Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
A cigány verzióból már van elõzetes is:

Hannibal: "Dikk'he basszam'e, az nem csízár ottan!!?? Hogy a devla üsse'ki a randa szemit!"

Ceaser: "Szalagyá' lákátos fiám át az ángyom kertjín, de siessé tosszam'anyádat és ha még eccer lopsz tõlem hát én'istenúccse kivájom a szemed purgyé!"

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dr Kotász
Csak magyar verzió lesz. Késõbb terveznek egy angol patchet.
Kandurex
Elõször Románul jelenik meg, aztán majd lesz Horvátító patch. Állítólag lesz Cigány kieg is, de ez nem biztos.

Nem tudjátok , hogy magyarul meg jelenik e majd, vagy csak angol verzió lesz?
Pluskast
szept 22 a megjelenés napja okt 1-re pedig megérkezik hozzánk is. Szóval 22-tõl biztos😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Johnyy
KOMI?? AZ GRÉT!!!!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Ha vki tud helyet majd ahol fenn van, ugye rendes srác lesz és bepötyögi ide?

Pluskast
tévedsz. Jövõ hét szerda.

[HUN]PAStheLoD
még pár hét..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Kandurex
Elkezdtem bepötyögni a multiról való világmegváltó képzeteimet, aztán rájöttem, hogy semmi értelme.

SZEG007
Még meg se jelent😊

Help17
Ki játszik már vele?😊

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Fritz Von...
Én inkább nem megyek el egy-két hétvégén bulizni, és már meg is van rá a pénz. Egyébként tuti tetszeni fog. A Shogunt is megvettem anno, a Medievalt kihagytam. De ez NEM LEHET ROSSZ!
😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

SZEG007
pontosan😊

Johnyy
HA marad zséd!

SZEG007
Ez nem jo kifogás😊
Én most gépet fejlesztek, hogy szépen fusson a gépemen, és esetleg utánna megveszem.

Johnyy
NEkem maradt még egy kicsi a nyárból,de most itt ez a Star Warsz trilógia Dvd- meg az uj mm dvd-k,, huh, nem marad játkra, csak 1-2 re 😞(((((

ha dolgoznek en is tuti megvennem, nagyon jo jateknak igerkezik
Johnyy
Nézd meg,, és ha m,egjelenik itthon és nagyon teccik akkor nekimész a boltnak! feltehetõen én is így teszek!

Ram aztan tenyleg nem jellemzo h halmoznam az eredeti jatekokat, de ennek a megvetelen en is erosen gondolkodtam(1szeruen megerdemlik a penzt a fejlesztok), de ha nalunk csak oktoberben jon meg akkor lehet leteszek rola...

Pluskast
Nézd ha mazoista vagy akkor várd meg míg megveheted itthon. Én is megrendeltem de az tuti, hogy nem fogok rá októberig várni.

Johnyy
SZívás hogyha megveced a gémet és nem teccik 😞

Johnyy
Hidd el nem nagy só kibírni, csak ne kacsingass "sötétebb zugokba". Mondjuk én elõször megxoktam nézni a gémeke hogy milyenek és ha nemjó akkor ugysem kell, de ha meg jó akkor megveszem,, ennyi

Fritz Von...
Elvileg megjelenik 22.-én Amerikában. Egy héttel késõbb az angoloknál, és Európa egyéb részein meg október 2 körül.
Az a bajom, hogy ezt mindenképpen eredetiben akarom megvenni és addig nem játszani vele. Na de hogy bírjam ki?

Johnyy
Tény leg? az jaw 😉)))

Pluskast
Helyes, helyes😊
Amúgy tudjátok, hogy jövõ hét szerdán megjelenik a game, ha minden igaz?

Fritz Von...
Hát... 😊)

Mondjuk fogom. Csak még idejekorán megelõzöm a vészt és már mint gallokat kiirtom a rómaiakkal. Aztán Egyiptommal is. Végül a germánokkal. 😄DDDDDDDDD

Pluskast
Ja amúgy valamiért nem jön be a total war oldala

Pluskast
Annak idején én a Sid M Gettysburg játékát nyomtam internetten igaz ott csak 1v1-ben de egész jó volt. A shogunt meg a medievált is próbáltam de az valahogy nem jött be. Pedig nagy stratégia buzi vagyok

Pluskast
És nem a békazabáló franciákat írtod??

FREAK
elõnye annyi, hogy a csata sikere nem egy emberen múlik, hanem 3-4-5 ember közös stratégiáján, taktikáján

és ezerszer jobb már 2vs2-ben is mint 1vs1

Riszpekk

Fritz Von...
Nincs baj vele abszolúte. Csak nem értem egyelõre a lényegét, illetve az elõnyét. Ebben a játékban.

Fritz Von...
De. Az vagyok... 😊)))

Pluskast
Ne álomodozz. 22.-e elött úgy sem jön ki. A nagy játékoknak nem szokásuk. Sajna😞

lanon jot jatszottam azert gondoltam ha kulfoldiek klanoznak akkor jatszhatunk ellenuk mi is de mind1 ha ilyen a hozzaallas akkor en is cpuval jatszok mind1

van vkinek infoja mikortol lesz kinnt warez oldalakon, nforce-ot szoktam nezni. NHL2005 szept 21re volt irva es tegnap kiadtak, szoval RTW szept22 ezert akar ma este is johetne a tort verzio
FREAK
én amúgy alapból nem vagyok egy klánpárti játékos, nem érzem szükségét a csoportosulásoknak, de itt is bõven van annyi értelme mint máshol

egy igazi háborúban is harcoltak klánok, egymás mellett és ellen, itt is ugyanaz történik, szóval még mindig nem értem, mi a baj ezzel

Riszpekk

SZEG007
A gamestarhoz kiadott demo ugyanazt az 1 csatát tartalmazza mint amit netröl lehet leszedni?

Pluskast
És nem te vagy az a fritz akit a ww2-bõl ismerek?😊

Fritz Von...
Na. Ne süllyesszük már le ennek a király játéknak a topicját ilyesmivel.
Én is multiztam a korábbi TW részekkel. Jó. Nagy élvezet, amikor a haver szánalmas menekülõ seregét kaszabolod lefelé.
Ez is jó lesz. Ám tény, hogy azért ezt hamarabb meg lehet unni, mint egy FPS multit. Nekem ebben a játékban nem csak a csata a lényeg, hanem az az izgalom is, amíg elérek odáig, hogy van EGY aránylag erõs seregem. És ugye a birodalom fejlõdése-szépülése. Ez meg csak single-ben van.
Azt meg tényleg nem értem, hogy ide minek a klánozás. A BF1942-ben már másfél éve nyomom a klánozást. Az ok. De ide?

Egy a lényeg: minden nap árgus szemekkel bûvölöm az Nforce-ot, hogy mikor jön már ki. Nagyon rég nem vártam ennyire játékot. Talán anno a Wizardry 8-at.

Kandurex
Este majd bõvebben kifejtem ha érdekel. Most meló.

FREAK
akkor összegezzük: szerinted a TW multija ROSSZ, szerintem meg semmi baja, és még mindig várom, hogy szerinted mitõl lenne jobb, mert ez valahogy elmaradt

Riszpekk

Kandurex
Én tudom magamról, de te meg nem akarod elfogadni :p

FREAK
mondom én...

Riszpekk

Kandurex
Szar és az elbaszott között különbségek vannak. Pl. játszottam már elbaszott játékkal pár napot, de szarral soha.

FREAK
ha nagy különbséget érzel az "elbaszott" meg a "szar" között, akkor nem tudom, melyikünk a szõrszálhasogató... te is tudod, meg én is tudom, mire gondoltál

Riszpekk

Kandurex
Keresd ki pajtás azt a szót, hogy "szar" a hozzászólásaimba, aztán beszélgetünk. Ha már imádsz szõrszálathasogatni.

FREAK
háááát....

Riszpekk

Johnyy
Mert nem jól tanultam meg?

FREAK
csak érdekelne, hogy külföldön tanultál magyarul írni, vagy egyszerûen magas neked ez a tudomány

Riszpekk