Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
De nincs az a fleengje mint a alap romanak volt
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Elkezdtem nyugatrómával, körbenéztem a városaimban (még Róma is lázad! :o aztán kiléptem a játékból<#idiota>#idiota>😄DD
Úgy tûnik a harmadát-felét rögtön fel kell adnom, fõleg hispánia fáj mert azok a bányák majd kellenek, britannia fasza ott meg nem tudom hogy szabad-e csapatokat feloszlatnom mert nem hiányzik hogy a kelták vérszemet kapjanak bár sztem úgy is nekem fog ugrani mindenki szal mind1.
Van egy olyan érzésem hogy az elsõ években több római vér fog folyni mint barbár<#eplus2>#eplus2>, a kersztény templomok tök jól néznek ki le is bontottam õket 😄, maradok Sol Invictusnál (EMPIRE OF THE SUN! hehhe) a papokat kivégzem a maradék újhullámos meg megy az arénákba oroszlán kajának <#vigyor1>#vigyor1>
A tengerparti városokat bármi-áron-meg-fogom-tartani! Kell a biznix...
Mondjuk szemétség hogy a régi vallás templomait nem lehet pantheonra fejleszteni 😛
Szóval britanniát a csizát és észak-afrikát megtartom (Karthágó full keresztény?! O.o, na majd visszakeresztelem õket késõbb, jól!) franciákat és spanyolokat feladom de elõtte lebontok mindent amit csak lehet a lázadók kezdjék csak nulláról 😛
Észak afrika és spanyolföld lesz majd az elsõ célpont a mediterrán tengeri kereskedelem miatt.
Elõször a saját birodalmamat hódítom vissza aztán az EGÉSZ VILÁGOT!
MUHAHAHAAAA!!!!
A játék kifejezetten fejlõdött csak nagyon okosan a nyugatrómaiakkal kezdtem el és kb 20 kör után maradt vagy 6 tartományom azok is lázadnak de legalább már nem minuszba vagyok.Azt mondják innen szép nyerni ( idõm az van bõven ugyis mert átírtam a játék végidejét )<#mf1>#mf1>
Leszedtem a barbár in. De ezt irja ki amikor bekell jelölnöm hogy elfogadom-e a feltételeket.
Ni prior installation of rome total war was found. This installation program will now terminate.
huberese lettem a nyugat- romai lazadoknak :-)
lol
marcsak a csizma az enyem -80000 es jon mindenki abban bizom egymasnak ugranak lassan, de hogy teljes legyen a kep meg a szutyok kelet - romaiak is engem vernek! :-))
és kiírja hogy gyõztem (elfoglaltam az 50. várost)
de Én szeretném folytatni a hódításokat viszont ki dob a menübe!lehet valahogy folytatni?
Kelta harci szekereket, brit zászlóval! 😄 Nem nagy dolog, csak úgy érdekességképp mutatom.
köv körben már itt is voltak elõszõr békét akartam kötni velük ne hogy legyözzenek de nem fogadták el erre én tudtam hogy bukja a capital kivittem egy hérót+katonaságot
eljött a harc,szépen kikaptam de azért megöltam sok vandált
a capital melleti városból már volt egy teljes hadsereg jó tábornokkal erre a köv körben a vandálok ezt is ki akarták nyirni jolvan fél sereg bukta a városba feljavitottam õket a vandál sereg már csak 4 sereggel rendelkezett de az fullos volt
köv kör összes sereg az egyetlen városom mellett eljött a harc a bolond MI egyesével küldte a seregetket jólkikaptak de nekem is alig volt már seregem
a vandálok takarottak a földemrõl pár békés kõr hadsereg szervezése javitása volt capital elfoglalása
4 kör mulva jött a HUN sereg <#wow1>#wow1>mondom ugyse engem fog bántani szal nyugi erre a geci megkerülte a Kárpátokat és a capital melleti városomat ostromolta jolvan mondom akkor átmegyünk vándorlóba let 3 seregem mindegyik fullos volt de szar tábornokokkal nehéz küzdelmekkel de letudtam gyürni öket erre fentrõl jött egy kisseb vandál sereg jolvan kiküldtem rá egy kis csapatot hazavágták õket
folymatosan minuszba voltam semmmi javitás katonaság ápolás ezért megkereszteltettem a városaimat pár ezer pénz de az is jól jött pár egyíség megszervezeése összesen 3 kör volt rá
kibékültem a hunokkal meg a vandálokkal mondom most már végre csinálhatom az "uj világot" a hunok visszamenrtek ahonnan jöttek a vandálok elmentek arra felfelé ezek alatt mindenkivel szövetség meg kereskedelem
köv körben valamiért a szarmaták vándorolni kezdtek felém perzse hogy basszák meg ebbe a körbe megjelent a lilás római (bocs hogy nemtom a nevét annyi van belõlük) beütöttek a capitalomat jolvan ismét vándorlás 1 fullos sereg meg amit össszekapartam negynehezen kiütöttem õket
ebbe a körbe a városomat bekeriette a szarmata nép sok véres harc után meghaltam és elestem <#mf3>#mf3><#mf3>#mf3> és le is fagyott a gép <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#idiota>#idiota>
bocs a helytelen írásért de sietek vissza játszani REVENGE!!!!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
En vszeg a Kelet-Romai birodalmat fogom eloszor preferalni! 😛
...csak mar lenne +!!!
Én kicsit mazo vagyok és szeretném megvárni az eredeti kiadást, elvileg már bent van az országban (a szokásos szöveggel: nincs kész a nyomdai anyag).
De azért tegnap már nem bírtam ki én sem, és elõvettem az alap Rome-ot. 😊
Az elmúlt közel egy évben Everquest2 ment ezerrel, de most jó volt megint elõvenni ezt. Remélem, hogy ma meg tudom szerezni a kieget, mert akkro hétvégén irány a harcmezõ. 😊
A terveim szerinti sorrend: Hunok, Nyugat-róma, Frankok, Gothok... 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
...ill. a sokak altal ismert fobb valtoztatasokon kivul ki mit tapasztal mivel bovult a jatek az alaphoz kepest?
ugyan ugy bele fognak rohamozni elorrol a phalanxba
May the force serve you well!
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
(nem járt ott el az idõ a legiók fölött, egy megfelelõ egységszámmal és egy normális felállással szarba verték volna az összes akkor létezõ hadsereget....csakhát belülrõl rohadt már a dolog)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nem kell patcholni... nekem 1.1 volt fen tés frissítette 1.3ra az alapot is! a relaoadedesen meg van mindkettõhöz krekk 😊
Egyvalami feltûnt: very hard battleön változtattak, sokkal nehezebben fut meg az ellen mint az eredetiben.....
MOndjuk egy valamit még mindíg nem erték a római katonai egységeket nézve úgy tûnik mintha visszafejlõdtek volna....gyengébbek a mostani egységek statjai mint az eredetiben.....miért? rendben van hogy szar a gazdaság, meg no money, de az egységek miért gyengébbek?
UI.: leesett...ha szutyok a gazdaság akkor nem tudnak jó fegyvereket elõállítani, nem?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
peig én clonecd párti vagyok