13587
-
Realtibi #11065 mi van az europa barbariummal /vagy hogy kell irni/ ??????? -
Iscariah #11064 A BI-hez melyik patcht érdemes letölteni, és azt hol lehet megtalálni? -
Grrrrrrr #11063 A Pannon Legio honlapjára a cikkek közé felkerült egy latin nyelvlecke első része, Arrabonicus tollából.
Pannon Legio -
Gurat #11062 Aki akar jót játszani az nézzen bel a Total War Bajnokságokra:
http://www.totalwarbajnoksag.extra.hu/TWB.htm -
haxoror #11061 Törvényre bónuszt adó épületekkel ill kormányzókkal -
#11060 Hogy a francba lehet csökkenteni a korrupciót a városokban? A korrupciós kiadásaim, 5x-e a bevételeimnek :-( -
Cimbi #11059 Hi
A cd jó
A meghajtó is
Viszont leírná nekem valaki aki föltelepítette hogy milyen windows installerel csinálta.
Köszi -
#11058 akkor rossz meghajtó... -
#11057 Itt írta, hogy másik gépre felment, és eredeti a CD. -
#11056 Hiányzik neki egy fájl telepítéshez.... Vagy hibás a cd amiről telepíted vagy behalt az ISO... -
#11055 Error 1335.The kabinetfájl sndsTH 1.cab requierd* ez az üzembehelyezés korrupt andcanot* lenni used.This tudott jelezni egy hálózati hibát egy hiba, ami evvel a csomaggal felolvas a CD-ROmból vagy egy problémából. Tanácskozás Windows-telepítőprogram Help(MSI.chm) vagy MSDN mor* információ. Ez metamorphoval lett leforditva! Sztem ha pontosabban leirnád akko értelmesebb lenne szal plz és akko segítek neked! -
Cimbi #11054 Hi
Szükségem lenne egy kis segítségre.Föl szeretem volna rakni a rómát de telepítés közben ezt a hibát írja ki:
Error 1335.The cabinet file 'sndsTH 1.cab' requierd for this installation is corrupt andcanot be used.This could indicate a network error an error reading from the CD-ROm or a problem with this package.
Consult Windows installer Help(MSI.chm) or MSDN for mor information.
A játék eredeti és egy másik gépre simán fölmegy.A gépem(2800+ barthlon ,2 giga ddr 400, MSI 6600GT)
Találkozott valaki ezzel a problémával vagy tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm -
Grrrrrrr #11053 Üdv!
Frissítettem a Julius krónikát.
Július krónika -
#11052 Pláne ha nem Vanilla Kampányt tolod mondjuk hanem a Total Realism kampányt:) A rengeteg tartomány miatt rengeteg ellenfél van:) Nekem jobban bejött mint az eredeti kampány. Igaz viszont hogy nincs senatus:) De kit érdekel?? nekem amúgy is jobban bejön a Medievalos hangulat amikor a Plebs nem szól bele a dolgaimba:D -
#11051 Nekem régóta megvan, és ugyan ez a véleményem -
haxoror #11050
warezolj le egy patch nélkülit -
#11049 Hat ez vicces...
Eddig egy olyan orszagban laktam ahol nem nagyon lehetett eredeti jatekot venni... gondolom ebbol lehet kovetkeztetni hogy az en RTW peldanyom milyen. Lenyeg hogy a Reality mod-ot nagyon szerettem volna mar kiprobalni, de eldontottem hogy ha hazajovok elobb megveszem az eredetit es arra telepitem, igy biztosan jol fog mukodni. Nos, tegnap megvettem a RTW Gold-ot... felraktam, patcheltem 1.2-re, feldobtam ra a Reality mod-ot. 'Zutty' keri a CD-t... "De hisz az bent van, raadasul olyan eredeti mint semelyik masik."
Nos, megneztem a Total War weboldalt... a Gold edition fullra van patchelve, es 1.6os patch-hez nincs Reality mod. Asszem ez az az eset amikor tulzasba vittek a nagylelkuseget :)
Kerdesem nincs, gonoltam csak megosztom veletek ;) -
#11048 mondjuk azt hogy a világ egyik legjobb stratégiája...bár ki tuggya...
majd a medieval 2 ha minden igaz még jobban odavág, legalábis reméljük -
#11047 Tegnap volt egy élvezetes csatám Spanyolhon északkeleti csücskében. Egy gall hadúr rontott rá négy ott állomásozó dárdás lovasomra. Mi négyszázan voltunk, ők majdnem nyolcszázan, köztük a frakcióörökös és egy regiment nehézgyalogos is.
A szerencsém az volt, hogy volt közöttünk egy folyó. Mikor menetelni kezdett a hídon, az összes egységet odarendeltem a partra és megkezdődött a part védelme. Lovasaimat egy csóró kapitány vezette.
A csata végig nagyon izgalmas volt, különösen, amikor a gall nehézlovasai is bevetették magukat. A gép végig állította, hogy csúnyán ki fogok kapni, míg a frakcióvezető el nem esett. Ekkor a gall egységek fegyelme fellazult, s többen megfutamodtak. A végső győzelem kivívásakor lovas osztagaimban 7-8-11-15 egység harcolt, de állták a sarat.
Félelmetes volt nézni, ahogyan a folyón az ár vitte lefelé a hullákat. Nemrég van meg a Rome, és egyre inkább meggyőződésem, hogy beleszaladtam a világ legjobb stratégiai játékába... :) -
Gurat #11046 Jók az elefántos képek! -
Grrrrrrr #11045 Ave! Jó régen jártam erre. Csak jelezni szeretném, hogy a Julius krónika folytatódott, és felkerült két RTR 6.0-ás csatavisszajátszás is. -
#11044 aha tehát a legalapabb nyers romára a hivatalos 1.2. ezután az RTR6 gold és elvileg megy.... hát ez elég hosszú lesz, szép lassan megcsinálom majd kösz :D -
#11043 OK. Tehát nincs magyarítás.
Akkor az könyebb lesz.
Először kell az alap, arra kell feltenni az 1.2 javítást (az 1.1-et nem kell, mert tartalmazza)
Ha így működik, akkor másol át az egészet egy másik könyvtárba, hogy ne kelljen mindig újra kezdeni.
Ha 6.2-t akarsz, akkor először a 6.0 simát kell feltenni, arra a 6.1-et, végül a 6.2-t.
Bár már megjelent a 6.0 Gold (leánykori neve: 6.3 final), szerintem ezt kellene feltenni (ez egy gyűjteményes patch, tartalmazza az előző verziókat). -
#11042 Jók ezek az elefántok! Most vettem észre, hogy úszni is tudnak.
-
#11041 nemtom, nekem kapásból az első peccs után elszállt :D -
Madmano #11040 Hello.Egy kérdés:ha 1.00-ás alapjátékom van,hogy pathc-eljem?Úgy értem,előbb 1.1,aztán 1.2 és így tovább 1.6-ig? -
#11039 énse :P
nekem nem a magyaritas felrakásánál lett a baj, hanem csak a sima rtr 6.2 "angolra-angol" telepitésénél... -
Snipa #11038 naszoval spqr es rtr modok innen letolthetoek:
rome mods download
patchek feltoltese folyamatban ;) -
#11037 Nem értelek!
Én azt próbálom elmagyarázni, hogy ha valaki magyarítást akar feltenni, akkor nagyon nem mindegy, hogy mit csinál.
A nemrégiben kiadott "hivatalos" magyarítás csak az alap játékhoz jó, ha bármilyen modot használsz, akkor a magyarítás feltelepítése elronthatja a játékot.
Tehát az RTR-hez csak az rtr magyarítás használható, viszont csak a 6.0 (sima) verzióhoz, mert ahhoz készült!
A txt fájlok tartalma nagyon fontos!
Nem azt írsz bele, amit akarsz, mert itt vannak pl azoknak a régióknak a nevei, amiket a térképhez akar használni. -
#11036 ???
mér javulna meg, ha egyszerűen átírja a txt-fájlokat? oda azt írsz amit akarsz... :S -
giovanni85 #11035 THX!!!!
-
Timur Lenk #11034 zsilike!
A Magyarítások Portálról (www.magyaritasok.hu), a TW Online-ról (twonline.jatekok.hu), vagy közvetlenül a saját oldalamról: www.timurlenk.tvn.hu.
Timur Lenk -
Snipa #11033 este felteszem egy szerverre ahonna bazi gyorsan leszedheted!
felteszem melle 1.3 es 1.5 os patcheket mert azok is kellenek hozza!
-
giovanni85 #11032 Rakjatok föl lécci egy olyan helyet ahonnnan normálisan le lehet szedni!!
http://hosted.filefront.com/SPQRTotalWar-----mert innen nem sikerült -
giovanni85 #11031 Miért van az, hogy szedem a SPQR mod 6-ot és az utolsó 4 Kb-nál nem tud tovább lépni a letöltés? -
zsilike #11030 magyaritást honnan szedjem,ha a magy.hu nem megy????help gyorsban thanx -
#11029 Pl lehet ez a hiba oka, ha megpróbálja feltenni a magyarítást! -
#11028 minek rakjak fel ha nem működik? :P -
bondzsi #11027 köszönöm -
haxoror #11026 http://www.rometotalrealism.com/downloads.shtml
Itt minden le van írva és vannak linkek is