757
GameStar & 576 kByte
-
#509 looooooooooooool -
magyar ember 2 #508 De a masiknak vege, "butácska"! Ha ott is ezt a stilust produkaljatok, majd az is jol csodbe megy. -
K.András #507 Miért idejössz megaláztatni magadat különben vagy mi??? -
#505 én ugyan nem, rég túl vagyok a témán
me2 nem bír leszakadni rólam -
magyar ember 2 #504 :)) -
K.András #503 Kicsodát kis Szindike??? -
magyar ember 2 #502 A, mar ugyse jutna nekunk zsebkendo, mindet felvasaroltad amikor csodbe jutottatok. :) -
#501 az utóbbi -
K.András #498 Hermafrodita barátunkra gondolsz?Mike szindi, tényleg szerinted melle van és pöcse, vagy pinája és szörös melle??? -
#497 ja, eddig ketten.............. ijesztő tömeg :) -
#496 ott a Konzol, havonta 10 ezren olvassák, butácska............. -
magyar ember 2 #495 Latod, vagyunk meg paran akik igy gondolkodnak. Sokan vagyunk es elegen. :) -
magyar ember 2 #494 Neked se lesz semmi nyomod, mar igy se nagyon olvasott senki. Ezert mentetek csodbe. -
#493 nem úgy tűnik -
#490 szerintem boruljatok össze valami kocsmában, és sírjatok együtt, hogy a csúnya Frík bácsi milyen gonosz! -
K.András #489 Hát ez most nem nyert... -
#488 :)))))))))))))))))))))))))))
mér ronda vörös törpe vagyok?? :D -
#486 na itt a másik síró ovis............. -
#484 olyan, mint te -
#483 a sarki pék is egy átlag lúzer ezekszerint
él, meghal, semmi nyoma -
magyar ember 2 #482 Te csak azt HISZED hogy vagy valaki. A sarki pek tobbet es kemenyebbet dolgozik mint te, es nem veri ra a farkat nagy arccal. Ja, es nem is hulyezi le a vasarloit. -
magyar ember 2 #481 Polforumos talalkan megtudtad volna. De mivel nem erdekel teged senki, mint ahogy mar mondtad, ezert most nem tudod meg.
Amugy se rolam volt itt szo, hanem rolad, meg a nagykepusegedrol. Magadban keresd tehat a hibat, ehhez nem is kell nagyon korulnezned! -
#480 Ki mondja? -
#479 Előbb mesélj valamit a sikereidről. Mert jelenleg úgy áll a dolog, hogy ÉN valaki vagyok, te meg zéró (vagy egy a sok közül) -
magyar ember 2 #478 Akkor menj oda, te olahcigany, aztan verd ki a faszodat, ha epp apad le nem szopja elobb! -
magyar ember 2 #477 AZ AZ IGAZAN CIKI, HOGY FREAK ISTENNEK KEPZELI MAGAT, ES AZT HISZI HOGY BARKIT LEHULYEZHET, MERT NEM VESZI MEG A SZAR LAPJAT! TALAN INKABB LE KENE MAR SZALLNIA A FOLDRE! -
#476 Figyi, te sikeres cigányember, van ám egy anti-freak dühöngő nevű topik az általánosban, nem írnád le inkább ott a bajodat? -
#475 én még mindig a helyemen vagyok, ne aggódj
figyi, ne játszd a hülyét, VÁLASZOLJ
Mit értél te el???? -
#474 erről van szó, öreg, nekem havonta 5-6 oldalam jelenik meg, me2 mit tud felmutatni?? a középső ujját..........
hát WOOOOOOOOOOOW -
magyar ember 2 #473 Honnan vagy ebben olyan biztos? Inkabb azzal foglalkozzal, hogy osszeszedd magad a foldrol, ahova a kudarcod miatt kerultel! -
#472 :)))
Mit értél el az életben?? Nagyon nagy ember lehetsz... Ki vagy? :) -
K.András #471 MONDJUK AZ UGY TÉNYLEG NAGYON CINK ,HOGY MIG FREAK IRÁSAIT LEHET OLVASNI, ISMERNI ADDIG TÖLED SOKMINDENT MÉG NEM LÁTTUNK!!!TESSÉK VALAMIT MUTATNI IS. -
magyar ember 2 #470 Az az en dolgom. Amit viszont nem ertem el, azert nem a vilagot hibaztatom. Veled ellentetben. en tanulko a hibaimbol, te nem. ez a kulonbseg kettonk kozt. -
#469 Ahh vesztes vagy
egy kurva fűszálat nem raktál még arrébb....... -
#468 Tényleg, nem akarod elmesélni, milyen sikereid voltak eddig az életben? -
magyar ember 2 #467 A kozepso ujjam jo lesz? A faszomat nem mutatom, meg a vegen bekapnad, amilyen buzerans vagy. -
#466 én nem is -
#465 Inkább áruld már el, mit értél el az életben? -
magyar ember 2 #464 Akkor te nem vagy normalis. Mondjuk ezt enelkul is tudjuk. -
#463 Jó, persze, van akinek ez a hobbyja, s megveszi egyszerre az összeset.
Én is megvettem eddig őket, beleértve az 576-ot is. Sőt, ez utóbbit vettem legrégebb óta, még mikor Commodore-t használtam, akkor kezdtem...