51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • petesilver
    Háát, az volt a baj, hogy nem piszkáltam. Alap BS -el mentem, kiváncsi voltam mit mentek, mit tudtok, mennyire féljek pénteken. Úgyhogy most RETTEGEK :DDDDDDDDDD
  • Jacek
    hat igen sanzik kilokeset meg megusztam volna de te belem repultel javitas utan 180-volt a vege:)
  • petesilver
    Hah, becsinálok, Jacek és Sanzik is befelyezte. Olyan keringőt nyomtak elöttem, hogy szinte sírtam a gyönyörtől. Aztán azért, mert Jacekban landoltam, meg talán a falban / fene se tudja, nagy volt ott a füst, meg a keveredés / és elszállt a motor. Erre a program kiírja, hogy baleset. Követelem az igazam !! Motorbreakdown -t akarok!!!!!! :))))))))))))))
  • ibronk
  • Jacek
    itt az eredmeny ha mar senki nem rakott:)

itt
  • Mnemomic
    Ja :) Az elképzelhető mindkétszer törött is volt az autóm meg első defektjeim voltak.
  • Petya777
    Nem bánnam ha leszállnál :))
  • Petya777
    :DDDD
  • Toya
    Én mondtam, hogy ne piszkálgass egy jó beállítást :D
  • Toya
    Toya, CodeRed, HaZso, Jacek, Sanzik
  • petesilver
    azt én is vazzeee, de akkor sem gyorsul úgy a verda, ahogy kéne. Talán ha átfestem piros Ferrarira :))))))))))))
  • ibronk
    Nem, csak nyomjuk a gáz :)
  • Jacek
    jol sikerult

na megegyszer
  • Jacek
    lolka
  • Jacek
    azert kaptal Atesz mert hulottak az alkatreszek a kocsidrol 2x-is en is ezert kaptam de ezt torlik ha kimesz a boxba:)
  • petesilver
    Ti nitrót használtok Atesz, Norbi, Toya, Jacek ? Visszanéztem, friss gumikkal elengedett Atesz, de röhelyes volt, mert nem gyorsultam az egyenesben úgy mint ő. Meg kell találnom azt a final drive ratiot. Tetszik, milyen gyors. :))))
  • FREAK
    csak néha rosszul van beállítva, és olyankor magához vonzza a többieket :D viszont draftnál hasznos :D
  • FREAK
    nem, Jacek egy baromi nagy mágnest használ, már rájöttem :D
  • ibronk
    Jacek adta neki biztos a pajzsot.:)
  • Met
    Megvan!
    Petya, veled ütköztem, hogy képzeled, hogy nekedmegyek és letagadod:D
    Igazából úgy néz ki mitha lepattantam volna rólad, nem használsz valami palyzsot?:D
    Van replay ha kell.
  • Mnemomic
    Picit az gyanús azért hogy nem-e azért kaptam feketét mert átraktam 1-esbe a kocsit mielőtt még elkezdtem beállni a helyemre. Mondjuk ezért előtte soha nem kaptam feketét.
  • Met
    Én még mindíg azon töröm a fejemet, hogy kivel ütköztem :D
  • petesilver
    Engem baromira idegesített a tegnapi időjárás. F4 -en sasoltam, és bizony csak a második körre érte el a gumi az üzemi hőfokot. Rajt után még baromi hideg volt, és sokáig nagyon csúszott. De a legszebb pillanat akkor is az volt, amikor friss gumikon visszavettem egy kört az élmezőnytől :))))) Mondjuk szomorú, hogy csak azért, mert nekik kopott volt a gumi, és engedték. De akkor is :)))))))))))
  • ibronk
    Csak kiváncsi voltam, de ahogy elnézem rossz vége lett.
  • Toya
    Nincs igazán jelentősége.
  • FREAK
    sorry az én voltam :DDD

egyesben indítottam a motort :DD
  • ibronk

Mi lett a vége?
  • Toya
    Vége van...
  • ibronk
    Vége vagy Petya? :))
  • Jacek
    :D
  • Giovanni #10674
    :) Mikor rajtnál betett a gép, csak azt vettem észre hogy gurulok előre, pedig még a motor sem járt!!! Na ez vajon mitől lehet? Pedig az út sem lejtett :-)
  • Met
    Replay kinek van meg?
  • Met
    Mondjuk azt, hogy zöld után nem áll keresztbe előttem senki úgy, hogy hátulról majdnem meglöknek
  • Giovanni #10671
    Attól függ, hogy mit nevezünk normálisnak :-))
  • Met
    Remélem pénteken normális rajt lesz
  • ibronk
    Ja rajt gázos volt ki akart pörögni padlógázzal.
  • Giovanni #10668
    Én kicsit sok gázt nyomtam, de ha jól láttam Petya volt előttem, melegítette a gumijait...jobbra, balra, jobbra, balra, balra, balra, balra :-))) Röhögéstől majdnem leestem a székről :-)
  • ibronk
    Hehe, én a zöld alatt csusztam be 70-el a pitben, mégsem kaptam semmit :)
  • FREAK
    Met ICQ!
  • Mnemomic
    Azt nem tudom hogy miért kaptam az első 2 kiállásnál feketét. Nem léptem át a sebességet stb. Még szerencse hogy nem kellett a letöltéséhez külön kimennem.