13587
  • toysoldier
    hali
    ezt a modot, hogy kell felrakni?
    mert simán csak bemásoltam és nem történt semmi, csak annyi, hogy ha akármilyen játékot akarok indítani, akkor kilép.

+ még ha tudnátok ajánlani jó modokat azt megköszönném.
  • aati91
    Tudod van az a kis homokóra amire a körvégén rá kell kattintani, tom hogy egy kicst vicces de én azt hívom pörgetésnek (mikor egyszer rákkatintasz)
  • bgabor
    Nem nem lép ki tőle. De a medieval 2-ben sem. Mi a fene az a "100 pörgetésre"?
  • barbár harcos
    http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=RTW

itt less körbe
  • aati91
    De itt ugye nincs olyan mint a medieval 2 total war-ban! (hogy elkezdek játszani azokkal a népekkel amelyekkel nem lehetne és a 100 pörgetésre kilép a játékba)
  • bgabor
    C:\Program Files\Rome Total War\data\world\maps\campaign\imperial_campaign\descr_strat.txt

A kívánt népeket áthelyezed az unlockable részből a playable részbe, Rebelek és SPQR kivételével, majd lemented a filet.
  • Wreck86
    Nem mindegyik néppel lehet a progi szerint szerint lenni.De van egy fájl,ha azt megkeresi az ember,ott átmásolja a kívánt népet a választható kategóriába,akkor oké.Fejből nem tudom ez merre van,valaki help pls.
  • aati91
    Volna egy problémám! Én a "pontus"-okkal szeretnék menni, meg is csináltam a rövidhadjáratot a rómaikkal, ezért kaptam pár népet. De nemkaptam meg mindet, hogyan tudnám megszerzni?
    (Már a görögökkel is elkezdtem a rövifhafjáratot végig is vittem de újfent semmi!!!!)
    Tudna valki segíteni?
    Előre is kössz!
  • aati91
    A megoldás egyszerű:
    -Fejleszed a mezőgazdaságot, a kereskedelmet (kezdj el kereskedeni a környező és a távolban lévő törzsekkel birodalmakkal) építs kőutakat és a kikötőket is fejlezd mert a tengeri kereskedelm a legjövedelmezőbb;) )
    -A hadsereg hát igen az máskérdés, a hadsereged is tudod fejleszteni, (a fegyvereiket és a pajzsaikat) ha felfejleszted a barbárokat nagyon könnyű legyőzni pláne ha vannak géped is pl.: skorpió
    A strongholdot énis ismerem de nemnagyon tudok mégegy ilyen játékot. :(
  • barbár harcos
    Halljátok? nem tudtok olyan játékot amiben törszekkel lehet lenni de nem ilyen hülye körökre van osztva és aki ismeri a strongholdod az irjon inkább..mert olyan játék kellene nekem mint a stronghold csak valami más törzsel mint pl gall, germán stt...regen is kerestem ilyen faja játékot de semmi :S
  • barbár harcos
    üdv!
    Valaki elmondaná hogy kell ugy játszani hogy a játék "hosszú távu" legyen?
    egyik játékom sem tartott tovább 3-4 óránal mert vagy minuszba mentem vagy letámadtak azt sereg meg nem igen volt
  • Wreck86
    vagy törj be a gallokkal:D az sem egyszerű.
  • Yag
    A kitagadás egyszerű. Támadd meg a másik római családot vagy a Senatust.
    Onnantól kezdve aztán kapaszkodhatsz.
    Megszűnnek a kereskedelmi kapcsolataid, pénzed és a bevételi forrásaid szépem megcsappannak, folyamatos támadások alatt állsz majd és elhiheted, a Senatusi seregek nem gyerekekből állnak. Lehet gatyót felkötni és állni a sarat. :) de jó móka:))
  • aati91
    Thx!
  • Besz
    Helyesen: "íjat ábrázoló".
  • Besz
    Még rémlik valamicskét:

Jelöld ki az egységet (egységeket) és kapcsold ki a "Fire at Will" gombot (íjt ábrázoló ikon a jobb alsó sarokban). Ezután csak parancsra fognak hajigálni. Továbbá a távolsági egységeknél (íjászok, hajítódárdások, lovasíjászok, stb.) volt olyan, hogy az ALT gomb nyomva tartása mellett jobb egérgomb duplán (esetleg szimplán, ha nem sietős) a célpontra: ez esetben csak a közelharci fegyvereiket használták. Lehet, hogy a légiósoknál is így kell eljárni, már nem nagyon emlékszem rá, próbáld ki.
  • aati91
    Na jó jön az 1.000.000-ós kérdés azt valahogy nem leeht megcsinálni, hogy a rómaiaknál a "kardos egységek" támadás előtt ne dobjanak el lándzsát?
  • aati91
    NA akkor kipróbáljuk :D
  • haxoror
    Elvileg ha megpróbálod megorvgyilkolni a szenátus egyik családtagját az azonnali háborút jelent, soha nem próbáltam...
  • wednes
    Abba a városba nem képezhetsz olyan egységeket. Olyan egységeket képezhetsz illetve töltheted fel a hiányos csapatokat, amilyen ott a kaszárnya fejlettségi szintje.
  • aati91
    És, hogy tudom növelni a számukat?
  • Gviktor
    Valószínűleg nincs elég szabad kiképezhető ember.
  • aati91
    Mért van az, hogy vannak egységek a városomban akiket meg lehet venni de a gép nem engedi, hogy megvegyem mert homályosan vannak kijelezve és nem tudok rájuk kattintani? Pedíg a városban van helytartóm és pénzem is van bőven!
  • Gviktor
    Sehogy sajnos:(
  • aati91
    És hogy tudom magam ellen fordítani a "másik két családot"???? Vagy "kitagadtatni" magamat??????
  • Yag
    Alapjáték? Vagy MOD amivel játszol?

Ha az alap akkor úgy hogy a szenátus szépen kitagad, a másik két család meg szépen ellened fordul a szenátussal együtt és lesz szép csihi-puhi a rómaiak közt. .)))
    Ha MOD akkor konfigold jobban.
  • Yag
    Gviktor : Hát, ennél gyengébb gépen is ficereg a game.
    Még az is lehet hogy bugos a telepítési verziód. Vagy a Crack amit használsz hozzá ... sajna sok minden lehet ludas.
  • Gviktor
    Windows xp sp2
    Cpu:Intel celeron 2,2ghz
    Ram:1Gb
  • aati91
    Ha Észak Itáliában vagyok a rómaiakkal akkor, hogy tudom megtámadni Rómát vagy Dél Itáliát?
  • Yag
    Gviktor nem akarlak elszomorítani de úgy tünik a videó karidnak vajmi kevés köze lesz ahhoz, hogy a game nem indul. Nálam is GF6600 van és no problemo, sosem volt vele gond.

Mi a teljes konfigod a gépre ? Hátha más lesz a gubanc erre a bugra!
  • Gviktor
    Nem használok crack-et, és több oldalról is leszettem már de a 1.1 től se az1.2 se az 1.5 se a BI
  • haxoror
    Nekem is 6600 van és tökéletesen megy a játék a legújabb patchel.

Próbád meg a patchet újra (máshonnan) letölteni és ne használj cracket.
  • Gviktor
    Pls help
  • Gviktor
    Sziasztok! Egyszer már írtam már ide régen mert akkor volt egy problémám a játékkal. Na már most újra kedvet kaptam egy kis RTW-ozáshoz de a problémám a játékkal megmaradt.
    Nekem csak a RTW 1.0 és az 1.1 működik viszont az 1.2 és fölfelé nem megy a játék. Konkrétan amikor új birodalmi hadjáratot kezdek akkor a gépem lefagy.(persze cak 1.2 és fölfelé)
    Ennek ellenére a sima csatákan tudok indítani. A probléma a stratégiai térképpel van amibe az 1.2-be olyan elemet raktak be amit az én videó kártyám nem bír.(Gforce6600)

Próbáltam már 100 féle beállítást de nem megy sehogy sem. Szóval azt szeretném megtudnui hogy csináljam meg azt hogy a játékot fölpecselem vagy felrakom a Bi-t úgy hogy a Worldmap skinje marad az 1.0-nál. Csoda lenne ha valaki tudna segíteni de hátha tud vki.
  • Yag
    Hát ... az EB II.-t próbálgathatja ... ugyanis majd valamikor "talán" 2009 Q1 körül ha megjelenik a játszható verió ... addig kénytelenek lesztek beérni pár videó részlettel vagy a EB RTW verziójával.

aati91 : Az MTW II. egy teljesen más motor így joggal látja úgy az ember hogy az RTW-hez képest az sokkal jobb.

A piacon ebben a stílusban nincs több ilyen game.
    Sem minőségben, sem technikai adottságokban.

Két dolgot kell eldönteni. Vagy az Ókorban játszol és marad az RTW-BI kombináció és egyéb MODjai.( egyes MOD ok elég kifinomultak grafikában is. )
    Vagy a középkori hadszinteret és feelenget keresed és akkor jöhet az MTW II.+ Kingdoms + MODjai.

Az RTW esetében próbálgass MODokat ( RTR, Surrectum, Paeninsula Italica stb. ) és meglátod, van olyan élvezetes mint az MTW II vagy a Kingdoms.
    Ha nem jön be mégse, semmi gond. Max kivárod míg elkészülnek a MTW II. kingdoms modok ókori verziói.
  • hzsolt
    van egy kiegészítő az m2tw-hez
    Europa Barbarorum.
    Szerintem azt próbáld ki!
  • aati91
    Értem, azért kösz!
  • Ry0K3N
    Hát ugyanez jobb grafcal nem nagyon van. Majd az Empire Total War jobb grafikájú lesz de az még arrébb van de ebben a műfajban nem is nagyon van más a Total War szérián kívül ami meg is üti a színvonalat.
  • aati91
    Valaki tudna nekem mondani egy ilyen játékot csak jobb grafikával? Mert én ezzel és a medieval 2 total war-ral játszottam és szerintem ez jobb!
  • figi
    köszi szépen