51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • ibronk
    De akkor majd ha esetleg olyan helyzetbe kerülünk a végén előreengedsz, ok? :)
  • ibronk
    Asszem bármelyikünk :)
  • Toya
    Pedig jó lenne holnap sikeresen befejezni a futamot, még a siker nem is annyira fontos egyszerűen a befejezéssel is elégedett lennék.
  • Met
    És az a PC:)
  • sanzik
    olyan ez mint a hegylako:
    csak 1 maradhat !
    :)
  • ibronk
    Hát, ha darlingtonban 60 körig jutunk, nem sok :D
  • Met
    Szerintem mi azt is kilöknénk:D
  • Alexease
    Talan a PaceCar;) De csak azert, mert nem lehet kilokni;-)
  • Toya
    Azért egy ilyen endurance versenyt én is kipróbálnék, nagyon érdekelne hogy mennyi befutó lenne egy-egy ilyen futamon mondjuk nálunk ;-)
  • Met
    7UP
  • Alexease
    Egy ket erdekesseg:)
    - Megjelent a CCM (Camera Control Master) uj verzioja. Most mar teljesen kompatibilis az NR2003-al. Filmkeszitoknek kotelezo:))
    - NR2003 Endurance bajnoksag:D Csak egy reszlet a leirasbol, biztos nem normalisak;)
    [...] Races in this championship is longer than enywhere else! 500 Miles of Monza, 6 Hours of Spa, 12 Hours of the Nurburgring, 1000 Km of Bathurst!!![...]

A tobbi itt: http://www.theuspits.com/
  • petesilver
    Ah, végre megvagy Alex, köszi hogy nekiláttál, de nem akartalak ezzel zaklatni, amíg el vagy havazva, és még beteg is vagy!! Majd gyere icq-ra ha tudsz ledumcsizni!
  • Toya
    Azt azért nem tudja magával vinni ;-)
  • Met
    Az a lényeg, hogy megint működőképes vagy Alex.

őőő, azt a felszót azért írd fel egy cetlire:DDDD
  • FREAK
    az semmi, de ha magával viszi a sírba a nascar oldal ftp jelszavát, akkor lennénk igazán nagy bajban :D
  • Met
    A fiatal szervezet jobban viseli a terhelést.
    Alex egy trotty:DDDD
  • Met
    Na, már azon voltam, hogy koszorúra gyüjtünk:)
    Szép lett volna elpatkolsz és nincs kész a leírás:D
  • FREAK
    ez hülyeség, akkor én már kómában lennék :DDD

szerintem túl sokat mozogsz!! le kéne szokni az esti tekerésről! :D
  • Alexease
    Keszul PeteSilver NR2003 setup leirasanak a "tordelt" valtozata is. Lesz borito, tartalom, miegymas, nyomtathato FF A/4-es PDF formatumban.
    Egy resze mar kesz van (kb. 10 oldal;-). Meg nem vegleges - kepek, rajzok majd meg keszulnek hozza - de a beloldalak kb. igy fognak kinezni - elvileg.
    Nascar 2003 Setup, PDF, 150 kbyte
  • Alexease
    Hi! Meg megvagyok:) Eleg szarul voltam, de megusztam:) Valszeg az egesz napi ules, monitor stb. Pedig estenkent - ha korabban vegzek - el szoktam menni tekerni egyet a szigetre, vagy a hegyre. majd beiktatok valami hosszabat is...
  • ibronk
    Igen, már megvettük:)
    Thx Prezsi itt is:)
  • sanzik
    ez jonak nez ki,de eleg hosszu,ugyhogy ra kell keszulni mielott elolvasom :)

most ejjelre nem biztos,hogy egeszseges lenne belemerulni :)
  • Toya
    Együtt rendelte meg a LFS Bajnokság a programot, nem ?
  • Met
    Alex nem adott magáról életjelet senkinél?
  • petesilver
    Remélem letöltitek, és elolvassátok. Ne kíméljetek a véleménnyel!!! :DDDDDDDD
  • petesilver
    Elkészült az első publikálható verzió a magyar NR2003 Setup Guideból. Ez már a fontosabb tudnivalókat tartalmazza. Bízom benne, hogy sikerül jól belinkelni.
    PS Setup Guide
  • Marki..
    Remélem is :)
  • ibronk
    Jövö héten ki fog netkarozni, jön az LFS S1 :))
  • Marki..
    Jövő héten jön ki a Netkar multis béta verziója. Bár nekem nem nagyon tetszik még, főleg fizikája miatt, de gyakran döngetek az F3000-el Imolában vagy a Brands Hatch-i pályán, feelingje egész jó.
  • ibronk
    Ok, probálgatjuk még, köszi!
  • FREAK
    befelé én sem megyek, csak a kiállásnál vagyok sportos :D
  • PuMy
    Nem tudom megnezni mi lehet a gond, ha tovabbra is szar, akkor fel kell hivnom a szolgaltatot.
  • Met
    Most akkor lesz bünti vagy nem?
    Nem áll szándékomban száguldozni csak érdekel. Edzés alatt nem megyek a boxba hanem esc-et nyomok, verseny alatt meg muszáj lassan menni. Atlantában azért száguldottam át mert azt néztem, hogy melyik úton lehet biztonságosabban behajtani a pitbe, ennyi.
    Mivel a program nem bünteti talán nem kellene még ezt is figyelniük a biróknak, de tőlem csinálhatják ha nagyon ráérnek:)
  • Met
    Tudom, hogy miért "tököltél" csak így rövidebb volt leírni :)
  • Met
    Alex, jól vagy már?
  • ibronk
    Monzát honnan szedtél?
  • FREAK
    hát igen, jobban fordul, de szerintem nagyon hamar elkezd kisodródni

Monzaban az első sikánt olyan 58KMH-val bírom bevenni, nekem ez kevésnek tűnik, bár még sose volt Ferrarim :D
  • ibronk
    Nagyon ász, Modena rulz:)
  • ibronk
    Pumy!
    Máshol nem tudok szólni, ugyhogy itt.
    Gondok vannak az LFS serverrel! 5en vagyunk bent de összevissza lagzik, meg dobálja le az embereket. A mult vasárnap a versenyen még jó volt, de szerdától már ilyen szar volt mindig mikor ment. Légyszi nézd meg mi lehet a gond, köszi!
  • FREAK
    ok, ki is próbálom