13587
-
#11145 Valamit elcsesztél.
Helyes sorrend:
1. RTW
2. 1.2
3. RTR 6.0
-
Narandil #11144 lehetséges hiba az, hogy az 1.2-s patch előtt fel kellene rakni az 1.1-st? igaz nem kérte, de hátha... -
Narandil #11143 lehet, hogy az exe-vel vannak gondjai? ha igen megtudna vki dobni eggyel amivel müködik a 6.0 gold... kössz szépen...
-
Narandil #11142 akkor mi van ha feltelepítek mindent sorrendben, majd elíndítom a game-t, bejön a kép majd hirtelen kilép... ez miért van? -
#11141 Soha nem próbáltam az RTR-t modolni :)
A 6.0-hoz készült magyarosítás csak a sima (tahát augisztusi) 6.0-hoz jó, a Goldhoz nem! -
Narandil #11140 ami kiegészítők vannak a twonline-n, azok müködnek a 6.0 gold-al... gondolok itt pl a szenátus visszahelyezésére, Pürrosz király birodalmára vagy a 6.0-hoz készült magyarosításra? -
Narandil #11139 kössz szépen a segítséget... -
#11138 Na igen, végül is jó kérdés, hogy pontosan melyik RTR-re gondoltál.
Mert ugye van az augusztusban kijött 6.0, amihez jöttek javítások 6.1, 6.1 6.3 néven, majd karácsonyra megjelent a 6.0 Gold (ami igazából 6.4-nek felel meg)
Egyébként ha a verzióknál tartunk az alapjáték legutolsó verziója 1.5, a BI pedig 1.6
A Platinium Edition mindkettőre telepíthető állítólag, a RTR 7.0 pedig valóban a BI-hez készül.
A TWOnlinén pedig ott van a sima 6.0 (a Gold sajnos nincs), csak hülye módon az egyik javítást is 6.0-nak nevezték el, de az csak az 180k fájl. Az igazi 6.0 270 MB körül van. -
#11137 A legfrissebb RTR verzió a: 6.0 Gold, ez csak az alapjáték 1.2-re javított változatára szabad feltelepíteni, és nem szabad magyarosítást használni hozzá!
Most készül egy RTR Platinium Edition, amit már 1.5-re és BI-re is lehet telepíteni, de ebből még csak a 2. béta jött ki, nem végleges!
RTR honlap: www.rometotalrealism.org
RTR Platinium Edition: http://forums.rometotalrealism.org/index.php?showtopic=18228 -
#11136 NEm a 6.0 még 1.2-n futott csak!!!
A 6.2 is csak 1.2-n ment az új platinum pack fog menni 1.6-on és elvileg a 7.0 fog mennt a Total Realismből a Bi-vel együtt. -
Hehheheeeh, na, ebből képzek úgy százat, aztán jöjjön nekem valaki multiban... ^^ -
Narandil #11134 honnan lehet letölteni a total realism 6.0-t a twonline.jatekok.hu-n kívűl? onnan nem tudom letölteni... -
Narandil #11133 tudja vki, hogy müködik a total realism mod 6.0 és a barbarian inv együtt? -
macsiii #11132 Természetesen a régi mentéseket backupolni kell, majd az újratelepítés után az alapjáték mentések mappájába kell bemásolni. Ennyi. -
macsiii #11131 Nálam úgy is müködik, hogy feltelepítem az alapjátékot, megkrekkelem. Utána felteszem rá a magyarítást, majd a Barbarian Invasion-t, amit szintén magyarítok. Nos, azt nézd meg hogy a BI feltelepítése után megmarad-e az alapjáték ikonja az asztalon, mint nekem? Ha igen, akkor a BI feltelepítése után az alapjátékkal akarsz játszani, csak annyi a teendőd, hogy beteszed az alapjáték első Cd-jét, magy mountol-od az image fájlját az első Cd-nek és már megy is, ha az alapjáték ikonjára kattintassz. Nálam legalábbis ez a helyzet. Ha van még kérdésetek, szóljatok. -
#11130 aham köszi én is erre gondoltam akkor unistall lesz.máskor is jövök tanácsot kérni:L -
haxoror #11129 Újra kell kezdened, vagy backupolod a mentéseidet és uninstall után újratelepíted a játékot BI nélkül.
BI településkor automatikusan patcheli az alapjátékot ezért a korábbi mentések nem működnek vele. -
#11128 de nekem a mappában benn vannak a mentések és azokon a neveken amiket beírtam... -
#11127 akkor ez azt jelenti hogy újra kell kezdenem az egészet???? -
#11126 Térkép: http://lazarus.elte.hu/~hzsolt/html/rtw_terkepek.html -
#11125 MIvel a barbarian invasion új játék ezért a régi mentések a RTW+BI-ben nem működnek.. ahogy a patchek sem kompatibilisek egymással. -
#11124 van még egy problámám.szóval az hogy amikor belépek a játékba és elindítom a hadjárat folytatását akkor elkezdi tölteni de rögtön az elején elvált egy másik képre és kilép a menübe.nemtom mi a probláma lehet a barbarian invasion mert azt tegnap telepítettem fel meg hozzá a magyaritást is de az működik csak az alapjáték nem.légyszi segítsetek vagy pedig az újratelepítés az utolsó esélyem:Pde az hamar megvan. -
#11123 Mondjuk én RTR-t tolom és eddig 4-szer kezdtem és mind a 4-szer az iberek neki estek a Galloknak. -
haxoror #11122 Nem mindig, van amikor soha nem is háborúznak egymással. -
#11121 Azt az iberek elvileg nagyon gyorsan elkenik... -
haxoror #11120 Spanyolország közepén is van egy kezdő tartományuk -
#11119 köszi megpróbálom. -
Narandil #11118 Sztem nézz körül egy követtel vagy felderítővel... lehet, hogy megvettek egy várost vhol a "világ" másik felén... -
#11117 szevasztok.van egy kis gondom.szóval a gallokat akarom kiírtan és már nem látom egyetlen falujukat sem ahol voltak de már amint látom a franciáknál minden falujuk megvan de mégis körönként lépnek.hah lennétek olyan kedvesek és lehetne akkor lécci dobjatok meg egy térképpel vagy egy linkkel ahol meglehet nézni hogy hol vannak alapban a népek főleg a gallok meg a britanok.köszi szépen.lehet csak az a baj hogy egy seregük megvan de az állítólag átáll lázadó seregbe.nahy mindegy köszi előre is. -
tattooed #11116 Kössz!!!
Ez éltmentő volt! -
#11115 Csak ezt az oldalt kell megjegyezned: twonline.jatekok.hu
Ott minden nyalánkságot megtalálsz!
pl. a
Minden nép mod is -
tattooed #11114 HELP!!!!!!!!!
Valamitől szétszállt a vinyóm', ugrott a hard-ról minden (köztük a róma is).
És nem nagy kedvem van előlről rómázni, amíg beadja az összes népet.
Valaki tudna nekem küldeni, vmilyen fájlt, vagy cheatet, vagy bármit?
Ja, rá volt telepítve a barbarian invasion és le volt magyarítva.
[email protected]
Előre is kössz
-
#11113 Mert a gold újabb, mint a 6.2, sőt a 6.3-nál is újabb :))
Azért még óvatosan a próbálkozásokkal, ez még béta, érdemes figyelni az rtr fórumát. Ott kell keresni a Platinium Edition-t! -
#11112 :) Ideje volt már:) csak most kezdhetemmegint előlről az egészet:D Btw: miért nema 6.2-t tették át 1,5-1.6-ra?? -
#11111 Nos jó híreim vannak azoknak, akik szeretik az RTR modot.
Megjelent az első béta az RTR 6.0 Platinium edition-ból.
Ez a 6.0 gold portolása az 1.5/1.6 verzióra.
Szóval leht csökkenteni a gépre telepített RTW-k számát :-)
Letöltés -
Grrrrrrr #11110 Képezz parasztokat, vidd el őket lassan fejlődő városokba, és ott feloszlatva őket gyorsíthatod a fejlődést. -
tattooed #11109 Ez tényleg bejött.
Most legalább rend lesz egy darabig. -
tattooed #11108 OK!!!
Ezt fogom tenni! Kössz az infót.
(a hálátlan dögök ) -
haxoror #11107 Semmit nem tudsz ellene tenni, ha jó a termőföld a tartományban vagy grain inport van akkor 100% hogy túl fog népesedni a város, hagyd belázadni aztán zúzd le.
Fogd fel úgy hogy bölcs vezetéseddel felvirágoztattad a várost de a hálátlan férgek vérszemet kaptak és ellened fordultak, ezt az arcátlanságot tömeges kereszteléssel kell jutalmazni!
Ha a városban már nem tervezel sereget gyártani (mondjuk már messze van a fronttól) akkor bontsd le a katonai épületeket így a lázadás után csak parasztokból fog állni a lázadó sereg és pár szakasz praetoriannal simán visszafoglalhatod a várost -
#11106 Hát nem tudom. A kiadások városonként úgy alakulnak (főleg a seregre jutók) , hogy minnél többen élnek a vcárosban annál magasabbak viszont a bevételt és a többi kiadást (kereskedelem meg termelés farming vagy a administrationre kidobott pénzek etc. ) meg nem befolyásolja döntően. igazából ha a városok tudnak együtt nőni és az összpopulációd nem 3-4 városban koncentrálódik hanem 14-15 ben akkor nincsen mínuszos város a nagyokból sem. JA és akkor is elfogy az építeni való ha adott szinten mindent felhúztál a városban és csak a következő szintjén a városnak tudsz újat építeni. (asszem a császári palota az amivel 25K felé tornázható a lakosság)