51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • FREAK
    rohadt geci kormányom 2x resetelt, szétfostam az idegeim :DDD
  • FREAK
    de egészen más érzés élve kimászni a roncsból :DDDD

szép volt a szaltód, asszem meg is nézem most rendesen :D
  • Toya
    Néhányunknak már lassan két órája :D
  • Toya
    Van ott MOMO Force is.
  • FREAK
    na vége a túlélőtúrának :D
  • Jacek
    sajnos van vele egy nagy baj:)) nincs rendes XP driver separate pedalst felejto!

Es nem is lesz hozza support ugyanis az MS nem gyart tobb sidewinder termeket ezentul, csak bill es eger semmi mast.
  • Toya
    http://www.depo.hu/?page_number=5&tcsid=74&lid=1

Ajánlom figyelmedbe a lap alján találhato MS kormányt.
  • Toya
    Én meg egy-két bevált helyről szedek le beállítást és próbálom a vezetési stílusomat a megfelelőhöz igazítani.
    Qual setup-ot pedig tényleg csak nagyon ritkán tesztelek, mert teljesen mellékes az időmérésen elfoglalt helyezés.
  • Met
    Norbi
    Petya
    Sanzik 2L
    Hulud 2L
    Freak 4L
    Giovanni 5L
  • Met
    Úgy szoktam, hogy letöltök minden honnan amit ismerek, egy marékkal és mindet kipróbálom.
  • Met
    Próbáltam, ezzel tudtam a leggyorsabb köröket menni. Tudom nem a gyorsaság számít de ha nem tudok stabilan menni egy setuppal akkor nem is vagyok gyors.
  • Jacek
    ha jo stabil es gyors setupot akartok ajanlani tudom a Silly setupot
  • Met
    Ez a setup file neve. Ne kérdezd, hogy honnan szedtem mert már nem emlékszek:)
  • Jacek
    ez mi?
  • Met
    137 kör
  • Met
    Petya
    Norbi
    Sanzik
    Freak
    Hulud
    Giovanni
  • petesilver
    Nekem muszály csinálni minden versenyre, amíg nincs jó kormányom. De ha kell, nem indulok amíg meg nem veszem.
  • Met
    B_Atlanta_R.cup.sim
  • Jacek
    Met te milyen setupal mentel?
  • Toya
    Met majd menj már vissza a végére és ments ki az eredményt a HTML formátumot ha nem nagy gond.
  • Met
    Viszont megint érdekes rajt volt, Shail keresztbe állt. Ezzel feltartott mindenkit magamögött. Múlthéten is ez volt, most már divat lett?
    Kellene gyakorolni a rajtolást.
  • petesilver
    Ahogy vesszük, senki nem jött nekem, és nem mentem neki senkinek.
  • Met
    Én is kijöttem, max. 175, kanyarban nem rossz de egyenesben gáz. Feladtam, inkább nem akadályozom a többieket.
  • petesilver
    Eh, a kormány szar, én megfeszültem a mai setupommal, és 29.6 volt délután a best, 40 körből egyszer. 4-et csináltam. Megkértem FREAK-et tesztelje mán le.3 kört ment mindegyikkel, 28.8-at. Estére jobbat csináltam, azzal már én tudtam menni 29.2 körül. A JG Setupal meg az első kanyarig sem jutok. Ámulattal nézem, milyen sebességgel, milyen stabilan tartjátok az íveket ott, ahol én vért izzadok. És tuti nem a bénaság miatt, ez ma is kiderült amikor F-el chateltünk.
  • Jacek
    ok en is:)
  • Jacek
    Nem kell megsertodni en ertem hogy szeretitek a setupokat basztatni! de akkor indulj vele versenyen ha 1 ezreddel gyorsabb vagy stabilabb mint amit letoltesz!!!!!!!

Az eletben sem a versenyzo setupol!!!!! hanem a mernok , nalunk nem veletlenul volt mindne versenyen a PRODRIVE-tol egy mernok megfizetve pedig nem olcso a napidija:))))
  • Toya
    Annyira azért nem, mert bármikor elmegyek vele Atlantában 55 kört :-)
  • Alexease
    Ezzel csak az a gond, hogy a mogotted levoknek gulled a szemuk, mert nem tudjak merre is kellene eger utat talalni hogy megkeruljenek, mert bejarod az egesz palyat:))
    Ha tudod, hogy rossz az auto, akkor ne probalj versenyben maradni, inkabb huzodj le egyertelmuen, ovatosan, elore szolva a manoverre.
  • Jacek
    pontosan az stabil mint az allat csak gumi temeto az is:)
  • petesilver
    Lassan kormányt is kéne venni, mert ez a mostani fakanáltengelyes, egérmikrokapcsolós propellermegoldás nem az igazi :DDDDDDDD
  • Toya
    Nem értem mi problémád lehetett.
    Átküldtem a JG24Fan setup-ot ami kategóriájában az egyik legjobb és elég biztonságos is...
  • Jacek
    ezrt nem tudtok egyenesen menni hanem mint a csorgokigyo
  • Jacek
    de akkor van gondod ha folrakod 80-ra!!!!!!! watkins glenen esetleg de nekem ott is 60-an
  • Toya
    Akinek nem megy egyenesen az autó az ne rakja már fel magasra a linearity-t.
    Tartsa 50% alatt.
  • petesilver
    Hja, de az csak az egyik gondom volt :DDDDDDDDD
  • Jacek
    ez a 80% linearity felejto nem lehet ilyen palyan ugy menni
  • Jacek
    ott van egy kicsit lejebb:)
  • petesilver
    Megint megszívtam a kormánnyal is, csak úgy tudtam teszten relatív jó időt menni, ha 80%-ra tettem a linearityt. Semmi gond. Elkezdett az autó sérülni, és egyre szarabb lett a kormányzás, elkezdett kóvályogni. Az elejétől fogva nem tudtam fullgázzal kigyorsítani a kanyarból, mert annyira harapott a tetves váltósetup, hogy elpörgött az egész. Ez így együtt már sok volt. A pitben 2x állítottam, trackbart, 1x Grilltapet, és 3x Wedge-t, de semmi nem segített, úgyhogy feladtam.
  • Jacek
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Alexease
    Nem lattam hogy Veled mi tortent. Ez csak a sajat tapasztalat.