13587
-
Paddy #11905 oké, akkor marad az ,h ujra felnyomom a gamet+ a kieget magyarítás nélkül
lenne még egy kérdésem a multival kapcsolatban:
van valamilyen szerver avyg bármi ahol magyar játékosok is vannak vagy csak az van amit bead a játék?
válaszod/válaszotokat köszönöm -
#11904 Jaja, felfogtam. Köszi a választ, egyébként kár, hogy nem lehet irányítani pedig úgy lenne a tuti, hogy mindet te irányítod. -
obe #11903 a csata kezdete előtt, ki tudod választani hogy az erősítést te kezeled , vagy a gép(pipa ki-be kapcsolása egy pc ikonnál)..de ha te sereged teljes, csak annyi erősítést kapsz adagolva, amennyi egység belefér az alsó négyzetbe, ha az tele van, csak egységek elvesztése után rendelkezhetsz a tartalékkal...nem tudom jobban elmagyarázni:))..de érted? -
#11902 Szép estét mindenkinek. Ha játékban csatázom és van erősítés, de az erősítés a maximális csapatszámon túl van akkor átveszi a gép az irányítást márimnt a fenmaradó egységeknél, ezt kilehet küszöbölni valahogy, mert jó lenne az egész seregemet irányítani. -
Atreides #11901 Nem, 1.5 patch alap Romehoz kell, BI felmegy anelkul ra, viszont utanna az 1.6 patchtol lesz az egesz a legfrisebb. -
Atreides #11900 Meg tudna vki mondani hogy lehet kepezhetove tenni kampany modban az egyebkent csak custom battle-nal elerheto egysegeket? RTR 5.4-et hasznalok jelenleg. At lehet valahol irni egyszeruen, vagy nagyon bele kene maszni? -
bgabor #11899 És az 1.5 Rome patch?
Azt fel kell telepítsem a BI telepítése előtt?
-
haxoror #11898 Nem vagyok benne biztos hogy a magyarítottal lehet multizni, ha fájlváltozás van az általában gáz -
haxoror #11897 1. Rome
2. BInvasion
3. 1.6-os patch
A magyarítás elvileg(!) ezután jön, én nem használom szal... de általában azt kell mindig utolsónak feltenni. -
Grrrrrrr #11896 Ave!
Frisítettem a Julius krónikát. Új rész kezdődött. -
bgabor #11895 És egyáltalán BI telepítése estén mi legyen az 1.5-ös Rome TW patchel? Az kimarad? -
bgabor #11894 Ha fel akarom rakni a rome-ra a Barbarian Invasiont és a Romebihun magyarítást, és a patcheket, akkor milyen sorrendben kell csinálnom? -
kiskorúbézoltán #11893 Külön CD-n is meg lehet rendelni .
Persze ha "Interneten meg nem fogok fizetni mert azt meg nem szeretem, nem bízom a rendszerben és hülye is vagyok hozzá." akkor így jártál . -
Paddy #11892 szevasztok lenne egy kérdésem:
szóval fenn van a rtw+a barbarian invasion+le van magyarítva
fel akarom tenni a barbarian invasion patchet az 1.6ost de nem engedi mert a progi valamiféle rtw 1.3as patchre hívatkozik
viszont próbáltam multizni de mindenkinek 1.5ös barbarian invasionja van de azenyém csak 1.3as mert itt írtátok h ez a kieg alapban felpecseli a gamet 1.3ra
megpróbáltam az alap romatotalwart felpecselni 1.5re hátha az segít de akkor is a rtw 1.3ra hívatkozik és nem indítja így el az 1.5ös patchet sem
itt a forumban nézegettem h mi lehet a baj,de szerintem a sorrendem franko ahogy telepítettem az alpgamet+a binvasiont, és ezért nem értem h az 1.6ot miért nem engedi felrakni
segítségeteket előre is köszönöm -
bondzsi #11891 ma sikerült utánanéznem az Alexander kiegészitőnek és nagyon szemét dolognak tartom, hogy vagy meg kéne vennem az összes eddigi total war-t vagy internetről lehet csak befizetni és úgy letölteni.
Én eddig megvettem eredetiben a total war játékokat, miért kell így kikurni emberekkel? Interneten meg nem fogok fizetni mert azt meg nem szeretem, nem bízom a rendszerben és hülye is vagyok hozzá. Bemegyek egy boltba és kézpénzért meg akarom venni a játékokat nem neten kifizetni és letölteni. És mi van ha közbe elszáll a gép ugrik a pénz is! ? faszom -
lalinov #11890 Hellósztok milyen kiegészítők vannak a romehoz és honnan lehet ezeket letölteni
-
lalinov #11889 Hellósztok milyen kiegészítők vannak a romehoz és honnan lehet ezeket letölteni
-
bondzsi #11888 van Alexander kiegészitő? nagyon csúnyán le vagyok maradva! Honnan lehet beszerezni? -
haxoror #11887 Nyissátok meg a parancsikonját az asztalon és írjátok a végére ezt
"C:\Program Files\Activision\Rome - Total War\RomeTW.exe" -show_err
Amikor legközelebb elszáll akkor fel fog dobni egy ablakot és kiírja hogy mi volt a hiba -
Eszter #11886 Sziasztok. Csatlakozni szeretnék az előttem szólókhoz.
Minden kieg nélkül elkezdtem, bár elkezdtem kiegészítőkkel is, már vagy ötször telepítettem fel az egészet. Egy darabig megy, játszok játszok, aztán csak úgy kilép a windows-ba. Mi a bűbáj lehet vele?
Eddig vagyis kb fél éve nem csinálta ezt. A Barbarionnal sem a vlad total warral sem, most mindennel...Az Alexandert meg ki sem tudtam vele próbálni.
Valaki aki elvetemült Róma játékos aki nagyon ért hozzá segítsen már ha tud. Megpróbáltam a "peccsekkel" is, dettó....
Köszi minden hű rómainak. -
#11885 Sziasztok!
Valaki nem játszik véletlenűl a Chivarly Total war modal?
Csakmert én most szedtem le de nem tudok vele játszani mert ha el akarom kezdeni a campaning modot kidob egyből. Ha valaki esetleg játszik ezzel a moddal írjon pls, hogy neki megy e thx! -
badsco #11884 Hello, mindenki. Nagyon rég nem játszottam a Rome-al, és most felraktam újra. Nem raktam rá pecset sem, csak crackeltem. Erre a betöltő képernyő után kivág a winfosba. Semmi szöveg, vagy ilyesmi. Fingom sincs mi lehet. Régebben csak akkor volt ilyen ha a realismokkal hülyültem, most így nem vágom mi lehet a baja. Ha vki tudna segíteni azt megköszönném. -
BAk3R #11883 Feltettem újra a rome total war-t. Felinstalláltam aza alapot,aztán a barbariant aztán crack és ennyi! Indítás után viszont a kép vízszintesen szét van nyúlva, a monitoron csak a kép fele látszódik, az is nyújtva..értitek, már mindent próbáltam,néztem vagy 4 driverrel meg minden szart prábáltam és fingom sincs mért van a kép szétnyújtva, nem értem,van valakinek ötlete?Köszi előre is az esetleges válaszokat!! -
bgabor #11882 Öcsémmel LAN-ban próbáltunk játszani. Csináltam szervert, ami ő látott is, de amikor csatlakozni próbált, a gép kiírta hogy "a házigazda nem válaszol". Valakinek van ötlete milyen hibát takarhat ez, vagy hogyan lehetne megoldani? -
#11881 viszont szép kis summa üti a markát a kiirtásért és sokszor az elégedetlenség is alábbhagy :) -
Admiral #11880 Igen, de egy központtól távoli város rossz kormányzóval és magas elégedetlenséggel a korrupció és rombolás melegágya lehet, ezek a kiadási tételek pedig bizonyos esetekben több ezer dénárra is rúghatnak körönként...
Giga Master: Nézd meg a városban a Details-t, hogy valóban az van -e amit írtam. Ha igen, akkor nézd meg az adott város kormányzóját, lehet hogy korrupt; próbáld lecserélni egy jobbra. Ezenkivül épits olyan épületeket, amik a Law-ba adnak bónuszt, és próbáld az elégedetlenséget csökkenteni, ha van. -
ashead #11879 Már le lett írva néhányszor, de legyen. Ne törődj azzal, hogy egy-egy városnál mennyit ír ki bevételnek, amíg összességében pluszban vagy. A város neve alatti összegből már le van vonva a hadsereg fenntartására fordított pénz, amit a városok közt a lakosság száma szerint oszt szét a gép, tehát egy nagyobb város sokkal nagyobb részt vállal a sereg fenntartásából ezért negatív a szám. Ha kiirtod a város lakosságát a neve alá kiírt bevétel ugyan pozitív lesz , de az összbevételeid nem nőnek, csak a kiadások oszlanak meg máshogy a városok közt. -
GiGa master #11878 Hy all!lenne 1 kérdésem van 1 városom ami nagyon lement minuszba....hogy lehet normálisra visszahozni???előre is thx!! -
obe #11877 húúúúúúúúú de jó lesz, alig várom...menyire durva az a jelenet mikor belerugja abba a kútba a sötétbőrü szereplőt:- ez spárta-:))
el tudnám képzelni kis hazánban is az efféle törvényhozást:)))..lol, olyan mély kutat kellene ásnunk:)) -
haxoror #11876 Ez jónak ígérkezik! -
Paddy #11875 nekem a többi népet akkor adogatta be amikor mind a három családdal végigvertem a népeket-bár ha jól emlékszem akkor egyiptom nekem sem lett beadva.
valaki tudna nekem írni az ntwről?érdemes felrakni vagy csak időpocsékolás? -
bgabor #11874 A többi népet mikor adja be a gép?
Carthágóval bevettem ma Rómát, de még mindig csak a 3 római nép választható. (korábban választható volt még a Gall és a karthágói nép, de azóta újra kellett raknom a programot) -
haxoror #11873 Nekem sem működött soha -
#11872 nektek Memphis-nek működik a kikötője? Nekem semmilyen kereskedelem nem folyik ott, pedig Théba és Petra között megy a tengeri kereskedelem és a Memphisi kikötő is maxon van...még a szamaras kocsik sem mennek a kikötő felé és az utat sem blokkolja ellenséges csapat arrafelé... -
#11871 Sziasztok! felraktam az 1.1es patch-t meg a Total Realism 5.0-át és nem működik. csak a prológust tudnám jáccani, de nem indul el hanem visszarak a menübe. valaki meg tudja mondani h mit kell csinálni h jó legyen? köszi -
Grrrrrrr #11870 Frissült a krónika -
Prank #11869 én majd csak diplomatákat fogok használni... -
Grrrrrrr #11868 Az is érdekes kísérlet. :-) -
haxoror #11867 twcenteren volt egy srác aki csak parasztokkal megnyerte a játékot és mellette nem használt vesztegetést, na az kunszt :) -
Grrrrrrr #11866 A végére császár leszel így is, ha ügyes vagy. Szenátus nélkül megnyerni a játékot nem kunszt. szenátussal már igen.