Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a juliusok kocsija? <#idiota>#idiota>
ilyennel támadtak a barbárok????
Ez a tuti 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
NEkem magyarosítás kellene! Biztos kérdezték már többen is, de bocs hogy nem olvasok vissza!
Valaki meg tudja adni nekem a címet hogy honnan tudom letölteni?
Valaki meg tudja adni nekem a címet hogy honnan tudom letölteni?
!!!HALA MADRID!!!
netudtok valamit hogy lesz e folytatása a Totalwar sorozatnak???
Ave!
A Pannon légió oldalára, a cikkek közé felkerült az egyik tagunk írása a latin nyelvrõl, amolyan bevezetésként. Õ ugyanis elég sokáig tanulta, és egy kissebb nyelvismertetõt tervez, amolyan latin nyelvlecke félét. Pannon Vírtuális Légió
A Pannon légió oldalára, a cikkek közé felkerült az egyik tagunk írása a latin nyelvrõl, amolyan bevezetésként. Õ ugyanis elég sokáig tanulta, és egy kissebb nyelvismertetõt tervez, amolyan latin nyelvlecke félét. Pannon Vírtuális Légió
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Ave!
Frissítettem a Julius krónikát. Igyekeztem "sok" képet tenni bele.
Ha valakinek van csatavisszajátszása, és megosztaná másokal, akor azt szívesen veszem, ha elküldi, csak kérem hozzá a verziót, és ha nem 1.2. , akkor kérem pár szóval kommentálni, mert jelenleg csak az 1.2-t tudom megnézni.
THX!
Frissítettem a Julius krónikát. Igyekeztem "sok" képet tenni bele.
Ha valakinek van csatavisszajátszása, és megosztaná másokal, akor azt szívesen veszem, ha elküldi, csak kérem hozzá a verziót, és ha nem 1.2. , akkor kérem pár szóval kommentálni, mert jelenleg csak az 1.2-t tudom megnézni.
THX!
volt, egyszer olyan alkalommal, mikor autobattle-t nyomtam...
Volt már olyan csatátok hogy 7 experience-t kapott egy egységetek???? <#hamm>#hamm>
Szevasztok! BI-t nyomom de szeretnék állitani az AI-n.Segitene valaki , hogy melyik text filéban vannak azok a beallitások hogy pl . : " Trader Henry ""..Napoleon " "..Stalin " stb uitt vannak a startparaméterek, mint pénz, városok, indulo egységek.A Romában tudom hol van ez, de a BI-ben nem látom ! Lehet hogy vak vagyok, de légyi vlaki irja má ide hol van ez a text file.
Köszike!
Köszike!
tudom, tudom
csak itt figyel vagy 40gigányi film, amit elöszõr ki kéne írnom, de rohadt lusta vagyok, új driverra meg most nincs zsém sajna
csak itt figyel vagy 40gigányi film, amit elöszõr ki kéne írnom, de rohadt lusta vagyok, új driverra meg most nincs zsém sajna
a winfost kéne már inkább újraraknod hogy a sok szar eltûnjön ami bennemaradt 😊
Mivel az Activision logofilje ugrált, kicseréltem egy teljesen más, kis rövid WMV fájlra. Indítottam és bejött. Jó mondjuk az intro elõtti teljesen más volt... 😊
folytatom a játékot és egy város(Capua) ostromának a kezdetekor megint kilépett...
kezdem nem érteni a dolgot, mert utána (vagyis most) megint nem jön be a gamma... azt hiszem már jegelem a dolgot, és majd késõbb....
folytatom a játékot és egy város(Capua) ostromának a kezdetekor megint kilépett...
kezdem nem érteni a dolgot, mert utána (vagyis most) megint nem jön be a gamma... azt hiszem már jegelem a dolgot, és majd késõbb....
alapból na 😊
A BI alapbó pecseli az alapjátékot 1.3-ra szal neked már nem kell
most nézem, hogy a total commander szerint nem is MPEG hanem M1V a fájl kiterjesztése....
...
😞((
...
😞((
és a progiban van egy DUMP000.MPEG fájl, amivel még lehet gond, mivel pl. a keresõ sem tudja megjeleníteni az elsõ képkockát
majd direkt lejátszáskor kiírja:
"A lejátszani próbált fájl kiterjesztése nem fele meg a fájl formátumának. a fájl lejátszása következményekkel járhat"
én klikk a "mégis lejátszára"
és akkor gond nélkül bejön az a 30 másodperces filmecske a menü hátterében gut asszem. (szal piros háttér és katonák nagy fekete árnyéka látszik amint készülõdnek)
majd direkt lejátszáskor kiírja:
"A lejátszani próbált fájl kiterjesztése nem fele meg a fájl formátumának. a fájl lejátszása következményekkel járhat"
én klikk a "mégis lejátszára"
és akkor gond nélkül bejön az a 30 másodperces filmecske a menü hátterében gut asszem. (szal piros háttér és katonák nagy fekete árnyéka látszik amint készülõdnek)
pedig a CD-n nincs is olyan fájl (video, audio) amivel gond lehetne a beolvasáskor.
Viszont az indításkor egy pillantara megjelenik valami
"Demoshield" vagy mi, az normális?
Viszont az indításkor egy pillantara megjelenik valami
"Demoshield" vagy mi, az normális?
nekem is most a KML van fent (asszem ez a -litle) hasonló gondjaim voltak más progikkal is ami a KLMmel megoldódott, de most semmi hatás..😞
a fura az az, hogy 20 indításból egyszer bejön, de hétvégén eddig vagy 50-szer próbáltam és semmi.
Az azért megjegyzem, hogy lehetnej ugye kisebb-nagyobb videók a játékban is, nemtom konkrétan mik, de utoljára Athén elfoglalása után nemes egyszerûséggel kilépett az egészbõl magától, még jó hogy az uccsó körtõl folytatni tudtam, és nem volt gond. Amúgy az összes videót megtudom nézni a mediaplayerrel
a fura az az, hogy 20 indításból egyszer bejön, de hétvégén eddig vagy 50-szer próbáltam és semmi.
Az azért megjegyzem, hogy lehetnej ugye kisebb-nagyobb videók a játékban is, nemtom konkrétan mik, de utoljára Athén elfoglalása után nemes egyszerûséggel kilépett az egészbõl magától, még jó hogy az uccsó körtõl folytatni tudtam, és nem volt gond. Amúgy az összes videót megtudom nézni a mediaplayerrel
érdemes nekem patchelni az 1.3-al, úgyhogy a Barb.Inv. rajta figyel már?
(de BI-vel is hasonló a szitu mint az alap gammával, szal nem megy most)
(de BI-vel is hasonló a szitu mint az alap gammával, szal nem megy most)
ó szegény én...😞
megint elõjött a codec problema a RTW-nál.
Ti miket használtok az ACECodePacken kívûl?
(Elindítom a progit, aztán leáll a CD beolvasása, és kiírja a codec zûrt "nem tudja végrehajtani a READ mûveletet 12344332X itt és itt..blabla. A Fõ gond a vagy az intro elõtti képpel lehet PL.: az ACTVISION-nak a rövidke bejátszását a mediaplayerem durván szaggatva adja le, míg pl a Call of Dutynal semmi gond, uaz a cég, de ez csak tipp, hogy ez lehet a gond)
Köszi elõre is a segítséget, remélem lesz
megint elõjött a codec problema a RTW-nál.
Ti miket használtok az ACECodePacken kívûl?
(Elindítom a progit, aztán leáll a CD beolvasása, és kiírja a codec zûrt "nem tudja végrehajtani a READ mûveletet 12344332X itt és itt..blabla. A Fõ gond a vagy az intro elõtti képpel lehet PL.: az ACTVISION-nak a rövidke bejátszását a mediaplayerem durván szaggatva adja le, míg pl a Call of Dutynal semmi gond, uaz a cég, de ez csak tipp, hogy ez lehet a gond)
Köszi elõre is a segítséget, remélem lesz
http://www.gamecopyworld.com/
Van már mûködõ krekk 1.4-hez <#vigyor3>#vigyor3>
Van már mûködõ krekk 1.4-hez <#vigyor3>#vigyor3>
Ave!
Megint frissült a krónika.
Megint frissült a krónika.
Hali!
De régen jártam itt... :-)
Hosszú idõ után frissítettem a krónikámat. Új rész indult: Unokák címmel. Ezután gyakrabban szeretném frissíteni. A héten újabb várható.
De régen jártam itt... :-)
Hosszú idõ után frissítettem a krónikámat. Új rész indult: Unokák címmel. Ezután gyakrabban szeretném frissíteni. A héten újabb várható.
Hülye szabály, de van benne rendszer mert tényleg a keletrómaiakkal vagyok szöviben.<#szomoru2>#szomoru2>
iSS!
szerintem nagyon egyszeru!
valakivel szovetsegben vagy es az kot beket az ellenfeleddel!
mikor mindig betamadsz o megin beket kot szoviddel es ez miatt veled is!
valakivel szovetsegben vagy es az kot beket az ellenfeleddel!
mikor mindig betamadsz o megin beket kot szoviddel es ez miatt veled is!
Még 1 bug. 2x is jártam már így. Ostromlom a szicíliai tartományt a berberekkel. 9 kör az ostrom végéig. Na mondom kivárom, nincs kedvem bemenni a várba, gyere ki te. Erre kör múlva kiírja, hogy az ostrom megszakadt és tûzszünet van. Anyukád. Megint megtámadom és 2 kör múlva megint így járok. Ez egy ki*****tt nagy <#kocsog>#kocsog>ség! Mióta mondja meg nekem a program, hogy mikor és kivel kötök tûzszünetet?
iSS!
<#eljen>#eljen>
Ave!
Elérhetõ a "politikai" térkép a Szakállas megszálláshoz is, remélem ez már a végleges változat. Ha hibát lát valaki, szóljon legyen szíves!
Link a lusták kedvéért (akik nem hajlandóak visszaolvasni)😊
http://lazarus.elte.hu/~hzsolt/html/rtw_terkepek.html
Elérhetõ a "politikai" térkép a Szakállas megszálláshoz is, remélem ez már a végleges változat. Ha hibát lát valaki, szóljon legyen szíves!
Link a lusták kedvéért (akik nem hajlandóak visszaolvasni)😊
http://lazarus.elte.hu/~hzsolt/html/rtw_terkepek.html
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
akkor itt a bizonyíték, hogy a gépeddel van vmi zûr.Egy biztos nálad nem a codec a hibás.
Bár ugye ahogy nézem, egy bizonyos hang fájlal van a gondod, szóval bármi megtörténhet.
Bár ugye ahogy nézem, egy bizonyos hang fájlal van a gondod, szóval bármi megtörténhet.
na épp ezt nem értem én sem. mert 3 különbözõ cd-vel ugyanezt az errort kaptam vissza, mindig más helyre próbálva rakni a vinyón. lehet hogy egyszerûen szar valami a gépen?
Nekem sosem volt gondom az uninstallal de mivel az uninstall-reinstall baromi sokáig tart ezért telepítés után csináltam egy backupot a Data könyvtárról így akármit baszok el egy pillanat alatt vissza tudom állítani az alap állapotot.
Az általad leírt jelenség létezik de csak kevés embernél (nem tudom mi az oka) ezért nem valószínû hogy lesz rá bármilyen program.
Az általad leírt jelenség létezik de csak kevés embernél (nem tudom mi az oka) ezért nem valószínû hogy lesz rá bármilyen program.
Pont azért amiért a murphy törvény is kimondja, "Ami el tud romlani az el is romlik!" Ergó ha van lehetõségem frankón feltenni de meggondolnám magam és egy másik féleképpen akarok mod-olni akkor had szedjem már le és rakjam fel újra ... Vagy ha egy vírus szétcseszi a gamét akkor uninstall-install megoldással te is én is és mindannyian ugyanabba a patt helyzetbe kerülünk mint alább ami olvashatók ... registryvadászat és hasonló kamikaze akciók 😊 Egyszerübb lenne egy uninstall kiegészítõ ami segít az ilyen jellegû hibákat röviden és egyszerüen kijavítani.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Minden nép csak akkor lesz játszható ha letöltöd a modot hozzá, a rómaiak autoresolve értéke nagyobb mint a többi népé, a készítõk így akarták biztosítani hogy Róma minden játékban terjeszkedjen és gyõzzön.
Miért írna egy rajongó olyan programot amivel eltávolítani(!) lehet a Rome-ot? <#wilting>#wilting>
Saját tapasztalat. Uninstall Rome esetében, egy csomó dll benne maradt ami miatt kidobja a pach 1.2 már van c. feliratot. Elkezdtem én is kigyomlálni a registryt de hasztalan volt.
Régebben format c: és ujratelepítettem az egész rendszert ... ezt egy alkalommal hajlandó voltam megtenni mert ... a kényszer nagy úr.
Azóta ha gondom van vele csak frissítem a winfost. Ez elég arra, hogy a registryt felülírja és lehessen installni a Rome-t és az 1.2 pachet.
Elég gáz, hogy ilyen tórtúra egy hiba elhárítása és a program eltávolítása. Igazán vehetné magának a fáradtságot és irna már egy olyan speckó uninstall progit ami speckón a rome-t takarítja ki pachestül programostul. Ennyi fan közül (akár még külföldrõl is) akadhat egy kettõ ember fia aki ért ennyire a dolgokhoz. Nem ? Szerintem elég kelendõ cucc lenne.
Régebben format c: és ujratelepítettem az egész rendszert ... ezt egy alkalommal hajlandó voltam megtenni mert ... a kényszer nagy úr.
Azóta ha gondom van vele csak frissítem a winfost. Ez elég arra, hogy a registryt felülírja és lehessen installni a Rome-t és az 1.2 pachet.
Elég gáz, hogy ilyen tórtúra egy hiba elhárítása és a program eltávolítása. Igazán vehetné magának a fáradtságot és irna már egy olyan speckó uninstall progit ami speckón a rome-t takarítja ki pachestül programostul. Ennyi fan közül (akár még külföldrõl is) akadhat egy kettõ ember fia aki ért ennyire a dolgokhoz. Nem ? Szerintem elég kelendõ cucc lenne.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
elég furi a kiválasztás módja. Gondolom akkor -magyarul- azok a népek nem lesznek játszhatóak amik a CustomBattle-ben sem rendelkeznek spéci alakulatokkal.
A punokkal mindenesetre elég érdekes volt, hogy oltári a különbség ha a csatát én vezényelem vagy a gép. A rómaiaknál nem volt ekkora eltérés. Jó hogy mindig jobb a "human" de akkor is...
na holnap feltesszük a Barbarian Invaiont is 😊
A punokkal mindenesetre elég érdekes volt, hogy oltári a különbség ha a csatát én vezényelem vagy a gép. A rómaiaknál nem volt ekkora eltérés. Jó hogy mindig jobb a "human" de akkor is...
na holnap feltesszük a Barbarian Invaiont is 😊
Attól, hogy - ha minden igaz - azok közé a népek közé tartoznak, akiket lenyomtál az elõzõ kampányban, és választhatóak lettek. Alapból nem mindegyik néppel van így - pl., hiába ölöd le a szkítákat vagy a dákokat, nem kapod meg õket -, de a legtöbbjüket megkapod, mint játszható nép a következõ kampányra.
..közben én meg jól elszúrtam az imperial campaign-t....
Teljes Gallia, az ibériai-fsz, É-Itália, az Alpok környéke, Pannónia és É-Afrika birtokában gondoltam lehet már a nagy szám...de aztán lenyomtak...naon dulván.
Épp háborút vívtam a britonokkal, amikor a szenátus elkezdett piszkálni, hogy legyen öngyilkos a vezérem, na én erre beintettem egész Rómának, ami utólag belegondolva nem volt szerencsés lépés római létemre, mert még eleve volt bõven gondom (Karthágót szinte évenete, Cordobát meg 2 évente ellepte hõzöngõ nép, egy oltári nagy sereggel épp az ismeretlenbe hajókáltam...stb). Míg a britonkkal hadakoztam, buktam az összes itáliai városom.
Új imperial kampányt😊 kezdtem és látom hogy a választható nációk száma nõtt... gall, pun, görög +3 a római család. Mitõl jelentek meg a többiek?
Teljes Gallia, az ibériai-fsz, É-Itália, az Alpok környéke, Pannónia és É-Afrika birtokában gondoltam lehet már a nagy szám...de aztán lenyomtak...naon dulván.
Épp háborút vívtam a britonokkal, amikor a szenátus elkezdett piszkálni, hogy legyen öngyilkos a vezérem, na én erre beintettem egész Rómának, ami utólag belegondolva nem volt szerencsés lépés római létemre, mert még eleve volt bõven gondom (Karthágót szinte évenete, Cordobát meg 2 évente ellepte hõzöngõ nép, egy oltári nagy sereggel épp az ismeretlenbe hajókáltam...stb). Míg a britonkkal hadakoztam, buktam az összes itáliai városom.
Új imperial kampányt😊 kezdtem és látom hogy a választható nációk száma nõtt... gall, pun, görög +3 a római család. Mitõl jelentek meg a többiek?
Nem is indul, még csak telepíteni se sikerült 😞
A vinyó kizárva (ezt benéztem sry) én a lemezre tippelek azzal lehet vmi.
Nem is indul, még csak telepíteni se sikerült 😞
A vinyó kizárva (ezt benéztem sry) én a lemezre tippelek azzal lehet vmi.
passz
Esetleg még az lehet hogy bad sectoros a vinyón az a rész ahol ennek a fájlnak lennie kéne, sry nincs ötletem 😞
Esetleg még az lehet hogy bad sectoros a vinyón az a rész ahol ennek a fájlnak lennie kéne, sry nincs ötletem 😞
most megpróbáltam megint, és gond nélkül megy...
A gépem tuti nõbõl van <#nyes>#nyes>
A gépem tuti nõbõl van <#nyes>#nyes>