Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
es hogy lehet a csatat elmenteni? 😊
bocs ha lama kerdes
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Nieleen
Nieleen
Megint frissítettem az oldalam. Felkerült egy történelmi családfák oldal, amit a Julius, Scipio és Parthus családfákkal nyitottam meg.
MÁS: Csak családtakot jelölhetek kormányzónak?
Feltettem a honlapomra 3 új lejátszható csatát.
<#vigyor2>#vigyor2>
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
amugy honnan tudod hogy tuti elég? simán lehet valami driver hiba vagy hasonlo...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
A kampány módban az egér 2 percenként 15 másodpercre megfagy, aztán megy tovább, olyasmi mint egy oltári nagy lagg de a zene megy tovább. Ez mitõl van? A gépem tuti elég neki. Talán crack hiba? tudtok mondani egy normális törést a játékhoz?
Köszi!
A clonecd-s verzióra felmegy a hivatalos 1.2-es patch? Mûködni fog utána?
\"...lámák kíméljenek.\"
Nieleen
Majd szolj mar ha jutsz vmire, es persze en is szolok ha sikerul ezt megcsinalni.
Ez eleg nagy szopas, mert nagyon szivesen megneztem vna a 5.3-as realismodot <#szomoru1>#szomoru1>
Feltettem Iginla videoját a www.julius-kronika.atw.hu -ra. 50 Mb, és le lehet tölteni a visszajátszások menübõl.
De a játék így is nagyon jó. 😊))))))))
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Eddig csak arra kaptad ha rendszeresen be/átmászkáltál semleges nép területére, egy ideig elnézték aztán támadtak.
Azért rakták be hogy ne lehessen mondjuk egy népet legyengíteni a seregeinek a lebribeolásával az inváziód elõtt.
Ja és 1.2 óta a többi római család családtagjait és seregeit nem lehet már sehogy se bribeolni.
Családtagnál a retinuek és egyébb képességek számítanak és asszem a faction leader és a hier lefizethetetlen.
Nieleen
Jóideje a startnál kapott diplomatámat mindig bevágom egy nyugis tengerparti városba hogy békében megöregedjen és többet már nem is képzek.
Énfényességem SOHA sem alacsonyodik le ahhoz hogy diplomatákat küldjön idegenekhez, ha akarnak vmit (pl. könyörögni a békéért <#vigyor1>#vigyor1>) akkor majd õk jönnek hozzám. 😄
No bribe powa <#eljen>#eljen>
(Egyébként benne van a Readme-jében 😉