Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Vannak ilyen próbálkozások, például a Sony DADC-féle Securom is. Azzal a különbséggel, hogy eddig az SF a legdurvább.
DE HOL A ROME??????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Vagy csak valamikor ejjel.
De az is lehet hogy Starforce vedelem lesz rajta es akkor meg kesobb. 😛
Na de felre a trefaval, hol van mar ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egyébként meg:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ennek ellenére én is ötpercenként chekolom, ritka jó játéknak ígérkezik ez. 😊
Ja és:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!

Egyébként a honlapot elég sûrûn frissítették. Azért kíváncsi leszek, hogy az eladásokban hol fog szerepelni. Vajon megveri-e a Sims2-t????
De azert lattam mar igy is tobb nap csuszast a kiiras ellenere.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

na de azért énis remélem kijön holnapra 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

anno medievalnal en is kuldtem levelet hogy a kiegeszitoben igenis lehessen lenni a magyarokkal :-) mert ugyebar az alap jatekban a franc se tudja miert kihagytak, aztana viking invasionban lettek is...
nah a poen, hogy olvastam egy roman peticiot hogy mier nem lehet a roman birodalommal lenni a jatekban es felsoroltak a teruleteiket :-) koztuk fel magyarorszaggal stb... ugye nem is kellene emlitenem de egyetlen roman terulet sem volt orszaggent jelezve a kiegeszitoben nagyon-nagyon helyesen.
lehet hogy most is irnak majd, hogy lehessenek a dákokkal ;-) hiszen asziszik azoktol szarmaznak...
almodik a nyomor? vagy pofatlanok az oláhok? 😊

Next PC upgrade: 2022