13587
-
fantomvampire #11825 Köszönöm Prank eme kedves választ.
-
#11824 építs csatornákat és akkor megnyukszanak -
ezeradam #11823 egy csomó városomban azért megy le az emberek kedve mert túl nagy a szenny (squalor) mit lehet csinálni hogy kissebb legyen ? -
Prank #11822 minden töréshez felmegy a patch, csak külön törés kell hozzá, hogy működjön is... de ez csúnya dolog és elhatárolódom ettől -
fantomvampire #11821 Köszike de én nem találtam olyan patch-et ami jo tört rome total war-hoz. Ha valai tud legyszi szoljon ami tört RTW-hez jo. Előre is köszi -
#11820 Itt találsz egy csomot:
http://www.twcenter.net/ -
fantomvampire #11819 Sziasztok! Egy kérésem lenne. Mondjatok mar légyszi oldalcimet ahonnan lelehte tölteni olyan patch-et ami jo tört Rome total war hoz. -
haxoror #11818 Ja és még annyit hogy az 1.5-ös Róma patch tényleg jóra sikerült ezért szerintem(!) olyan modokat éri meg már használni amik erre a patchre készültek -
haxoror #11817 sry az már egy éve volt, már nem emlékszem hogy melyik patch kellett hozzá
Most ezt használom: Terrae Expugnandae, ez egy mod a sima RTW-hez és jobb mint az enhancement pack, ehhez az alap Róma és az 1.5 patch kell aztán a TE 5.0 és végül a TE 5.1 patch, BI-hez nem nagyon tudok modokat mert az a korszak nekem nem jön be annyira.
Magyarítást sohasem használtam, a bonyolultabb modok szerintem nem mennek vele mert rengeteg fájl változik, új egységek és épületek kerülnek be amikre a magyarítás nem terjed ki stb. -
cohors #11816 Szevasz haxoror!
Tavaly októberben ajánlottad az 1.3.0 enhancement pack rtw-bi módot.Ha kérhetném az installálási menetet is mond el. Magyarosítással is megy? -
#11815 ........
Ez egy Mod ami a Rome engine-jével egy Napoleon ideji stratégiát jelöl. Magyarul fullra átalakítja a játékot. -
zsilike #11814 arról még nem hallottam,nem cosacck al kevered? -
#11813 Napoleonic Total War -
zsilike #11812 ntw?mi ez a rövidités N? -
#11811 Üdv....(de régen jártam erre)...
szeretném ha vki leirná a NTW normális,azaz müködö installjának menetét...s valamennyire összegezné a tapasztalatait.köszönöm:)))és még plussz a patch is....hogy mit variált rajta:)) -
cicamisa #11810 Értem!Akkor keresem a hozzávalókat!Köszi a segítséget! -
haxoror #11809 A Rome: Total War az alapjáték.
Van hozzá két kiegészítő a Barbarian Invasion és az Alexander, ezek csak kiegészítők a Rome-hoz és nem önálló játékok, csak akkor működnek ha a már feltelepített alapjáték (a Rome total War)is a gépeden van. -
haxoror #11808 btw most a Macedónokkal kavarok, a Brutikat még a legelején pár körrel az érkezésük után kirúgtam Apollóniából szal csak a két startvárosuk maradt amiket folyamatos blokád alatt tartok és mégis ők a második leggazdagabb nép utánam
CSÍÍÍT!!!! -
#11807 megpeccselni=feltelepíteni a patchet(javítást) -
#11806 Ne legyél már ilyen láma. Van egy játék aminek a neve Rome Total War, és ez annak a kiegészítője. -
cicamisa #11805 Mit jelent megpeccselni?Minden résznek Rome Total War a neve nem?Ez hány Mb-os? -
haxoror #11804 Sehogy.
Ez egy kiegészítő, először a Rome: Total War kell, azt megpeccselni 1.5-re és AZTÁN lehet az Alexandert rátelepíteni. -
cicamisa #11803 Sziasztok!Olyan problémám van,hogy leszedtem a Rome Total War Alexander részét és telepíteni akartam.Ekkor Kiírta,hogy nincs valami prioritása.Megnéztem a read me-t és ezt írja:
1. Burn or mount with daemon-tools.
2. Make sure you have either Rome Total War with v1.5 patch or Rome Total War
Barbarian Invasion with v1.6 patch installed.
3. Install the addon.
4. Copy the cracked content from \crack directory on the cd to your
installation directory.
5. Play the game.
Szóval hogyan lehet telepíten úgy hogy nincs korábbi része meg? -
Prank #11802 alt helyett ctrl -
haxoror #11801 Ez asszem azért van mert a te verziód egy előre krekkel dvd, korábban volt már erről szó a topikban, keress vissza.
Nekem a 3 cd-s van azzal nincs semmi gond. -
haxoror #11800 ctrl + A
asszem :) -
Prank #11799 ha jól emlékszem:
összes egység kijelölése: shift+alt
választott egységek kivétele: tartsd lenyomva az alt-ot és jelöld ki a kitenni kívánt egységeket
szakasz kijelölése: tartsd lenyomva a shiftet és a kitenni kívánt szakasz első és utolsó emberére kattints -
ezeradam #11798 hogyan lehet egyszerre kivenni az összes katonát a városból ?
nagyon utálom hogy mindig egyesével kell kiszedegetnem őket. -
jozoli #11797 A képen látható szöveget a patch telepités elött adja be. -
jozoli #11796 [/IMG] -
jozoli #11795 ez van[IMG][/IMG]Valaki nek csak van ötlete. -
jozoli #11794 Hali emberek.Van 1 problémám ami abban ölt testet,hogy felrakom a RTW nem kell crack pedig nem eredeti dvd.Végignyomtam istenkirály a game!Gondoltam felrakom a modokat de ahhoz patchelni kellene elöbb.De ha telepitem a petchet utána nem megy a játék.Ha indítom ezt a hibát dobja ki:please login with administrator privileges and try again -
haxoror #11793 h/m -
Realtibi #11792 miylen nehézségen toltad? -
haxoror #11791 Arretiumhoz volt belőve a távolabbi városok közrendje, ha változtatok a fővárosomon akkor egy csomó város fellázad a megváltozott főváros-távolság miatti unrest miatt. -
haxoror #11790 Az a lóvé nem a városokból van hanem a polgárháborús város-keresztelésekből, 4 év alatt 18 large és huge city -
#11789 Átállíthatnád Rómát fővárosnak! -
lerboy #11788 Nem kevés lóvét szedsz össze a városokból... :) -
haxoror #11787 Jobboldalon a statisztika
Regions Controlled: 50
Battles Won: 298
Battles Lost: 0
A muksó a képen kb 30 éves, csak egy csapat ami éppen ki volt jelölve amikor a szkrínt csináltam :) -
#11786 már elkezted gyilkolni a többi családot?? én 170nél még sose mertem