Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tumi :
naja ... mindent felépítettél amit a szint engedett de mivel a népességnövekedésed nem müxik így nem tud új szintet lépni a városod így nem lesz új fõépület ami miatt a következõ szintü egyéb épületet fel tudnád építeni.
2.000-6.000-12.000-24.000 ... ezek a népesség mennyiségbõl adódó szintlépés követelményei. Ha mégse adod fel a kampányod, akkor leveszed az adókat minimumra, feloszlatsz pár sereget Ezzel pumpálsz egy kis embert a városba és olyan épületeket húzol fel elõbb ami hozza az embereket még pluszba. Ilyen fõként a kereskedõ épületek. A population grovn bonusod miatt meg jönnek majd az emberek és tudni fogsz építeni és kicsit katonát képezni.
Ha túlságosan magasak ezek a számok, akkor valóban kezdj új kampányt és figyelj arra, ne sorozz be minden embert mert akkor nem marad a város fejlõdéshez ember 😊)) Két lehetõséged van. Vagy alacsony adók és kevés katona kell a városba, vagy a magas adó miatti állandó lázadásokkal a nyakadba kénytelen vagy katonákat toborozni. Így lesz pénzed ugyan de nem marad embered ami miatt a várost tudnád fejleszteni és még a bevándorlás is megáll ... vagy minuszba fordul vagyis kivándorolnak a falvaidból.
Valamit valamiért 😊)) Neked kell dönteni hisz ott, most Te vagy az Imperator ! 😊))

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

manage all cities = minden várost te irányítasz függetlenül attól hogy van-e ott kormányzód (szerintem alap hogy ezt be kell kapcsolni, a gép hajlamos hülyeségeket építeni)

growth policy = a gép a népességnövekedésre fókuszál

Nem ismerem ezt az "õrült építkezõk" modot de ha minden városodban 400 körüli a lakosság az nem túl jó dolog 😊

Jobb békénhagyni a falvakat amíg legalább a MinorCity szintet elérik, onnantól már normál egységeket lehet ott gyártani és a lakosság is gyorsabban nõ szal akár minden körben lehet ott gyártani sereget anélkül hogy elnéptelenedne a város.

következõ problémám akadt.
sikeresen feltettem az 1.5-ös patchet a magyarosítást és fel akartam tenni az alexandert is.minden felrakva alexander is megkrekkelve és ezt a hibaüzenetet írja ki miután elindítottam(kezdõképernyõ megjelenik,és pittyg)
http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1201114747.jpg
ezután nem történik semmi esc-ig..
megoldottam😊
jah 1.5-öt és 1.6ot prbáltam és mind a 2vel ugyan az a hibaüzi..?!
hellosztok!
olyan bajom lenne vele hogy nem tudom felrakni a patchet!
azt írja ki h nem találja pedig a rome gyökérbe tettem...
tudna vki segíteni?
Nem tettem fel pénz csítet,sok frakcióval kereskedelmi szövetségben vagyok.Csak az 1.2 patch,az õrül építkezõk és a minden nép játszható van fent.
Nem tudok angolúl ezek mit jelentenek:"Manage all cities",Growth - policyvel?
Mindenképpen új játékot kell kezdenem?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Wreck86
meg a sok mod eszi egymást?

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

btw elég pénz-csít szagú ez a sztori <#fejvakaras>

PrasCo
Growth - policyvel. Vagy paraszhadak leszerelésével. Amúgy nem lehet, hogy az a probléma, hogy nincs kormányzód a városban, és nem volt kijelölve a játék elején a "Manage all cities"?
Besoroztál mindenkit aminek az lett az eredménye hogy kiüresedtek a városaid, kezdj új játékot <#hehe>

Pénzem van(358000) elég.Viszont kevés a népességem az összes településen(átlagosan 430fõ).Hogyan lehet növelni a népességet?Adót lecsökkentettem minimálisra,katonai irányvonalú fejlõdést írtam elõ az összes városban,faluban.Oszlassam fel a seregeimet a városokban,falvakban?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

PrasCo
Mi az, hogy "nem enged"? Van pénzed?
Hello.
Elkezdtem a Macedonokkal egy hadjáratot,ami jelenleg I.E 240 járok.
Az lenne a problémám,hogy egy ideje nem enged se egységeket se épületeket gyártani.Jelenleg 22 provinciát birtoklok.Fent van az 1.2 patch+õrült építkezõk mod+magyarosítás+minden nép játszható mod.
Az lehet a probléma,hogy a városom nem érte el egy nagyobb szintet és ezért nem enged építeni és egységeket gyártani?Meg kell várnom amíg egy nagyobb szintet elér?

KÖSZÖNÖM!!!
El se tudod hini mennyire örülök. Oly sok ideje ismét Rome! Hálám üldözni fog!

Küldtem emilt játék ügyben!!!!Olvasd el!!
Hát nem tudom... nekem az 1.5 kérte az 1.3-at.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

hooah
Engem érdekelne, csak kb 2 hét mulva.
Mer most nincs egy vasam sem.

Nem akarok beleszólni de ha valakiben felmerült hogy szerez ilyen gamét akkor csapjon le rá. Én még 14.000 ért vettem ( átszámítva ) ... mert Angliából kellett behozatnom haverral aki véletlen ott nyaralt. Akkor nem volt még belõle itthol egy darab se.

Sziasztok!

Szeretném meghírdetni a 'Total War: Eras' gyûjteményt. Ami a következõket tartalmazza:
Shogun: Total War
+ Mongol Invasion Expansion Pack
Medieval: Total War
+ Viking Invasion Expansion Pack
Rome: Total War
+ Barbarian Invasion
+ Alexander Expansion Packs

+ zenei cdk, artbook, kártya, etc.
Bõvebb infó: http://www.totalwar.com/index.html?page=/en/totalwareras.html&nav=/en/8/

Akit érdekel, vagy szeretné megvenni (ára: 5500,- HUF), a következõ címeken elérhet:

email: [email protected]
msn: [email protected]
Wreck86
wow! köszi szépen!😊
amúgy mennyibe kerül most a Rome Total War+Barbarian Invasion?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Minden nagyobb verziójú pach tartalmazza az elötte lévõ pachet. Vagyis ha megvan az 1.5 akkor abban már benne van az 1.3
Az egymáshoz tartozó pachek : 1.5 - 1.6
Az 1.5 pach a Rome Total War alaphoz tartozik
Az 1.6 pach a Barbarian Invasionhoz
Minden mod valamelyik tartományban müködik. Vannak MODok amik mind a kettõben. Bármilyen MODot telepítesz elõtte meg kell gyõzõdni milyen pach alatt fut. Ha 1.5 pach akkor RomeTW.exe vel ha 1.6 akkor RomeTW-BI.exe vel indul az a MOD. Segítség képpen az installációk általában az asztalra tesz egy a MODra jellemzõ ikont. Ennek az ikonnak a tulajdonság részébe általában elhelyeznek egy parancssort ami arra a MODra jellemzõ és a könyvár kiosztást kezeli. Általában a MOD leírásában ez fel van tüntetve. Leggyakoribb parancsikon tulajdonság parancs :
Teljes elérési út ... \RomeTW-BI.exe" -nm -show_err -mod
kétféle crack létezik.
1. Az emulált CD vagy DVD. Daemon toolsba behúzva ezek az eredeti CD-DVD-t utánozzák.
2. Az exe törés. Ezek felülírják az eredeti indító fájlt és futtatható lesz a játék lemez nélkül is.
Mindkettõt használják eredeti gyári CD-k, DVD-k helyett állagmegóvás céljából. Így nem megy tönkre és nem karcolódik az egyébként idõnként nem túl olcsó Játék lemez. Sajnálatos módon ezek a törések az illegális játék verziókhoz is alkalmazhatók. Természetesen az eredeti DVD vel sokkal több lehetõségetek van játszani : Pl. Hálózatban mások ellen vívhattok csatákat.
Kellemes Játékot 😊

Wreck86
sziasztok!
az lenne a kérdésem,hogy felraknám újra a rome total war-t,de nem tudom,hoyg épülnek rá a patch-ek.

1.alap rome total war
2. 1.3patch
3 1.5 patch (crack) és ok?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

matthias92
tudtok hotseat modot romehez?

annyit elárulok, hogy két file. RomeTW.exe és RomeTW-BI.exe és ekkora a mérete(b)- 13.701.120 ...

Nekem eredeti DVD-m van de ezt használom, így nem koptatom feleslegesen ...

Gamecopyworld. megkeresed az aktuális pacnek megfelelõ exe-t és rámásolod a mostanira és Game play ...

Na felmásoltam a játékot. Mostmár csak a correct CD-ROM a gond. Az ellen hogyan lehet tenni?

HY a torrent eval-ról leszedttem a Rome Total War Alexander-t, amikor meg fel akarom tenni aszt írja ki (a next után)egy információs ablakba hogy error=1. ez mi a fenét jelent?????nektek is kiírta a telepítéskor ?! HELP
Ja és a sima rommal nyomom csak 1.5 pach van rajta.Azt tudom hogy valamelyik txt kell átírni.
Lehet multizni velük.2-3 éve játszottam velük a neten,fel is írtam hogy kell de költöztem és sehol nem találom.Pár napja fent játszottam és ott is lehetet választani a lázadokat.De a gyerek olyan gyökér volt hogy nem válaszolt a kérdéseimre.
Tudtommal egyetlen modban lehetett a rebellekkel játszani az a Mundus Magnus volt. Itt minden nem frakcióhoz tartozó tartományt te irányítottál. Amolyan fordított játék volt. Bizonyos szempontból érdekes. Alapból minden frakció ellen háborúba kerülsz egy idõ után. A lényege hogy ne engedd a birodalmakat kibontakozni 😊 Hogy ezzel multizni lehetne ? Pasz. Olvass utána a MOD készítõjeinek topicjaiba.

Wreck86
én úgy tudom,hogy õket nem lehet beállítani.

Köszönöm a segitséget!!!(a nagy semmit)
Minden pachre a gamecopynworldön találtok exet. Az 1.2re is van CD mount fájl vagy sima exe. Én is ezeket használom a CD meg pihen a dobozában és nem karcolódik. Hasznos.

Feltoltam Patchet (1.2) de így meg kéri a Correct disc-et...Asszem ez sakk matt...Pedig nagyon tetszik a játék...:S
Szerintem nem kell 11. Amikor a játék készült (2004) akkor nem volt 11-es tán még 10-es sem.

Valami Real Media cuccos felajánl de azt feldobtam már.Win media player 10em van.Abból kellhet a 11?
Bocs nem frakció,csak sima lázadók:😊)))!!!De hogy tudok multizni velük???
1 kérdésem van.Persze ha tutdtok segiteni.Hogy lehet multiban elöhozni a lázadó frakciot,pár éve sikerült de már nem emlékszem.Tudom hogy valamelyik txt fájlt kell áttírni,de hogy melyiket az most nem ugrik be.ELöre is köszi!!Sziasztok!!
Sziasztok!!
Rakd fel a legújabb windows mediaplayert és/vagy telepítésnél is rakd fel a video cuccost amit ajánl.

Wreck86
vmit nem ajánl fel telepítás közben? vmi vezérlõ progit? léyneg az,hogy a játékhoz mindent fel kell tenned,amit csak felajánl sztem és úgy talán ok lesz.

Áhhhh...Nagyon tele vok...😞 Nem tudom megcsinálni h ne essen szét a menü és egy csomó helyen tiszta Bug a játék.Ahányszor a szenátus fülre kattintok kilép a játékból.Nem tudom megnézni az elfoglalt csodákat mert kilép a játékból.Van olyan város amit nm lehet elfoglalni mert kilép a játéból...:S Segítsetek lécci...Már végigpróbáltam mindent nem is tudom hányszor telepítettem újra.Valaki akinek hasonló problémái vannak?Hiába állítok a minõségen nem használ...:S
Ventrilo

Csáó... Lenne egy kérdésem:
Ha LAN-on keresztül játszok akkor van valami lehetõlég arra, hogy "chat"-eljek??.... Azaz tudjak üzenetet írni a társamnak valahogy játék közben.........
Itt akár valami MOD is szóbajöhet.... Valami esetleg amit utólag kell felrakni...
Elõre is köszönöm.....

Ezzel a dll-es képlettel még nem találkoztam de legyen. Elfogadom. Max ezt a Dll-t is bemásoljátok 😊

Köszönöm az ötletet!
Patchelni és modolni 100%, hogy nem fogok. Elég jó nekem az alap is, és úgyse tudnám megcsinálni XD.

A windows mappán belül hova kell tenni a fájlt? Legkésõbb hétfõig ki tudom próbálni, mert osztálytársammal csak úgy oldható meg(esetleg suli után elmegyek hozzá), más meg nem fevilágosult Rome-ozó ember.

Jót játszani azt fogok garantáltan! Lehet 1 év alatt kjiöttem a formából, így max nem darálok el mindenkit rögtön.:-) Majd lehet teszek be képeket is mert az kevés van itt.

Minden jót és mégegyszer köszönöm!

Ahhoz hogy ez a gépre másolt RTW mûködjön a játéknak telepítve kell legyen. Egész pontosan egy dll szükséges hozzá amit telepítéskor nem a program mappába hanem a windowsba rak.Sajnos a dll nevére már nem emlékszem. Anélkül nem indul , ha az megvan akkor tényleg simán mûködik ahogy leírtad, akár több példányban i s felmásolható így több mod is kipróbálható egymás mellett ( már ha nem mod switchesek mert akkor egy mappába is rakhatók )

Ne bonyolítsd hanem egyszerüsítd inkább a helyzeted !!!

Keress fel valakit akinek van tökéletesen müködö RTW-je! Írjátok ki DVD-re - vidd haza, másold fel a gépedre és játssz!

Nem láttam még olyan gépet amire ha egy tökéletesen müködõ Rome-t felmásolok, ne indult volna el.

Én tegnap telepítettem újra a Win-t. A játék másik meghajtón volt nem a C:-n. Ettõl függetlenül tökéletesen megy minden MODom amit csak eddig feltettem. Nem is görcsölök a telepítésével mivel az alap játékról is van másolatom. Így a további MODolásokkal se lesz gondom. Másolom, MODolom és játszom.

Tehát ha a telepítés nem megy akkor másolj le egy müködöt!

Szerencsére olyan a játék szerkezete hogy nem kell a Rendszer install hozzá 😊)) CSak ha Pachelni akarsz.
Ezért ne feledd !!! Csak olyan veriót irass ki amin minden pach rajta van ! Utána jöhetnek akár a MODOk is.

A legmagassabb eddigi Rome pach az 1.6
Az eddig egyik legjobban összerakott pakk az ERAS. Rajta van minden. Az összes MOD alapja lehet. Kivéve ha 1.2 pach re készített MOD... de olyan már nem nagyon van. ERAS és BI MODok vannak a piacon bõven.

Tehát egy tlepített ERAS 1 DVD re nevetve felfér és rajta van minden pach. Csak játszani kell vele.

Az ilyen másolom-játszom játékra a HL vagy CS a legjobb példa. Egy simán CD-re vagy DVD-re kimásolt verzióval röhögve el lehet játszani.

Na, midnen jót. Remélem a írsz olyan hsz-t is majd amiben leírod : Milyen jót játszottam ... !

Nincsmit 😊

Azt hogyan lehet? Már tanácsoltak újratelepítést, meg service packet, meg directX-et mindent elintéztem, de nem megy. Csak az lesz, hogy megint elhívom, azt aki feltete, de már semmit nem remélek.