GameStar & 576 kByte

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
mirõl beszélsz Lackó? a kettest választottad vagy nem?? csak hogy tudjam, kezdõdhet-e a parti....

Riszpekk

Csak. Kielegit a valasz?
Csak ott? Akkor eleg ritkan olvasod a hozzaszolasokat. 😊
FREAK
Én itt még sosem maradtam alul, és soha nem kezdeményeztem balhét.

Riszpekk

Mike at home
Neked meg kulonosen nem vagyok Laci.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Freak kontrollald magad legyszives, ok. Szoval akarmit nem irhatsz le.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
wow Freak mar sztar. nem rossz

FREAK
ok Laci, vegyem úgy, hogy a második lehetõséget választottad?

Riszpekk

Mike at home
figyeld meg milyen szep eposzi jelzoket tud mondani

FREAK
lol, már hogyne lenne???? Szerinted egy sztár mibõl él?

Riszpekk

Mike at home
ja es a szart te gyartod, baratom

Hat te. Ez nem volt eddig 1ertelmu? Sztem elegge.
Mike at home
a JOARC™ nem egyenlo a jo arccal. Ugyhogy ez a kifejezes nem a tied.

Jaja, vmi jo szaftosat, az eddigiek eleg gyengen sikerultek, meg a szokincset is rolam masolta. 😊
Mike at home
Kepzeld, de tarsd magadban. Itt mar nincs kommunizmus, meg szemelyi kultusz.

Mike at home
2. Sosem birtam egyesek megalomaniajat. Te mint tabu. Ahhoz egy nulla vagy. Persze termetre nem. Csak jolneveltseg teren.

FREAK
Még mindig nem értem, miért fáj az nektek, ha én istennek képzelem magam???

Riszpekk

Alexease
Je!! Teged eddig csak a PS3 topicban lattalak anyazni...😊))
Hangulat keltes celjabol, vagy valami mas okbol jelentel meg itt?😊)))
FREAK
ebbe belenyúltál, én is személyesen ismerem, és minden, csak nem jó arc

lol, az kéne csak 😊

Riszpekk

Mike at home
Sajnos volt kozunk Freakkel szemlyesen egymashoz. Akkor meg azt hittem normalis, es nincs elszallva ennyire magatol. Tevedtem.

FREAK
hihetetlen......... mintha egy sziklának beszélnék.... na fussunk neki még1x

Mike, tompa barátom, két választásod van:

1. Békesség - NEM SZÓLSZ HOZZÁM, NEM BESZÉLSZ RÓLAM, NEM VESZEL ÉSZRE

2. Balhé - csináld tovább, amit eddig, de legalább imitáld, hogy férfi vagy, és ne sírj, ha visszarepül a szar.

Válassz!

Riszpekk

Mike at home
milyen erdekes, hogy mindig csak te anyazol, en egyszer nem illettelek semmivel. Vajon miert?

"Egy tyúkot percek alatt be lehet ilyen szinten kondicionálni"
Az mar egy advanced freak. 😊

Miket meg lehet hanyagolni, ismerem szemelyesen, jo arc. Raadasul veled ellentetben nem fel megejelenni szemelyesen. Te meg csak itt vered a nyaladat. Ja meg az 576ban, ami az ilyen mentalitas miatt ment tonkre.
FREAK
😊)))

Riszpekk

Mike at home
Mas a tema, nem? Ugytunik nem. Ezek szerint Te szent es serthetetlen vagy, es ha hozzak merek szolni - esetleg nem csak lelkendezve bolcsesseged lattan - akkor jossz Te meg a slepp a Crusaderrel, meg, hogy meg mindig sirok.
De mind1, latom hiaba magyarazom...

SG-rol meg nem fogok eltunni, ez van.

Alexease
Haljuk! Haljuk! 😊))
Alexease
En kozben meg neztem a Solarist😊)
Franko film, ehez felirat sem kell. Itt-ott mond valaki valamit😊)
FREAK
olyan topik nincs, viszont már fórumra nem írok, tied az összes többi, csak tûnj már el

Riszpekk

Alexease
Meg mindig nyomjatok?😊))))))))
FREAK
már megint te csinálod.....

"de mar nagyon uncsi, hogy mindig ugyanazzal jottok"

Szerintem meg nevetséges, hogy mindig belémkötsz, utána meg neked uncsi. Ha unod, ne csináld. Viszlát.

Riszpekk

Mike at home
minositgetes = amikor valakit jelzos szerkezettel nevezel meg

Mike at home
Lassan nincs olyan topic, amibe ne irnal, akkor meg? egesz mas volt a tema, nem minositgettelek, a Crusadert is te hoztad fel, nem? Felejtsuk mar el az egeszet! Ettol meg nem kell a masikat szeretni, de mar nagyon uncsi, hogy mindig ugyanazzal jottok.

Nem huzok a busba, barmennyire szeretnetek, nem a tietek az sg, a joarcokba meg mar reg nem irtam - ugyhogy elhuztam mar a busba

Mike at home
ez egy nagyon jellemzo mondat.

na megint lehet jonni, hogy nem tudom abbahagyni, meg folyton csak sirok.

Mike at home
hadd csinalja. Mint lathatod, vannak nem kevesen akiknek ez tetszik. Hadd legyen meg az oromuk.

Mike at home
Nem szolhatok egyetlen szot sem ehhez az emberhez, anelkul, hogy ne hanytorgatna o, meg diszes kampaniaja ezt a szarsagot. Es ez engem mar roppantul faraszt.

Mike at home
Az. Uncsi vagy Te is, ezzel a "nem birsz leallni" rinyalassal. Ha annyira nem erdekellek, akkor NE is erdekeljelek. Es ha kicsit is korbe neznel, akkor lathatnad, hogy most eppen megint rabasztal, mert nem rolam szol ez a topic. Es az sem erdekel mi a velemenye Freaknek a Crusaderrol. Es azt is tudom kicsoda Freak, felesleges ezen ragodni. En mar reg nem ragodok ezen az egeszen. Ugyhogy szepen hagyjal vegre beken ezzel a egesszel.

FREAK
el fogom olvasni, kicsit hosszú most, épp a kgst moddal küzdök

Riszpekk

yo8!
[Walaki]D`Lair
NA! Jólvan jóéccakát...jó marakodást...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ja. De mar parszor kifejtettem.
FREAK
leendõ?? tudsz valamit, amit én nem??

Riszpekk

Holott valojaban te vagy a forum kocsogje. Meg a logod is eleg szinesboru, ugy latom nyugodtan indulhatsz a kisebbsegi valasztasokon, talan egy cigany udvari bohocra is szukseg van valahol.
[Walaki]D`Lair
És az én cikkemet elolvastad??? 😊))))

PLZ! Télleg érdekel a vélemény!!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Meg le"igenytelen birkaztad" a (leendo) olvasoidat. Es csodalkozol ha ezert mindenki elkuldott a picsaba.
FREAK
érdekes, nem én basztatlak egy hete folyamatosam, te inkább tûnsz valami buzi cigánynak ez alapján.....

Riszpekk

"Nem értem! Azt mondod,nem érdekel mit csinál magyar ember 2,erre egyfolytában kérdezgeted! Csak kíváncsi vagy rá,valld be! 😊"
Jaja. Remelem nem meleg. 😊
[Walaki]D`Lair
ezt nézd meg: www.cwx.ini.hu --->>>> Játékok és ott a Star Trek Armada II cikket...na azt ÉN írtam...😄DD Csak kíváncsi vagyok a véleményedre...

Hitm@n
Nem értem! Azt mondod,nem érdekel mit csinál magyar ember 2,erre egyfolytában kérdezgeted! Csak kíváncsi vagy rá,valld be! 😊

Itt már nem az újságról van szó, hanem, hogy melyikõtöknek több a herehormonja. 😊
(Nem beszólni,most láttam a "Harc mesteré"-t,abban volt ez a beszólás,megtetszett,gondoltam elnyomom valahol.És hát mi is lehetne jobb hely poénkodni,mint egy ilyen kellemes,családias hangvételû topic! Szóval - Sorry! 😊)

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

FREAK
Hiába szenvedsz, én nem jutottam csõdbe, és közöm nem volt a folyamathoz. Ha gondod van a cég üzletpolitikájával, keresd fel a laptulajdonost. Ha velem van gondod, várlak az erre nyitott topikban.

Ja, és még mindig kíváncsian várom fényes sikereid listáját.

Riszpekk

Ahogy elnezem te is sokat tettel az olvasok elkergetese erdekeben. Ilyen stilussal nem nehez.