13587
-
tattooed #11105 Szasztok!
Elkezdtem játszani "világ elfoglalósat", ez nagyon lassan megy.
Egy idő után megnőnek a városok, nő a lakosság és már nem lehet építeni semmit.
A lakosok lázadoznak.
Amikor már nagyon meleg a pite ki szoktam vonulni a teljes sereggel,
megvárom míg teljesen fellázadnak és vissza folalom a várost.
(a lakosságot pedig kiirtom)
Aztán minden rendben addíg amíg újra nem nő a lakosság.
Már az adókkal is variáltam meg mindennel, de ezek úgy szaporodnak mint a nyulak.
Az a kérdésem lenne, hogy mi ilyenkor a teendő mert az én módszerem
nem túl humánus.Meg egy csomó időt/pénzt/katonát elvesz.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
Prank #11104 kösz... -
Grrrrrrr #11103 de az én oldalamról igen. Ott van oldalt, hogy magyarosítás. az rávisz az oldalra. -
Prank #11102 honnan lehet letölteni az 1.5-ös verzió magyarítását?
a twonline-on nem működik a link... -
Grrrrrrr #11101 Ave!
Frissítettem a Julius krónikát! A Julius krónika mneüpont alatt érhetők el az egyes részek. Jelenleg a fél világ ellen című az utolsó. A részeken belül az egyes frissítéseket szaggatott vonalak választják el, így tudni lehet, honnan kezdődik a legújabb rész.
A jövő héten a Róma alkonya története is folytatódik.
Julius krónika -
#11100 Állitolag az év 2. felében, még a Medieval 2 elött a CA elkésziti a Rome 2. kiegészitöjét, az Alexandert (4 uj játszhato nép, 50 uj egység, +6 történelmi csata...) -
#11099 RTR forum -
giovanni85 #11098 Honnan hallottál a RTR7-ről ? -
#11097 Miután a Rome Total Realism-el tolom hardon ahol kb 2-szer 3-szor annyi provincia van + nagyobb is a térkép mint alap Rómában és egy 4-5 ezres Army-t az AI-nak kb 2-3 kör összepakolnia. Nos itt is tud szívatós lenni:)
Egyébként RTR 7.0 már Barbarian INvasionre fog támaszkodni. -
macsiii #11096 Próbálkozz very hardon a Barbarian Invasion-ben a nyugatrómaiakkal, úgy hogy megpróbálod a birodalmadat kereszténnyé változtatni. Az az igazi kihívás. -
#11095 Tegnap újrakezdtem miután sikeresen töröltem a mentéseimet véletlenül. RTR 6.2 a Gallok és köztem van 2 semleges (azaz Rebel) Buffer provincia, hogy ne bántsanak. Délen sziciliában írtom nagyban a Görögöket (kivertem őket onnan) de Karthago betámadott. Elporolta őket csúnyán ám a A kémeim jelentése szerint a Faction Leaderjük ott maradt lillybaumban tök egyedül.. fogtam főseregemet (mintegy 116 Praetoria és 6*82 Triarii) és körbevettem Lillybaeum-ot. (Siege) MAjd egyik arra járó diplomatájukat megkérdeztem, hogy mi lenne ha Protektorátussá válnának? KÉrtek tőlem 5000 aranyat egyszeri fizuként és gyönyörűen elfogadák.. Így trade rights, military access, allliance, valamint 3000 aranyért vásárolom felfelé a városaikat csak a lényeg hogy mindig legyen a közelben egy seregem:) Itt valami nagyon el lett cseszve:D féléves jövedelemem lehetett KB 3000 arany jelenleg 18 000-et kapok körönként:)
Szóval most a görögöknek végre nekiestek a macedonok én meg északon gyűjtöm seregeimet hogy szétcsapjak a gallok között majd irány megint előbb a germanok majd a spanyolok iberiaban:D Közben meg húzom fela városokat délen kereskedelemre:) Syracuse egyedül hogy 2500 aranyat:) a poén hogy csak BC 267-ben járok és csak most halt meg az első Faction Leader betegségben) -
Admiral #11094 Hali.
Most karthágóiakkal vagyok, rómaiak sehol, körönként 75 ezer dénár a PROFIT. -
obe #11093 jön az alexander nevü kiegészítő a rome-hoz..4 uj nép, 6 történelmi csata, 40 uj egység, stb -
#11092 ien nekem is volt, de asszem windows reinstall után jo volt -
#11091 Ja és újraraktam a játékot és azóta a főmenüben az egér szarakszik,vagyishát viszem és ottmarad a nyoma -
#11090 Nemtudja valaki mér van az hogy legyőzőm a Makedón frakciót rákattintok bal oldalt az ikonra és kilép a játék? -
Gurat #11089 Tegnap nagyon nagyot jáztszottam! A szarmata népet sikerült egy csatában kiírtani. A hun krónika Balamber rész 14. fejezetben olvashatjátok. A képeket is nézzétak meg.
A hunok krónikája -
haxoror #11088 Hát ez szopás régen én is kikapcsoltam a lomtárat erre persze hogy vmi kurva fontosat töröltem, azóta 100 megán hagyom :/ -
#11087 Lomtár... Ki van kapcsolva a lomtár már vagy 3 éve... Az egyik első dolgom mindig...
ÉS minden más megvan kivéve a mentések:( 110 megát törölt a 2,8 gigás installból... az egyik a save mappa volt:( Az enyém volt már Britannia Spanyolhon a Gall területek Germánok már csak Középeurópában voltak mert a többi helyről kisöpörtem őket és biztosítottam Gibraltárt Kartágó ellen. Most készültem a Kárpát medence bevételére és az Adria keleti partján való terjeszkedés közben kitúrni a macedónokat (akik a legerősebbek lettek időközben (azaz 2. legerősebbek és azt hitték, hogy megtámadhatnak:D) Szóval buktam az egészet kezdhetema nulláról...
Na mindegy Így jártam... csak az zavar, hogy kb 30 évnyire voltam a Mariusi reformoktól... -
haxoror #11086 Lomtárból állítsd vissza -
#11085 Kinek mekkora a Rome Total War + 6.2-es Total Realism Mod installja?
Megnéztem a méretét és közben véletlen megszokásból deletet toltam (vinyót takaítottam és felesleges fájlokat erestem) miután cancelre nyomtam nem indul el a game... -
#11084 baloladi menüben keresd a management menüt :) -
#11083 azon belül hol találom a gazdaságot? Bocs,ezt az egész krónikát nemtom mikor lesz időm elolvasni... -
#11082 segíccség -
Grenzjager #11081 olvasd el GRRR-nek a Julius krónikájában található gazdaság részt. érdemes -> #11072 -
#11080 az egyik városom bevétele folyamatosan csökken,hogyan tudnám megnövelni? -
#11079 Nekem pl olyat csinál a rome hogy ha egyszer elindítottam és újra el akarom indítani akkor kilép crit erorral meg vagy kéri az eredeti cd-t. unmountolom az ISO-t majd mountolom újra és megy gond nélkül tovább. szóval érdekes:) -
#11078 pedig mindent úgy csináltam most... -
#11077 VÁÁÁÁÁ
NEM INDUL bejön az a betöltő hogy ne másold vagy meghalsz meg ilyenek, de aztán kilép......... -
Grrrrrrr #11076 Nem. Vagy meggyógyul, vagy meghal... Lehet próbálkozni nagyon jó közegészségügyi városba bevinni, de ez lutri. Én nem tenném. Nézd meg sűrűn a karater lapját. -
#11075 most töltöm az rtr goldot...
közben eszembe jutott, hogy van egy mentett átékom (görögökkel, ez most lényegtelen), ahol az egyik herceg egy járvány után vírushordozó lett vagy miafene. akkor felküldtem a hegyekbe remetézni, hagy faggyon meg... de most lehet hogy szükség lenne rá. ki lehet szedni belőle azt az izét, vagy veszélyes egyáltalán, vagy mi az? -
Grrrrrrr #11074 Köszi.
Volt egy 80 hajító gépes is, de végül nem mentettem le, mert nagyon akadt. Bár attól a visszajátszás még jó lehetett, majd újra megpróbálom valamikor. -
#11073 Ez nem semmi tüzijáték vazze :-)
Szép volt -
Grrrrrrr #11072 Üdv!
Ismét frissült a krónia, + felkerült egy 1.2-es ostrom, ahol 20 ostromgép lövi lövedékeit Londíniumra.
Julius krónika -
toma77 #11071 Hi!
Kösz!
-
haxoror #11070 Ne telepedj le az első adandó alkalommal hanem előbb fosztogasd végig európát aztán pl Spanyolországban telepedj le, addigra lesz egy csomó pénzed és az ellenségeid teljesen legyengültek lesznek. -
toma77 #11069 Hi!
Tud valaki, valamilyen jó stratégiát a hunokhoz? Úgy látom egész más világ mint a rómaiak. -
#11068 he? :S -
TAlpIKa #11067 Hello. Nem tudná valaki megmondanmi hogy kell a magyarosítást feltakni? Nagyon megköszönném. -
ashead #11066 Europa Barbarorum. Készül, jelenleg 0.73a a verziószám, ha jól tudom. még eltart egy ideig mire a végleges verzió meglesz, sajnos. Pedig nagyon jónak tűnik.