13587
  • Fritz Von...
    Majd átgondolom. Köszi. :)

Az a baj, hogy Egyiptommániás vagyok még Róma mellé, úgyhogy... Majd kiderül. :)
  • wallen
    Akkor honnan lesz gót lovasságom? Látom be kell vennem Rómát, akkor talán lesz :) Csak az a kérdés, hogy hogy verek cirka 50k rómait normális egység nélkül.

Bischof szerintem vedd előre őket, mert velük aztán tényleg kihívás.
  • Fritz Von...
    Egyébként gratula! Meglátod, hogy az év játéka!
  • Kandurex
    :)
  • Fritz Von...
    Csak ne az legyen, hogy hogyan kell leverni a lázadást.

(kicsit gonosz vagyok) :))))
  • Braveheart
    na újraraktam a gépem, és MEGY A RTW! Holnap már én is hozzá tudok szólni a játékkal kapcsolatban :)
  • Fritz Von...
    PL.

Ilyen esetben én megnézem a diplomáciai állást és próbálok szövetséget kötni a kiválasztott nép ellenségei közül a legerősebbel. Ha összejön, tolok neki pénzt. És akkor van páholy. :)
  • Gábor
    Vagy a szkíták szövinek, aztán nyomják le egymást, míg én páholyból nézem :)
  • Fritz Von...
    Hát akkor nem tudom.

Esetleg egy olyat kipróbálni, hogy diplomatával lekenyerezni az egyik family membert és azzal? De sztem ez sem működik...

Mondom. Marad a nyers erő. :)
  • Gábor
    Pont ez az! Nem lehet szövetséges megjelölni megtámadandóként, nincs a választható frakciók között!
  • Kandurex
    Mint a nyúlak haver! :DD

amúgy passz. :))
  • I.C.ram
    Ugyanúgy. Sokkal szarabb seregük is van, páncél nuku, fegyvereik erősek, de összeségében messze a leggyengébb nép a játékban a Gall, germán, és a kelták.
  • Fritz Von...
    És legalább gyorsan szaporodnak?
  • I.C.ram
    Semelyik ún. barbár népnek nem lehet 6kiló főnél nagyobb városa. Baromi fejletlenek ezért.
  • Fritz Von...
    Nemtom. Még Egyiptom után jönnek csak ők nálam. :)
  • wallen
    Germánoknak nem lehet 6000-nél népesebb városa? Vagy az időtől függően lesz elérhető?
  • Fritz Von...
    Jóvanna. Közben egy csajjal MSN-ezek. Nincs mindenre energiám. Épp elég megfejteni azt is, hogy ő mit akar.
  • I.C.ram
    Ki mondta, hogy lehet növelni???????? MONDOM UPGRADELNI, FEJLESZTENI! Ugyanúgy katonának számítanak a legénységek is, tehát a kovács fegyvereit ők is használják.
  • Fritz Von...
    Jaja. Az armoury és a foundry nem csak a szárazföldi egységeket fejleszti, hanem a hajókat is. Csak be kell állni a kikötőbe és Retrain.
  • Fritz Von...
    Mondjuk az a komoly, hogy az aláírásom már kb két éve ez. És tegnap láttam először a Rome-ban, hogy ott is benne van a mondás... :)
    Tetszett. :)
  • I.C.ram
    Építs kovácsműhelyt, és attól jobb fegyvereket kap a legénység a hajón, így több esélye lesz a harcban, akár nagyobb hajó ellen is.
  • Fritz Von...
    Na. A legkisebb hajóban 80 ember van. A közepesben (Trireme) 120. És a legnagyobban pedig 200. Ez a hajó legénysége. Ezen nem lehet változtatni.

Ha van 10 nagy hajód, akkor 2000 fős lesz a sereg. Elvileg. De nem néztem meg még, hogy armyval ez változik-e.
  • Kandurex
    htx.
  • I.C.ram
    Nem azt írja!

Hanem azt, hogy mennyi a hajók legénysége összesen! Ha építesz egy hajót, akkor ott mutatja a kis okonnál, hogy hány fős a legénység. Ezt a legénységet lehet upgradelni.

Hiába raksz a hajóba 30 elefántot, ha egy erősebb hajó jön, simán elsüllyeszti.
  • Fritz Von...
    Más használható egységük úgysincs.
  • Kandurex
  • Fritz Von...
    Még nem. Most már megvárom az eredetit, akkor patchelek.
    Előtte gyorsan befejezem Karthágót, hogy ne gyengüljenek le az elefántjaim. :)
  • Fritz Von...
    Igaz, Kandurex rosszul tette fel a kérdést sztem. De tudom, hogy mire gondolt, mert én is filóztam már rajta. :)
  • Kandurex
    A csatáknál pl írja a csapatok számát, azért gondoltam, hogy számít.
  • I.C.ram
    De az nem legénység!
  • Kandurex
    Kellemetlen lehetett :). Ok, Hát akkor, próba csereszenye alap fog jönni. Te felraktad a patch -t?
  • Fritz Von...
    Nem úgy. Hanem bepakolsz szállításra Army-t.
  • I.C.ram
    Nem nagyon lehet választani legénységet :) Egyfajta van azt kész.
  • Fritz Von...
    Gábor: szerintem ez csak pénz kérdése. Ha van fölösleges mondjuk 300000 manid, akkor meg lehet próbálni, hogy megtámadtatod az egyiket a másikkal. De szerintem erre ennyi pénzt nem érdemes elkölteni.

Inkább építs egy rakás egységet a brutálból és nyomd le őket. :)
  • Fritz Von...
    Megmondom őszintén, hogy én ezzel nem kísérleteztem. Sőt, ha tengeri csatára megyek, akkor inkább üres hajókkal nyomom, mert egyszer egy egész támadó seregem elsüllyedt... :D

De ha mondjuk számítana az ember, akkor tuti parasztokat tennék bele, maximum Town watch-ot.
  • Kandurex
    Ok. Sorry.
  • Gábor
    Nyugi ember, nem flémre utazom,hanem segítségre!
  • Fritz Von...
    Utálomaznvidiátutálomazatitutálomazinteltutálomazamdt.

Nah. Ezzel most mindenki megkapta jól.
  • Kandurex
    A hajókba számít a legénység minősége? Nem gond, ha egyszerű parasztokkal töltöm fel?
  • Fritz Von...
    Így így... !