GameStar & 576 kByte

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
ok, a szerkesztõségben ma te voltál :)

Riszpekk

Meglesz, te leszel a vicc.
FREAK
mindennemû reklámért hálás vagyok!!

Riszpekk

Engem is szorakoztat, gyorsan lementettem az utolso 4 oldalt, hogy megmutassam haveroknak is, mielott torlik. Te nagy mokamester vagy, inkabb a Ludas Matyiba kene irkalnod, ott meg novelned is peldanyszamot. :)
Blasta
Pedig driszt.......diszkt....dsziktim......disztimvg.....DISZTINNGVÁLLTAM!
Na.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
lol, moderátor idetalált? :)))

Riszpekk

FREAK
Az attól függ. Engem nem szórakoztat, de vannak, akik értékelik.

Riszpekk

Blasta
Má megint kitörölték, pedig tök igazat írtam :-DDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Mekkora verdij van a fejeden? Vennek belole uj videokartyat. :)
UNREG
na, bandavezér lettem, dejó! :)))

Amihez nyulok, abbol arany valik. :)
Sir Quno Jedi
Ez egy állati menõ téma, mindenhol bejön ! Hihetetlen számomra is, de abszolút lehengerlõ siker !!!! ?:-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

UNREG
freak, tudom, semmi közöm hozzá, csak megkérdezem: érdemes? (..fárasztanod magad tükörszilánk barátunkkal)

mohus
ezért legjobb a PC-Konzol páros:) verhetetlen!!!

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
de talán azért megy jobban a konzol újság , mert a konzolosok nagyobb részének nincs hozzáférése nethez, mint ez a PC-s játékosok esetében...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
na igen
dzsoni fiú elfogultságát kompenzálni kell ezt aláírom

FREAK
lol, én csak a földön tartom a konzolosokat :DD

meg olyan különben is csaj egyszer volt :)

Riszpekk

Ha van ra igeny, akkor nyilvan meg fogjak venni, es nem m1 csodbe. Felteve hogy nem freak stilusban "igenytelen birkanak" minositik az olvasokat.

"plusz ott a net is, ahol rengetegen foglalkoznak konzollal...mielõtt bármibe is beruházol érdemes sok helyen megnézegetni a kívánt portékát"
A net minden offline ujsag konkurrenciaja (felteve ha van az embernek net elerese), PC, konzol 1arant.

"ha jó játékok jönnek, akkor nem nehéz jó cikkeket írni...egy újságíró is szívesebben ír egy jó játékról, mivel tesztelés közben is jót játszott:)"
Ha arrol ir, nincs is semmi baj, de ha a tegnapi vacsorajat, meg a falusi pletykakat elemzi az adott tema helyett, akkor a kovetkezo szamot mar nem fogja megvenni az olvaso.
Ja, miert kell mindenhol belemkotni? :)
Laalee
nem az sem kell... de ha kutbaugrik te is utana? nehogymar kimaradjak belole...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

mohus
miért?
muszály mindenhol me2 vs ****

mohus
"Konzolos újságok között még nincs akkora konkurencia, hogy csõdbe menne a lap."

gondolom csak a magyar nyelvûekre gondoltál...

az egyiken DVD is van 1500HUF ergó mozgás közben megnétheted a gammát...és nem ér meglepetés, amikor a 17 ezres gammát beszerzed.Tartalmas újság jó áron.

a masik meg jó:) (de DVD nélküli, de most atomvastag lett...830HUF asszem)
kivéve freak "konzollehúzó" modorát...de GyZ szerintem nagyon jó és még sokan mások, mellesleg Martin is ott van, aki néha beleszáll egy egy gammába rendesen. Szóval szerintem kb. egy másfél éve jó ez az újság.

Megvenni mindkettõt nem egy vészes dolog. Ha egy játék árát nézed....plusz ott a net is, ahol rengetegen foglalkoznak konzollal...mielõtt bármibe is beruházol érdemes sok helyen megnézegetni a kívánt portékát:)

Summázva
ha jó játékok jönnek, akkor nem nehéz jó cikkeket írni...egy újságíró is szívesebben ír egy jó játékról, mivel tesztelés közben is jót játszott:)

és konzolra most iszonyat dömping van. a három platform teljesen egyedi jobbnál jobb gammákat produkál (Getaway, Splinter cell, Resident Evil és még nagyon sokat mások)

"igen szerinted fõ az információ....és ezért sikeresebbek a "tartalmasabb", de nem véleménnyel teli lapok"
Velemenyt en is tudok alkotni, ha van mirol. Ezt a valamit akarom az ujsagban latni, ezert fizetek.

A konzolok egyaltalan nem sikeresebbek, csak azt szeretned hinni. Viszont van arra is igeny, igy nyilvan alatok toljak a meggazdagodni vagyo cegek.

Az eladonak is lehet velemenye, ha nincs sajatod, radtukmalhatja az ovet is, ha az kell neked, en azonban magat az autot fizetem meg a penzemmel, nem az elado sajat szoc. problemajat. Te nem?
Laalee
muszaj mindenhol konzol vs pc?

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

mohus
"Ahogy mondod, fo" az informacio. Ezt kell szemelott tartania egy ujsagnak. Te mit szolnal ha a penzedert auto helyett csak az elado velemenyet kapnad meg? :)"

igen szerinted fõ az információ....és ezért sikeresebbek a "tartalmasabb", de nem véleménnyel teli lapok

és akkor a konzolok is ezért sikeresebbek a PC-s játékkosdival szemben...mert tartalmasabbak és csak a játékról, mint fõ dologról szól a dolog...és semmi rizsa...patchelés és tsai...

és ezek szerint az autóknál is így van...kit érdekel ugye az eladó véleménye...

Szasztok !

Nem olvastam végig ezt a kis cívódást amit freak sés magyarember2 folytat, de ez nagyon béna.
Hogy lehettek ekkora seggek? Amit ezen az oldalom olvastam, már nem is szól másról mint az anyázásról! Néha azért gondolkodtok is vagy csak irtok?
Na, peace mindenkinek.
Remelem holnapig nem moderaljak ki amit ma alkottunk, meg megmutogatom haveroknak. :)
FREAK
gondoltam ám rá, csak hát egyikõtök se olvas Konzolt, hiába szõnélek bele a cikkbe.....

Riszpekk

FREAK
lol, na ez tetszett, viccen kívül :))) megérte nyomni egy refresht :D

Riszpekk

Ujsagban leszunk? akkor varj 1 kicsit, kiszamolom a jogdijakat. :)
Nor eleg veszelyes, rad borit egy csomagtarto cd lemezt, oszt veged. :)
FREAK
:))

Riszpekk

FREAK
:))))))))))

még, még!! :)))))))))))))))

Holnap megyek Martinhoz, asszem megvan a témánk :DDDDDDDDDDDDD

Riszpekk

FREAK
engem ugyan nem vásárolt fel senki..... legalább a topik elejét elolvashatnád, mert úgy tûnik fingod nincs magáról a témáról........ röhej bazz....

Riszpekk

Me'r, te mi vagy?
Nem az vasarolt fel titeket? Mind1, mas star ugysincs a kozeledben.
FREAK
áááááááááá, ez komolytalan.............

Riszpekk

FREAK
Na mi van, beszartál??

Riszpekk

Mike at home
nahat magyarember verekszik ha kell, en nem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kiveve amikor belemkotottel. En visszautok. :)
Mike at home
ugy tunt neked?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Azt hiszem a civilizacio mar tul jutott ezen az allatias szinten.

Mike at home
A faszt. Akkor nem lett volna semmi, csak kedelyes borozgatas. Az emberek a neten masok mint eletben. Nincs szemleyes kontaktus nem tudod mit gondol a masik, mit fog reagalni.

FREAK
közöm nincs a Gamestarhoz, újabb baromság részedrõl......

Riszpekk

FREAK
LOLOL, személyesen Mike pajtás pislogni sem merne....

Riszpekk

Te mint sztar? Gamestar? Amig az is csodbe nem megy az ilyenek miatt mint te...
Mike at home
irogassal csak. remelem ki tudsz talalni olyan serteseket is, amit meg nem mondtal. mert a kancigany, meg a vesztes, szar, stb mar lejart lemez

Alexease
Es meg azt mondjak, hogy a tulzott szamitogep hasznalat veszelyes.
Pedig nem. Kepzeljetek el, ha ez a vita "szemelyesen" folyna, mar lehet, hogy kulonbozo formaju es meretu femtargyakat probalnatok elhelyezni, a meggyozendo szemely valtozatosabbnal valtozatosabb testtajain.
FREAK
egy nõtõl is gyenge, de nem vártam többet

Riszpekk

Mike at home
Vedd. Nekem edesmindegy. Nem foglak tudni elkerulni, ha faszsagokat irsz, nem fogom szo nelkul hagyni, barmi is a tema, ha erre te meg Blasta jottok, hogy megint rinyalok a Crusader miatt, ha ti ettol erosebbnek erzitek magatokat, akkor tegyetek.
Egyebkent is ami Blastanak szolt, az neki szolt, es nem neked.