13587
-
Hay #10985 Na, most segítsen vki...
Megvan 3 CD-n a game. Megvan a PCGuru 2005/13. száma, benne a RomeTotalRealism_v6_full.exe. Megvan a RomeTW_1.2_Patch.exe (59,013 mb), a realism hun.zip, és a Kieg_sz_t_s a Realism hun-hoz.zip
Mi legyen a sorrend a telepítésnél, beleértve a crack idejét is? -
#10984 Hogy lehet neten jáccani? Másolttal lehet? -
Grenzjager #10983 INNEN !!! válassz az exe-k közül, tölts le a megfelelőt és gyanítom menni fog, sőt a cd sem kell majd a gammához -
pero #10982 Tardig!
Krekelni kell és kell hozzá a simma Rome Total War is!
Sziasztok nagy Rome Total Warosok!
Huh hogy is kezdjek belle?
Én is játszottam végig is vittem,és én szerintem egy nagyon remek játék,olvastam itt sok jót,de sok kritikát,ahoz képest az újságok magasan emlitik ezt a játékot,és sok %-ott is kapott!Most hallottam hogy kap egy másik ki egészítőt is,majd elvileg ebben az évben ki jönn,de én szerintem majd csak jövőre,de majd meg látjuk,már kiváncsi vagyok rá!
Még valami hogy lehet neten játszani?
Most már meg probálok ide is figyelni erre a Fórumra,mert jó játék,és kiváncsi is vagyok!
Nem reklámozom magam,de én inkább Red Alertet játszok,és abban a Fórumban valahogy otthonosabban érzem magam,de remélem majd itt is sok embert fogok meg ismerni!és ha valaki játszik Red Alertet kérem szóljon nyugottan,vagy ha problémája van!
Hellosztok!
És jó játékot mindenkinek! -
tardig #10981 Tud valaki segíteni abban, hogy miért nem indul el a Rome (BI) a gépemen, ami minden szempontból megfelel a játék futtatásához? Az exe indítása után röviddel kiírja, hogy a rome.exe hibát észlelt, ezért leáll.
Köszi! -
#10980 nekem is volt ien meg a menü összeviszza csúszott aztá ujraraktam aztá jo volt! sztem vmi bug... -
reco #10979 háá nálamis ez volt egyszer
Azt egyszer ujra raktam a játékot azt jo volt -
Sunset #10978 Ez furcsa!Amikor feltelepítettem a játékot,akkor még volt intro és szenátus videó is!Kb 2-hete nincs egyik se! -
Warden #10977 Valószínüleg azért mert a WMDRM-es frissítést nem szedted le a windowshoz.Amennyiben a játék elején az intrót sem játsza le akkor tuti ez a gondod. -
Sunset #10976 Hi! Valaki megtudná mondani hogy miért nem látszanak Szenátus videók a kis ablakban? Roma:1.5 patch, BI:1.6 patch van fenn!
Előre is köszönöm! -
ATX1 #10975 Ez a térkép olyan nagy,hogy csukot szemmel is észrelehet venni.
Szuper a térkép -
#10974 Hát nekem megvannak a fenntartásaim ezzel szemben..... -
haxoror #10973 Ez hasonló játék lesz, várom nagyon! :) -
obe #10972 asszem 0.75 nél tart..én is leszivtam már , dekivárom míg kész lesz...addig is RTR 6.0 gold a javaslatom -
giovanni85 #10971 HELA!!! rég jártam már erre ! :D
hogy áll már az Europa Barbarum, kiadták már;vagy mikor fogják?
-
#10970 A zip változat nem a legfrissebb, nem baj? -
Joeey #10969 kösz
-
obe #10968 a sima rome, vagy a bi?
sima: rome könyvtár/data/text -
Joeey #10967 SZiasztok nem tudna nekem vki segiteni hogy hova kell zippelni a magyarositást?
Elöre is kösz. -
#10966 Így igaz ezzel egyetértek!!! -
#10965 én eddig az összes Total Wart megvettem eredetiben, mert szeretem ha megvannak origin a kedvenc játékaim, még ma is játszom mindegyik részével és sztem még 5 év mulva is fogok, tehát nem bántam meg. sztem simán lehet arra áldozni és félrerakni, amit az ember nagyon szeret, pláne hogy az idö elteltével még olcsobbak lesznek ezek a játékok -
#10964 Ja tényleg, inkább orgazdaság, mert a lopást már megtette az, aki feltette az oldalára.
De hagyjuk ezt a vitát, mert nem igazán ide illik! -
Grenzjager #10963 nem lopás, tök legális oldalról lehet letölteni, ami már évek (!!!!) óta változatlanul műkődik !!! -
#10962 Nehogy már lebassz minket, amiért nem lopjuk a játékokat! -
#10961 vazze'
guglin keress rá: "rome total var" manual -
Realtibi #10960 én meg fogom venni mert kell a kézikönyve:D -
#10959 minek megvenni? :D -
#10958 Média Markt-ban láttam nem olyan régen.
A CDGalaxis honlapján volt egy olyan infó, hogy hamarosan jön a
RTW és a BI közös kiadásban. -
#10957 fogadjunk hogy az enyém lesz a 11000! :P -
Realtibi #10956 :D -
Grenzjager #10955 most csak azért nem nézem meg neked, mert lusta lennék bezárni azt a másik 8 ablakot (toplista szarságok) amik még megnyílnak..... -
Grenzjager #10954 van egy emelt díjjas sms, 200 Ft asszem (annak most lement az ára, amúgy érdekes semmi másnak, sehol nem csökkent az ára: kenyér, víz, cigi, pia, kabát, benzin mindenhol csak drágább mint tavaly) -
Realtibi #10953 a wco rol ingyenes a letöltés nem
mert nekem valahol azt mondták
vagy nem igy van??? -
#10952 lehet hogy jobb a játékélmény, de nekem normal méretnél is 1500-2000 katonánál már játszhatatlanul akad -
haxoror #10951 Nem is azt mondom hogy mindent olvass el :D
Az oldal alján a keresővel rákereshetsz kulcsszavakra, pár perc alatt mindent megtalálhatsz amire szükséged van :) -
haxoror #10950 Ezt nem igazán értem de ha a unitscale-ra gondoltál akkor a large a legjobb, ott nem akad el az AI (olyan sokszor) és látvány is van.
Huge unit méret legnagyobb haszna hogy határtól-határig szét lehet húzni a frontot (nem tud az ellen megkerülni) és NAGYON látványos de városi harcban az útvonalkeresése elég béna :( -
DarkCruiser #10949 a nagy seregekhez hozzászolva én eddig arra szoktam használni öket (mikor van rá pénzem) hogy elrémitsem az ellent, meg a lázadokat. annyival nagyobb sereget viszek ellenük hogy meghátrálnak. ha mégse, akkor meg élvezetes 3szoros tuleröben lenyomni öket :DD -
DarkCruiser #10948 bocs hogy nem olvastam végig a 10ezer hozzászolást, 1 honap mulva is azt olvasnám, de tényleg bocs:) -
#10947 HÁROM képem is van róluk. És véletlenül pont ebben a csatában táltosodtak meg. -
Grenzjager #10946 má megint a repülő bizánci lovak