NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
Amúgy visszanéztem a második ütközésem úgy volt, hogy belülrõl elõztem és a 420-as rámhúzta a korményt. bebizonyítani be tudom.
Az elsõ-nél igaz lagg is volt, de elismerem ott hibáztam. Még nem gyakoroltam annyit mint ti a bill meg úgy vagy, hogy ha nyomod a gázt automatica ballra húzza egy kicsit a kormányt. Egyenesen úgy kell mennem, hogy gáz és jobbra pöcögtetés...
Elküldhetem a visszajátszást.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

FREAK
azért FÉK van billentyûn is 😄

Riszpekk

FREAK
nem sírni kell, hanem odafigyelni

Riszpekk

Jacek
nem a te hibad ezt pontosan es kiszamithatoan billel iranyitani lehetetlen

M@TriX
brühühü 😞(

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Jacek
koszi ez megint jo volt sarga zaszlo atmegyek a celvonalon ott a pace car 180 teli hatulrol grat es koszi.

FREAK
Itt az én verdám is, kép már volt róla

SMOKING BUDDHA RACING

Riszpekk

FREAK
köszi a játékot, asszem Matrix is feketelistás nálam, legalábbis, amíg kormány nélkül vezet.....

Riszpekk

FREAK
szép!

Riszpekk

Alexease
En is legyartottam az autot. Maradtam a sarganal😊) Csak feliratoztam. Innen toltheto: Alex Ease Car
Nem is kell CD Key a multihoz csak ha a Sierra online-ra akarsz csatlakozni.
Onnan viszont minden nem eredeti CD kulccsal kivágnak mint a sz@rt :-)

Meg kell venni eredetiben a programot akkor nyomhatod online a Sierra szerverén is.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

M@TriX
megvan 😊

M@TriX
mai? 😊 Most lõtte be magát? 😊

M@TriX
jaj itt még regelni is kell magam... ajh..

FREAK
amint rotso magához tér mai drogtúladagolásából, lesz IP

Riszpekk

M@TriX
na lemenntem a go.icq.com -ra remélem menni fog... 😊

M@TriX
nem tudnátok a mailemre átdobni az IPt? Plííz!!!

Jacek
175886321 ICQ szamom

M@TriX
basszus azt nagyon nem tudok...

M@TriX
Aki játszik majd multiban az szedje már le az autómat, hogy ne rózsaszínben tündököljek. 😊

Erre van...

Csak 200Kiló. 😊

FREAK
contact Jacek via ICQ

Riszpekk

M@TriX
na akkor mi van? lesz?

zoozoo
csá
mehetek én is?
csak qualra

Jacek
johet persze

Van egy ismeröm aki ISDN-en nyomja, megnézhetjük nála hogyan megy ?

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

FREAK
és legyen mondjuk Atlanta, azon már gyakoroltunk legalább

Riszpekk

FREAK
25 perc múlva indulhat!!

Riszpekk

Roccso
lessszz garantálom!

FREAK
hát jólesne...

Riszpekk

M@TriX
jah. amit akkor ad be, ha új kocsit csinálsz. Ja láttam. OK.
Akkor ma lesz döngetés??

FREAK
ha nincs meg a file valakinél, akkor egy sima egyszínû verdát fog látni, van ilyen kép is lejjebb

Riszpekk

M@TriX
ellenõrizd már le, mert még nem csináltam így külön járgányt. Bejön nálad?
Ha valakinek nem lesz meg és úgy jön be játszani, akkor hogyan hívja be az én mkocsitmat? Neki ír ki errort vagy nekem? 😊

Akkor lesz ma gém???
Legyen már....

FREAK
na ez a beszéd!

Riszpekk

M@TriX
Na itt a járgány. Aki lesz az tõccse be!! 😊

Matrix.cup.zip(198K😎

M@TriX
ahááá, ok.
Amúgy lesz MA 24óra után menet? olyan jó lenne... 😊

ÁjjLe BoBBi
nem AMS sajnos nem 😞

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

FREAK
meg kellene is, a tegnapi sem történit volna meg, ha jelziket egymásnak, ki hol akar menni

Riszpekk

FREAK
szoktuk

Riszpekk

Jacek
sajnos nekem szokasom folkapni a vizet😊 de ennyire nem😊
Bocs😊

FREAK
ja, és a TGA sem kell, elég a *.cup.car, mivel abban megvan a textúra is letömörítve

Riszpekk

FREAK
izé, nem jól csináltad.........

menj az opponent managerbe, és ezt a verdát mentsd el SAVE AS-szel MATRIX.cup.car néven, utána pedig a player infoban válaszd ki a matrix autót és azt rakd fel netre

így nem foglaljuk a gyári autókat

Riszpekk

M@TriX
Hali!
Akkor ha lesz menet, akkor kapjátok már le a kocsimat. 150Kb körüli.
Lezippeltem .car-ba és TGA-ba is a .car-t csak be kell másolni a series/Cup/cars/-ba és kész is. 😊
Elõreiskösz.
Én inkább a gyors pályákat preferálnám, az elsõk majd bevárnak minket. 😊 Szerintem ha többen megyünk biztos talál mindenki a maga súlycsoportjába valót. 😊
A 2 mérföldes California-i nekem bejön. Kib hosszú és alig kell fékezni...
Na itt a járgány..
Amúgy a 01-eset foglalja el. remélem nem akarja azt használni senki. Ha mégis, akkor nézek egy másik kocsit. Nyugodtan szóljatok.

MáTriXkocsi.car MáTriXkocsi.tga

Jacek
Rotso jo lenne ossze szedne magat es o csinalna szervert akkor 10 ember mehetne.

Jacek
Na megnyugodtam😊)
Leginkabb a mennyire meno vagyok beszolas idegesitett.

Ams
megy ez egérrel? 😄

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

FREAK
na ez az!

"ezeken a pályákon a legjobbak is rontanak"

A kezdõk meg TUTI A FALON VÉGZIK! Én mondjuk nem ma kezdtem, de Bristolban jelen pillanatban nem tudnék 30 kört megtenni hiba nélkül. Mivel nagy a sebességváltozás, sok a hibalehetõség, egy korai vagy elkésett fékezés, és többen is borulnak, szóval az ilyen apró pályákat hanyagoljuk szerintem.

Da mint már mondtam, Atlanta, Indy, Michigan, Dover stb. jöhet!

Riszpekk

Szerintem inkább a közepes pályákat Atlanta, Indy kellene preferálni, ahol bizony 200 mph-rõl kell 140-150-re lelassítani.
A superspeeedway-en való draftolás onlineban külön tudás igényel (a LAG miatt), emlékezzél Daytonában hogy szétszakadt a mezõny és 2-es 3-as vonatok alakultak csak ki...
Én még mindig azt mondom, hogy egy Bristol szintû pályán sokkal több esélyük van a gyengéknek is, mivel nincs igazán jelentõsége a draftnak és ezeken a pályákon a legjobbak is rontanak (ráadásul egy baleset sem a világvége).

Külön ajánlom, hogy egyezzünk meg a pályákban elõre (legalább egy nappal), hogy a gyengébbek is gyakorolhassanak (Alexease sem reménytelen eset, csak hát szegény nem tud rákészülni a futamra).

FREAK
nem

Riszpekk

zoozoo
Tõlem az összes szabály mehet,mert akkor közelítünk a valósághoz.
Na persze ilyenbe, hogy ne elõzzem meg rajt elõtt a PC-t egyszer kell csak belefutni, utána megtanulom :/
De mindig csak az elején vannak galibák, nem? 😊

Roccso
Haggyad már most keltem😊)