Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#vigyor1>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

PrasCo
Nagyjából mindezen összes (bár cinikusan megjegyezhetem, inkább az utóbbi), illetve a csatában az egységei jóval nagyobb nyomás hatására futnak csak meg.
ja, a magasabb nehézségi fokozat mit takar, taktikusabb a gép a stratégiában és a harcban, vagy csak többet csal a maga javára?

amúgy nálam inkább lassítani kellene a real time-ot, még max shadows mellett is gyors. kár mert mindjárt leveszem mert nem tetszik az árnyék. rossz hogy állandóan meg kell pauzálni az irányításhoz

😊)) köszike, ki is fogom próbálni

PrasCo
Itt a crack, nincs mit.
** OFF > Ezt inádom a mai fiatalokban! No kreatívság és problémamegoldó, alternatív megoldások kiagyalása, viszont maximális elvárás másokkal szemben. Naná!
Tedd ide, add oda ... !!!
Nem lennék ennyire morci ha potom 53 hozzászólással ezelött nem írtam volna le egy vödör linket ahhoz hogy megtalálj pár szükséges dolgot, magadnak!

Olvass vissza barátocskám vagy légy a pályán és haladj velünk mert ha figyelsz és hajlandó vagy olvasni sok mindent tanulhatsz.
Máskülönben csak ilyen marhaságokat kérdezel és mondasz az internet nevû csodafegyver korszakában hogy " valaki küldje már el !!! "" és elkezdesz követelõzni amit sokan nem vesznek jónéven.
Ez néha jópofi de az ilyen szintü tehetetlenség már inkább elszomorító mint vicces.
Ez az eset meg kb olyan mintha egy pékség mellett laknál és éhenhalsz mert nem ad a pék egy kiflicsücsköt. Aki ennyire kényelmes meg is érdemli.
Három napig nem játszani mert valaki nem teljesítette még a kívánságát.... Még ilyet ... ??? 😛
Bocs, ez nem személyes és finoman csak arra próbálok célozni,hogy bírjuk a kérdéseket de a hülyegyerekek inkább kerüljék el a topicot mert abból van elég máshol is.
Ha magadra veszed lelked rajta de ha nem akkor okulj inkább belõle.
jószándékkal irom neked. ** ON >

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Három napja várod hogy valaki elküldje neked a krekket ahelyet hogy egy kicsit önálló lennél és kb 5 perc alatt megkeresnéd és letöltenéd <#taps>

A játék most az 1.6 patchnél tart, itt szinte mindenkinek ahhoz van krekkje illetve az 1.2-eshez a modok miatt.

Régen a "simához" én mini-imaget használtam.

Senkinek sincs meg a sima Rome:Totalwar crackje????
Valaki küldje már el,vagy rakja fel valahova és adjon egy címet hogy honnan lehet ingyen letölteni...<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Ryleh
ha a troy fennvan:
Intro,kampányok,térkép,modellek,egységek,általában a külalak..olyan mintha egy önállo game lenne ami a RTW motorját,stb használja....azaz szinte mindent lenyom...(más modoknál van aktivizálo segédprogi..pl: Iberia mod).
A realtime csata ideje adott,max mint a videon tudod gyorsitani....de ezt a tutorban el is brekegték😊))
A texturahibák nemtom miért vannak,de nekem néha ha pl kimegyek a térkép szélére akkor eltünik a UI,ill a városok...de sztem szar a vga-m.drivert frissits,vagy tedd ujra amit jonak tartasz.
1ségméret ismétlem,csak és CSAK a látványt fokozza,semmi mást.ha neked 120 fõs 1ség kell..legyen...az ellennnek is enyi lesz😊))
Ha 40 fõs elég..akkor neki is annyi lesz😊))))

hát eléggé kusza amit mondasz. nem sok minden derül ki belõle számomra, csak annyi hogy nem kellett volna rátennem a troyt mielõtt egyáltalán játszok vele, és te sem írtad hogy alapvetõen miket változtat meg. a kampányt, a küldiket, a historical battlékat, az egységek skinjeit?

nekem inkább lassítani kellene az egészet, mert túl gyorsan fut normal idõben is. viszont az árnyékokat hiába kapcsolom ki mindeütt, akkor is van az egységek alatt vmi maszat. na az sem kellene, fõleg hogy soxor textúrahibás. de lehet felnyomom maxra hogy terhelje és lassítsa a procit ha már másképp nincs idõskálázó benne

tehát a unit scalét tegyem maximumra úgy több emeberke lesz egy egységen belül?

Ryleh
a troy rámászik a progira..azaz introtol kezdve mindent maga alá rendel...ha troy telepit..akkor csak azt játszod!
az 1ségméret azéé jo,mert ha csira a géped..mint az enyém..akkoris fut a realtime...én egy gagyi geforce 4 (3.000- ft os szarrral tolom),512 rammal,és 1800 xp-vel.Azaz én a unitokat lehuzom minimálisra,mert beszaggat ha nagyobb....emellett a texturázás,ill az effektek minõségén is lehet variálni...stb.Jo ez az alternativa!!!
a valod idejü harcnál én specko kikapcsolom a limitet,igaz néha egy két faxot kell kergetnem mire kiirja hogy nyertem..de nekem ne limitáljon 😊)))
a unitokra visszatérve: mind1 mennyit ir ki...az az 1ség ha full,akkor tökmind1 20/40/60/80/stb...az 1 1ség,azaz az ellennnek is ebböl a kategoriábol..pl: ijász..ugyanannyi van....mondom: hoplitákat lehet 120 as létszámmal is nyomatni....de 10-12 ilyen meg az apro+ az ellenség,meg a vegetácio,effektek..és ki is fexik a gyengébb masina....a 40 fõs egység ua.: mint a 120...ugyanabbol...de ezt csak a game elején variálhatod..mint a nehézséget is.

most látom csak telepítés után hogy nincs külön troy parancsikon illetve az nem úgy külön kieg mint a bi. akkor mit és hogyan változtat? illetve hogyan változik a telepítés ha azt nem akarom felrakni?

a unit scale mikor a legjobb, ha kicsi vagy ha nagy? mit jelent itt? mennyi emberkét mutasson egy egységben a valósághoz (kiírt számadatához képest)?

hogyan lehetne a real time play idõt lassítani ? az optionsban nincs ilyen lehetõség, és sztem túl gyors és soxor kelle pauzálni. sokkal jobb volt az elõzõ részekben hogy lassabb volt és volt idõ mindenre, nem kellett folyamatosan megszakítani a játékmenetet

Ryleh
lehet,hogy ha ezt a nemhivatalos modot márt feltetted,akkor nem birja az alexet,fõleg ha eleve tört a verzio...sok mod nem tür meg mást,fõleg olyan (mint ez)ami tökre átszabja a BI-t is!!!!!

azaz ha a troy kell...akkor csinálj egy copy-t a nyers röl és oda a troy-t...azt azu alap rtw/bi re meg tedd rá a SANYIT...

Installing Troy: Total War Beta

* 1. Install Rome: Total War 1.0
* 2. Install Rome: Total War 1.2 patch
* 3. Install Rome: Total War Barbarian Invasion
* 4. Install Rome: Total War 1.6 patch
* 5. Install Troy: Total War 2.0.0 105MB here
* 6. Install Troy: Total War 2.1.0 Patch 35MB here

nem tudom már ezt kitõl mentettem, de az lenne a kérdés hogy az alexandert hogy kell erre rátenni ? simán utána, vagy a bi után egybõl,vagy kell még neki alá a 2es peccs?

PrasCo
Ezz de hatalmas! :Ð Jólesne egy-két stick-elephant meg sick-cavalry is, esetleg szekerek :Ð Azért a bazooka az egy kicsit... öö... véglis nem rossz. :ÐÐÐ
jónak tûnik de honnan lehet letölteni ? ott nem találok neki linket!

Ryleh
Na ,nem mod6játok,hogy nem teszek be semmit sem...aki evvel is tud játszani az 1 igazi "FAN"......

Stupid WAR MOD

"Nem az Isten állatkertje nagy,csak qrva alacsony a kerités!!!"<#falbav><#falbav>

Köszönöm a segedelmet 😊

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

Ryleh
http://www.maj0r.co.uk/troytw/

sorry,de néha napokig offline vagyok...ha még kell a mod akkor a fenti linken van

Addig jó amíg nem jut mindenhova mert ez azt jelenti hogy terjeszkedsz 😊

Örökbefogadni akkor lehet ha egy csatát családtag nélkül nyersz meg, ilyenkor a játék felajánlja hogy örökbe fogadhatod a parancsnokot.
Ez nem automatikus, néha heroic gyõzelemnél se adja meg, néha meg közepes csatákban igen.
Attól is függ hogy mennyi városod és mennyi családtagod van, ha kevés a családtag akkor minden csata nélkül csak úgy spontán is felajánl parancsnokokat örökbefogadásra, ha meg családtagtúlkínálat van akkor sokkal kisebb az esély egy felajánlásra.

A másik lehetõség hogy lefizetheted az ellenség családtagjait hogy átálljanak hozzád (én ezt nem szoktam használni)

Egyébként nem kell hogy minden városban és minden seregben családtagod legyen, elég ha csak a fontosabbakban vannak. Ja és a lányokat add férjhez de ne 60 éves kérõkhöz hanem fiatalokhoz mert az öregek hamarabb meghalnak minthogy gyerekük születne és a lányt onnantól már többet nem lehet férjhez adni.

Egy kérdésem lenne, van már néhány városom, de kicsi a család és nem jut mindenhova helytartó. Kell minden városba, vagy nem gond ha nincs, és hogy lehet esetleg örökbefogadni és kiket?

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

meg is veheted...
toysoldier
Kössz a semmit,de én nem erre gondoltam

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

PrasCo
Igen. "Attack settlement"-nek hívják, és hadsereg kell hozzá.
toysoldier
Hello! tud vki mûködõ városelfoglalós kódot? <#help>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

neked se volt gyerekszobád micromaschines foreva 😄DD
amugy tényleg jöhetne már valami crack 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Helló mindenkinek!

Ha valaki el tudja küldeni a sima Rome:Totalwar crackjét,az kérem küldje el a [email protected] emailre! Elõre is köszi!

Honnan lehet letölteni a TROY-t?????????
tobias88
Most akkor leszedjem az Alexandert??
Ryleh
nos igen...de akinek ez a körökre osztott,komplexebb menedzselés nem teccik,annak ott van ama,ahol szinte szájbarágják,mit kell tenni.Igaz variálhatsz,de az alap ez: Gyüjts,Gyártsd,Gyujtsd..........Nekem a szöszmötölés jobban mejön(ez a hülye dumát:bejön)..na mind1😊))....azaz a realtime a gazdálkodásban nem ok....nagyon sok game szuperebb lenne,ha nem realtime lenne...(Düne,Blitzkrieg,stb)....off,de ugyis alszik a topic...
Közben azééé Spárta lealázta a környezõ népeket a TROY-ban😊)))...mehetek valoban Trojába...gondolom megerõsödött az is😊))

Nem fogják könnyûnek találni. Bocs, elírtam.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Az a várvédés a legnehezebb, amikor oda is kell jutnod a várhoz. Én a XX. pályán kakadtam el mikor a Pireneusokban kellett védekezni. Azt sehogy nem tudtam megcsinálni. és az én drága kisfiam kitörlölte a mentéseket. Nem volt lelkierõm újra kezdeni. Brutális zenéje van, brutális a hangulata, és brutális a nehézségi foka is. A Rome elbújhat mellette. Ezért szoktam javasolni azoknak akik panaszkodnak a Rome könnyûségére, mert 50 éven belül végig viszik a nagy kampányt, hogy játszanak a Praetorianssal. Azt nem fogják nehéznek találni.

Ryleh
hmm.....köszi...a mozit nézve már aggodtam,hogy GÉP csere lenne..mert elég huzos volt...de igy megmenekültem tõle!!!😊)))))))

Alexal semmi érdemleges nincs???

Az nem rts hanem egy város építõ szimulátor, a játékos egy római kormányzó és a cél hogy mûködõ városokat építsen, megoldja a kaja, ruha ellátást stb stb

Jó kis játék de a korszakon kívül nincs sok köze a Rome-hoz 😊

Ryleh
Már nem emléxem,asszem 4 éve vagy 3 éve toltam...de azt tudom hogy volt benne 1 idõlimites várvédésem....na akkor soxor dupla adagot kellett a szivgyogyszeremböl bevenni!!!!!.mert szivtam 1000rel!!!!....de sorry az OFF-ért😊))...Amugy nforce-n láttam még1 uj rts-t..roma korabeli... Glory Of The Roman Empire a cime...de lövésem sincs,miben uj.

Meddig jutottál benne?
Én hiányolom a Rómából, hogy nem tudom egy csapatnak a másik õrzését, fedezését kiadni.

Milyen nagy dolog lenne, ha azz íjászoknak ki lehetne adni, hogy ezt a csapatt fedezd, és az ahhoz legközelebb lvõ ellenséget elkezdené nyilazni. A kis tapasztalatú íjászok hamarabb abbahagynák a lövést, nehogy hátba találják a váédett egységet. Ahogy nõne a tapasztalat, a védett egység és a támadott egység közötti távolság úgy csökkenhetne. Mindjárt lenne értelme védeni a tapasztalt íjászokat.

Ki tette már megint ide ezt a bilit!!!!! <#shakehead>

Ryleh
háááát,a praetorians lehet hogy jobban teccene Neked,ahoz is van magyaritás,nem "ennyire" komplex...de romai kor,stb...meg csiriviri😊)))

Siasztok! Elõszõr is megszeretném köszönnni mindenkinek aki segített. Másrészt ne haragudjatok rám, de a játék nekem nem vált be. Nemtudom de a hadtörténelemhez csak kicsit értek, és valahogy nem az igazi nekem a játék. A maga módján végülis a játékmenet jó, sokféle dolog van benne, mégis nem az igazi. De legalább megpróbáltam vele játszani. Azért köszönöm a segítséget mégegyszer, ti meg élvezzétek tovább a játékot.

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Ryleh
remélem az alexander törése elött még valami 7edrendû mahjong játékkal is ellesznek,aztán jöhet majd a crack a kieghez..KIEG????sztem ezt simán letölthetöre kellett volna tenniük!!!..ugyanaz a motor,,,,tulképpen BI,csak BI-mod...aktivizsön....bazzzz😞(((((

én pl bele sem fogok,amig idõlimites marad.....épp ez a szép,anno én még spektrumon az Arnheim-en nöttem fel,szal a körökre osztottat ne kelljen blitzkrieggé degradálni....fõleg nem ilyet.....az a lényeg...mod-ok vannak szépszámmal(le a kalappal érte!!)..igy nyomhatnak akármit...ROME-ROME marad!!!!
(aztán jövök perzsiai seregemmel,és lealázom a csizmát!!!😊))))))
Most a TROY a favorit....hááát,lehet pofára esni benne,mint anno a BI megjelenésekor...emléxem,fölhördült a forum,mikor elöször leamortizálodott a választott nácio😊)))

Ilyenkor persze a RELOADED is a Micro Machines törésével szarozik (KIT ÉRDEKEL!?) ahelyett hogy az Alexanderhez csinálnának végre proper cracket! <#boxer>

Az Alexander a QUARTEX-es crack-el senkinek sem indul (nem értem miért nem nuke-olták nforce-on eddig...) szal szar a crack 😞

Ja és az ISO-s verzió is exe.-és ezért az image-el sem lehet trükközni :/

Ja és a fícsörök (a manualt legalább meg lehet nyitni <#hehe>) 100 kör alatt kell nyerni mert Alex 33 évesen MINDENKÉPPEN kinyiffan 😮
Ja és Õ a Hõs spéci brutál testõrséggel de ha meghal egy csatában akkor rögtön Game Over!

Szal ez a kieg nem is annyira kieg hanem inkább "csak" egy küldetés lesz és nem egy "mi lett volna ha..." játék mert muszáj az idõlimit miatt végigrohanni és elfoglalni a világot. (remélem hamar lesz mod ami kiveszi az idõlimitet, mindenesetre elsõre azért megcsinálom idõre is 😊

Ez nekem rossz hír mert inkább "fortified" stílusban nyomulok, szal szép lassan de biztosan a lehetõ legkevesebb vereség/veszteséggel, na majd meglátjuk 😊

Ryleh
oksa..lenne...de nálam,nemtom miért...ha alapra toltam az 1.3 at,akkor beugatott 😞(..hidd el én sem értem..../dvd-precracked verziom van az alapbol/

a lényeg..a peccseléssel valo pöcsölés max 7-10 perc..szal belefér😊))))))

Gyerekek.. Gyerekek... Ha az alap 1.0-ra felteszitek a BI-t, akkor az az alap 1.0-ból 1.3-at csinál. Szóval akkor nem kell az 1.1 és a jó öreg 1.2. ha BI-d van, akkor csak az 1.6-ot kell feltenni. Azért létezik 1.3 javítás, hogy az is feljavíthassa a játékot, aki nem akarja a BI-t, vagy valamiért nincs meg neki. Az 1.5 javíttás is ezeknek szól. Az 1.6 ugyanis tartalmazza az 1.5-öt. Tehát elég azt feltenni, ha BI-d van. Ekkor ha elindítod, a BI 1.6 verziót mutat, ha a Rome részt indítod, akkor az 1.5 verziót fog mutatni.

Szóval 1.0->BI->1.6 Nem kell túlmisztifikálni. Próbáljátok ki.

Ryleh
igen...reinstall....és szépen,mint a mesében...step by step

Ryleh
köszi..akkor mehetnek ágyutölteléknek....viszont jo erõs lovasságot kapok testõrségnek melléjük,ami néha megfordit6 1 csatát....ha ki tudom gyorsba iktatni az ellen pk-ját😊))

.találkozott valaki olyan példával,hogy a diplomata csak diplomatával tud kommunikálni???...ezt most már 2 modban is tapasztaltam!!!!

PrasCo
Várost építeni nem lehet.
PrasCo
Felvehetsz, max. elküldöd csatázni. 😊 Csak kormányzó ne legyen.
Én szívtam már meg úgy. Asszem a krónikáman le is van írva. A létezõ legnagyobb nyugiban nyomom a dolgaimat, egyszercsak Faction Leader Died.
np.
New Faction Leader... POGÁNY?! Na, azonnal a fél birodalom forrongani kezdett, stb... a helyzetet egyedül úgy tudtam megmenteni, hogy a drága Császárt beleültettem egy szál kétevezõsoros lélekvesztõbe, és kiküldtem a nyílt vízre. Egy éven belül halott volt. ^^

{Egyébként engem rohadtul zavarnak a kalózok. Nem tudtam partraszállni Szardínián Rómából, úgy televolt a víz velük. Úgy kellett Sidon-ból a fõflottámat felhoznom, ami kb. így nézett ki: 3 qonquireme, 5-6 tireme, 3-4 bireme. Mind ezüst szintû felszerelésû, és mind három bronz - két ezüst tapasztalati szint közötti. Na, ez az egész cucc Tarentumig nem jutott el, egész egyszerûen ronggyá verték! Egy qonquireme-m harminc fõvel, meg egy tireme-m talán negyvenöttel tudott éphogy bemenekülni Salona kikötõjébe... szánalom. :\
A környék összes flottáját röhögve vertem le ezzel az erõvel, a kalózok meg fél(!!!) év alatt nullára redukálják, tönkreverik az egészet. No comment...}
az 1.5 nem tartalmazza az 1.1,1.2,1.3-t ? most akkor tegyem fel az 1.5-öt simán vagy elõtte kellenek ezek az 1.1 stb?

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Ryleh
igen...de az 1.5 kéri a korábbiakat...azaz alap/1.1/1.2/1.3/1.5/BI full/1.6

Átolvastam a telepítési recepteket! Én a 3-as receptet választanám de sztem ott van hiba de lehet tévedek:
1. install RTW
2. install 1.5 patch
3. Install BI
4. install 1.6 patch

Ez a jó sorrend?