13587
-
ashead #10625 Sziasztok! Van nekem egy kis problémám. RTR 6.2-vel játszom szeleukidákkal. A Balkánon van egy város Maronia ami az egyiptomiaké, ezen kívül már csak 1 városuk van Afrikában. Szerintem az összes családtag Maroniában van, és amikor elfoglalom kifagy a játék. Szerencsére volt egy előző mentésem, de ahányszor megpróbáltam mindig fagyott. Aztán két családtag kijött a városból, egyiket megöltem a várost elfoglaltam, a maradék családtag most a fakcióvezető. Úgy néz ki akkor fagy ki ha egyiptom megsemmisül. Nincs estleg valakinek ötlete? -
Snipa #10624 haxoror a scriptet hogyan kell aktivalni?
lusta voltam redmehez :-) -
Snipa #10623 figy mielott barmit is csinalsz mentsd el rome konyvtarad ;)))
ha valamit elbaszol mehet vissza mentes!
en is feltettem EB-t egy 1.2 es patchelt mentesemre es kapasbol mukodik! -
haxoror #10622 Hátööö...
Pontussal elkezdtem, nincs kikötővárosom nem baj betámadok egy lázadó várost. Erre a görögök hadatüzennek mert a lázadó(!) városban görögök laknak és bár az égvilágon semmi közük a görög városokhoz de akkor is arcátlan vagyok stb stb
Már arra is figyelnem kell hogy melyik lázadót támadom :D
Egy várossal kezdtem, most van három ebből kettő kikötővel és végre elmondhatom hogy nem minuszt termelek :P
Ja, figyeljetek a startnál kapott hajókra mert nekem az egyetlen csónakom fenntartása 1500 pénz volt körönként (amíg észre nem vettem termelte a minuszt rendesen)
RTR-hez hasonlóan itt se lehet jóformán semmit sem kezdeni a frissen elfoglalt városokkal, kormányzati épületeket kell építgetni (ha jól emlékszem az alapszintű 20 kör mire megépül) ami viszont tetszik hogy a tartományok nagyjából egyenletesen vannak elosztva RTR-ben utáltam hogy néha egy tenyérnyi területen volt vagy 10 város máshol meg az egész képernyőn csak egy.
Ami viszont idegesít hogy MINDEN le lett fordítva az adott nép nyelvére, pártusokra ránéztem de eltántorított hogy még a kormányzati épületek is shavaraskanda néven futnak az egységekről nem is beszélve, betámadott egy toxohiteroprokenonai vagy mi én meg nyomjam fejből hogy ez most lovasság vagy mi a franc
Remélem lesz majd egy mod ami "visszaangolosít" vagy tényleg meg kell tanulnom ezeket :P
Érdekesség hogy a híresebb utak (selyem-út, perzsa királyi út stb) valami bónuszt adnak, lerombolhatatlan épületekként jelennek meg a játékban, lehet ha az összeset megszerzem akkor vmi extra bónuszt ad?
Beleraktak egy scriptrendszert amit játék kezdetekor mindig aktiválni kell, gondolom a görög támadást is ennek köszönhetem, kiváncsi vagyok még mi lesz a readmeben egy csomó jó dolgot olvastam erről.
6600GT és 1gigaRAM mellett valami hihetetlenül lassú a játék és a töltési idők is nagyon nagyok :(
A térkép hatalmas:
Lehet hogy inkább pihentetem az egészet amíg ki nem jön a végleges verzió -
#10621 Ha van BI akkor már 1.3
Rakd fel külön az RTW-t. Teljesen külön, vagy leszedheted akár a régidet is, de akkor uyge nem elsz BI....te tudod mi fontos.
Szal felraksz egy alap RTW-t, az ugye 1.0...szerzel egy 1.2-es patchet. És most installálod a modot.
Én még nem próbáltam, mert nem volt kedvem külön felrakni azért egy RTWt, de majd ki fogom próbálni.... -
#10620 Úúh, jogos. :\
Ez esetben viszont a segítségeteket kérem.
Lövésem sincs még, milyen RTW-m van, a legalapabb (tehát valsz. 1.2-es, de mindjárt megnézem), 3CD-s verzió. Ezen van rajta egy BI, és ennyi.
Ezeket most fel kéne patchelnem, és erre menne rá az EB?
Megkérhetnék valakit, hogy írja le, hogy és honnan kéne ezt megcsinálnom? Megmondom őszintén, magam is szívesen nekiállnék csak úgy Google-alapon, de nem tudom, milyen patchek vannak kint, milyen kell a 3CD-sre, mi a sorrend, és mivel nincsenek nálam a CD-k, se az RTW-t, se a BI-t nem tudom újrarakni két héten belül, ha elcseszem. -
#10619 1.2-es sima friss rtwd van? readme olvasás nem árt.. -
Realtibi #10618 akkor jó hogy nemn áltam neki leszedni:DDD -
#10617 Nálam nem műxik =C -
haxoror #10616 Na végre má várunk rá egy ideje -
#10615 WoW. Ez nagyo jónak tűnik, már húzom is lefele :) -
katarzis #10614 hello!
kijött az Europa Barbarorum mod bétája.honlap:http://www.europabarbarorum.com,töltse mindenki szerintem érdemes -
#10613 Ezen nem is akarok vitatkozni, de a játékbeli animáció marhára komikus. Egyébként a lovon úgy két-háromszáz kiló van, és egy Clibinarii még "vágtában" is inkább csak poroszkál, mint fut, a kép egyszerűen bugból származik, aminek az eredménye az lett, egy nehézlovas könnyűlovas animációt kapott.
A játékban tehát ez a ló sosem fut hanyományos értelemben véve, a képen mégis. =) Ennyi.
Ja, és jäger, ez esetben körülnézek, mit lehet összeütni logóügyileg! =) -
obe #10612 pedig van olyan pillanat amikor vágta közben a lónak mind a 4 lába levegőben van, tehát teljesen reális a kép -
Grenzjager #10611 "négy lába van a lónak még is megbotlik"
mellesleg másik kettő is épp úszik, az is lehet, hogy túlságosan upgrédeltél valamilyen épületet és ezek repülő robot lovak -
Grenzjager #10610 megmondom őszintén még nincs kialakult kép. Kezdteb az íjra gondoltam a fekete körben, de szívesen és örömmel fogadom bármely ötleted. A lényeg hogy ez mégis csak egy címer lesz ahova majd csapatnév ill alapítás év is beférjen. -
Legröhelyesebb kép, amit eddig csináltam. Nem tudom, miért, de annyira durva, ahogy az a páncélozott csirke úszik a levegőben, hogy folyton felröhögök rajta.
Egyébként jäger, pontosan milyen logóra gondoltál? Általában valami hun jelképre, vagy egész konkrétan az RTW BI-s hun logóra, csak átszínezve? -
Grenzjager #10608 Egy érdekes kéréssel fordulnék felétek (GURAT mester lehet hogy még érdekeltebb a Tengiz - a hunok története miatt),
'szal van egy hattrick online foci csapatom, aminek a címere egy szép hun logó lenne a RTW-ból. Csak, hogy a "kampány" betöltéskor" lévő körnek az alapja (amiben az íj van) túl szürke szerintem...
nem tudtok vmi tipez h hol találok jobbat? -
#10607 Elhiszem . Hál' istennek én megmenekültem ettől az élménytől. Nekem csak a Rome maradt.. :)
Egyébként a WW2 online ebből a szempontból olyasmi amit te szeretnél, csak ott van lagg is, és grafikailag sem az igazi, de ha ezektől eltekintesz akkor észreveszed, hogy az eléggé realisztikus ezen dolgok terén. -
Prank #10606 köszönöm már próbáltam, de nem jött be...:) -
#10605 Megvan!!!! Ez is létezik!!! Úgyhívják Katonaság! (persze nem a Magyar Honvédség mert az 0). Grafikája fantasztikus. Minden hardver megvan hozzá. 100.1-es hanggal.
Igaz szarul programozták és nincs benne save, meg load, de így legalább valóban hajtasz a bónuszokért (este kapsz meleg tál ételt, vagy meleg vízzel zuhanyozhatsz :) ).
A chain of command megvan. MI kell még? We want you! Join the US Army! :) -
Prank #10604 tehát magasabbrendű tiszt ad parancsokat az alsóbbrendűnek és így tovább, és persze 1 szerveren többezren lennénk, jó grafikával, lag nélkül, stb... -
#10603 Jójó álmodozz csak..... :).
Egyszer úgyis eljön az az idő is. A kérdés az hogy mikor. -
Prank #10602 én rome nagyságrendűre gondoltam, többezres sereggel... -
#10601 nem álom. létezik. a neve: Savage
Régen sokat nyomultam vele. Ebben nincsenek botok. Csak neten játszható. A jték elején parancsnokválasztás történik, ő felülről látja a dolgokat, és irányítja a dolgokat. Ez jól lett megoldva, mert itt az alapvető fókusz a TPS harcon volt, és nem a stratgéia részén, mivel azt úgyis csak 1 ember játssza. NEm voltak benne taktikai mélységek, de jó parancsnok nélkül nem lehetett nyerni!
UI.: Vagy ott a Battlefied 2. ott is ötletesen oldották meg, a különbség annyi, hogy BF2ben parancsnok nélkül is lehet nyerni, megléte nem lényeges, de hasznos! -
Prank #10600 vagy kellene egy olyan multiplayer játékot összehozni, hogy egyaránt lehetne fps-ben és rts-ben játszani, mondjuk valaki egy tiszt szerepét tölti be és másvalaki ezeket a tiszteket irányítja felülről, így a tiszt külön pontokat kapna a parancsok végrehajtásához... persze ez csak álom, sajnos nehéz lenne megírni egy ilyen motort és nem lehet kiszűrni az idióta játékosokat:( -
#10599 Hát végignéztem a hivatalos oldalon elérhető trélereket...
Hááát. Nem vagyok meggyőzve.
Olvstam olyat az oldalon hogy jobb mint a rome. Hát ez nagyon nem így néz ki.
Először is túl színes. Korhűségnek nem sok nyomát láttam (tény hogy a rome sem teljesen korhű, de azért élen jár a témában..), nagyon úgytűnik hogy inkább fantasy felé viszik el a dolgot. Amikor én harcolok generálisként az nagyon lol. Rohanok és vagdosok. Meg sem közelíti a komolyabb hack&slasheket. A stratégiai részéről nem sokat mutattak sajnos. Van egy olyan érzésem sajnos hogy ez a része gyengus lesz...
LOL a naval combatos trélerben asszondja: fully realistic. Hát szerintem fingjuk sincs hogy mit jelent ez a szó mert a hajók, hogyismondjam, viccesen mozognak.
Abból amit láttam nekem az a meglátásom, hogy az alapkoncepció nem rossz, és ha nem lenne a total war széria valószínűleg nagy siker lehetne, de így.
Ugye tudjuk, hogy ha valami egyszerre 2 dologban akar nagyot domborítani, akkor két eset lehetséges: vagy mindkét része elbukik, mert csak másolnak máshonnan, és azthiszik, hogy ha simán egyberakod akkor hűdenagyonkirály lesz. Vagy az egyik része szar lesz mert egyszerűen nem tudsz egy motort megírni, hogy egyszerre jól (több mint jól) lásson el két különböző szerepet: TPS harc, és RTS írányítás, formációk, realizmus. Sebzésrendzserről nem is beszélve. Romeban harcra közelítve viccesen néz ki a dolog... a sebzésrendszer külön ilyen rtsnek megfelelően van alakítva. De ugyanez a rendszer már nem megfelelő egy tps hack@slashez....
De nagyon off voltam :) sorry -
Realtibi #10598 rise&fall Civilizations at war -
Realtibi #10597 a rise&fall
az egy stratégia elvileg
de van benne prince féle rész is
de jól néz ki -
Realtibi #10596 pont ezt nézem én is
bal felso sarokban minden reklám
ps
xbox
nintendoo /lol/
csak pc-t nem láttam
pedig nekem nayon teccik
-
#10595 Az a gond vele, hogy semmi utalás sincs arra, hogy lesz PCre is....mert konzolra már kijött októberben... -
#10594 Na azt nem ismerem... Az milyen?
Én már rég láttam a trélert, de ha jól emléxem nekem abból az jött le, hogy ez egy amolyan 3Ds hack&slash lesz, mint a prince of persia.. -
Realtibi #10593 szerintem is
az tuti hogy nem stratégia lesz
megnéztem a trailert
hasonlo lesz mint a rise&fall civilization at war -
#10592 meg az nem stratégia lesz... -
Grenzjager #10591 inkább mitológiai lesz a szerintem -
Realtibi #10590 mármint a totalwar játékoknak
most néztem a totalwar. comot
ot lesz valami spartan total warrior
igy ránézésre elég jónak tűnik
szerintem elég jó lesz -
Realtibi #10589 lesz valami folytatása a rome játékoknak???
nemtud valaki valamilyen infot???? -
#10588 ÉÉÉÉÉljen! Megcsináltam! Köszi mindent! boldog vgyk! -
#10587 ...
5 opció van: -DISABLED (ez lenne a prologue és ezzel visszadob a főmanübe)
A többire rá se lehet kattintani! Nem a txt.kben kell vmit babrálni? -
haxoror #10586 ne normál játékot indíts hanem provincial campagne-t (asszem így szerepel)