13587
-
#9865 most melyk a jó: a 512 vagy a 735megás? -
haxoror #9864 Nekem csak holnap lesz meg a gém :( -
Snipa #9863 na ez a nem mindegy :)
huberese lettem a nyugat- romai lazadoknak :-)
lol -
Snipa #9862 nyugat romaiakkal igazi gettos szopas van!
marcsak a csizma az enyem -80000 es jon mindenki abban bizom egymasnak ugranak lassan, de hogy teljes legyen a kep meg a szutyok kelet - romaiak is engem vernek! :-))
-
#9861 Nem veszed be Rómát, csak a legvégén. -
#9860 végignyomtam a rome total wart!
és kiírja hogy győztem (elfoglaltam az 50. várost)
de Én szeretném folytatni a hódításokat viszont ki dob a menübe!lehet valahogy folytatni? -
#9859 Üdv! Nah, mit találtam?
Kelta harci szekereket, brit zászlóval! :D Nem nagy dolog, csak úgy érdekességképp mutatom. -
Realtibi #9858 kivancsi voltam a gótokra ezért elkezdtem veluk az első pár kör minden oké volt fejlődő gazdaság katonaság már alig vártam a vandálokat
köv körben már itt is voltak előszőr békét akartam kötni velük ne hogy legyözzenek de nem fogadták el erre én tudtam hogy bukja a capital kivittem egy hérót+katonaságot
eljött a harc,szépen kikaptam de azért megöltam sok vandált
a capital melleti városból már volt egy teljes hadsereg jó tábornokkal erre a köv körben a vandálok ezt is ki akarták nyirni jolvan fél sereg bukta a városba feljavitottam őket a vandál sereg már csak 4 sereggel rendelkezett de az fullos volt
köv kör összes sereg az egyetlen városom mellett eljött a harc a bolond MI egyesével küldte a seregetket jólkikaptak de nekem is alig volt már seregem
a vandálok takarottak a földemről pár békés kőr hadsereg szervezése javitása volt capital elfoglalása
4 kör mulva jött a HUN sereg mondom ugyse engem fog bántani szal nyugi erre a geci megkerülte a Kárpátokat és a capital melleti városomat ostromolta jolvan mondom akkor átmegyünk vándorlóba let 3 seregem mindegyik fullos volt de szar tábornokokkal nehéz küzdelmekkel de letudtam gyürni öket erre fentről jött egy kisseb vandál sereg jolvan kiküldtem rá egy kis csapatot hazavágták őket
folymatosan minuszba voltam semmmi javitás katonaság ápolás ezért megkereszteltettem a városaimat pár ezer pénz de az is jól jött pár egyíség megszervezeése összesen 3 kör volt rá
kibékültem a hunokkal meg a vandálokkal mondom most már végre csinálhatom az "uj világot" a hunok visszamenrtek ahonnan jöttek a vandálok elmentek arra felfelé ezek alatt mindenkivel szövetség meg kereskedelem
köv körben valamiért a szarmaták vándorolni kezdtek felém perzse hogy basszák meg ebbe a körbe megjelent a lilás római (bocs hogy nemtom a nevét annyi van belőlük) beütöttek a capitalomat jolvan ismét vándorlás 1 fullos sereg meg amit össszekapartam negynehezen kiütöttem őket
ebbe a körbe a városomat bekeriette a szarmata nép sok véres harc után meghaltam és elestem és le is fagyott a gép
bocs a helytelen írásért de sietek vissza játszani REVENGE!!!! -
Gábor #9857 Jó látni a sok régi visszatérő fanatikus centuriot! :D -
Árnyvadász #9856 Öröm látni mester! :) Majd ha kezeim között lesz az anyag én is beszállok a fórumba... persze ez attól is függ le fog kötni a kieg. vagy nem. Kiderül hamarosan. -
#9855 A gothokkal nem könnyű. Velük keztem, gondoltam a Kárpát-Medencében, valami jó kis erős királyságot építek ki. Az volt a gond, hogy bejöttek a vandálok és porig aláztak.. -
Smokk #9854 Jah vszeg a Wow akkor most nalam is hatterbe szorul :) -
Smokk #9853 Nos ez vban jo hir,en se nagyon emlexem h ilyen taktikai huzasokat toltak vna az alapban...
En vszeg a Kelet-Romai birodalmat fogom eloszor preferalni! :P
...csak mar lenne +!!! -
#9852 Sziasztok, én is visszatértem. :)
Én kicsit mazo vagyok és szeretném megvárni az eredeti kiadást, elvileg már bent van az országban (a szokásos szöveggel: nincs kész a nyomdai anyag).
De azért tegnap már nem bírtam ki én sem, és elővettem az alap Rome-ot. :)
Az elmúlt közel egy évben Everquest2 ment ezerrel, de most jó volt megint elővenni ezt. Remélem, hogy ma meg tudom szerezni a kieget, mert akkro hétvégén irány a harcmező. :)
A terveim szerinti sorrend: Hunok, Nyugat-róma, Frankok, Gothok... :)
-
giovanni85 #9851 Hát nem valami izom! p4 1500mhz, 512 ram, GeForce5700 -
#9850 Szerintem jobb lett. Elkezdtem egyet játszani a Nyugat-Római birodalommal. A vandálokkal hadakoztam tegnap. Nos az ai igen érdekesen játszott. A lovasságát mindíg külön vonta a gyalogságtól és megpróbálta megkerülni és a szárnyaimat támadni, és az épp álló lovasságomnak neki rontani. Ilyet az alap rome-ban nem tapasztaltam.... -
Smokk #9849 Tenyleg ki mit tapasztal az AI javult vmit?
...ill. a sokak altal ismert fobb valtoztatasokon kivul ki mit tapasztal mivel bovult a jatek az alaphoz kepest? -
Gábor #9848 Úgyis az elmúlt napokban filózgattam arról, hogy újratelepítem a rome-ot, most itt az indok rá! :D -
#9847 MIlyen géped (főleg milyen vidkarid) van? -
Dns5000 #9846 ha nem vetted volna eszre csak hatalmas attack/deffense bonust kapnak a gep egysegei nagyobb nehezsegi szinten, probald mar ki te LAMA :P
ugyan ugy bele fognak rohamozni elorrol a phalanxba -
#9845 meg nefelejtsük el hogy nem római polgárok hanem mindenféle zsoldos nép harcolt a római seregben, sokszor saját népük ellen))) -
giovanni85 #9844 BAzz!! ez jobb lett miont gondoltam. Nálam ráadásul ez még jobban is megy mint az alapjáték
(nem járt ott el az idő a legiók fölött, egy megfelelő egységszámmal és egy normális felállással szarba verték volna az összes akkor létező hadsereget....csakhát belülről rohadt már a dolog) -
Dansky #9843 Plusz lehet, hogy egyszerűen csak egyensúlyba hozták a többi egységgel. Ha jól emlékszem, akkorra már kezdett nagyon eljárni az idő a légiók felett. -
Thanatos #9842 ui-ra: de..., és ugye a kiképzésre sincs annyi pénz, etc... -
#9841 Hát nemtudom, még saxonok ellen nem mentem, de ha abból indulok ki hogy a testusot sem használták az alapban....
nem kell patcholni... nekem 1.1 volt fen tés frissítette 1.3ra az alapot is! a relaoadedesen meg van mindkettőhöz krekk :)
Egyvalami feltűnt: very hard battleön változtattak, sokkal nehezebben fut meg az ellen mint az eredetiben.....
MOndjuk egy valamit még mindíg nem erték a római katonai egységeket nézve úgy tűnik mintha visszafejlődtek volna....gyengébbek a mostani egységek statjai mint az eredetiben.....miért? rendben van hogy szar a gazdaság, meg no money, de az egységek miért gyengébbek?
UI.: leesett...ha szutyok a gazdaság akkor nem tudnak jó fegyvereket előállítani, nem? -
Dansky #9840 Zsolo írta, hogy a shield wall jó a lovasság ellen. Van az AI-nak annyi esze, hogy ezt kihasználja, vagy heavy cavalryval még mindig le lehet aratni mindent? -
Thanatos #9839 nem tud valaki egy torrentet a clone cd-s verzióhoz? -
Thanatos #9838 van clonecd-s? kruvaélet én emg reloadedet szedtem :((((
peig én clonecd párti vagyok -
#9837 A Mirorr a CloneCD-s a Reloaded a crack-es verzió, kinek melyik tetszikk jobban. -
#9836 Melyik változatot érdemes leszedni, míg itthon meg nem jelenik?
Mirror v. Reloaded? -
Thanatos #9835 kieg telepgetés előtt kell patchelni?
ja és még anyi hogy az állandó fagyások, instabilitás, etc megszünt a keiggel? -
Dansky #9834 Már 350-ben is, nem "csak" az állandó barbár portyák, helyi lázadások, hanem a nagy korrupció, és a gyakorlatilag menetrendszerűen felbukkanó trónkövetelők, puccsok, időnként komplett fellázadt, saját királyságukat kialakítani akaró hadseregek is tépázták a Birodalmat, ezt szerintem ebben a játékban máshogy nem lehet szimulálni, mint a pénz hiányával, a rengeteg lázadással, meg a fejletlenséggel. -
#9833 A nyugatrómaiakkal szvsz épp abban rejlik a játék lényege, hogy a nulláról (sőt, mínuszról) tudj felállni, felfejlődni, majd a barbár hordákat (megítélés kérdése... maradjunk ennél a kifejezésnél :-) ) visszaverni, illetve ismét a "világ urává lenni". A korszakban Rómát már akkor dúlták fel a nomád törzsek, amikor akarták. :-) Bizánc jóval erősebb, és jóval tovább is húzta, mint az "apja". -
#9832 Nade akkoris...... -
#9831 Végülis a valóságban is lenyomták Nyugatot. -
#9830 Tudjátok mi a LOL?
A Saxon 15000 manival kezdenek a nyugatrómaiak meg 1000-el... :O -
#9829 Gondolom, eleve úgy kezdődik, hogy Rómán már egyszer-kétszer átrongyolt pár hadsereg a "játék előtt" is. Persze valószínűbb, hogy tévedek - ez esetben egysdzerűen kompromisszum, mivel valamivel szimulálni kell a játékban a Nyu.Római Birodalom válságos helyzetét. Ezt szétcseszett gazdasággal lehet megtenni - szétcseszett városokkal. :) -
#9828 Pár kép...
Elkezdtem a Saxonokkal, mert azt írja hogy Superior infartry-juk van, én meg szeretem az infartryt....
tetszik hogy más népnél más kezelőfelület:
Saxonok csatában, shield wall burtális, lovásság nem bírta áttörni :)
-
#9827 Hamár a barbár hódítás idején vagyunk, legalább róma lehetne a legfejlettebb városi szinten. -
#9826 Azt néztem, hogy ismét vannak olyan népek amikkel nem lehet játszani, viszont nem találtam meg, hogy ezeket hol lehet feloldani. Valakinek valami ötlete?