757
GameStar & 576 kByte
-
magyar ember 2 #667 Nor eleg veszelyes, rad borit egy csomagtarto cd lemezt, oszt veged. :) -
#666 :)) -
#665 :))))))))))
még, még!! :)))))))))))))))
Holnap megyek Martinhoz, asszem megvan a témánk :DDDDDDDDDDDDD -
#645 engem ugyan nem vásárolt fel senki..... legalább a topik elejét elolvashatnád, mert úgy tűnik fingod nincs magáról a témáról........ röhej bazz.... -
magyar ember 2 #644 Me'r, te mi vagy? -
magyar ember 2 #642 Nem az vasarolt fel titeket? Mind1, mas star ugysincs a kozeledben. -
#641 áááááááááá, ez komolytalan............. -
#639 Na mi van, beszartál?? -
#637 nahat magyarember verekszik ha kell, en nem -
magyar ember 2 #634 Kiveve amikor belemkotottel. En visszautok. :) -
#633 ugy tunt neked? -
#631 Azt hiszem a civilizacio mar tul jutott ezen az allatias szinten. -
#630 A faszt. Akkor nem lett volna semmi, csak kedelyes borozgatas. Az emberek a neten masok mint eletben. Nincs szemleyes kontaktus nem tudod mit gondol a masik, mit fog reagalni. -
#629 közöm nincs a Gamestarhoz, újabb baromság részedről...... -
#628 LOLOL, személyesen Mike pajtás pislogni sem merne.... -
magyar ember 2 #627 Te mint sztar? Gamestar? Amig az is csodbe nem megy az ilyenek miatt mint te... -
#626 irogassal csak. remelem ki tudsz talalni olyan serteseket is, amit meg nem mondtal. mert a kancigany, meg a vesztes, szar, stb mar lejart lemez -
#625 Es meg azt mondjak, hogy a tulzott szamitogep hasznalat veszelyes.
Pedig nem. Kepzeljetek el, ha ez a vita "szemelyesen" folyna, mar lehet, hogy kulonbozo formaju es meretu femtargyakat probalnatok elhelyezni, a meggyozendo szemely valtozatosabbnal valtozatosabb testtajain.
-
#624 egy nőtől is gyenge, de nem vártam többet -
#623 Vedd. Nekem edesmindegy. Nem foglak tudni elkerulni, ha faszsagokat irsz, nem fogom szo nelkul hagyni, barmi is a tema, ha erre te meg Blasta jottok, hogy megint rinyalok a Crusader miatt, ha ti ettol erosebbnek erzitek magatokat, akkor tegyetek.
Egyebkent is ami Blastanak szolt, az neki szolt, es nem neked. -
#622 miről beszélsz Lackó? a kettest választottad vagy nem?? csak hogy tudjam, kezdődhet-e a parti.... -
magyar ember 2 #621 Csak. Kielegit a valasz? -
magyar ember 2 #620 Csak ott? Akkor eleg ritkan olvasod a hozzaszolasokat. :) -
#619 Én itt még sosem maradtam alul, és soha nem kezdeményeztem balhét. -
#618 Neked meg kulonosen nem vagyok Laci. -
#617 Freak kontrollald magad legyszives, ok. Szoval akarmit nem irhatsz le. -
#616 wow Freak mar sztar. nem rossz -
#615 ok Laci, vegyem úgy, hogy a második lehetőséget választottad? -
#613 figyeld meg milyen szep eposzi jelzoket tud mondani -
#612 lol, már hogyne lenne???? Szerinted egy sztár miből él? -
#611 ja es a szart te gyartod, baratom -
magyar ember 2 #610 Hat te. Ez nem volt eddig 1ertelmu? Sztem elegge. -
#609 a JOARC™ nem egyenlo a jo arccal. Ugyhogy ez a kifejezes nem a tied. -
magyar ember 2 #608 Jaja, vmi jo szaftosat, az eddigiek eleg gyengen sikerultek, meg a szokincset is rolam masolta. :) -
#606 Kepzeld, de tarsd magadban. Itt mar nincs kommunizmus, meg szemelyi kultusz. -
#605 2. Sosem birtam egyesek megalomaniajat. Te mint tabu. Ahhoz egy nulla vagy. Persze termetre nem. Csak jolneveltseg teren. -
#604 Még mindig nem értem, miért fáj az nektek, ha én istennek képzelem magam??? -
#603 Je!! Teged eddig csak a PS3 topicban lattalak anyazni...:)))
Hangulat keltes celjabol, vagy valami mas okbol jelentel meg itt?:)))) -
#602 ebbe belenyúltál, én is személyesen ismerem, és minden, csak nem jó arc
lol, az kéne csak :) -
#601 Sajnos volt kozunk Freakkel szemlyesen egymashoz. Akkor meg azt hittem normalis, es nincs elszallva ennyire magatol. Tevedtem.