51527
-
Toya #10950 Nem kellett volna újra indítani.
Benne van a kiesés a sportban csak az valóban dühítő ha más hülyesége, hibája, f@szsága (nem kivánt rész törlendő) esik ki valaki a versenyből.
Freak te is szoktál háborogni mint mindenki.
Az ilyen esetek amikor 100%-osan vétlen vagy meglehetősen keményen érintik az embert. -
#10949 te ugyis nagy szakerto vagy a lokdosodesek megalpitasaban tudom minden bele fer -
#10948 ki a faszomat erdekel a hulye ovasod! folkenhetem a hajamra az ovast!
Mondtam ha nem tudod akkor hagyjuk!!!!!! -
#10947 már bocs, de ÉN is ott voltam azon a futamon, amit újra kellett volna indítani szerinted... de miért is? -
Toya #10946 Szerintem ebből a szempontból jogos Jacek háborgása. -
#10945 Ezzel egyetértek, de valahogy nem látom az esetet az Óvások között.... -
#10944 nem kell engedely kerni egyszeruen amihez nincs kozod ne szolj hozza ennyi -
Toya #10943 Azt azért írjuk alá, ha valaki jelzi hogy menne a boxba azt meglehetősen nagy amatőrség belülről előzni és még nagyobb amatőrség belemenni hátulról. -
#10942 ja csak el tudnak rajtolni, kiengedik a masikat a pitbe meg ilyenek -
#10941 nem fogok engedélyt kérni... -
#10940 Tévedsz. NINCS nascar verseny kiesők nélkül. -
#10939 ja egyebkent egy kurva szot sem inteztem hozzad nem tudom minek ugatsz bele -
#10938 jolvan amikor a te sirasodat halgattuk 500 oldalon at jo sokat alltak melled mindegy egyel kevesebb!!!!
Elarulok neked ez nem egy ilyen jatek, csak itt egyesek azza teszik -
#10937 Támogatom. -
#10936 Jacek, pls fejezd ezt be. Igyál kevesebb kávét, vagy a faszom tudja, mitől mentek tönkre az idegeid, de egyszerűen hihetetlen, hogy előre tudom, mit fogok látni a fórumon, ha neked nem úgy alakult a verseny, ahogy megálmodtad.
Egyszerűen csak FOGD FEL, hogy ez egy ilyen játék, és kész, miért jó az neked, hogy minden kibaszott héten belekötsz valamibe? -
Toya #10935 Nincs és nem is lesz különbség.
Csak így a legtisztább ha többet a restart gondolata fel sem merül az agyakban. -
#10934 elarulok neked egy titkot en csak megkerdeztem a restartot!!!!! es mas is csak priviben errol ennyit. -
#10933 akkor már be volt intve a sárga..... -
#10932 te dumalsz:)))))))))))lol
Egyebkent te pattanj le rolam ki szolt hozzad!!!!!!!!!!!
Aki meg a sajat szabalyait sem tudja!!!!!! -
#10931 Nekem tuti nem volt ilyen bajom, kiléptem, mentem tévézni. EZ van, nem látom a különbséget az első és a századik kör között ha kiesésről van szó. -
#10930 na pattanj le rólam, és hagyd abba ezt a kibaszott nyafogást, mert kurva unalmas, hogy minden verseny után jön a Jacek-show...
nincs olyan szabály, ami indokolna egy restartot egy rajtbaleset miatt, sem a valóságban, sem nálunk
kiestek, ez van, máskor mások estek ki, és nem jajgattak restartért -
Toya #10929 Amúgy tény hogy az első kört 3 autó már nem fejezte be.
Daytonában hasonló volt a helyzet és ott is sérültek autók ahogy itt is, ott felmerült több ember részéről a restart, akkor talán érthető hogy itt is. -
#10928 hmm biztos a sracok nem ismerik ezt a forumot! -
ShaiHulud #10927 jujj azt nagyon elszurtam :(( sorry sorry...2esben rajtoltam fullgazzal :(( nem figyeltem hogy cloudy...:(( egett is a fejem rendesen...:(( meg egyszer nagyon sajnalom azt a kaki rajtot:((( na meg ma kicsit masnapos voltam szal ezis igen igen hatraltatott:((( -
#10926 atykat elotte lokte ki Code -
Toya #10925 Daytonában is ez volt a bajotok, hogy nem volt restart.
Miért csodálkozol ezen, hogy felmerült a gondolata az újra indításnak? -
ShaiHulud #10924 thx:) nekem akkor meg zold volt mind anegy aztan ra par korre lett sarga a ket jobbb oldali -
#10923 ja tudjuk neked a roncsderbi a maniad vedd ugy hogy neked nem szolt! -
#10922 Szeretnem ha kozolne az az 5 versenyzo aki nem engedett ki a pitbe hogy mert is nem?????? amikor uzi kinn volt csupa nagybetuvel!!!!!!!!!! -
#10921 Igen. ÉS? -
#10920 Nagyon helyes. Különben is itt csak ketten estetek ki rajtbaleset miatt (Atyka már sárga alatt lett kipöckölve), míg Daytona-ban 4 kieső volt az első kanyar előtt, és ott sem akart senki restartot. -
#10919 a 3 egybol kiesett versenyzo es a masik 4-5 aki eltaknyolt miattuk semmit masert -
Toya #10918 A restartot már megbeszéltük.
Készüljetek fel rá, hogy a jövőben a futamok egyetlen egy esetben sem lesznek visszalőve, mert nagyon nehéz verseny közben egyeztetni.
Aki ott marad az ott marad.
Ilyen az élet. -
#10917 miért kellett volna restartolni???????? -
#10916 na ha vege !
! mert nem volt restart ezt azert az illetekesek ide irhatnak!!!!!!!!!
2 ahoz a 4-5 ember aki nem engedett ki pitbe lenne egy kerdesem mi a faszomnak van uzenet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
ShaiHulud #10915 amikor mogotted mentem es megloktelek akkor nalam neked fustolni kezdett a motorod es lassultal..en meg akkor igen kozel voltam hozzad es nem tudtam elkerulni...majd lokok replayt mi volt.. -
#10914 gratulálok hozzá
néztem nagyot, amikor mögöttem maradtál, pedig azelőtt végig gyorsabb voltam
aztán a vége előtt 10-12 körrel már mindkét elsőm sárga volt, de reménykedtem, hogy te sem bírod, de rábasztam :D
mondjuk ha nem megyek ki, akkor is 5., de így legalább kiszáguldoztam magam a végére :D -
ShaiHulud #10913 huh emberek a race elejen kb 4-5 korben bevillant egy ablak: messenger service... felre kellett alnom es alt tab olni...kozben kaptam is 1 kort:((( ezt nem tudja valaki hogy lehetne leblockolni hogy ne kuldjon ilyen fost...?? nem icq es nem is a microsoftos messenger...firewall van...popup killer is es megis bevillan...nagyon fos...bevillan aztan ottmarad a nascar kozepen..eltakarva majdnem mindent....;(( -
Toya #10912 juj, ne is említsd mert rögtön 200-ra ugrik a vérnyomásom. -
ShaiHulud #10911 Freak: nem csodagumik...hanem sajat setup :)