698 Nem bánnam ha leszállnál :)) -
Petya777 #10697 :DDDD -
Toya #10696 Én mondtam, hogy ne piszkálgass egy jó beállítást :D -
Toya #10695 Toya, CodeRed, HaZso, Jacek, Sanzik -
#10694 azt én is vazzeee, de akkor sem gyorsul úgy a verda, ahogy kéne. Talán ha átfestem piros Ferrarira :)))))))))))) -
#10693 Nem, csak nyomjuk a gáz :) -
#10692 jol sikerult
na megegyszer -
#10691 lolka -
#10690 azert kaptal Atesz mert hulottak az alkatreszek a kocsidrol 2x-is en is ezert kaptam de ezt torlik ha kimesz a boxba:) -
#10689 Ti nitrót használtok Atesz, Norbi, Toya, Jacek ? Visszanéztem, friss gumikkal elengedett Atesz, de röhelyes volt, mert nem gyorsultam az egyenesben úgy mint ő. Meg kell találnom azt a final drive ratiot. Tetszik, milyen gyors. :)))) -
#10688 csak néha rosszul van beállítva, és olyankor magához vonzza a többieket :D viszont draftnál hasznos :D -
#10687 nem, Jacek egy baromi nagy mágnest használ, már rájöttem :D -
#10686 Jacek adta neki biztos a pajzsot.:) -
#10685 Megvan!
Petya, veled ütköztem, hogy képzeled, hogy nekedmegyek és letagadod:D
Igazából úgy néz ki mitha lepattantam volna rólad, nem használsz valami palyzsot?:D
Van replay ha kell. -
#10684 Picit az gyanús azért hogy nem-e azért kaptam feketét mert átraktam 1-esbe a kocsit mielőtt még elkezdtem beállni a helyemre. Mondjuk ezért előtte soha nem kaptam feketét. -
#10683 Én még mindíg azon töröm a fejemet, hogy kivel ütköztem :D -
#10682 Engem baromira idegesített a tegnapi időjárás. F4 -en sasoltam, és bizony csak a második körre érte el a gumi az üzemi hőfokot. Rajt után még baromi hideg volt, és sokáig nagyon csúszott. De a legszebb pillanat akkor is az volt, amikor friss gumikon visszavettem egy kört az élmezőnytől :))))) Mondjuk szomorú, hogy csak azért, mert nekik kopott volt a gumi, és engedték. De akkor is :))))))))))) -
#10681 Csak kiváncsi voltam, de ahogy elnézem rossz vége lett. -
Toya #10680 Nincs igazán jelentősége. -
#10679 sorry az én voltam :DDD
egyesben indítottam a motort :DD -
Mi lett a vége? -
Toya #10677 Vége van... -
#10676 Vége vagy Petya? :)) -
#10675 :D -
#10674 :) Mikor rajtnál betett a gép, csak azt vettem észre hogy gurulok előre, pedig még a motor sem járt!!! Na ez vajon mitől lehet? Pedig az út sem lejtett :-) -
#10673 Replay kinek van meg? -
#10672 Mondjuk azt, hogy zöld után nem áll keresztbe előttem senki úgy, hogy hátulról majdnem meglöknek -
#10671 Attól függ, hogy mit nevezünk normálisnak :-)) -
#10670 Remélem pénteken normális rajt lesz -
#10669 Ja rajt gázos volt ki akart pörögni padlógázzal. -
#10668 Én kicsit sok gázt nyomtam, de ha jól láttam Petya volt előttem, melegítette a gumijait...jobbra, balra, jobbra, balra, balra, balra, balra :-))) Röhögéstől majdnem leestem a székről :-) -
#10667 Hehe, én a zöld alatt csusztam be 70-el a pitben, mégsem kaptam semmit :) -
#10666 Met ICQ! -
#10665 Azt nem tudom hogy miért kaptam az első 2 kiállásnál feketét. Nem léptem át a sebességet stb. Még szerencse hogy nem kellett a letöltéséhez külön kimennem.