Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nforc most tetü lassu szal ne is várdd!!
amint látod ki jött a 2. kiegészítöje a total warnak!
és ez a verzio crackes!
idézet az nfo-ból:
"04.Copy the crack from the QUARTEX dir"
amint látod ki jött a 2. kiegészítöje a total warnak!
és ez a verzio crackes!
idézet az nfo-ból:
"04.Copy the crack from the QUARTEX dir"
Hm, érdekes:
Rome.Total.War.Alexander-QUARTEX
Nforce-on meg nincs kint.
Rome.Total.War.Alexander-QUARTEX
Nforce-on meg nincs kint.
ziasztok!!
Kérnék errõl egy nagyon pontos forditást...köszi😊)
""""5. Copy the contents of the unpaker into Data/packs in your clean version of RTW 1.5.
6. Run the .bat file and let run completely. this may take a while. After its done you'll see a new data folder in the packs directory.
7. CUT or MOVE (not copy) this new Data folder and paste it over the root Data folder allowing it to overwrite everything. NOTE: There should be no Data folder left in Packs.
8. Go back to the packs folder and rename all the pak files remaining (except the patch_0 and patch_1) You can just rename them with a couple of xx in the front ie sprites_1.pak rename to xxsprites_1.pak
ez a Blue lotus mod telepitése....
az átnevezésekkel vagyok gondban..amugy fut a game..de amikor befejezem a kört,néha desktop van..../az átnevezéseket a packs folderben nem tettem meg..csak amikor a zeneanyagot frissitettem.
Kérnék errõl egy nagyon pontos forditást...köszi😊)
""""5. Copy the contents of the unpaker into Data/packs in your clean version of RTW 1.5.
6. Run the .bat file and let run completely. this may take a while. After its done you'll see a new data folder in the packs directory.
7. CUT or MOVE (not copy) this new Data folder and paste it over the root Data folder allowing it to overwrite everything. NOTE: There should be no Data folder left in Packs.
8. Go back to the packs folder and rename all the pak files remaining (except the patch_0 and patch_1) You can just rename them with a couple of xx in the front ie sprites_1.pak rename to xxsprites_1.pak
ez a Blue lotus mod telepitése....
az átnevezésekkel vagyok gondban..amugy fut a game..de amikor befejezem a kört,néha desktop van..../az átnevezéseket a packs folderben nem tettem meg..csak amikor a zeneanyagot frissitettem.
Persze ha az alapod 1.2 pach akkor ha a MOD-ok 1.5 vagy 1.6-on futnak, akkor minden alkalommal fel kell tenni rá az 1.5 vagy 1.6 pachet attól függöen hogy melyik moddal akarod tolni.
Így van nálam is, hátha még valamelyik 1.2 pachelt MOD-al akarnék játszani. 😊
Így van nálam is, hátha még valamelyik 1.2 pachelt MOD-al akarnék játszani. 😊
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Az alap RTW - 1.2 velkezdõdik.
Ha ráteszed a BI-t akkor lesz 1.3 és 1.4 a BI része. Az 1.5 pach ilyenkor élbõl rá kell hogy csusszon erre a konfigra.
Ha a BI részét akarod pachelni akkor az 1.5 re told rá az 1.6 ot. Elvileg igy suhannia kell. Nálam így megy meg még szerintem sokunknak is.
Persze nem gyõzöm hangsulyozni hogy az alap install RTW-1.2 pachelt verziót vegyed alap archívnak és ha egy uj MOD ot akarsz kipróbálni akkor másolj egy példányt ERRÕL az alapról és ERRE a másolatra told rá a MOD-ot. Ha megunod csak le kell törölni és ujra moddolhatsz másikkal ... és az alap game sem kopik el. Nem kell uninstallni vagy ujratelepíteni.
Így elvileg csak egyszer kell jól installálnod az RTW-t és a BI-t a többi Copy/Paste módszer és számtalan MOD ot ki lehet próbálni.
Persze ez egy elég hely igényes megoldás tehát érdemes egy 10GB rászánni hogy tartalékolni. Nekem már szerintem a letöltött alap install MOD-okkal és skinekkel együtt (+ a futó játékok) legalább 20GB tesz ki most a játék.
Ha ráteszed a BI-t akkor lesz 1.3 és 1.4 a BI része. Az 1.5 pach ilyenkor élbõl rá kell hogy csusszon erre a konfigra.
Ha a BI részét akarod pachelni akkor az 1.5 re told rá az 1.6 ot. Elvileg igy suhannia kell. Nálam így megy meg még szerintem sokunknak is.
Persze nem gyõzöm hangsulyozni hogy az alap install RTW-1.2 pachelt verziót vegyed alap archívnak és ha egy uj MOD ot akarsz kipróbálni akkor másolj egy példányt ERRÕL az alapról és ERRE a másolatra told rá a MOD-ot. Ha megunod csak le kell törölni és ujra moddolhatsz másikkal ... és az alap game sem kopik el. Nem kell uninstallni vagy ujratelepíteni.
Így elvileg csak egyszer kell jól installálnod az RTW-t és a BI-t a többi Copy/Paste módszer és számtalan MOD ot ki lehet próbálni.
Persze ez egy elég hely igényes megoldás tehát érdemes egy 10GB rászánni hogy tartalékolni. Nekem már szerintem a letöltött alap install MOD-okkal és skinekkel együtt (+ a futó játékok) legalább 20GB tesz ki most a játék.
ja..és ha a RTW,ill BI install után élbõl az 1.6 ot tolnám rá...lázad a korábbi peccsek hiánya miatt...agyrém...vagy én vagyok az??😊)))
Alexandert leszedte már valaki, mert én igen, de a játék továbbra is technikust kér az elinduláshoz!
hihi.....a darth moddal pöcsölök....
Lécci aki tud gyorsba válaszoljon...
friss RTW,rá tolom a BI-t..erre az alapgaménál kiirja: 1.3 verzio..a barbárnál az opcioknál azt hogy 1.4 es....de nekem 1.6 ra kéne uppolnom...ugyi??...namost..ha rátololom az 1.3, peccset..ok...de amikor az 1.5 öt tolnám..a béna nem látja az 1.3 at..azthittem a BI alapbol 1.6 ra tolja..de nem ezt irja ki..ettöl függetlenül fut a bi,ill az alap..de a darth 7.0,ill 7.5 installálásával fosok..mert qrvára unom fel,leszedni az egészet....thx a választ
Lécci aki tud gyorsba válaszoljon...
friss RTW,rá tolom a BI-t..erre az alapgaménál kiirja: 1.3 verzio..a barbárnál az opcioknál azt hogy 1.4 es....de nekem 1.6 ra kéne uppolnom...ugyi??...namost..ha rátololom az 1.3, peccset..ok...de amikor az 1.5 öt tolnám..a béna nem látja az 1.3 at..azthittem a BI alapbol 1.6 ra tolja..de nem ezt irja ki..ettöl függetlenül fut a bi,ill az alap..de a darth 7.0,ill 7.5 installálásával fosok..mert qrvára unom fel,leszedni az egészet....thx a választ
Tudja vki hogy kell elindítani az RTW Alexander-t??? PLs help. Elõre is thx.
Van egy minden frakciót mutató mini mod ... van ilyen az alap gaméhez és a BI hez is . Azt kell feltenni.
van egy kérdésem Pl: A Brutus házzal rövid hadjáratban legyõzöm akiket kell mért nem adnak új népet? Hosszú hadjáratban legyõzök sok népet akkor sem kapok egy népet sem? Hogy lehet népeket szerezni?<#falbav>#falbav>
HI:....a DarthMod 7.0 rendesen megy az 1.5 re patchelt alapjátékon...ez ok...a 7.5 verziohoz mindenképpen kell a BI kieg,vagy pedig elég ha 1.6 ra patchelem,és rátolom az upgradét?(a 7.5 dartot)...köszi😊))
Az elöbb 1 szétmoddolt verzion probáltam,nem is csoda hogy desktop volt a vége😊))
szal a 7.0 megy ,de sajna nincs nálam a BI kieg😞(((((..köszi a választ😊)
Az elöbb 1 szétmoddolt verzion probáltam,nem is csoda hogy desktop volt a vége😊))
szal a 7.0 megy ,de sajna nincs nálam a BI kieg😞(((((..köszi a választ😊)
a viharban nem igazán reménykedem, ahhoz túl nagy flották és túl sok van belõlük (amit eddig láttam az kb 8-10 flotta, ami beszorult)... ráadásul van olyan köztük, ami a kikötõ szárazföldi részén ragadt meg vagy egyszerûen a szárazföldön...
Rise of Persia....hmmmm...aranyos,játszhato.
Ez különösen azért tetszik,mert anno még a medievalra csináltak 1 ilyet,de borzalmas volt a grafika(télleg,a shogunnál is durvább),és instabil volt...
Eme modban szintén vannak kampányok,rövid,ill teljes hadjárat...opciokkal...a népek sokfélék,a térkép rtr méretü.(1.5 alatt fut)
Ez különösen azért tetszik,mert anno még a medievalra csináltak 1 ilyet,de borzalmas volt a grafika(télleg,a shogunnál is durvább),és instabil volt...
Eme modban szintén vannak kampányok,rövid,ill teljes hadjárat...opciokkal...a népek sokfélék,a térkép rtr méretü.(1.5 alatt fut)
Még régebben olvastam errõl, néhány modnál a térkép nem teljesen oké és a partvonalnak vannak olyan részei ahova a hajók beszorulnak, reménykedj hogy megtámadják vagy egy viharban elsûllyed mert ha már beragadt onnantól lehetetlen kihozni (nekem sohasem sikerült)
1.2-sel elõfordult, hogy a számítógép irányította flották egy helyre gyûltek a part mentén, és csak idõvel, vagy az ellensége által tûnt el onnan...
elõfordul valakinél az a szituáció, hogy vannak flották, amik a szárazföldre menekülnek és onnan többé nem tudnak mozdulni? ez nálam van így vagy máshol is elõfordult már? van rá gyógymód? egyébként az alap játékkal nyomom és az SPQR móddal és a szenátussal vagyok...
nyomj már be lécci egy egy pontos címet ahonnan le lehet tölteni!!!!
Visszatérve a Ibéria Mod-ra....qrvajooo...igaz,a térképe nem akkora mint megszoktuk,(amikor kivágtam a görögöket délolaszbol,állandoan para volt hogy átjönnek ,de nincs is rajta göröghon a map-on<#wink>#wink>,csaka megszokás miatt sasoltam mindig arra)...szoval nagyon jo,néha kivág az asztalra,de nem notoriusan....érdemes tolni,a gallok is megosztott,több frakcioból vannak, hispán félsziget pedig olyan mint egykor a SZ.unio..népek olvasztotégelye😊)))mindenkinek ajánlom...én a romaiakkal tesztelem,de pl: roma is megosztott...azaz a szenátus nekem vezényel,de mellettem van egy szintén itáliai frakcio is..amikor már untam hogy nem az enyém a félsziget,be akartam támadni..erre kiirta a progi:...nincs MÉG!!!! elég kapacitásom ehhez a "kalandhoz"...igényes,na...mondom!!!!!
nem ör....azaz nem a biztonságra kell figyelnem,hanem gépekre😊)))
de jo igy is...más!!...feltettem azt a kibaxott torrentröl lerántott exe-t...na????na???....benyom egy ablakot hogy triál verzio...(jáccani nem lehet vele!!!9..és felkinálja(kár hogy nem a zsigereit!!)..hogy akár most meg is vehetem a gamét...thx 😊)))))
de jo igy is...más!!...feltettem azt a kibaxott torrentröl lerántott exe-t...na????na???....benyom egy ablakot hogy triál verzio...(jáccani nem lehet vele!!!9..és felkinálja(kár hogy nem a zsigereit!!)..hogy akár most meg is vehetem a gamét...thx 😊)))))
biztos Õ is b. õr, mint én 😊))
csak nálam most egy ritka szar gép figyel és nincs túl sok esély egy újabbra. csak riasztás képpen pár adat: 700 MHz, 64(!) MB Ram, 20 GB HDD...
csak nálam most egy ritka szar gép figyel és nincs túl sok esély egy újabbra. csak riasztás képpen pár adat: 700 MHz, 64(!) MB Ram, 20 GB HDD...
The Matrix has you...
Én leszedtem,az exe-t...beszolt,hogy kell neki az 1.6 os...de az itteni céges gépen most ezt a Modot(alább) nyomom,és ha feltenném az 1.6 ost akkor lewhet hogy beesnék a 2 szék közé😊)))
Nem szedte le valamelyikõtök, amit mutattam, mert én most 1 jó ideig mást is töltök és lassan jön, és látom hogy m,agyarok is seedelik!
ok...én voltam a peruban,illetve chilében öshonos állat!!!!!<#worship>#worship>.naszoval a nyelvkiválasztásnál magát a mod-ot is engedélyezni kellett,igy már eleve más az intro is,és müxik a game....elég impozáns😊))))
viszont külön dicsérendõ ,hogy ki-be lehet kapcsolni a modot,igy nem telepszik fel "véglegesen" mint pl.: a RTR....na megyek gyakni😊))
viszont külön dicsérendõ ,hogy ki-be lehet kapcsolni a modot,igy nem telepszik fel "véglegesen" mint pl.: a RTR....na megyek gyakni😊))
Qrva életbe...feltetttem friss alapot,1.5 re peccs,fel az ibéria mod..és ugyanugy az alapgame fut,pedig a képerket nézva át kellett volna szabnia a játékot....sehol sincs opciom arra hogy ezt elérjem,mint anno az impériumnál,ahol ki lehetett választani ha avval akartam játszani...vélemény???(preferences filét átirtam ahogy kellett,peccs ok,nyelvet kiválasztottam...ennyi volt az infoban....
nekem ezt a hibaüzenet dobálja. nem jöttem még rá miért.
aut viam inveniam aut faciam
az alexander csak egy exe. mert letülthetõ és nem pedig vásárolható. télleg régóta fenn van de nekem se megy. valamelyik fórumon nagyon lehúzták mert lineáris. nincs idõ erõgyüjtésre taktikázásra. menj és ölj. meglátjuk.
aut viam inveniam aut faciam
én még az elsö bétáját nyomtam
de ugy döntöttem abbahagyom majd megvárom a teljeset de szerintem várhatom még egy jo ideig
de ugy döntöttem abbahagyom majd megvárom a teljeset de szerintem várhatom még egy jo ideig
Átnéztem az indexre(na nem a politikai beállitottságom miatt!!<#ejnye1>#ejnye1>)...ott is pörög a RTW topic...
remélem itt sem hal ki...😊))
remélem itt sem hal ki...😊))
Szia!köszi a választ,és sorry ho csak most válaszolok!én csak a cégnél netezek,igy csak ritkán tudok válaszolni...általában 3 nap pihenöm van😊))
a modokra mingyxáááá ránézek...
addigis a szabadnapjaim alatt az7 Europa Barbarium moddal kinoztam magam..a 7.5 beta verzioval....iszony nehéz....a rtr bövitett változatának tünik...de alapból eluszol a lovéban...azaz szinte játszhatatlan....megnézem a korábbi verzioit hátha azok jobbak....ezt tolta vki??????
Torrent ügybe pedig kérdezem.....mükszik az a verzio alexanderben amint alant olvastam??mert 120 k val csorog...de nem tudom mi lesz belöle😊)))
a modokra mingyxáááá ránézek...
addigis a szabadnapjaim alatt az7 Europa Barbarium moddal kinoztam magam..a 7.5 beta verzioval....iszony nehéz....a rtr bövitett változatának tünik...de alapból eluszol a lovéban...azaz szinte játszhatatlan....megnézem a korábbi verzioit hátha azok jobbak....ezt tolta vki??????
Torrent ügybe pedig kérdezem.....mükszik az a verzio alexanderben amint alant olvastam??mert 120 k val csorog...de nem tudom mi lesz belöle😊)))
Ha jól emlékszem az Alexander egy csak online megvásárolható és letölthetõ kieg szal az exe nem feltétlen gyanús (vagy vmi mással keverem <#idiota>#idiota>)
elég sok ilyen játék van... pl america's army <#idiota>#idiota>
CD-képfájl helyett egy exe? Ez érdekes... És te ezt bevetted? Mióta is terjesztik a teljes játékokat egy darab exefile alakban?
Most keztem el Total Warozni, eddig csak a Medivalt ismertem, de az nem tett rám nagy hatást.
Ez a Rome nagyon jó játék lenne, de ma már harmadszor játsza el azt, hogy csata közben kidob a desktopra. Persze eddig a legnehezebb, legvéresebb csatáknál vágott ki, amiket tuti nem tudok mégegyszer olyan jól végigjátszani.
A számítógépre pedig nem szeretném rábízni a csata végének kiszámolását,mert gondolom ilyen esetekben ez a program is általában a maga javára számolja ki a csata végkimenetelét.
1.5 patch + magyarítás fent van. Mást is kidobál a desktopra?
Ez a Rome nagyon jó játék lenne, de ma már harmadszor játsza el azt, hogy csata közben kidob a desktopra. Persze eddig a legnehezebb, legvéresebb csatáknál vágott ki, amiket tuti nem tudok mégegyszer olyan jól végigjátszani.
A számítógépre pedig nem szeretném rábízni a csata végének kiszámolását,mert gondolom ilyen esetekben ez a program is általában a maga javára számolja ki a csata végkimenetelét.
1.5 patch + magyarítás fent van. Mást is kidobál a desktopra?
A kamuzásról annyit, hogy attól még hogy torrenten elérhetõ, nem jelenti azt, hogy a valódi játékról van szó. Könnyen lehet, hogy FAKE, annál is inkább, mert hogy az nforce-on még nincs kint. Szóval akkor dumáljál, ha letöltötted, és mûködik gond nélkül.
És ez a torrentes verzió mûködik is?????????
ezek vannak benne:
Files:
Rome_TotalWar_Alexander.exe
Torrent downloaded from Demonoid.com.txt
Files:
Rome_TotalWar_Alexander.exe
Torrent downloaded from Demonoid.com.txt
mért, nem megy???? Én majd holnap letöltöm!
rámész a keresõnél csak simán a gamesre és 1 et kiad, sztem az!!!!
rámész a keresõnél csak simán a gamesre és 1 et kiad, sztem az!!!!
Úgy értem mûködõ😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mielõtt vered a nyálad mutasd meg hogy ezek közül melyik a rome total war alexander expansion???
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Sztem szedd le, mert exeben van, így nem nehéz😄!
A próblémám továbbra is fent áll, Azt írja telepítésnél, forduljak technikushoz, ilyernkor mi van?
A próblémám továbbra is fent áll, Azt írja telepítésnél, forduljak technikushoz, ilyernkor mi van?
most nem azért, de már isohunton fent van!!! isohunt