NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi.
Rákerestem az ICQ-n Jacek-re de nekem azt irja,hogy nincs találat.
Rákerestem az ICQ-n Jacek-re de nekem azt irja,hogy nincs találat.
THX.
azért leszedek 1 ICQ-t.
azért leszedek 1 ICQ-t.
ok, fent szoktunk lenni IRCneten, az #lfs.hu csatin, de nem garantálom, hogy Jacek ott lesz, majd csak elolvassa a fórumot
Riszpekk
irc esetleg?
ha nem akkor lerántok valahonnan 1 ICQ-t.
ha nem akkor lerántok valahonnan 1 ICQ-t.
na sajna az nincs!!!
hogyan lehet az esti mokába bekapcsolodni???
én is szivesen kiprobálnám.
én is szivesen kiprobálnám.
agresszív, vall be, hogy félni fogsz, ha meglátod a tükörben 😄DDDDDDDDD
hátulról meg a MESTER nyugalomra int 😄
hátulról meg a MESTER nyugalomra int 😄
Riszpekk
Na, megvan a V0.9 FREAK skin 😊
Majd küldöm a filet, akinek kell (akivel együtt fogok játszani, szóljon)
Majd küldöm a filet, akinek kell (akivel együtt fogok játszani, szóljon)
Riszpekk
igen, ezt megdumáltuk, egy ideig Daytona és Talladega lesz, mert ami Atlantában és Phoenixben volt, az lol (utóbbi nekem is köszönhetõ 😊)))))))
Riszpekk
CSá skaccok!
Tennap lehet hogy picit lekéstem?😊))
1elöre mentem vagy 50 kört össz vissz a játékkal és qrva sok minden homályos pl a pit beállitások,de nemtom milyen adsl rõl a host (nálam múltkor laggos volt 6-7 embernél)de ki kéne ezt is próbálni Cable-rõl.Hja még 1 elöször sztem a superspeedwayeket kéne eröltetni az az eccerübb😊)Este várom a host ip-t mindenképpen megyek,tennap ugyanis lefagytam igy ugrott az ip is😊)
na csoki
Tennap lehet hogy picit lekéstem?😊))
1elöre mentem vagy 50 kört össz vissz a játékkal és qrva sok minden homályos pl a pit beállitások,de nemtom milyen adsl rõl a host (nálam múltkor laggos volt 6-7 embernél)de ki kéne ezt is próbálni Cable-rõl.Hja még 1 elöször sztem a superspeedwayeket kéne eröltetni az az eccerübb😊)Este várom a host ip-t mindenképpen megyek,tennap ugyanis lefagytam igy ugrott az ip is😊)
na csoki
Nekem is tetszik, amikor a felboruláskot egyre "hengeresedik" a kaszni, mint a valóságban. Persze lehetne brutálisabb a törés, de nekem tetszik...
meg a "törmelékek" szétszórása is hangulatos. 😊
meg a "törmelékek" szétszórása is hangulatos. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
hmmm. nekem is hasonló a konfig, csak nekem ATI van benne, hanem Gef3Ti200.
Nekem minden extra nékül mennt mind a 2-ben OpenGL/D3D openGL-ben nálam látványosan szebb és kicsit gyorsabb is. Eddig még ilyet nem tapasztaltam.
Mondjuk én a DitectX 9-est nem rakatm fel, amikor felajánlotta.
Jah. amúgy a CD-n lévõ DirectX az végleges 9.0? Érdemes feltenni?
Visszatérve: szerintem 99%, hogy az ATI a ludas. Más játékban nem tapasztaltál ehhez hasonló hibát?
Mert ha nem, akkor a driverre gyanaxom, de nem biztos, mivel az irodánkba van egy ATI és a driverével érdekes dolgokat tud mûvelni.
Ezért jobb, az nVidiás cuccok. Lehet, hogy nem jobb, mint hardver, de nagyon jó a támogatottsága. Tapasztalataim szerint,. Az ATI inkább munkára való. Véleményem szerint.
Szóval sajnos lövésem sincs.
Ha esetleg valakinek ATI-ja van, akkor az beírhatná a pontos konfigját, driver verzió, directx, oprendszer stb...
Hátha segít valamit...
Ha jól emléxem pár hete is jött ki egy új ATI driver. Azt próbáltad már?
Nekem minden extra nékül mennt mind a 2-ben OpenGL/D3D openGL-ben nálam látványosan szebb és kicsit gyorsabb is. Eddig még ilyet nem tapasztaltam.
Mondjuk én a DitectX 9-est nem rakatm fel, amikor felajánlotta.
Jah. amúgy a CD-n lévõ DirectX az végleges 9.0? Érdemes feltenni?
Visszatérve: szerintem 99%, hogy az ATI a ludas. Más játékban nem tapasztaltál ehhez hasonló hibát?
Mert ha nem, akkor a driverre gyanaxom, de nem biztos, mivel az irodánkba van egy ATI és a driverével érdekes dolgokat tud mûvelni.
Ezért jobb, az nVidiás cuccok. Lehet, hogy nem jobb, mint hardver, de nagyon jó a támogatottsága. Tapasztalataim szerint,. Az ATI inkább munkára való. Véleményem szerint.
Szóval sajnos lövésem sincs.
Ha esetleg valakinek ATI-ja van, akkor az beírhatná a pontos konfigját, driver verzió, directx, oprendszer stb...
Hátha segít valamit...
Ha jól emléxem pár hete is jött ki egy új ATI driver. Azt próbáltad már?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Készítettem egy videót. EGy akció, két szemszög, 4 kameraálllás. Csak itt, csak most önöknek. 😊
Nascar2003Svideó_divx.avi(9M😎
na kivancsisagbol megneztem a replayt megegyszer,es a szerint pedig fekeztem 😊
csak lehet hogy tul nagy volt a reakcioido 😊))
csak lehet hogy tul nagy volt a reakcioido 😊))
na azert nincs feknyom mert szepen gurultam,a kep szerint hozzad sem ertem,te meg 300-al mentel keresztbe az uton 😊)))))
kulonbenis a hirtelen fekezesektol van mindig a balaset 😄DD
kulonbenis a hirtelen fekezesektol van mindig a balaset 😄DD
bizony, a vége lemaradt, de ez legalább 100 méter volt már.... mondjuk az komoly 1 másodperc, lehet hogy sanzik idegei már túl fáradtak voltak reagálni 😊
Riszpekk
de az a legviccesebb az egészben, hogy ha megnézed a képet, sanzik mögött nem hogy féknyom, de még egy füstpamacs sincs, szóval nem nagyon viselte meg lelkileg, hogy keresztben tol az úton egy versenyautót 😄DD
hát igen, tudni kell leszállni a gázról, ha húzatod magad valakivel, meg jobban is teszed, mert úgy kevesebbet fogyasztasz
hát igen, tudni kell leszállni a gázról, ha húzatod magad valakivel, meg jobban is teszed, mert úgy kevesebbet fogyasztasz
Riszpekk
hmm, hát erre nem jöttem rá (vagy az a 20 méter ellentétes irányban való haladás volt az?), de csináltam egy jó fotót, a címe
"SANZIK A KILLER"

"SANZIK A KILLER"

Riszpekk
nyugi, Jacek, nálam a fairplay az elsõ 😊
jó lenne, ha mindenki gyúrna Daytona-ra, ugyanis maga a pálya elég könnyû, viszont nyerni csak az fog, aki ésszel vezet
Szeretnénk már egy komoly futamot, ahol nem esik ki a fél bagázs az ötödik körben. Jó, mondjuk sanzik elõre szólt, hogy lelép... Hülye Rotso meg megjelenik a finish után két perccel lolol 😄D
jó lenne, ha mindenki gyúrna Daytona-ra, ugyanis maga a pálya elég könnyû, viszont nyerni csak az fog, aki ésszel vezet
Szeretnénk már egy komoly futamot, ahol nem esik ki a fél bagázs az ötödik körben. Jó, mondjuk sanzik elõre szólt, hogy lelép... Hülye Rotso meg megjelenik a finish után két perccel lolol 😄D
Riszpekk
azt azert oda ihattad volna hogy a szereloim basztak el a dolgot azert lett husz masodperc hatranyom😊))) 30 secig kalapaltak a gyokerek a verdat elfelejtettem kivenni a repairt😊
Thx, de a boxban dõlt el.... Jacek nem tudta, hogy kell csak két kereket cserélni, és javítgatták is, szóval utána végig 20 mp volt köztünk. Sokkal szorosabb lett volna, ha nem bassza el a pitstop-ot 😊
Riszpekk
Na, hogy ne legyenek ilyen ronda, textúrahiányos verdák, mindenki küldje el nekem a saját "név".cup.car file-ját, és majd az összeset egy zip-ben feldobjuk a hsw-re!!!
Riszpekk
Azert az elozo futamon (ahol Jacek leegette a motort😊), jo nehany koron kereszul mentunk rendesen.