13587
-
#10585 hoppá!!! megvan a menü! nem csúszik össze! Már csak azt kéne tudnom hogy RTRben mit lehet csinálni?! mivel csak egy opció van: DISABLED -
#10584 xp, geforce 6600gt, kiprópáltam már 1280on is de az se müxik! Alap verzió és patchelt verzio esetén is fenn áll a probléma! directxem is van! Azért köszi a segítséget! -
Admiral #10583 Hogy BI-ben van-e, nemtudom, nekem Barbarian Invasion mindig kilép Start new game-nél :(
Nem tudja valaki véletlen, hogy ez mitől lehet? -
Admiral #10582 Alap gaméban tuti van, egyik leg-északkeletibb város -
SZU #10581 Állítsd át a felbontást 1280*1024-re! -
Hay #10580 Vazze, hámozzátok ki a karaktereimet, tele vagyok hallal, páleszal, sörrel, sült vmikkel, ne soroljam, na meg a nagyfiam LEGO építési mániájával, 11+fél évesen tőlem kérdi, hogy a retro Otto motor miért kattog, ha kész a karis new dizánja... -
Hay #10579 )
:-)))
-
Hay #10578 Végiggondoltam, az előzők hiányában. Anno nekem is hasonló gondom volt: kellet a winfos (98) újratelepítés (tele volt szeméttel), directx 9c (ne a CD-ről- ha vah rajta-, patch nélküli game-feltevés... persze alapból.
-
Hay #10577 Esetleg több info a gépről, videokariról, érted... -
#10576 Hol van az a város? BI-ben van? -
Admiral #10575 Sziasztok!
Gondolkodtatok már, hogy a Domus Dulcis Domus (magyar jelentése: Otthon, édes Otthon) nevü városnak miért pont az a neve, ami?
Biztos vmelyik programozó ott született, vagy nemtudom :D
-
#10574 Please vki segítsen!!!!
Új gépem van új monitorral (19"tft)!! Felraktam a rome-ot de már a menüben összemósodnak az elemek!!HELP! -
#10573 meg hát ezt kivánhatja akár Afrikában is :) -
#10572 Jogos! :) -
Realtibi #10571 ez rohatt jó -
#10570 Ugyan, hol akarsz Te Konstantinápolyba havat? =D -
#10569 Boldog karácsonyt Mindenkinek!
Ti találkoztatok már azzal a buggal 1.6ban, hogy a nagy ostromtornyokba (Lrage stone walltól fölfele..) nem tudnak bemenni a katonák? Olyan mintha egy fal lenne a bejárat helyén alulés akatonák aoot megállnal és szépen meghalnak. Elég idegesítő bug támadáskor...
#10568: Legalább arra fgyeltél volna, hogy havas legyen a táj :) Nah nem baj, csak kötekedek :) -
#10568 -
#10567 Boldog Karácsonyt Hadurak! -
#10566 Megoldottam :) -
#10565 Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hogyan tudom megoldani hogy a BIben a barbár népek is tudjanak paved roadsot építeni? Visszakerestem a topicban és amit találtam az nem használ. A export_buildings.txt-ben nincs mit átírni, míg az export_descr_buildings.txt-ben hiába rakom be a listába a barbárokat, mégsem tudom építeni....pls help! -
Yag #10564 ""Yag: még valami, az RTW+BI-hez fel kell tenni az 1.6-os peccset? illetve a magyarosításokat melyik verziókra tehetem fel? (RTR-re és BI-re is gonodolok)""
Az 1.6 nélkülis megy a BI és a RTW. Bár álíltólag lefagy a BI de náma nem produkálta. Éppen ezekért a bugok miatt készült az 1.6p.
Tudtommal ez az összes magyarosítás ami létezik
Itt keress magyarosításokat.
Én is ezekből használok annak megfelelően hogy milyen upgrade a játékom. -
Grenzjager #10563 pont most jöttek le északról (én is a hunokkal :) )
Nem piszkáltam őket, és szépen elmentek a városaim mellett északon (pontosabban amellett az egy mellett, így kihagyták a Baltikumot, aztán a szászok oldalba kapzák őket és délre lettek terelve. Én mentem utánuk és a Campus Lomardit nem vették be, erre elfoglaltam én. Most ettől délre épp a rómaiakkal bíbelődtek, amikor egy szláv csorda beütött Aquincumba, de hátráltam, mert inkább a rómaiak harcoljanak velük, hamár úgyis hadban állnak, a város nem forog veszélyben..még.
Azt mondjuk tudni kell, hogy jelenleg a frnakok és róma a szövetségesem. Bizánccal a Szaaszanidákkal és még valamleyik töpörtyű néppel vagyok hadban. Én mondjuk most jobban parázom a szászoktól -
Realtibi #10562 faszom
nektek nem jött valami szláv geci törzs olyan 410 körül a hunoknál
nekem sajna jött egy és el fog mindent rontani amiért eddig harcoltam
grrrrr -
static #10561 "Pusztai kergetőzés" -
static #10560 Kösz Macsii! Így már sikerült. Ha eredeti progid van akkor is ezt kell csinálni? -
Atta #10559 Ja igen, és a TWCenter oldalán a letöltésekbe is találsz sok hasznos dolgot, bár ezek kicsit átláthatatlanok már, de a keresővel ki lehet válogatni azt a néhányat ami éppen érdekel. -
Atta #10558 Szia!
Igen, azt jól gondolod, hogy a Rome Total War, tehát az alapjáték a Barbarian Invasion felrakása után 1.4-es lesz. Ezenkívül van még 1.5-ös patch, ami az alapjátékot javítja, és 1.6-os patch, ami a BI-hez való.
Az RTR is egy kiegészítés, vagy inkább javítás a jatékhoz, amit nem a kiadó csinált, hanem önkéntesek, tehát nem hivatalos. RTR = Rome Total Realism Ennek a 6.0-ás verziója a legújabb, a 6.3-mas patch pedig egy kisebb javítás hozzá.
Ezt az RTR-t csak az alapjáték 1.2-es patchelt változatára lehet felrakni, egylőre még csak azzal kompatilbilis (deszépszó :))
Ezenkívül a BI-hez és RTR-hez is van már magyarítás, ha jól tudom az utóbbihoz, már teljes. A TWOnline honlapján szinte az összes fent említett kiegészítőt megtalálod a letöltésekbe. -
bekecs #10557 Hello mindenki
En most kezdtem el jatszani ezzel a jatekkal, de olvasgatva a forumot, nem értek valamit.
Azt tudom hogy vannak a jatekhoz patchek: 1.1, 1.2, 1.3, 1.4, 1.5, 1.6.
Es ha felrakom a Barbarian Invasion-t, ez gondolom valami kiegeszitö hozzá, akkor az alapjatek 1.4 lesz.
De mi az az RTR 6.00 meg RTR 6.3 ?
-
Hunor1 #10556 Hali mindenkinek! Lehet hogy szentségtörő vagyoki , de vennék eredeti RTW.- t ....
Ugyanis szer4etnék multizni is vele.. Köszi
-
Realtibi #10555 csak annyit nem értek
mit csinált 406 ig vagy meddig mikor elkezdte a játékot????
mert neke ma játék 365 ben vagy mikor kezdodik -
Realtibi #10554 jó ez a tengiz a hunok története
megfogott elkezdtem én is egy hadjáratot:D -
Atta #10553 Yag: még valami, az RTW+BI-hez fel kell tenni az 1.6-os peccset? illetve a magyarosításokat melyik verziókra tehetem fel? (RTR-re és BI-re is gonodolok) -
Atta #10552 Értem, kösz a válaszokat, kipróbálom én is. -
Yag #10551 Szeritnem a 6.3 MOD-ot nagyon eltalálták. bár a csapatok képzéséhez szükséges épületeket mintha kicsit elnyújtották volna már már irreálisan sok idő de lehet hogy több évere volt szükség a valóságban is, hogy (játék szerint 6-8év is) hogy igazi saját csapatokat tudj képezni.
De a terület alapú toborzás az iggen remek. Igyexem mindig a jó egységeket összetoborozni a területekről és az első városba beterelni őket ahol fegyver és pajzs upgradet lehet rányomi. Igazán ütőssé válnak. -
Yag #10550 Atta
Akár hármat is futtathatsz egymás melett különböző módokkal.
Nekem is legalább 3 könyvtáram van
RTW+ 1.2
RTW+ 1.2+RTR 6.3
RTW+ 1.2+BI
ha valamelyik elcssződik akkor delet és az RTW+ 1.2 ből másolok egy új könyvtárat amire lehet pakolni módokat.
Csak így lehet elkerülni hogy újratelepítsd ha valami nem stimmel majd.
Grrrr ... mailra tudsz küldeni msn címet multihoz ? A fórumon nem találtam sorrí. köszi. Y. -
#10549 Igen.
Feltelepíted az alapjátékot, majd az egész activision könyvtárat, ahogy van másold mondjuk egy activision2 könyvtárba.
Így lesz két alapjátékod.
Ez után jöhetnek a pecsek és modok.
Csak elég sok helyet elfoglalhat a rome.
Nálam a civ4 előtt ez volt a helyzet (közel 10 giga):
Rome + 1.2
Rome + 1.2 + RTR 6.0
Rome + BI
-
Atta #10548 Ezekszerint mégsem olvastam el olyan figyelmesen a fórumot :) úgyhogy kösz.
Valamelyik hozzászólásban láttam, hogy elméletileg a két játékot is fel lehet rakni egymás mellé úgy, hogy ne ártsanak egymásnak. Igaz ez?
-
#10547 Egyébként mind a két játék más játékstílust követel, ezért nehéz tanácsot adni.
Ki kell próbálni, mindkettőt, és magad döntsd el! -
#10546 "RTW+1.3+RTR6.3+teljes magyarosítás?"
=====================================
Ebben a sorban több hiba is van!
* Csak az RTR 6.0-hoz van teljes magyarosítás, illetve az 1.2-es javításhoz.
* Az RTR jelenleg csak 1.2 patch-re tehető fel
* az RTR 6.3 helyes telepítési sorrendje:
1. Uninstall all traces of Rome: Total War from your PC.
2. Install a clean version of Rome Total War 1.0 from your CD-ROM.
3. Install the official Rome Total War 1.2 Update Patch
4. Install Rome Total Realism 6.0 Full into your Rome Total War directory.
5. Install the Rome Total Realism 6.2 patch.
6. Install the Rome Total Realism 6.3 patch.
7. [Optional] Install the Music Addon (recommended)
8. Play!