51527
-
Toya #11150 Azért sem büntet a program ha kilöknek a versenyből alattomos módon és azért sem büntet ha feltolnak a falra szándékosan. -
#11149 de miért?? vesztett vele valamit?? nem
akkor milyen alapon? (lehet bünti, csak nem pontlevonás, az nonszensz lenne...) -
#11148 Könyörgöm, ez csak egy játék... Midtown Madnessben is 35 MPH-del sétáltál a városban?? Pedig ott még zsaruk is voltak... A program bünteti a gyorshajtást versenyen, de edzésen nem, és miért?? Mert a készítők is belátták, hogy ez már túlzás lenne.
Ezek szerint nem kell a sör? :D -
Toya #11147 Hát ez nagyrészt rajtatok múlik.
Én nem csúsztam meg, nem mentem neki senkinek és mégis kiestem. -
Toya #11146 Amúgy sem 70-el szoktatok menni, láttam én már egyeseket 100 felett száguldozni a boxban. -
#11145 Vajon ilyen lesz pénteken is? :-D -
Toya #11144 Igazából majd akkor lesz bünti ha valakit lerombolsz :-) -
#11143 "pedig kifordulni sem kotelezo"
Az kicsit más, mert az is zavaró, ha beléd repülnek a boxban. De ha 45 helyett 70-nel megyek, még senkit nem rombolok le... -
Toya #11142 Én igazából a dolog logikáját nem értem.
Amit nem büntet a program azt szabad csinálni?
Abból lennének érdekes dolgok. -
#11141 nehogy azt hidd, hogy zavar :D
kész megváltás volt, kurvára untam :D -
#11140 nem probléma, nem erről van szó
csak
1. totál fölösleges plusz munka a bíróknak, mert olyan eseteket kell elemezgetni, amik semmilyen hatással nincsenek semmire
2. egy ideig ok, de a harmincadik kiállásnál hosszabb boxutcákban rohadt idegtépő dolog lassan menni
3. ha a Nascar szabályok érvényesek, akkor úgysem jár érte pontlevonás, de van egy ötletem: a gyorshajtók fizetnek a bíróknak egy sört a találkozón. Na?? -
#11139 Sziasztok :-)))
Amúgy bocsi Freak, csak már szarrá ment a kocsim és még egyenesben sem tudtam megtartani -
#11138 gondoltam el kocogok ismerkedek a palyaval ezen a versenyen azt egyszerre csak en vagyok az elso :DD -
#11137 na en meguntam:) -
#11136 Nem ertem miert faj ez neked ennyire. Eleinte a kutya nem fordult ki a helyerol a pit-ben es
mindig egymasra rakta az autokat mikor egyszerre
akart kijonni 2 egymas elott/mogott levo emberke.
De miota "raeroltettuk" az emberekre, hogy
kiforduljanak erdekes modon nem volt ilyen problema, pedig kifordulni sem kotelezo. -
Toya #11135 De miért okoz fizikai nehézséget a megengedett sebességgel kijönni a boxból?
Nem számít a felvezető kör, úgy sem döntesz körrekordot abban a körben, szóval nem értem hova a rohanás. -
#11134 Ja, Giovanni táncikált egyet
meg én is szárny nélkül mentem, örültem, ha tudom tartani az egyenest :D -
#11133 ez világos, de az sehol nincs leírva, hogy a pénzbüntetést mi pontokra váltjuk, és valljuk be, nem is lenne semmi értelme
igazi versenyeken még szép, hogy van speed limit, gyakori lenne gázolás, tömegcrash, ha nem lenne, és az visszafordíthatatlan
de egy játékban, ahol 3-4 alkalom helyett legalább tízszer annyi pitkihajtás van elég idegőrlő hátulról végigpöcsörészni a pitben
és ha neadjisten crash van, akkor ESC, klikk, és mindenki a helyén, semmi következmény
nem véletlenül nem bünteti a program sem, erre nem gondoltok? -
Toya #11132 Te is? -
#11131 sziasztok :D -
Toya #11130 Ja a boxban való gyorshajtáshoz egy idézet a HNR szabályok közül.
"- A versenyeken az összes Nascar szabály érvényes."
Azt hiszem ez mindent elmond. -
Toya #11129 Nem lenne gond ha nem ragaszkodna mindenki görcsösen a pozíciójához.
Hosszúak a versenyek és nem hiszem hogy az a 10 kör sokat számítana amikor a másik megy előtted.
A Norbi-Atesz akcióra meg szavakat sem találok - csúnya eset volt.
Alex esetnél nem lett volna gond ha nem akar Alex azonnal visszajönni az ívre - visszajött... -
#11128 Lenne, ha le lehetne tölteni:) -
#11127 Freak
A Cockpitemből érdemes nézni:)
-
#11126 Nincs valami szellemautó mód. Nincs törés csak átmegyünk egymáson:) -
Toya #11125 Hát én már teljesen tanácstalan vagyok mit kellene csinálni.
Elsőre kipörgetnek, másodikra tömegbaleset közvetlenül előttem :-( -
#11124 Gyors verseny volt:)
Először Sanzik tökölt előttem és inkább a falnak mentem mint neki. De lehet, hogy kicsit meglöktem így is. Utána nem akart gyorsulni az autó. Aztán meg a sárga alatt kaptam telibe Petyát, nem láttam a füsttől merre van és a festése is olyan jól bele olvad a tájba, hogy már későn vettem észre. Remélem pénteken nem így lesz. -
#11123 Már megint egy ferrári..
de jó... -
Marki.. #11122 Hi,
már elég rég jártam erre. Na szal, egy fővel bővült a csapatunk Kiss Bálint személyében, aki a mai futamon is rajthoz áll, az ő rögtönzött skinjét raktam fel, ami persze nem a végleges. Jó versenyzést mindenkinek.
Skin Bálint -
#11121 Persze, amikor jáccani akar felteszi az XP-t, hétköznap meg 98SE-vel nyomja :DD -
#11120 Petya, te XP-t használsz a sidewinderhez? -
#11119 Vagy GNS(B)
:D -
#11118 szal akkor BGNS -
#11117 A Project Wildfire oldalan GNS-nek hivjak a Busch sorozatot (Busch Grand National Series). -
Toya #11116 Busch=BGN :-) -
#11115 GNS = Grand National Series (Busch) -
#11114 Elírták, de nagyon:D -
#11113 abban csak lenne egy C vagy T betű.... -
#11112 Nem a Craftsmanra gondolt? -
#11111 és mi a gyíkom az a GNS?