51527
-
#11269 De akkor majd ha esetleg olyan helyzetbe kerülünk a végén előreengedsz, ok? :) -
#11268 Asszem bármelyikünk :) -
Toya #11267 Pedig jó lenne holnap sikeresen befejezni a futamot, még a siker nem is annyira fontos egyszerűen a befejezéssel is elégedett lennék. -
#11266 És az a PC:) -
#11265 olyan ez mint a hegylako:
csak 1 maradhat !
:) -
#11264 Hát, ha darlingtonban 60 körig jutunk, nem sok :D -
#11263 Szerintem mi azt is kilöknénk:D -
#11262 Talan a PaceCar;) De csak azert, mert nem lehet kilokni;-) -
Toya #11261 Azért egy ilyen endurance versenyt én is kipróbálnék, nagyon érdekelne hogy mennyi befutó lenne egy-egy ilyen futamon mondjuk nálunk ;-) -
#11260 7UP -
#11259 Egy ket erdekesseg:)
- Megjelent a CCM (Camera Control Master) uj verzioja. Most mar teljesen kompatibilis az NR2003-al. Filmkeszitoknek kotelezo:))
- NR2003 Endurance bajnoksag:D Csak egy reszlet a leirasbol, biztos nem normalisak;)
[...] Races in this championship is longer than enywhere else! 500 Miles of Monza, 6 Hours of Spa, 12 Hours of the Nurburgring, 1000 Km of Bathurst!!![...]
A tobbi itt: http://www.theuspits.com/ -
#11258 Ah, végre megvagy Alex, köszi hogy nekiláttál, de nem akartalak ezzel zaklatni, amíg el vagy havazva, és még beteg is vagy!! Majd gyere icq-ra ha tudsz ledumcsizni! -
Toya #11257 Azt azért nem tudja magával vinni ;-) -
#11256 Az a lényeg, hogy megint működőképes vagy Alex.
őőő, azt a felszót azért írd fel egy cetlire:DDDD -
#11255 az semmi, de ha magával viszi a sírba a nascar oldal ftp jelszavát, akkor lennénk igazán nagy bajban :D -
#11254 A fiatal szervezet jobban viseli a terhelést.
Alex egy trotty:DDDD -
#11253 Na, már azon voltam, hogy koszorúra gyüjtünk:)
Szép lett volna elpatkolsz és nincs kész a leírás:D -
#11252 ez hülyeség, akkor én már kómában lennék :DDD
szerintem túl sokat mozogsz!! le kéne szokni az esti tekerésről! :D -
#11251 Keszul PeteSilver NR2003 setup leirasanak a "tordelt" valtozata is. Lesz borito, tartalom, miegymas, nyomtathato FF A/4-es PDF formatumban.
Egy resze mar kesz van (kb. 10 oldal;-). Meg nem vegleges - kepek, rajzok majd meg keszulnek hozza - de a beloldalak kb. igy fognak kinezni - elvileg.
Nascar 2003 Setup, PDF, 150 kbyte -
#11250 Hi! Meg megvagyok:) Eleg szarul voltam, de megusztam:) Valszeg az egesz napi ules, monitor stb. Pedig estenkent - ha korabban vegzek - el szoktam menni tekerni egyet a szigetre, vagy a hegyre. majd beiktatok valami hosszabat is... -
#11249 Igen, már megvettük:)
Thx Prezsi itt is:) -
#11248 ez jonak nez ki,de eleg hosszu,ugyhogy ra kell keszulni mielott elolvasom :)
most ejjelre nem biztos,hogy egeszseges lenne belemerulni :) -
Toya #11247 Együtt rendelte meg a LFS Bajnokság a programot, nem ? -
#11246 Alex nem adott magáról életjelet senkinél? -
#11244 Remélem letöltitek, és elolvassátok. Ne kíméljetek a véleménnyel!!! :DDDDDDDD -
#11243 Elkészült az első publikálható verzió a magyar NR2003 Setup Guideból. Ez már a fontosabb tudnivalókat tartalmazza. Bízom benne, hogy sikerül jól belinkelni.
PS Setup Guide -
Marki.. #11242 Remélem is :) -
#11241 Jövö héten ki fog netkarozni, jön az LFS S1 :)) -
Marki.. #11240 Jövő héten jön ki a Netkar multis béta verziója. Bár nekem nem nagyon tetszik még, főleg fizikája miatt, de gyakran döngetek az F3000-el Imolában vagy a Brands Hatch-i pályán, feelingje egész jó. -
#11239 Ok, probálgatjuk még, köszi! -
#11238 befelé én sem megyek, csak a kiállásnál vagyok sportos :D -
#11237 Nem tudom megnezni mi lehet a gond, ha tovabbra is szar, akkor fel kell hivnom a szolgaltatot. -
#11236 Most akkor lesz bünti vagy nem?
Nem áll szándékomban száguldozni csak érdekel. Edzés alatt nem megyek a boxba hanem esc-et nyomok, verseny alatt meg muszáj lassan menni. Atlantában azért száguldottam át mert azt néztem, hogy melyik úton lehet biztonságosabban behajtani a pitbe, ennyi.
Mivel a program nem bünteti talán nem kellene még ezt is figyelniük a biróknak, de tőlem csinálhatják ha nagyon ráérnek:) -
#11235 Tudom, hogy miért "tököltél" csak így rövidebb volt leírni :) -
#11234 Alex, jól vagy már? -
#11233 Monzát honnan szedtél? -
#11232 hát igen, jobban fordul, de szerintem nagyon hamar elkezd kisodródni
Monzaban az első sikánt olyan 58KMH-val bírom bevenni, nekem ez kevésnek tűnik, bár még sose volt Ferrarim :D -
#11231 Nagyon ász, Modena rulz:) -
#11230 Pumy!
Máshol nem tudok szólni, ugyhogy itt.
Gondok vannak az LFS serverrel! 5en vagyunk bent de összevissza lagzik, meg dobálja le az embereket. A mult vasárnap a versenyen még jó volt, de szerdától már ilyen szar volt mindig mikor ment. Légyszi nézd meg mi lehet a gond, köszi! -
#11229 ok, ki is próbálom