51527
-
#11070 guminyomás. -
#11069 Juj.......juj....Most nagyon megijedtem, retyketyek. :-)))
Áh...lenne egy kérdésem. Hogy tudtok privát üziket küldeni futam alatt? -
#11068 Te máris kezdhetsz reszketni :)) -
#11067 óvszernyomás -
#11066 Aki azt merészeli írni, hogy kerékgumi nyomás, az reszkessen a versenyen, és féljen a RedBull-Fordtól!!!!!!!!!! :)))))))))))) -
#11065 Egy kérdés: A setup guide-ban a Tire Pressure keréknyomás, vagy guminyomás legyen? Melyik a jobb? -
Petya777 #11064 Én amit adtak hozzá :)) -
Petya777 #11063 Félsz az első helytől? :D -
Petya777 #11062 Jah arra emléxek bocs :))) Azt hiszem írtam is, hogy sorry! -
#11061 nyugi, én még itt is hátul sunnyogok, és csak akkor előzök, ha valaki feltekeri magát egy oszlopra :D
volt olyan, hogy minden alkatrész a verdán maradt a végére :D -
#11060 Kedden majd Freak-el is vigyázni kell, most megszokja ezt az őrületet és mindenkin át akar gázolni mert azt hiszi nagy autóval van. -
#11059 Inkább akkor mint pénteken :) -
#11058 Bár így útólag tök mind1 lett volna... -
#11057 Majd kedden bepótolja:) -
#11056 :DDDDDDDD -
#11055 Az izgága.com-ról szedett drivert használhat hozzá :)
Jut eszembe Atlantában megint sikerült majdnem belém rongyolnia sárga alatt még szerencse hogy időben észleltem a veszélyt :) -
#11054 Hát ilyen kereket nem szabad venni, mert ez nagyon látványos, viszont csak borulni lehet vele :D -
#11053 Petya, milyen drivert használsz hozzá? -
#11052 Igen, jól gondolod. És ha olyan gyors leszek vele, mint Te, akkor mégjobban :))) -
#11051 nagyobb kép nemvolt?:) -
#11050 Jól kereshetsz, ha már így feltuningoltad :-D -
#11049 Pedig megéri! Az a helyzet, hogy itt annyira sűrű az akció, hogy belsőből nem is látnál semmit! Így meg látsz is, és a farkad is áll a rugózásra meg a törésekre. Esküszöm eddig ez a játék a top, ami a töréseket, bukásokat illeti (és ezt üzenem a Codemastersnek, mielőtt azt hinnék, legalább ennyi jó a CMR3-ban :)
-
#11048 Vannak még ehhez hasonló gyüjtő oldalak?
http://www.flm-networks.com/ncracer/setups.htm
-
Toya #11047 Azt beszéltük, hogy megnézed de helyette ICQ szedés közben elvesztél :-)
Na mind1.
Büntetések kirakva a HNR fórumba. -
#11046 Heh, nem egyszerű ám. Pénzem semmi, ezért el Tesco. Kormány ára 17.890.-, de csak akkor lehet elhozbi részletre 0 forinttal,min. 20.000.- az ár, vagy ha össz 40.000 -ért vásárolsz. Aha. Goto MédiaMarkt. Kormány 21.900.- Én megörül, rohan hitelpult. 0 forintért hitelre csak 25.000 felett lehet vásárolni. Mondja vegyek hozzá játékot, és akkor ok. Ááááá, nem úgy van az, nekem kormány asszonynak szendvicssütő, és akkor ok. Kedden megyünk. -
#11045 Ja persze. Eddig is kirakhattad volna:) -
#11044 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
Miert kell elcsezni valamit igy, hogy nincs belsonezet?!?!? Ezt ugy utalom. Le sem szedem, mert csak felbosszant...
Haturol tologatni autot olyan lehangolo, hiaba a jo fizika. Kapjak be! -
Toya #11043 Kirakhatom a fórumba a büntetéseket? -
#11042 Valami szutyok olasz gagyi, tengelybenyomhatós, kis átmérőjű, analógpillangós, hatszázgombos szar, aminek az installemeze élből szar, és ezért a fele gombot nem is lahat használni. Mondjuk nincs is mire. -
#11041 na bassza meg, pedig én is olyat akartam venni :D -
#11040 most próbáltam ki, szerintem kibaszott korrekt a fizikája, nagyon nagy élvezet vezetni
egyetlen hiba, hogy NINCS sem belső, sem normális orr nézet, így ez az első szim, amit hátsó külső nézetből fogok játszani...... viszont így legalább látom a mozgást, a rugózást, és ez kárpótol némileg :) -
Petya777 #11039 gondolom -
Petya777 #11038 Az jó kormány én is azzal nyomom... és mivel gondolok én vagyok a példaképed, ezért ez jó választás! :DDDD -
ShaiHulud #11037 most milyen kormanyod van? -
#11036 Ha minden igaz, kedd délután gazdagabb leszek egy MS Sidewinder FFB-vel. Végre vége lesz a kacsás korszaknak. Ha minden igaz. Ha így sem megy, akkor a legolyóban keressetek, mert lehúztam magam. -
ShaiHulud #11035 ok :)) -
#11034 Nincs, megvagyok:))
Csak elusztam ket munkaval eroteljesen, es meg ma be kellene fejeznem, mert holnap meglincselnek:))
De azert este osszedobom. -
ShaiHulud #11033 ehh...remelem nincs semmi baja... -
Toya #11032 Alex van elveszve.
Tegnap azt mondta "azonnal jövök csak leszedek egy új ICQ-t" - na azóta nem láttam :( -
ShaiHulud #11031 huh hat en mar nagyon turelmetlen vagyok az atlantai futam vegeredmenyet illetoen :)