51527
-
#10910 rohadt geci kormányom 2x resetelt, szétfostam az idegeim :DDD -
#10909 de egészen más érzés élve kimászni a roncsból :DDDD
szép volt a szaltód, asszem meg is nézem most rendesen :D -
Toya #10908 Néhányunknak már lassan két órája :D -
Toya #10907 Van ott MOMO Force is. -
#10906 na vége a túlélőtúrának :D -
#10905 sajnos van vele egy nagy baj:)) nincs rendes XP driver separate pedalst felejto!
Es nem is lesz hozza support ugyanis az MS nem gyart tobb sidewinder termeket ezentul, csak bill es eger semmi mast. -
Toya #10904 http://www.depo.hu/?page_number=5&tcsid=74&lid=1
Ajánlom figyelmedbe a lap alján találhato MS kormányt. -
Toya #10903 Én meg egy-két bevált helyről szedek le beállítást és próbálom a vezetési stílusomat a megfelelőhöz igazítani.
Qual setup-ot pedig tényleg csak nagyon ritkán tesztelek, mert teljesen mellékes az időmérésen elfoglalt helyezés. -
#10902 Norbi
Petya
Sanzik 2L
Hulud 2L
Freak 4L
Giovanni 5L -
#10901 Úgy szoktam, hogy letöltök minden honnan amit ismerek, egy marékkal és mindet kipróbálom. -
#10900 Próbáltam, ezzel tudtam a leggyorsabb köröket menni. Tudom nem a gyorsaság számít de ha nem tudok stabilan menni egy setuppal akkor nem is vagyok gyors. -
#10899 ha jo stabil es gyors setupot akartok ajanlani tudom a Silly setupot -
#10898 Ez a setup file neve. Ne kérdezd, hogy honnan szedtem mert már nem emlékszek:) -
#10897 ez mi? -
#10896 137 kör -
#10895 Petya
Norbi
Sanzik
Freak
Hulud
Giovanni -
#10894 Nekem muszály csinálni minden versenyre, amíg nincs jó kormányom. De ha kell, nem indulok amíg meg nem veszem. -
#10893 B_Atlanta_R.cup.sim -
#10892 Met te milyen setupal mentel? -
Toya #10891 Met majd menj már vissza a végére és ments ki az eredményt a HTML formátumot ha nem nagy gond. -
#10890 Viszont megint érdekes rajt volt, Shail keresztbe állt. Ezzel feltartott mindenkit magamögött. Múlthéten is ez volt, most már divat lett?
Kellene gyakorolni a rajtolást. -
#10889 Ahogy vesszük, senki nem jött nekem, és nem mentem neki senkinek. -
#10888 Én is kijöttem, max. 175, kanyarban nem rossz de egyenesben gáz. Feladtam, inkább nem akadályozom a többieket. -
#10887 Eh, a kormány szar, én megfeszültem a mai setupommal, és 29.6 volt délután a best, 40 körből egyszer. 4-et csináltam. Megkértem FREAK-et tesztelje mán le.3 kört ment mindegyikkel, 28.8-at. Estére jobbat csináltam, azzal már én tudtam menni 29.2 körül. A JG Setupal meg az első kanyarig sem jutok. Ámulattal nézem, milyen sebességgel, milyen stabilan tartjátok az íveket ott, ahol én vért izzadok. És tuti nem a bénaság miatt, ez ma is kiderült amikor F-el chateltünk. -
#10886 ok en is:) -
#10885 Nem kell megsertodni en ertem hogy szeretitek a setupokat basztatni! de akkor indulj vele versenyen ha 1 ezreddel gyorsabb vagy stabilabb mint amit letoltesz!!!!!!!
Az eletben sem a versenyzo setupol!!!!! hanem a mernok , nalunk nem veletlenul volt mindne versenyen a PRODRIVE-tol egy mernok megfizetve pedig nem olcso a napidija:)))) -
Toya #10884 Annyira azért nem, mert bármikor elmegyek vele Atlantában 55 kört :-) -
#10883 Ezzel csak az a gond, hogy a mogotted levoknek gulled a szemuk, mert nem tudjak merre is kellene eger utat talalni hogy megkeruljenek, mert bejarod az egesz palyat:))
Ha tudod, hogy rossz az auto, akkor ne probalj versenyben maradni, inkabb huzodj le egyertelmuen, ovatosan, elore szolva a manoverre. -
#10882 pontosan az stabil mint az allat csak gumi temeto az is:) -
#10881 Lassan kormányt is kéne venni, mert ez a mostani fakanáltengelyes, egérmikrokapcsolós propellermegoldás nem az igazi :DDDDDDDD -
Toya #10880 Nem értem mi problémád lehetett.
Átküldtem a JG24Fan setup-ot ami kategóriájában az egyik legjobb és elég biztonságos is... -
#10879 ezrt nem tudtok egyenesen menni hanem mint a csorgokigyo -
#10878 de akkor van gondod ha folrakod 80-ra!!!!!!! watkins glenen esetleg de nekem ott is 60-an -
Toya #10877 Akinek nem megy egyenesen az autó az ne rakja már fel magasra a linearity-t.
Tartsa 50% alatt. -
#10876 Hja, de az csak az egyik gondom volt :DDDDDDDDD -
#10875 ez a 80% linearity felejto nem lehet ilyen palyan ugy menni -
#10874 ott van egy kicsit lejebb:) -
#10873 Megint megszívtam a kormánnyal is, csak úgy tudtam teszten relatív jó időt menni, ha 80%-ra tettem a linearityt. Semmi gond. Elkezdett az autó sérülni, és egyre szarabb lett a kormányzás, elkezdett kóvályogni. Az elejétől fogva nem tudtam fullgázzal kigyorsítani a kanyarból, mert annyira harapott a tetves váltósetup, hogy elpörgött az egész. Ez így együtt már sok volt. A pitben 2x állítottam, trackbart, 1x Grilltapet, és 3x Wedge-t, de semmi nem segített, úgyhogy feladtam. -
#10872 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#10871 Nem lattam hogy Veled mi tortent. Ez csak a sajat tapasztalat.