51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Giovanni #11030
    A Tough Trucks-t nem rossz, jó a kezelhetősége meg a hangulata, de 1 óra alatt végig lehet játszani.
  • FREAK
    értem, szal unalmas és gagyi, kösz, akkor kihagyom :D

a másikat meg leszedem, szoktam szeretni az ilyen dirt trackes bulikat :D
  • ShaiHulud
    hat midnight club2 eleg gagyi...bar en egesz jol elszorakoztam vele...csak kurva unalmas.
  • FREAK
    Tough Trucks-t vagy Midnight Club 2-t érdemes leszedni szerintetek?
  • Met
    Alex icqdat nézd meg lécci
  • Met
    Kéretik szavazni a fórumon.
  • Alexease
    Igen, kicsit eros lenne:)))

Ha valaki szamolgatni akar, akkor elvileg en ugy szoktam atvaltani - aminek persze sok ertelme nincs:) - hogy levonok 32-ot, es osztom kettovel:))) (Mondjuk 1.8-al kellene, de igy egyszerubb;D)

Ha valakinek a PSI nem tetszik, akkor ossza 15-tel (~14,5). (Elvileg, ha jol emlexem)
  • Met
    Hát igen 190 c-nek kicsit sok:)
  • Alexease
    Most jottem, nezem a leveleket, meg a hireket stb.
  • Alexease
    Az a homerseklet szerintem Fahrenheit-ben van.
  • Toya
    Ja, ja én ennek lettem a mostani versenyen az áldozata :-)
  • Met
    Azért gondoltam 15-20 körre, az első 4-5 kör alatt melegszik.
  • petesilver
    Met az első 3 körrel vigyázz. A gumik minimum jó üzemi hőmérséklete 190 celsiusfok, de 200 fölött teljesítenek jól igazán. Némelyik pályán az első körökben fel sem melegednek igazán.
  • Met
    Azt hittem már csak Alexnek kell jóváhagynia:)
  • Toya
    Gondolod?
    Szerintem még egy darabig tuti nem.
  • Mnemomic
    Én is kb így. Amelyik először szimpi. Aztán ha több van akkor megnézem mindegyiket olyan 10 körön át. Amelyik marad azt megnézem pályától függően 30 körön át milyen. Ha jó a gumikopás és az idők is arányosan romlanak akkor az a nyerő.
  • Met
    Hurrá, mindjárt eredményhirdetés:)
  • Met
    Én úgy tesztelek, hogy leszedek egy marék setupot, aztán sorra megyek velük néhány kört, ha nagyon csúszkál az első 2-3 kör után is akkor próbálom a következőt. És a végén az nyer amelyikkel a leggyorsabb kört sikerül menni.
    Ha egy setup nem elég stabil nekem akkor nem tudok gyors köröket menni. A sárgák miatt meg elhanyagolható, hogy hogy viselkedik az autó kevesebb üzemanyaggal.
  • Toya
    Alex kellenél a büntetések kiszabásához, sőt igazából már csak rád várunk :D
  • petesilver
    ????? Ideírok valamit, hátha segít, de a kérdésre pontos választ talán a végn kapsz.
    1. Azt mondják az okosok, hogy addig nem is érdemes foglalkozni semmivel, amíg az adott setupal nem tudsz egyhuzamban 20 következetes kört futni, vagyis 20 közel azonos köridőt produkálni.
    2 Fékegyensúlyt kanyarban fékezéssel lehet nézni, minél agresszívebben, lehetőleg csúszás nélkül.
    3. Különböző üzemanyagszinttel kell tesztelni, hogyan vezethető, ha már fogy az üzemanyag.
    4. A pit sűrűségének szorzója egyben a gumikopás időarányos szorzója is, így fékezgetni sem kell, hogy kopjon a gumid, maxra nyomva a 20-ik kör végére elkopik az is rendesen
    5. Miután letesztelted, körözgettél tesztelésen, feltétlen próbáld ki futamon a setupot 90-100%-os versenyzők között. Úgy állítsd az AI erősségét, hogy legyen versenyhelyzet. Ezt azzal is elérheted, hogy automatára állítod az erősséget, ekkor hozzád igazodik a mezőny.Én sokszor 1-2 hiányosságra ekkor jöttem rá, mert mezőnyben adódnak váratlan helyzetek, airloose, és ekkor derül ki, ilyenkor hogy viselkedik a setup.
  • Nahar
    Először is elnézést az off topicért, de Met-et csak így tudom elérni.
    Met, IRC-n keress meg, ICQ-m nem megy az XP alatt!!!
  • Alexease
    En az ugy szoktam "bevizsgalni", hogy megyek 1-2 brutal kort csusztatva, elfekezve stb, hogy kb. 10-15%-ot kopjanak a gumik, es viz/olaj homerseklet is jol felkusszon. Utana kezdek el menni mert koroket, es ahoz allitom a felfuggesztest, egyebet. Uszkve.:)
  • sanzik
    ja,ezt en neztem be eloszor
    azt hittem mar ki lehet menni :)
    abban a korben mar nyitva szokot lenni a pit,a hulye spotter meg meg nem szolalt volna,hogy most mi van,gondoltam kimegyek...
    be is mondta egybol a buntit :)

aztan latom jon utannam Freak is meg te is,gondoltam legalabb nem leszek egyedul a buntivel :)
  • Met
    Felteszem a szokásos hülye kérdésemet:
    Szerintetek hány kör alapján lehet megállapítani, hogy egy setuppal mennyi a max köridő. Testing Sessionban, draft nélkül. 15-20?
  • Met
    Az jó volt, hogy 3-an mondták azt, hogy a sor végéről kell indulniuk:)
    Aztán nagy nehezen kinyögte a spotter, hogy Freak mögé menjek.
  • Alexease
    De attol fugetlenl, hogy a Piben a vegere sorolt a "hiba" miatt, a kovetkezo felvezeto korben, szinte a mezony felebol kellett indulnom?!?!?

De ha jol emlexem, akkor Freak-kel egyutt mentem a Pitbe (O volt elottem, Ot kovettem ;-)), es a Sarga procedura utan, O is kapott egy kort. Vagyis nala is volt valami kavaras.
  • Alexease
    Nem:) Az az acsorgas a sajat hulyesegem volt:((
    Az egyik sarga utan bementem a Pitbe. Az elozo korben zarva volt, amikkor bementem nem mondott semmit, vagyis valszeg akkor is zarva, mert azonnl aggodot, hogy majd a vegerol indulok! Valszeg, meg nem mehettem volna ki valamiert (nem voltam akkor meg korhatranyban), max meg kelett volna varni meg egy kort stb.
    Ezzel nem is let volna gond, mert az uccso hely meg jo:)) De amikor visszamentem a palyara ossze-vissza beszelt a Spotter:(( Egyszer, hogy "elozzem meg Sanzikot", kozvetlen utana hogy "engedjem el" (de kit?!?!). Es ezt folyamatosan ismetelgette. Elvileg, mennem kellett volna egy kort, hogy ne legyek hatranyban, de a celvonal elottt meggondoltam magam, es akkor ott bevartam az embereket:)) Valszthattam, ha atmegyek fekete, ha nem akkor valszeg korhatrany.
    Vagyis elcsesztem - egy kis Spotter segitseggel:DDDDDDDD
  • Met
    Fúj de fogom útálni Darlingtont.
    Bár arra a 10-20 körre amit menni tudok legyűröm az undoromat:D
  • Mnemomic
    nekem meg Piston
  • V8Man
    :-)) Nekem a gyújtás (ignition) dobta le a láncot... :-((
  • FREAK
    LOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pitstone rulez!! :D
  • Toya
    Ja, igazad van :-)
  • ShaiHulud
    az nem a Valve?:)
  • Toya
    Valszeg a programban a szelepeket takarja.
  • ShaiHulud
    az Piston :) szotar szerint jelentese: dugattyú,
    csappantyú,
    játszószelep,
    regiszterszelep,
    ventillátor
  • petesilver
    Azért ácsorogtál oldalt! Aha! Na azt a részt nagyon nem értettem. Meg Shai is hol a pitben volt, hol nemtudom hol, és az volt melléírva, hogy pitstone. Pitkő? Mi a kő??????????
  • Mnemomic
    Nálam is érdekes volt. Néha világított a kis lámpa ami a vízhőfokot jelzi de nem volt annyira lennt a mutató. Máskor 60 kört megtettem úgy hogy szinte állandóan világított. Most meg csak néha és a sárga előtti körökben már nem. Erre ahogy lassítok a sárga miatt el kezdett füstölni a motor. Hát ilyet se láttam még..
  • Alexease
    Erdekesen szamol valamit a program:))
    Nalam ott egyszeruen leallt a motor, es fust NEM is volt:)) Hirtelen elcsodalkoztam, aztan mar huzodtam volna le, de mar keso volt. Ott nem sok eselyed volt kikerulni. remelem nem lett semmi bajod.
    Amugy a muszerek szerint nalam minden rendben volt.
    Meg ahoz kepest, hogy meg uresben elgurultam szinte a Pit-ig a helyemre, a vontatas kerelem utan, majd 3 percet szamolt fel a vontatasra...
  • ShaiHulud
    http://web.axelero.hu/mortel1/alexfust.rar kicsit reflexeim is cserben hagytak :)
  • Jacek
    mindegy gondod mar nem lesz ezzel ez teny