13587
  • bondzsi
    Hali mindenki. Megvan az összes TW játék de sajna ritkán nyomom. A kérdésem az az, hogy most láttam a Roma realism térképet, és azon hogy lehet játszani? Lehet hülye kérdés de nekem nem egyértelmű! A választ előre is köszönöm!
  • Snipa
    hmm ez az spqr mod egesz jo :)

siman vetekszik rtr el!!! szvsz! ;)
  • Timur Lenk
    Madmano!

Én somogyi vagyok, közelebbről kaposvári. Írj egy mailt, és megbeszélhetjük.

Timur Lenk
  • Madmano
    Hali.Van olyan somogyi emberke,akinek megvan az alapjáték és megírná nekem?Egyszerűen nem tudom megszerezni sehol.Hmm?
  • toma77
    Hát akkor ennyit a total war-ról. Jöhet a BI, hamár úgyis újraraktam a windows-t. Az talán működik rendesen.
  • Bucser
    Na legalább megnyugodhatsz, hogy nem a géped a szar hanem a mentés.. vagyis a játék.
  • Admiral
    Semmi különös nincs a végén. Három alak megy a Szenátusban, megtesznek egy rövid utat előre, körös-körül szenátorok ülnek. Utána újra jön három alak, és újra végigsétálnak (ugyanazok). És ezután újra végigsétálnak. És újra. És újra. És megint újra. Ez így megy a végtelenségig. Zene ugyanígy.

Ja és kiírja hogy Victory. Ha leokézod, kidob a főmenübe. Ennyi.
  • toma77
    Hi!

Miután a szenátus bukása után folyamatosan lefagyot a játék, felraktam egy másik gépre az egészet, majd átdobtam a mentéseket. Eredmény: ugyanúgy lefagy. Örömmámor.

Tudja valaki, honnan szerezhetek mentéseket? (1.5 patch-es verzió)
    Látnom kell mi van a végén!
  • Gubo
    Hát, ez így elég általános...magamtól biztos nem fogom megtalálni. Úgyhogy várom a további tippeket...
  • haxoror
    Valamelyik .txt fájlban kell átírni valamit, keress vissza már volt róla szó.
  • hzsolt
    bizony, ez a sorrend,
    A magyarosítással csak arra kell ügyelni, hogy a 6.0-hoz készült, nem a 6.0 Gold-hoz. (nem tudom mi van a CD-n)
  • pero
    Helló Gubo!

Hát igen szerintem ez a játék hibája,és benne lesz sajna!
  • Grenzjager
    wco.hu
  • Gubo
    Sziasztok! Segítség kéne! Engem nagyon zavar - úgy az alap Rome-ban, mint a BI-ben is - hogy az elfoglalt tartományok között a kistérképen a népem színétől eltérő színnel húzza meg a gép a határvonalat, így olyan, mitha mozaikdarabkák lennének (értsd: a saját tartományok között van ez a vonal - szerintem nagyon csúnya!). A Realism-ban, meg sok más modban ezt már kijavították, de én a BI-ben - amivel most játszok, - szal itt szeretném eltüntetni. Szerintem nem lehet nagy kunszt, de én nem értek hozzá. Esetleg van valakinek javaslata? Szerintem nem csak engem zavar... Előre is köszi!!
  • zachi
    nem tudja valaki honnan lehet letölteni (úgyértem ingyen)
  • zachi
    ez a legkirályabb játék amit életembe láttam
  • Hay #11009
    1.2-es
  • Hay #11008
    Hogy lehet leszedni telepítés előtt az 1.e-es patch-et?
  • Bucser
    és vigyázz hogy jó ver számú legyen a crack.. Bár a miniimage tényleg jobb...
  • haxoror
    1. játék
    2. 1.2-es patch
    3. realism

crack helyett inkább miniimaget használj, a magyarításról fogalmam sincs (nem használom) de elvileg azt mindig legutoljára kell telepíteni.

Ha mindenáron cracket akarsz használni akkro azt csak a patch után rakd fel.
  • Hay #11005
    Valaki a #10985-86 felvetettekre?
  • toma77
    Hi!

Tegnap végigtoltam a sima rome-ot, beveszem Rómát, porba döngölöm a szenátust. Erre mi történik? A hadseregemet jelző kis alak beledöfi a zászlót az elfoglalt városba és ... ennyi. Lefagy. Se kép, se hang. Na jó, kép az van, álló. Ráadásul ezt következetesen teszi nem is egyszer, pedig eddig semmi baja nem volt. (Legújabb patch-ek, BI is fenn van + magyarosítás) Mi a f...om baja lehet? Nem tudja betölteni a záróvideót, vagy nem tetszik neki, hogy nem a renszerpartíciómra van telepítve? Van valahol a neten kimentett állás, hogy azzal kipróbálhassam, működik-e?
  • pero
    He he jó arcok vannak itt!

ja ja a shogun se rossz!
  • Zsolo007
    Ez a mod kell!!!!
  • Kandurex
    brek, brek
  • Apache00
    na jo, akkor már elcsipem a 11000-es hozzászolást :)
  • Apache00
    Letölthetö az SPQR TW 6.0-ás aki esetleg még nem tudna rola
  • Apache00
    huh, elég jol néz ki, shogun 2-nek is megteszi akár :)
  • haxoror
    RAN NO JIDAI mod a Barbarian Invasionhoz, elég komolyan néz ki remélem lesz lassan valami játszható verziója

• pero
    Én is kiványcsi vagyok a folytatásra!
    Nagyot fog tarólni szerintem!
  • haxoror
    Szuper!

Asszem perzsiával fogom kezdeni :)
  • Hay #10994
    Azt tudja vki, hogy hogyan lehet leszedni az 1.2-es patch-et?
  • Zsolo007
    hmm, kíváncsi vagyok rá
  • Snipa
    orulhetunk jon kiegeszites a romehoz !

lesz mivel elutni idot MTW2 ig :)

Just had PC Zone (UK) drop through the door. It's not out till Thur 2 Mar in the shops but as a subscriber I get it a few days before usually).
    On pages 26-27 there is a new RTW expansion - Alexander.
    It is out at the end of March as a download, no price details given.
    The details are sparse, with most focus on Brian Blessed (British actor, played Vulcan, King of the Hawkmen, in 1980s movie of Flash Gordon - "diiiiivvvveeee!") doing the voice acting. He is very comlimentary about the script for the game.
    No game features are mentioned, just the bare bones re:
    1. Campaign game: from death of Philip II of Macedon (363 BC) to death of Alexander.
    2. 6 new historical battles based on Alexander's most momentous conflicts (available for MP battle too)
    3. 40 hours of gameplay estimated
    4. 4 new factions - Alexander's Macedonains; Persians; Indians; Barbarians
    5. 50+ new units, inc. Theban Sacred Band, Indian elephants, Persian Immortals, Indian naked women archers (honest!)
    6. Screenshots - 5 shown, all standard RTW fare, with phalanxes and cavalry galore, though one shot has a city in the background and the walls look "new" in design and style.
    That's it for now.
  • hzsolt
    én meg minden este azzal játszom.
    A hiba a Ti készüléketekben van.
    Nem akartatok pl. magyarosítást feltenni a 6.2 után?
  • giovanni85
    :D én is így jártam
  • Saddalim #10989
    felraktam a total realism 6.2-est, aszt többet nem indult... :(
  • Grenzjager
    pár száz hozzászólással odébb....
  • Xfay
    Sziasztok

Pero: szerintem amire te gondolsz az a Medieval II. Az fog "mostanában megjelenni", más kiegről nem tudok, csak készülő modokról

Tomee14: másolattal tudtom szerint nem lehet, ahhoz eredeti game kell. Nemrég láttam egy új akciót, hogy 10k-ért megkapod a rome-total wart és a barbarian invasiont-t is

Nem rég neten böngésztem , és egy nagyon jó stratégiai oldalra bukkantam, ahol több játékkal is rézletesen foglalkoznak.Itt a link ----> www.rtsguru.hu
  • Hay #10986
    Már itt: http://twonline.jatekok.hu/forum/index.php"
    is végigolvastam egy csomó vonatkozó topicot, háát, nem találtam yónak tűnő megoldást.
    Írnak az 1.2-es patch esetében arról, hogy kell hozzá a NoCD1.2 Kell?
    És hogyan kell leszedni a játék uninstallja után megmaradó 1.2-es patch-et?