51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Toya
    Na ez csak vicc volt.
    Mi ezt már megbeszéltük HaZso-val :-)
  • Toya
    Úgy is indult a futamban mint aki ezt az időt akarja megdönteni az első körben :D
  • Jacek
    De alex nem az a normalis rajt hogy majdnem hatra fele rajtolok!!!!
  • Jacek
    rankon Hazso 27.6xx van fonn:)
  • Alexease
    Szerintem sem kelene restart. Felvet nehany problemat, amit nehez egyeztetni.

SZERINTEM EGYSZERUBB LENNE, MEGTANULNI NORMALISAN STARTOLNI! :))

Az X. sarganal eletveszely volt. Az elso kanyarban meg 2-ben voltam, mert elottem kapsz volt:)) Azt figyeltem, ki mikor fogja magat megzuzni:)
  • Jacek
    szart sem er , ki kelett mennem buntire a hatra fele rajtolok miatt!!! erre beirom a szoveget hogy megyek a boxba mennek ki es jobbrol balrol eloznek !!!!!!!! magyarul nem tudtam kimenni a kormany sem mertem mozditani de azert csak sikerul agyon utni egynek.
    Ami ugye azt jelenti hogy ki buntire utanna megegykor javitas!!!!
  • Toya
    Nem probléma ez Atesz.
    Sokkal jobb ha nem lesznek restartok, mert az isten nem mossa le a bírókról hogy összejátszanak a saját érdeküknek megfelelően.
  • petesilver
    Elképesztőt repesztettél, 27-es idő???????? Jesszus.
  • Mnemomic
    Én meg azért nem szóltam mert nem igazán tudtam hogy most kinek is kénne szólnia. Bocs.
  • Jacek
    tudod ilyen az idojaras:)) Peter ne is mond mert leharapom az asztal sarkat
  • petesilver
    Met4 kör, Hulud 1 kör, és bent van még rajtuk kívül még Giovanni, 8-an maradtak, én voltam a 9-ik.
  • petesilver
    Imádkoztam, hogy ne legyen hűvös, az lett, csak akkor még nem tudtam, hogy alkalmatlan a setupom a hűvös versenyre. A másik verzióval kellett volna indulni. Mi ez a baromság, hogy megváltozik az idő a versenyre, tökmindegy milyen volt előtte?
  • Toya
    Van még benn valaki Norbin, Sanzikon, Freaken kívük vagy hárman körözgetnek :-) ?
  • atyka
    jacek megunta...
  • Toya
    Atesszal dönthették volna el ketten, mint két versenyben maradt bíró.
    De ettől tisztább akkor ha soha nincs RS, mert képzeld el ha Norbi tömegbalesetbe keveredik akkor senki nem mossa le Ateszról vagy rólam, hogy azért elleneztük a restartot mert befolyásoltuk a bajnokság eredményét.

Tisztább ha soha nincs restart.
  • petesilver
    Én kiléptem magamtól, nem volt értelme, Jacek, veled mi történt?
  • Jacek
    na ezt nem ertem mert kinek kelett volna szolni???????????????????????????
  • Toya
    Azért remélem valaki befejezi és lementi az exportált állást, mert másképp nem lesz végeredmény :-)
  • atyka
    tele van a hocsukam ezzel...nem igaz, hogy az elso kanyarban hideg gumival birkozni kell...ahh
  • Toya
    Mind1.
    Ha már két verseny (Daytona, Atlanta) alapján alkalmazzuk a szabályokat akkor ne legyen restart soha ilyen esetekben.
    Mindenki rendezze le magában ha több versenyző futamát teszi tönkre.
  • Alexease
    Csatlakozom:((
    - Header problem:( Beallt a motor. Persze azert haturol is segitettek, hogy gyorsabban elhagyam a pajat:)))
    - A balesetnel irtam Pumynak hogy RE, de irta ne neki mondjam... Aztan mar kilepet mindenki, nem volt ertelme eroltetni.
  • Jacek
    es sikerult setupot is lonom ami sokkal jobban birta mint a gyaki futamon
  • Toya
    És ezek a veszteid is.
  • Jacek
    ja csak nekem ezek fekszenek
  • Toya
    Nem baj, végre most két futamon át véget ér az esztelen száguldozás és olyan pályák jönnek ahol nem csak nyomni kell a gázt.
  • Jacek
    sot aki serult az meg tobb is volt
  • Jacek
    en beirtam!!!az a 6-7 ember nem egy szam a 17 fos mezonybol
  • Toya
    Zso, Atyka és én nem szólhattunk, mivel minket érintett az eset.
    Mindenesetre azt hittem a Daytonai rajtbaleset után ezt letisztáztuk, hogy a hasonló dolgok miatt az ilyenmit meg kell szavaztatni.
    Mind1, ez már így alakult...én sem örülök neki, főleg hogy egy hetet várhatok a következő futamra.
  • Jacek
    Azt se nagyon ertem kiesett 3 auto egybol 3-4 ossze tort en megint valami okos miatt feketet kaptam rajtnal az RS? kerdesre meg semmi egy kukk se
  • Jacek
    es el lehet kuldeni anyamba mekkor a paraszt vagyok!!!! az semmi az a 4-5 ember aki uzenet ellenere nem enged a pitbe ki mert o elozni akar ha....................
  • Jacek
    ennyi loser buzeranst sem lattam meg soha bazzz
  • Jacek
    muterjat tegye oda ahova akarja a sok hulye fasszopo lama buzi errol ennyi a velemenyem
  • atyka
    en megyek iszom valamit...
  • Toya
    Na erre most nem mondok semmit, mert nem hiszem hogy szalonképest tudnék írni.
  • atyka
    ez gyors volt
  • Met
    Szerintem Norbinak eleve körhátránnyal kellen kezdeni a versenyt. Persze minimum 20:D
  • ibronk
  • Toya
    De csak így van ellened egy halandónak esélye.
    Nem vagyok és Prezsi, Marki vagy Jacek.
    Többen nem nagyon szoktak versenyezni veled ha jól láttam a LFS videókban :-)
  • ibronk
    De akkor nem látom!
  • ibronk
    Attól ne félj :P