51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Toya
    Nem kellett volna újra indítani.
    Benne van a kiesés a sportban csak az valóban dühítő ha más hülyesége, hibája, f@szsága (nem kivánt rész törlendő) esik ki valaki a versenyből.

Freak te is szoktál háborogni mint mindenki.
    Az ilyen esetek amikor 100%-osan vétlen vagy meglehetősen keményen érintik az embert.
  • Jacek
    te ugyis nagy szakerto vagy a lokdosodesek megalpitasaban tudom minden bele fer
  • Jacek
    ki a faszomat erdekel a hulye ovasod! folkenhetem a hajamra az ovast!

Mondtam ha nem tudod akkor hagyjuk!!!!!!
  • FREAK
    már bocs, de ÉN is ott voltam azon a futamon, amit újra kellett volna indítani szerinted... de miért is?
  • Toya
    Szerintem ebből a szempontból jogos Jacek háborgása.
  • FREAK
    Ezzel egyetértek, de valahogy nem látom az esetet az Óvások között....
  • Jacek
    nem kell engedely kerni egyszeruen amihez nincs kozod ne szolj hozza ennyi
  • Toya
    Azt azért írjuk alá, ha valaki jelzi hogy menne a boxba azt meglehetősen nagy amatőrség belülről előzni és még nagyobb amatőrség belemenni hátulról.
  • Jacek
    ja csak el tudnak rajtolni, kiengedik a masikat a pitbe meg ilyenek
  • FREAK
    nem fogok engedélyt kérni...
  • FREAK
    Tévedsz. NINCS nascar verseny kiesők nélkül.
  • Jacek
    ja egyebkent egy kurva szot sem inteztem hozzad nem tudom minek ugatsz bele
  • Jacek
    jolvan amikor a te sirasodat halgattuk 500 oldalon at jo sokat alltak melled mindegy egyel kevesebb!!!!

Elarulok neked ez nem egy ilyen jatek, csak itt egyesek azza teszik
  • FREAK
    Támogatom.
  • FREAK
    Jacek, pls fejezd ezt be. Igyál kevesebb kávét, vagy a faszom tudja, mitől mentek tönkre az idegeid, de egyszerűen hihetetlen, hogy előre tudom, mit fogok látni a fórumon, ha neked nem úgy alakult a verseny, ahogy megálmodtad.

Egyszerűen csak FOGD FEL, hogy ez egy ilyen játék, és kész, miért jó az neked, hogy minden kibaszott héten belekötsz valamibe?
  • Toya
    Nincs és nem is lesz különbség.
    Csak így a legtisztább ha többet a restart gondolata fel sem merül az agyakban.
  • Jacek
    elarulok neked egy titkot en csak megkerdeztem a restartot!!!!! es mas is csak priviben errol ennyit.
  • FREAK
    akkor már be volt intve a sárga.....
  • Jacek
    te dumalsz:)))))))))))lol

Egyebkent te pattanj le rolam ki szolt hozzad!!!!!!!!!!!
    Aki meg a sajat szabalyait sem tudja!!!!!!
  • FREAK
    Nekem tuti nem volt ilyen bajom, kiléptem, mentem tévézni. EZ van, nem látom a különbséget az első és a századik kör között ha kiesésről van szó.
  • FREAK
    na pattanj le rólam, és hagyd abba ezt a kibaszott nyafogást, mert kurva unalmas, hogy minden verseny után jön a Jacek-show...

nincs olyan szabály, ami indokolna egy restartot egy rajtbaleset miatt, sem a valóságban, sem nálunk

kiestek, ez van, máskor mások estek ki, és nem jajgattak restartért
  • Toya
    Amúgy tény hogy az első kört 3 autó már nem fejezte be.
    Daytonában hasonló volt a helyzet és ott is sérültek autók ahogy itt is, ott felmerült több ember részéről a restart, akkor talán érthető hogy itt is.
  • Jacek
    hmm biztos a sracok nem ismerik ezt a forumot!
  • ShaiHulud
    jujj azt nagyon elszurtam :(( sorry sorry...2esben rajtoltam fullgazzal :(( nem figyeltem hogy cloudy...:(( egett is a fejem rendesen...:(( meg egyszer nagyon sajnalom azt a kaki rajtot:((( na meg ma kicsit masnapos voltam szal ezis igen igen hatraltatott:(((
  • Jacek
    atykat elotte lokte ki Code
  • Toya
    Daytonában is ez volt a bajotok, hogy nem volt restart.
    Miért csodálkozol ezen, hogy felmerült a gondolata az újra indításnak?
  • ShaiHulud
    thx:) nekem akkor meg zold volt mind anegy aztan ra par korre lett sarga a ket jobbb oldali
  • Jacek
    ja tudjuk neked a roncsderbi a maniad vedd ugy hogy neked nem szolt!
  • Jacek
    Szeretnem ha kozolne az az 5 versenyzo aki nem engedett ki a pitbe hogy mert is nem?????? amikor uzi kinn volt csupa nagybetuvel!!!!!!!!!!
  • FREAK
    Igen. ÉS?
  • FREAK
    Nagyon helyes. Különben is itt csak ketten estetek ki rajtbaleset miatt (Atyka már sárga alatt lett kipöckölve), míg Daytona-ban 4 kieső volt az első kanyar előtt, és ott sem akart senki restartot.
  • Jacek
    a 3 egybol kiesett versenyzo es a masik 4-5 aki eltaknyolt miattuk semmit masert
  • Toya
    A restartot már megbeszéltük.
    Készüljetek fel rá, hogy a jövőben a futamok egyetlen egy esetben sem lesznek visszalőve, mert nagyon nehéz verseny közben egyeztetni.
    Aki ott marad az ott marad.
    Ilyen az élet.
  • FREAK
    miért kellett volna restartolni????????
  • Jacek
    na ha vege !

! mert nem volt restart ezt azert az illetekesek ide irhatnak!!!!!!!!!

2 ahoz a 4-5 ember aki nem engedett ki pitbe lenne egy kerdesem mi a faszomnak van uzenet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ShaiHulud
    amikor mogotted mentem es megloktelek akkor nalam neked fustolni kezdett a motorod es lassultal..en meg akkor igen kozel voltam hozzad es nem tudtam elkerulni...majd lokok replayt mi volt..
  • FREAK
    gratulálok hozzá

néztem nagyot, amikor mögöttem maradtál, pedig azelőtt végig gyorsabb voltam

aztán a vége előtt 10-12 körrel már mindkét elsőm sárga volt, de reménykedtem, hogy te sem bírod, de rábasztam :D

mondjuk ha nem megyek ki, akkor is 5., de így legalább kiszáguldoztam magam a végére :D
  • ShaiHulud
    huh emberek a race elejen kb 4-5 korben bevillant egy ablak: messenger service... felre kellett alnom es alt tab olni...kozben kaptam is 1 kort:((( ezt nem tudja valaki hogy lehetne leblockolni hogy ne kuldjon ilyen fost...?? nem icq es nem is a microsoftos messenger...firewall van...popup killer is es megis bevillan...nagyon fos...bevillan aztan ottmarad a nascar kozepen..eltakarva majdnem mindent....;((
  • Toya
    juj, ne is említsd mert rögtön 200-ra ugrik a vérnyomásom.
  • ShaiHulud
    Freak: nem csodagumik...hanem sajat setup :)