Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedves barátaim, ha egy torrente szálat megosztanátok a szegény éhezõ Rome harcossal hogy megvédhesse tartományait, igazán hálás tudna lenni ... de megelégszik egy ftp eléréssel is ahonnan a BI megközelíthetõ ... 😊 valaki ?

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Nem mindegyik, a szláv romano-brit meg ezek amik startnál nincsenek nem játszhatóak

Magyarul minden nép játszhato?????

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Nehéz lett szerinetem
De nincs az a fleengje mint a alap romanak volt

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Hát "hûbazmeg"!
Elkezdtem nyugatrómával, körbenéztem a városaimban (még Róma is lázad! :o aztán kiléptem a játékból<#idiota>😄DD

Úgy tûnik a harmadát-felét rögtön fel kell adnom, fõleg hispánia fáj mert azok a bányák majd kellenek, britannia fasza ott meg nem tudom hogy szabad-e csapatokat feloszlatnom mert nem hiányzik hogy a kelták vérszemet kapjanak bár sztem úgy is nekem fog ugrani mindenki szal mind1.
Van egy olyan érzésem hogy az elsõ években több római vér fog folyni mint barbár<#eplus2>, a kersztény templomok tök jól néznek ki le is bontottam õket 😄, maradok Sol Invictusnál (EMPIRE OF THE SUN! hehhe) a papokat kivégzem a maradék újhullámos meg megy az arénákba oroszlán kajának <#vigyor1>
A tengerparti városokat bármi-áron-meg-fogom-tartani! Kell a biznix...
Mondjuk szemétség hogy a régi vallás templomait nem lehet pantheonra fejleszteni 😛

Szóval britanniát a csizát és észak-afrikát megtartom (Karthágó full keresztény?! O.o, na majd visszakeresztelem õket késõbb, jól!) franciákat és spanyolokat feladom de elõtte lebontok mindent amit csak lehet a lázadók kezdjék csak nulláról 😛
Észak afrika és spanyolföld lesz majd az elsõ célpont a mediterrán tengeri kereskedelem miatt.
Elõször a saját birodalmamat hódítom vissza aztán az EGÉSZ VILÁGOT!
MUHAHAHAAAA!!!!

Montanosz
http://www.rometotalrealism.org/

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Üdv! realism patcht honnan lehet letöletnei? Bocs ha már volt ez a kérdés de nincs kedvem végig olvasni az egészet.
Kössz na akkor mehetek megszerezni(leszedni).

Zsolo007
Meddig megy idõben a BI amúgy??

Persze ez csak kiegfészítõ a rome-hoz. Azt írja nincs telepítve a rome tw.

Sziasztok!Felraktam a játékot és olyan gondom van hogy bejátszások nincsenek.Magyarán sem intro a barbár invasionnál sem az alapjátéknál valamint ha valamelyik frakció kihal akkor sötét marad az az ablak amiben a bejátszás lenne.Pedíg míg csak az alapjáték volt fent rendesen mûködött az 1.2 verzióval.

A játék kifejezetten fejlõdött csak nagyon okosan a nyugatrómaiakkal kezdtem el és kb 20 kör után maradt vagy 6 tartományom azok is lázadnak de legalább már nem minuszba vagyok.Azt mondják innen szép nyerni ( idõm az van bõven ugyis mert átírtam a játék végidejét )<#mf1>
Ez az amire én gondolok: felkel tenni a rome-t? hogy mennyen mert most már nincs fent mert meghallt a menü.
helló

Leszedtem a barbár in. De ezt irja ki amikor bekell jelölnöm hogy elfogadom-e a feltételeket.
Ni prior installation of rome total war was found. This installation program will now terminate.
A Nyugat -Római birodalom bukását nagyrészt a pénzügyi gondok okozták. Ahogy egyre több árut hoztak keletrõl a selyemúton a földközi-tenger nyugati részén folytatott kereskedelem úgy vesztett a nyereségességébõl. A kereskedelem fõ haszonélvezõje a birodalom keleti fele lett ami egyébként is gazdaságilag fejlettebb volt már eleve.A gondok a keleti birodalmat is érintették de mivel volt pénzügyi alap õk kilábaltak a válságból míg a nyugati birodalom összeomlott. A kelet római birodalom még ezer évig fenn állt ( végleg 1453-ban szûnt meg mikor az oszmánok elfoglalták Bizáncot)

Zsolo007
Képzelsjétek el tegnap nekiestem Saxonokkal a nyugatrómaiaknak, és kifogtam egy olyan csapatot amiben volt catapraht (vagy mi a neve, ez a nagy nehéz lovasság..). Nah ez az egyetlen lovasság -sem heavy, sem light nem képes- ami képes áttörni a shield wallját a saxon spearmeneknek. 5 mp sem kellett ("becsapódástól" számítva és kettészakadt az egység és meg is futottak.....). És még valami feltûnt. A gép taktikázott! Nem szembejött velem ahogy szokott henm elindult a pálya széle felé (tehát az én oldalamat látta), azthittem hogy menekül(mert elõtte a haverját legyûrtem hamar 😊 ), de nem csak beállt az oldalamban és megindult, monduk leesett amikro megállt a határ mellett hogy nem fut, meg is kezdtem az átcsoportosítást, de még bõven benne voltam a mûveletben mikor megérkeztek, szarrá is lettem verve 😄. Ezzel kifejezetten meglepett, ilyet még nem láttam a géptõl...csak néztem hoigy a mi a jófenét csinál. Vissza is töltöttem és másodszorra elpáholtam 😛.

Total war online-ról le lehet tölteni IDXextractor progit(http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=RTW&mod2=lcf&sorszam=42) azzal ki tudod tömöríteni õket( DATA\sounds könyvtárban vannak)

Alapjátékban mikor kiírja , hogy gyõztél mielõtt leokéznád el kell menteni és a mentést tudod folytatni. Barbarian invasionnal nem tudom mûködik-e , még csak most tettem fel.

Zsolo007
Öhöm, ahogy sejtettem atiknél driver gond van.....remélem kijavítják hamar

Én a gót hordámmal békésebb tájakra vándoroltam, konkrétan Észak-Itáliába. Felmerült bennem, hogy egész Hispániáig futok, de gondoltam minek. Hát két nép átvándorlását még kidrukkoltam, de aztán a hunok lenyomtak, mind a bélyeget, mehettem Galliába. 😊
Montanosz
most melyk a jó: a 512 vagy a 735megás?

Nekem csak holnap lesz meg a gém 😞

na ez a nem mindegy 😊
huberese lettem a nyugat- romai lazadoknak :-)
lol
nyugat romaiakkal igazi gettos szopas van!

marcsak a csizma az enyem -80000 es jon mindenki abban bizom egymasnak ugranak lassan, de hogy teljes legyen a kep meg a szutyok kelet - romaiak is engem vernek! :-))

PrasCo
Nem veszed be Rómát, csak a legvégén.
bigfoot
végignyomtam a rome total wart!
és kiírja hogy gyõztem (elfoglaltam az 50. várost)
de Én szeretném folytatni a hódításokat viszont ki dob a menübe!lehet valahogy folytatni?

PrasCo
Üdv! Nah, mit találtam?

Kelta harci szekereket, brit zászlóval! 😄 Nem nagy dolog, csak úgy érdekességképp mutatom.
kivancsi voltam a gótokra ezért elkezdtem veluk az elsõ pár kör minden oké volt fejlõdõ gazdaság katonaság már alig vártam a vandálokat
köv körben már itt is voltak elõszõr békét akartam kötni velük ne hogy legyözzenek de nem fogadták el erre én tudtam hogy bukja a capital kivittem egy hérót+katonaságot
eljött a harc,szépen kikaptam de azért megöltam sok vandált
a capital melleti városból már volt egy teljes hadsereg jó tábornokkal erre a köv körben a vandálok ezt is ki akarták nyirni jolvan fél sereg bukta a városba feljavitottam õket a vandál sereg már csak 4 sereggel rendelkezett de az fullos volt
köv kör összes sereg az egyetlen városom mellett eljött a harc a bolond MI egyesével küldte a seregetket jólkikaptak de nekem is alig volt már seregem
a vandálok takarottak a földemrõl pár békés kõr hadsereg szervezése javitása volt capital elfoglalása
4 kör mulva jött a HUN sereg <#wow1>mondom ugyse engem fog bántani szal nyugi erre a geci megkerülte a Kárpátokat és a capital melleti városomat ostromolta jolvan mondom akkor átmegyünk vándorlóba let 3 seregem mindegyik fullos volt de szar tábornokokkal nehéz küzdelmekkel de letudtam gyürni öket erre fentrõl jött egy kisseb vandál sereg jolvan kiküldtem rá egy kis csapatot hazavágták õket
folymatosan minuszba voltam semmmi javitás katonaság ápolás ezért megkereszteltettem a városaimat pár ezer pénz de az is jól jött pár egyíség megszervezeése összesen 3 kör volt rá
kibékültem a hunokkal meg a vandálokkal mondom most már végre csinálhatom az "uj világot" a hunok visszamenrtek ahonnan jöttek a vandálok elmentek arra felfelé ezek alatt mindenkivel szövetség meg kereskedelem
köv körben valamiért a szarmaták vándorolni kezdtek felém perzse hogy basszák meg ebbe a körbe megjelent a lilás római (bocs hogy nemtom a nevét annyi van belõlük) beütöttek a capitalomat jolvan ismét vándorlás 1 fullos sereg meg amit össszekapartam negynehezen kiütöttem õket
ebbe a körbe a városomat bekeriette a szarmata nép sok véres harc után meghaltam és elestem <#mf3><#mf3> és le is fagyott a gép <#nyes><#nyes><#idiota>
bocs a helytelen írásért de sietek vissza játszani REVENGE!!!!

Jó látni a sok régi visszatérõ fanatikus centuriot! 😄

Öröm látni mester! 😊 Majd ha kezeim között lesz az anyag én is beszállok a fórumba... persze ez attól is függ le fog kötni a kieg. vagy nem. Kiderül hamarosan.
Pluskast
A gothokkal nem könnyû. Velük keztem, gondoltam a Kárpát-Medencében, valami jó kis erõs királyságot építek ki. Az volt a gond, hogy bejöttek a vandálok és porig aláztak..

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Jah vszeg a Wow akkor most nalam is hatterbe szorul 😊

Nos ez vban jo hir,en se nagyon emlexem h ilyen taktikai huzasokat toltak vna az alapban...
En vszeg a Kelet-Romai birodalmat fogom eloszor preferalni! 😛
...csak mar lenne +!!!

Fritz Von...
Sziasztok, én is visszatértem. 😊
Én kicsit mazo vagyok és szeretném megvárni az eredeti kiadást, elvileg már bent van az országban (a szokásos szöveggel: nincs kész a nyomdai anyag).

De azért tegnap már nem bírtam ki én sem, és elõvettem az alap Rome-ot. 😊
Az elmúlt közel egy évben Everquest2 ment ezerrel, de most jó volt megint elõvenni ezt. Remélem, hogy ma meg tudom szerezni a kieget, mert akkro hétvégén irány a harcmezõ. 😊
A terveim szerinti sorrend: Hunok, Nyugat-róma, Frankok, Gothok... 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Hát nem valami izom! p4 1500mhz, 512 ram, GeForce5700
Pluskast
Szerintem jobb lett. Elkezdtem egyet játszani a Nyugat-Római birodalommal. A vandálokkal hadakoztam tegnap. Nos az ai igen érdekesen játszott. A lovasságát mindíg külön vonta a gyalogságtól és megpróbálta megkerülni és a szárnyaimat támadni, és az épp álló lovasságomnak neki rontani. Ilyet az alap rome-ban nem tapasztaltam....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tenyleg ki mit tapasztal az AI javult vmit?
...ill. a sokak altal ismert fobb valtoztatasokon kivul ki mit tapasztal mivel bovult a jatek az alaphoz kepest?

Úgyis az elmúlt napokban filózgattam arról, hogy újratelepítem a rome-ot, most itt az indok rá! 😄

Zsolo007
MIlyen géped (fõleg milyen vidkarid) van?

ha nem vetted volna eszre csak hatalmas attack/deffense bonust kapnak a gep egysegei nagyobb nehezsegi szinten, probald mar ki te LAMA 😛
ugyan ugy bele fognak rohamozni elorrol a phalanxba

May the force serve you well!

Montanosz
meg nefelejtsük el hogy nem római polgárok hanem mindenféle zsoldos nép harcolt a római seregben, sokszor saját népük ellen)))

BAzz!! ez jobb lett miont gondoltam. Nálam ráadásul ez még jobban is megy mint az alapjáték
(nem járt ott el az idõ a legiók fölött, egy megfelelõ egységszámmal és egy normális felállással szarba verték volna az összes akkor létezõ hadsereget....csakhát belülrõl rohadt már a dolog)
Plusz lehet, hogy egyszerûen csak egyensúlyba hozták a többi egységgel. Ha jól emlékszem, akkorra már kezdett nagyon eljárni az idõ a légiók felett.
ui-ra: de..., és ugye a kiképzésre sincs annyi pénz, etc...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Hát nemtudom, még saxonok ellen nem mentem, de ha abból indulok ki hogy a testusot sem használták az alapban....

nem kell patcholni... nekem 1.1 volt fen tés frissítette 1.3ra az alapot is! a relaoadedesen meg van mindkettõhöz krekk 😊

Egyvalami feltûnt: very hard battleön változtattak, sokkal nehezebben fut meg az ellen mint az eredetiben.....

MOndjuk egy valamit még mindíg nem erték a római katonai egységeket nézve úgy tûnik mintha visszafejlõdtek volna....gyengébbek a mostani egységek statjai mint az eredetiben.....miért? rendben van hogy szar a gazdaság, meg no money, de az egységek miért gyengébbek?

UI.: leesett...ha szutyok a gazdaság akkor nem tudnak jó fegyvereket elõállítani, nem?

Zsolo írta, hogy a shield wall jó a lovasság ellen. Van az AI-nak annyi esze, hogy ezt kihasználja, vagy heavy cavalryval még mindig le lehet aratni mindent?
nem tud valaki egy torrentet a clone cd-s verzióhoz?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

van clonecd-s? kruvaélet én emg reloadedet szedtem 😞(((
peig én clonecd párti vagyok

Pharaoh
A Mirorr a CloneCD-s a Reloaded a crack-es verzió, kinek melyik tetszikk jobban.

a.carkey
Melyik változatot érdemes leszedni, míg itthon meg nem jelenik?
Mirror v. Reloaded?

A medve nem játék.