13587
-
Gurat #10665 BUÉK!
Ha van kedvetek HUN történetet olvasni akkor itt lehet: http://www.tengiz.atw.hu/
Most frissítettem. Igazi RTW-BI történet. -
Realtibi #10664 netom de asszem valami brit törzsel volt én pont nem figyletem rá csak odahivott hogy nem ismerös e:D
nemtom mit kereshetnek a magyarjaink itt
lehet tüntetnek Blair ellen:DDDDD
-
#10663 Bizony az a Vérszerződés. De mit csinál az egy ír törzsnél? (ha jól látom a térképen) -
macsiii #10662 Tőlünk nyúlták le. -
Realtibi #10661 Vérszerződés -
Realtibi #10660 nektek nem ismerös ez a kép
engemet az általánosiskoliai törikönyvben egy illusztráciora emlékeztet
Vérszerzödés -
neB #10659 B.U.É.K. -
Realtibi #10658 B.U.É.K.
na uj év kezdödött uj öldöklések lesznek:D -
Hay #10657 B.Ú.É.K.!
Hay -
haxoror #10656 BUÉK! -
Grenzjager #10655 BUÉK -
#10654 Barbárok Újra ÉszakKeleten! B.Ú.É.K. minden tisztelt hadúrnak, törzsi vezetőnek és legio-parancsnoknak, vagy "csak" játékostársnak. =)
[de rohadt kreatív vagyok ma]
Az árkád csatának pedig azok az "előnyei", hogy tudtommal nem fogy a "lőszer", illetve nem fáradnak az ürgék. Tehát felejtős. -
Realtibi #10653 ez egy uj játék neve ám:DDDDDDDD -
Realtibi #10652 B.U.É.K.!!!!!!! -
#10651 BÚÉK srácok! -
macsiii #10650 Mindenkinek sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánok és kellemes játékélményt a továbbiakban.
Kipróbáltam az Europa Barbarorum módot, s várom a végleges verziót. A bugok ellenére igéretes. -
neB #10649 SZoval mi kulonbseg van az arcade csata meg a nem arcade csata kozott? -
Grenzjager #10648 Azért azt most nézem a BI-ban, hogy Aquincumot végre jó helyre a Duna partjára tették Tatabánya helyett... -
Grenzjager #10647 itt van hozzá cuccde nem vágom teljsen mert nekem jó az angol, sőt legalább új szavakat is tanulhatok -
Prank #10646 köszönöm -
#10645 Létezik hozzá magyarosítás?
-
Admiral #10644 www.ancientbattles.com
http://www.ancientbattles.com/Issus/Issus.htm << itt pl. elég rendesen le van írva a sereg összetétele, és elhelyezkedése... -
Saturas #10643 Köszi. Meg van. -
Grenzjager #10642 nagyon köszi !!!
"viszem" is a logókovácshoz -
Prank #10641 nem tudtok olyan oldalt, ahol ókori csatákról van szó, némi vázlatszerű illusztrációval?
az alapokkal nagyjából tisztában vagyok, de szeretnék kipróbálni néhány stratégiai-taktikai trükköt... :) -
#10640 MOst volt egy kisebb csatám gótokkal. A főseregemmel voltam. Nagyon szarul jött ki a csata. Tipikus példája annak hogyan nem szabad elhelyezni a nyilasokat gyalogság mögött...
Végül is a csatát simán nyertem alig 50 embert vesztettem, de az a baj hogy ennek az 50nek legalább a fele hátulról kapott nyilaktól halt meg :(. És a friendly firetől meghalt emberek fel sem gyógyulnak :(.
Mellesleg egy nagyon jó dolog van a night battleben: Mivel ez egy ritka trait így az ellennek is ritkán van. Ergo ha egyszerre többen támadnak meg és neked van ilyen traited, érdemes bekapcsolni, mert akkor csak azzal az eggyel fogsz harcolni amelyik megtámadott, nem fog kapni erősítést, pedig amúgy rendes csatánál kapna. Én ere használom már egy ideje és nekem nagyon bejött...ajánlani tudom mindenkinek. -
Yag #10639 Kipróbáltam a várva várt EB-t!
Sima 1.2 pachra felkúszik és a map.rmw kitörlése után simán elindult.
A betöltés érthetetlen módon de tényleg lassú, majdnem hogy az egyik frakció vátás alkalmával majdnem meg is kajáltam mire betöltötte.
Eltekintve attól, hogy akad pár egyéség ami nincs rendesen beállítva, szerintem nem lett rosz. Így első nekifutásra pár érdekesség. Sok rokonvonást lehet felismertni az RTR-MOD ból. Maradt a terület alapú toborzás, formációk ( változás hogy a vonuló csapatok sokkal rendezetlenebbek és késöbb álnak alakzatba mint RTR ahol eleve szoros formációban vonulnak. Jellemzően barbár népeknél.)
Összesen 20 játszható frakció van. Az egységek és az épületek száma is növekedett. A stratégiai térképen kissebb a látómező. Kém vagy követ esetében szinte követlen közelben mutatja csak az idegen vagy ellenséges egységeket.
Pl. lettek új morált növelő épületek.
Furcasságok: A pár barbár egységeknél a charge bonus : 1 total deffens stb azok normálisak de a charge az miért 1 ?
Az egységek árai csillagászatira emelkedtek. Több mint 2000denari is lehet egy samnite warrior ha toborozni akarom mint zsoldosokat. A képezhető egységek árais is simán az 1000 felett mutatja a trendet. Barbár egységeknél minimális épület arány. Kivették a köfalakat és külön az egységek képzését segítő épületek sem kellenek mert a főépület meglétével érkeznek illetve képezhetőek az új egységek.
Az egységek sebessége jó ... néha nagyon is .)
Eltekintve pár bugtól: A romai egységek esetáben a csatamódban selucida zászló látható.
Az egységek tárgyakat lerítéseket és kapukat kissé körülményesen kerülik ki. A formációt kis kerülövel veszik fel. ( közelítenek az ellenhez sarkonfordulnak és utána veszik fel a kívánt alakzatot stb.
Így hirtelen ennyi jut eszemebe.
Kiváncsi lennék mások véleményére is .)
-
haxoror #10638 piromáááán!!!! -
Yag #10637 Átlapoztam az EB honlapját. Főleg az egységeket és a frakciókat. Hm.. csinos kis egysgé és frakció kollekció nem mondom. Remélem a katonák értékei is rendesen be lettek lőve mert nem szeretem az egyenlőtlen csatákat. Eddig az RTR-t nem nagyon tudták überelni nálam de lehet hogy kopogtat az utód ?
kis ízelítő az egységekből -
#10636 A patch-kérdésemre a válaszokat pedig köszönöm, a döntésem ez alapján az, hogy egyelőre BI, aztán ha visszakapom CD-t, kap egy próbát az Europa Barbarorum.
Mégegyszer köszi! -
#10635 Szépjóestét. Úgy gondoltam, ha nincs ellenetekre, megosztanék pár "szép" képet, amit a minap csináltam. Rájöttem, hogy még egyszer sem gyújtottam fel egy nagyvárost, úgyhogy ezt a hiányosságot Custom Battle-ben pótoltam. Pár keletrómai nehézgyalogos / ~lovason kívül bevásároltam Heavy Onager-ekből, és nekimentem egy Huge City-nek {fogjuk rá: Rómának}, a célzás és a helyezkedés könnyebbségéért fal nélkül. Fire flaming ammo, pattogatott kézbe, széken hátradől és Nero mode: ON...
Elsőként természetesen a Colosseumot töröltem el a föld színéről, nehogymá' kétezer év múlva is turisták mászkálják össze, ezt megelőzendő kapott egy 100%-os damage-t. Ki nem gyulladt, de burult, mint a kártyavár. Aztán egy másik nyolc katapultból álló brigáddal (összesen 12 * 2 katapultom volt) gyorsan szétkaptam a city plumbingot, aztáán közelebb mentem.
Jó terrorista módjára szép sorjában spontán öngyulladással (ehhehehe...) tüzet fogtak a lakóépületek, persze a naftát az értékesebb húsra kellett tartalékolni, úgyhogy inkább nekiálltam lebontani a Sol Invictus-templomot. Hát, ha az ürge tűzisten, ma jó napja volt...
Pár nagyobb civil épület flambírozása hamar megadta a bulinak az alaphangulatát, következett a Foundry, közben a szerencsétlen ellenfél megpróbált kitörni, szóra sem érdemes. A végére maradtak a "legszebb lángosok", nevezetesen a Circus Maximus, és a Siege Engineer, és persze a...
...Birodalmi Palota, amelynek nagyszabású főtere, hogy teljessé tegye az apokalipszist, gyér rétegben be volt hintve hullával, persze azért az Equites Clibinarii-nak is maradt kis munkája a végén, mikor már a Palota bedobta a törülközőt.
Nna, elnézést a kis kitérőért, talán senkinek nem bolygattam meg nagyon a szépérzékét. ^^ Mégvalami. Jäger! Valami ilyesmire gondoltál, mondjuk? A név+évszámnak ki lett hagyva a hely. -
Grenzjager #10634 kiírtani őket :) -
katarzis #10633 én még nem méjedtem bele annyira köszönhetö a nálad is emlitett töltési idöknek.ergo kurva lassan tölt.amugy észre vettem egy bug-ot,méghozzá elöször betöltöttem a játékot a háttér rendesen EB-s másodszorra már sima rtw 1.2-es,ja meg historical battle-ben a seregnél volt olyan hogy az összeset scorpiora rakta az enemy hadserege meg mind paraszt és amikor betöltöm modván mégcsak béta és nincsenek az egység kártyák rendesen beállitva egyböl kifagyott.maga a játék a térkép meg az egész meg amit olvastam rola nagyon tetszik,szerintem sokkal jobb mint az rtr,ezenkivül amit várok az a chivlarly total war a középkoris,ja még 1 szktirptekhez azt irja ha pl makedonokkal vagy kapsz majd olyan küldetést ,hogy hozd el nagy sándor holtestét vagy mi meg hasonlok,meg az összes ujitás.ja és még valami szerintem jo lenne ha valamelyik mod-ba vagy a köv total warba beleraknák hogy a csapatoknak utánpotlás kell ellehetne vágni az ellenséget töle igy kiéheztetni stb. -
Prank #10632 erre keresd -
Saturas #10631 Hali. Mit kell csinálni hogy az összes nemzettel tudjak játszani? Előre is köszi. A sima Total warban.
-
neB #10630 Tudna valki ajanlani egy nepszeru modot mert a total realismus-t mar m probaltam de eri az 1 -es CD-t es hiaba rakom be meg akkor is keri :(!!!! -
Prank #10629 tedd protektorátussá vagy köss vele szövetséget és védd meg... nincs jobb ötletem -
haxoror #10628 betöltés után amikor először kattintasz egy városodra meg fog jelenni a segítő és mondja hogy kattints a show me how gombra hogy elinduljon a script -
ashead #10627 Ahogy írtam már elfoglaltam a várost, az a lényeg hogy a családtag életben maradt és elvitte Afrikába, az egyetlen városába, Kyreneikába. De ezek szerint azt megse próbáljam elfoglalni? Karthágóval szövetségben van tehát valószínűleg békén hagyja, ha én nem bántom biztonságban van. Senki nem tud valami megoldást? Másnak nem volt hasonló? Egyébként az Europa Barbarorum nekem nem akar indulni , valami baja van a descr_event_images.txt-vel. -
Admiral #10626 VÉDD azt a várost minden erőddel, nehogy vki más elfoglalja, és kifagyjon a játék... :)))