757
GameStar & 576 kByte
-
#600 hihetetlen......... mintha egy sziklának beszélnék.... na fussunk neki még1x
Mike, tompa barátom, két választásod van:
1. Békesség - NEM SZÓLSZ HOZZÁM, NEM BESZÉLSZ RÓLAM, NEM VESZEL ÉSZRE
2. Balhé - csináld tovább, amit eddig, de legalább imitáld, hogy férfi vagy, és ne sírj, ha visszarepül a szar.
Válassz! -
#599 milyen erdekes, hogy mindig csak te anyazol, en egyszer nem illettelek semmivel. Vajon miert? -
magyar ember 2 #598 "Egy tyúkot percek alatt be lehet ilyen szinten kondicionálni"
Az mar egy advanced freak. :)
Miket meg lehet hanyagolni, ismerem szemelyesen, jo arc. Raadasul veled ellentetben nem fel megejelenni szemelyesen. Te meg csak itt vered a nyaladat. Ja meg az 576ban, ami az ilyen mentalitas miatt ment tonkre. -
#597 :)))) -
#596 Mas a tema, nem? Ugytunik nem. Ezek szerint Te szent es serthetetlen vagy, es ha hozzak merek szolni - esetleg nem csak lelkendezve bolcsesseged lattan - akkor jossz Te meg a slepp a Crusaderrel, meg, hogy meg mindig sirok.
De mind1, latom hiaba magyarazom...
SG-rol meg nem fogok eltunni, ez van. -
#595 Haljuk! Haljuk! :))) -
#593 En kozben meg neztem a Solarist:))
Franko film, ehez felirat sem kell. Itt-ott mond valaki valamit:)) -
#592 olyan topik nincs, viszont már fórumra nem írok, tied az összes többi, csak tűnj már el -
#591 Meg mindig nyomjatok?:))))))))) -
#590 már megint te csinálod.....
"de mar nagyon uncsi, hogy mindig ugyanazzal jottok"
Szerintem meg nevetséges, hogy mindig belémkötsz, utána meg neked uncsi. Ha unod, ne csináld. Viszlát. -
#589 minositgetes = amikor valakit jelzos szerkezettel nevezel meg -
#588 Lassan nincs olyan topic, amibe ne irnal, akkor meg? egesz mas volt a tema, nem minositgettelek, a Crusadert is te hoztad fel, nem? Felejtsuk mar el az egeszet! Ettol meg nem kell a masikat szeretni, de mar nagyon uncsi, hogy mindig ugyanazzal jottok.
Nem huzok a busba, barmennyire szeretnetek, nem a tietek az sg, a joarcokba meg mar reg nem irtam - ugyhogy elhuztam mar a busba -
#587 ez egy nagyon jellemzo mondat.
na megint lehet jonni, hogy nem tudom abbahagyni, meg folyton csak sirok. -
#585 hadd csinalja. Mint lathatod, vannak nem kevesen akiknek ez tetszik. Hadd legyen meg az oromuk. -
#584 Nem szolhatok egyetlen szot sem ehhez az emberhez, anelkul, hogy ne hanytorgatna o, meg diszes kampaniaja ezt a szarsagot. Es ez engem mar roppantul faraszt. -
#583 Az. Uncsi vagy Te is, ezzel a "nem birsz leallni" rinyalassal. Ha annyira nem erdekellek, akkor NE is erdekeljelek. Es ha kicsit is korbe neznel, akkor lathatnad, hogy most eppen megint rabasztal, mert nem rolam szol ez a topic. Es az sem erdekel mi a velemenye Freaknek a Crusaderrol. Es azt is tudom kicsoda Freak, felesleges ezen ragodni. En mar reg nem ragodok ezen az egeszen. Ugyhogy szepen hagyjal vegre beken ezzel a egesszel. -
#582 el fogom olvasni, kicsit hosszú most, épp a kgst moddal küzdök -
magyar ember 2 #581 yo8! -
[Walaki]D`Lair #580 NA! Jólvan jóéccakát...jó marakodást... -
magyar ember 2 #579 Ja. De mar parszor kifejtettem. -
#578 leendő?? tudsz valamit, amit én nem?? -
magyar ember 2 #577 Holott valojaban te vagy a forum kocsogje. Meg a logod is eleg szinesboru, ugy latom nyugodtan indulhatsz a kisebbsegi valasztasokon, talan egy cigany udvari bohocra is szukseg van valahol. -
[Walaki]D`Lair #576 És az én cikkemet elolvastad??? :)))))
PLZ! Télleg érdekel a vélemény!!!! -
magyar ember 2 #575 Meg le"igenytelen birkaztad" a (leendo) olvasoidat. Es csodalkozol ha ezert mindenki elkuldott a picsaba. -
#574 érdekes, nem én basztatlak egy hete folyamatosam, te inkább tűnsz valami buzi cigánynak ez alapján..... -
magyar ember 2 #571 "Nem értem! Azt mondod,nem érdekel mit csinál magyar ember 2,erre egyfolytában kérdezgeted! Csak kíváncsi vagy rá,valld be! :)"
Jaja. Remelem nem meleg. :) -
[Walaki]D`Lair #570 ezt nézd meg: www.cwx.ini.hu --->>>> Játékok és ott a Star Trek Armada II cikket...na azt ÉN írtam...:DDD Csak kíváncsi vagyok a véleményedre... -
#569 Nem értem! Azt mondod,nem érdekel mit csinál magyar ember 2,erre egyfolytában kérdezgeted! Csak kíváncsi vagy rá,valld be! :)
Itt már nem az újságról van szó, hanem, hogy melyikőtöknek több a herehormonja. :)
(Nem beszólni,most láttam a "Harc mesteré"-t,abban volt ez a beszólás,megtetszett,gondoltam elnyomom valahol.És hát mi is lehetne jobb hely poénkodni,mint egy ilyen kellemes,családias hangvételű topic! Szóval - Sorry! :)) -
#568 Hiába szenvedsz, én nem jutottam csődbe, és közöm nem volt a folyamathoz. Ha gondod van a cég üzletpolitikájával, keresd fel a laptulajdonost. Ha velem van gondod, várlak az erre nyitott topikban.
Ja, és még mindig kíváncsian várom fényes sikereid listáját. -
magyar ember 2 #567 Ahogy elnezem te is sokat tettel az olvasok elkergetese erdekeben. Ilyen stilussal nem nehez. -
magyar ember 2 #566 NEkem mint olvaso jeloltnek eleg sok kozom van hozza. En is tettem annak erdekeben hogy csodbe jussatok. :) -
magyar ember 2 #565 Volt a Guruban is olyan hogy lehuztak jo jatekot, de ki nem szarja le? Engem nem igazan izgat ha 0%-ot hajitanak alaja.
Nekem az kell, hogy egy jatekismertetoben a jatekot ismertessek, egy leirasban meg leirast csinaljanak. Lehet hozza bohockodni, de a lenyeg mindenkepp legyen benne, kulonben felolem csodbe is mehet. -
#564 Ja,bár mostanában eléggé elhanyagolják a demókat a cd-ről, inkább a dvd-re koncentrálnak, pedig a cd-st még mindig többen veszik. Szóval vannak itt is negatívumok (számomra),de én egy nagyon jó Pc-s magazinnak tartom, csak: AZOKAT A SZERENCSÉTLEN NEVESINCS TELJES JÁTÉKOKAT FELEJTENÉK MÁR EL! Ebben a tekintetben a Guru soxor lekörözte őket.Bár a Zax tetszett,a Télapóst:) is megnéztem volna,csakhát az meg hibás volt.Na nem baj,azt mondták lesz Gothic. Úgy legyen! -
#563 olvasom, de még mindig nem értem, mi közöm nekem ehhez (azt meg főleg, hogy neked mi közöd hozzá) -
#562 A Gamestar CD-je valóban tartalmazott hasznos dolgokat, ők elég jól egybegyűjtögették a hasznosabb utility-ket.
Pláne régebben volt ez nagy különbség az ő javukra, mert a másik újságok cd-in a demokra helyezték akkor a hangsúlyt.
Netem nem volt egyáltalán, így pl a víruskeresőm frissítését is így tudtam beszerezni - havonta a CD mellékletről.
Nem beszélve az egyre csodásabb bugokat tartalmazó játékok 30-50 megás patcheiről is.
Net nélkül honnan szereztem volna be máshonnan ? -
#561 Magához a témához hozzászólva én is csak azt tudom mondani,hogy részben az lehetett a baj az 576-tal,hogy nem volt hozzá cd. Mo.-n tényleg nincs még elterjedve a gyors net,ezért az emberek többsége inkább vesz olyan újságot,amihez van cd(és itt most nem a noname teljes játékokra gondolok).Én a GS-t a Pc-X első számától előfizetem,de mellette néha vettem egy-két konkurens lapot,hogy azért legyen némi viszonyítási alapom is.Én speciel nagyon szerettem az 576-ot,akkor tetszett nagyon,mikor még együtt volt benne a pc meg a konzol(pedig nincs konzolom),jó volt csorgatni a nyálát az embernek a sok csili-vili konzolos játék után,hogy: "bazze,de kár,hogy ilyen nincs pc-n!"
Visszatérve a cd-kre.Nekem is kurva lassú netem van,(többek között)ezért is veszem a Gs-t.Mert vehetném a piros színű verzióját,amihez nincs cd,de sajna ilyen pár száz megás demók leszedéséhez nincs se időm,se türelmem.Ettől függetlenül szeretem a cikkeket az újságban,mindent elolvasok benne(még ami nem is érdekel),mert tetszik a hangvétele.Mondjuk vannak negatívumai,néha sok is:),de efölött szemet lehet hunyni.
Bár Gs párti vagyok,nagyon sajnálom,hogy megszűnik az 576,mert üde színfolt volt a pc-s lapok piacán. -
#560 Na igen, a játék játszhatósága nem azon múlik, hogy adott magazinban a cikkíró úr éppen mit gondol róla, ez maximum adhat egy támpontot.
Pl akkor, ha észrevetted, hogy egyezik az ízlésetek sok mindenben.
De lehet, hogy gyökeresen eltér, ezért azon játékokra, amire a fenti cikkíró ad 70%-ot, máris adod le a rendelést. :)
A játék milyensége akkor dől el, amikor te magad kipróbálod, s te eldöntöd.
Ha téged megfog, magával ragad, majd hetekig/hónapokig nem ereszt el, s te ezalatt jókat játszol vele, akkor mit érdekel, hogy egy cikkíró szerint szar az egész?
Ha neked tetszik, az éppen elég.
Ez olyan, mint amikor leírják, ez a játék nem ér semmit, nézd milyen a grafikája...
Miközben hiába a csodaszép csili-vili grafika , GeF 3 izzasztó pixel shaderek, minden ami kell, ha 10 perc múlva felteszed a polcra a többi mellé, mert semmit sem találtál benne, ami megfogna? -
[Walaki]D`Lair #559 Najó...nekünk is különbözik a véleményünk látom :)))
Én pl. rühellem az ÖSSZES RPG-t...najó...a Rage Of Mages 2-t nagyon szeretem, de a kivétel.... -
magyar ember 2 #558 Te elolvastad a jatekertekelest is? :) En sosem adtam senki mas szavara (egyik ujsagban se), csak nagy vonalakban betajoltam milyen a jatek, erdemes-e kiprobalni, azt hogy milyen, majd eldontom en.
NWN: helyes, nyomjak csak, en is azt teszem. :) Legalabb van izlesuk. De az se tartott volna vissza tole, ha 0%-ot adnak ra, majd en felertekelem magamban 100%-ra. :) -
magyar ember 2 #557 Igy van.
Freak, ugye olvasod?