Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kori
tudom olvassak vissza de mi ez a realism?

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Yossarian
köszi😊

Nieleen

hmmm, hogy lehet csata videot megnezni?
es hogy lehet a csatat elmenteni? 😊

bocs ha lama kerdes
www.julius-kronika.atw.hu

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

bazza
Hát, nemtom mitõl gyógyult meg, próbálgattam mindent, de még az se biztos h meggyógyult, de most egy ideje nem csinált ilyet...de lehet legközelebb rögtön megfagy, csak imádkozni tudok, és nem gyõzöm lekopogni! 😉

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Yossarian
viszont jó eséllyel tudsz csinálni családtagot, ha hõsies csatát/csatákat nyersz egy szimpla egységgel. Általában azt csinálom, hogy a kis rebell seregeket a lehetõ legkisebb erõvel támadom meg. (soxor csak 1 lovas csapat) Ha 1-2 ilyen csatát megnyer ugyanaz a sereg, akkor kis szerencsével családtaggá avanzsálhat.

Nieleen

Yossarian
Biztos volt már, de lécci, lécci, lééééccccciiii a címét is írd már be! Már asszem harmadjára kérdem. 😊

Nieleen

Yossarian
wazzzz, legalább az utókor okulására írd le, hogy mitõl gyógyult meg! 😊

Nieleen

Igen, csak azokat.

Megint frissítettem az oldalam. Felkerült egy történelmi családfák oldal, amit a Julius, Scipio és Parthus családfákkal nyitottam meg.

bazza
Úgy néz ki megoldódott a probléma...
MÁS: Csak családtakot jelölhetek kormányzónak?

Ave!

Feltettem a honlapomra 3 új lejátszható csatát.

bazza
3 driverrel is ezt csinálja, sõt néha újraindítja a gépet és utána hibaüzi, hogy a képernyõ illesztõprogramja hibát észlelt meg ilyenek...Valami tipp?

Sziasztok lenne egy kérdésem ,hogy lehet a kampány térképen rajtaütni az ellenségen?Mert hiába viszem a seregem a susnyásba(mondja is hogy rajtaütésre felkészültek) és az ellenség is szépen megáll mellettem ,de ezután csak sima csatát hajlandó behozni a rajtaütés helyett.
bazza
kipróbáltam másik driverrel, 61.77, de ugyan az...Nemtudom miért csinálja ezt. 😞((

bazza
Nem igazad van tényleg driver gond lehet. Melyik a legstabilabb nvidia driver?

bazza
És clonecd-s, de már ki van írva cdre akkor kell hozzá crack...

bazza
hát nemtom, a hardware rész az tuti jó, ez 100%! A legújabb driverek vannak fönn, WM player 10, medium beállításon semmi szaggatás, csak a kampány menüben akad meg az egér, mindha az egész lefagyna...

Aztán majd jól ellenál az ostromodnak a saját fellázadt városod 😉

Kori
köszi a tippeket

Viszont a városok ostromállóságát nem a falak határozzák meg, hanem a farmok fejlettsége. Én mindig felnyomom õket.

<#vigyor2>

Ja és ne építs magas szintû farmokat olyan tartományokba ahol amúgy is jó a termés mert kezelhetetlenre népesül a város és figyelj a food importra mert az tud még nagyon bekavarni

Rakd fel az 1.2 patchet abban már kezelhetõ

Kori
építek nekik mindent katonáim is vannak ott mégis lázadnak állandóan

normálisan menedzselni õket?

clonecd -s verzio tökéletes 😛PP
amugy honnan tudod hogy tuti elég? simán lehet valami driver hiba vagy hasonlo...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kori
van tippetek arra mit kell csinálni hogy ne lázadozzanak állandóan a városok?

bazza
Hali!
A kampány módban az egér 2 percenként 15 másodpercre megfagy, aztán megy tovább, olyasmi mint egy oltári nagy lagg de a zene megy tovább. Ez mitõl van? A gépem tuti elég neki. Talán crack hiba? tudtok mondani egy normális törést a játékhoz?
Köszi!

Szerintem csak Rómában lehet , legalábbis éncsak ott tudok.

Hali!

A clonecd-s verzióra felmegy a hivatalos 1.2-es patch? Mûködni fog utána?

\"...lámák kíméljenek.\"

Bandee
esetleg early-t tudsz <#dumcsi>

Apache00
Hali!
Nem tudja vki, hogy mikor jön ki a legujabb SPQR mod?

Hogy lehet campaign modban first legionary cohortot csinálni???<#felkialtas>
Yossarian
upsz, most jut eszembe. A nero nem telepítette fel neked a neroimagedrive-ot? Asszem a knights of honor is rinyált a virtuális meghajtó miatt és azt is le kellett szednem, hogy fusson.

Nieleen

Vazz nekem is ugyanez a problemam Besz!
Majd szolj mar ha jutsz vmire, es persze en is szolok ha sikerul ezt megcsinalni.
Ez eleg nagy szopas, mert nagyon szivesen megneztem vna a 5.3-as realismodot <#szomoru1>

hali!

Feltettem Iginla videoját a www.julius-kronika.atw.hu -ra. 50 Mb, és le lehet tölteni a visszajátszások menübõl.

Amit mondtok, az igaz meg jó is, de az hogy egy nyamvadt útoálló kapitányt se lehessen megvesztegetni 20000-ért sem ,az azért túlzás.
De a játék így is nagyon jó. 😊))))))))
Yossarian
értem😞

Nieleen

Besz
Nem mûködik, ezzel próbáltam legelõször. Utána megnéztem a TWCenter-en lévõvel is. Végülis a kettõ ugyanaz, de ezen ne múljon, letöltöttem azt is. Semmi. Valószínûleg több verzió is kering a játékból a neten, én a rosszabbikat fogtam ki.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Magyarul kb. annyi hogy vétettél ill. "átlépted a határt"
Eddig csak arra kaptad ha rendszeresen be/átmászkáltál semleges nép területére, egy ideig elnézték aztán támadtak.
Azért rakták be hogy ne lehessen mondjuk egy népet legyengíteni a seregeinek a lebribeolásával az inváziód elõtt.
Ja és 1.2 óta a többi római család családtagjait és seregeit nem lehet már sehogy se bribeolni.

Yossarian
minek? 😊

Nieleen

Ja és 1.2 óta a bribe transgressionnak számít.

Ja eleinte én is kiéltem magam ilyesmivel 😉
Családtagnál a retinuek és egyébb képességek számítanak és asszem a faction leader és a hier lefizethetetlen.

Yossarian
nah, kb ugyanez. Ráírom egy kis papírra és nyílvesszõre kötve mehet a várkapuba... Viszont az elsõ játékaim egyikében Juliusz családdal azzal szórakoztam, hogy összebrájboltam a másik 2 család seregét, de a családtagok 30-40K-ért se akartak jönni.

Nieleen

Passz.
Jóideje a startnál kapott diplomatámat mindig bevágom egy nyugis tengerparti városba hogy békében megöregedjen és többet már nem is képzek.
Énfényességem SOHA sem alacsonyodik le ahhoz hogy diplomatákat küldjön idegenekhez, ha akarnak vmit (pl. könyörögni a békéért <#vigyor1>) akkor majd õk jönnek hozzám. 😄
No bribe powa <#eljen>

Yossarian
és régen csak 3-4K volt?

Nieleen

Mert a legújann patchben felemelték a vesztegetéshez szükséges manit a többszörösére.
(Egyébként benne van a Readme-jében 😉

Yossarian
családtagot 3-4K-ért? sztem csak mákod volt vagy extraverinagyonízin nyomtad...

Nieleen

Apache00
Örülj neki 😊
Azért igy mégiscsak reálisabb, mint hugyért-szarért megvásárolni mindenkit, akivel éppen nincs kedvem harcolni (pláne családtagokat, mert ezzel nemcsak a realitása hiányzott a dolognak, de szerintem még a játék kárára is ment. Igy jobb. Szerintem.