Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Huhá most látom én is, hogy már a boltokban van, ergo nemsokára tolhatjuk is! 😊 Kezdek rákészülni egy demo-val 😊
Pluskast
Utána nézegettem a fórumokon és ott azt írták többen is, hogy utánna telefonáltak a boltokba megkérdezni, hogy mi a helyzet. Mindegyikük azt a választ kapta, hogy valóba 22.-e a megjelenés de a boltba csak 23.-án sõt van ahol 24,-én érkezik meg. Persze az nforce más tészta.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Fritz Von...
A Starforce egy független cég terméke, aki ezzel foglalkozik. Voltam kint az EGN-en és ott külön standja volt. Egyelõre három játékkal: Race Driver 2, Panzers és Soldiers...
Vannak ilyen próbálkozások, például a Sony DADC-féle Securom is. Azzal a különbséggel, hogy eddig az SF a legdurvább.

DE HOL A ROME??????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

toMpEr
Starforce kulonallo termek, semmi koze codemastershez te a Fade-re gondolsz

Starforce védelem a Codemasters tulajdona és õ még nem adta el senkinek,szal ez 100% hogy nem starforces.

Kandurex
Starforce védelmeket egyenlõre majd'minden játékról visszavonták, mert rengeteg kifogás érkezett legális vásárlóktól, hogy az eredeti játék nem hajlandó elindulni. MOnjuk ez nem jó hír, mer' akkor most átdolgozzák a SF-t-

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fritz Von...
Az Activision egyelõre nem használja még a Starforce-ot. A Doom3 is Activision kiadás, azon sem az volt, pedig még többet adnak el belõle. Sõt, a CoD expansion sem SF-es, az is most jött ki egy hete max.

Én is attól félek, hogy Starforceos lesz.
[Jakuza]
Ugyse jelenik meg ma.
Vagy csak valamikor ejjel.
De az is lehet hogy Starforce vedelem lesz rajta es akkor meg kesobb. 😛
Na de felre a trefaval, hol van mar ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

tik-tak...tik-tak...tik-tak 😄
Fritz Von...
Nekem meg mindenképp lesz, ezt jó elõre elterveztem. Be van készítve a hûtõbe a sör, a rágcsálnivaló, meg van tartalék 2 doboz cigim is. Ja és kávé is.

Egyébként meg:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!

Kandurex, menj a francba. 😊 Nekem meg hétvégén nem lesz idõm játszani, szóval... 😊
dr Kotász
Nemsokára bejelentik a forráskód ellopását.
grebber
Mit képzelnek ezek ma nem adtak ki egy gamet sem? 😊)

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
Én például tökre azt szeretném, hogy csak holnap esete jelenne meg, mert csak péntek estétõl lesz idõm játszani és semmi kedvem nem lesz majd itt csorgatni a nyálam, ahogy mesélitek a hatalmas csaták élményeit.

ezek a sz@r tûk... már reggel óta rajtuk ülök :-)
Hát amcsiknál most reggelizhetnek a koránkelõk. 😊

Ennek ellenére én is ötpercenként chekolom, ritka jó játéknak ígérkezik ez. 😊
Fritz Von...
Még mindig semmi az Nforce-on. ÁÁÁÁÁÁÁÁ

Ja és:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!

Fritz Von...
Vazze, nekem is ez volt ma. De le kell venni az AA-t, úgy elindítani és ALT+TAB-bal visszakapcsolni.

malter
na jo ez 1 kicsit erös vicc volt
már nagyon kiváncsi vagyok milyen a total war nagyon bejött
malter
nekem kifagy feszt intro bejön,singleben elindul aztán kilép
Methylisocloro
Én már ma akarom irtani a gallokat!
Igy ni:

Kandurex

moooooooooooooost akarom
Fritz Von...
Francokat holnap! Én már ma akarom!!!

bah
Amerikaban jelenik meg 22én európában csak késõbb ami nem azt jelenti hogy nekünk nem lessz meg már holnap

PREMIERE1
Reméljük! 😊

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

nforce foruman olvastam hogy usaban par helyen mar 21is meg lehetett venni, szoval a crackerek mar bizonyara dolgoznak rajta😊
a.carkey
Nem. 😞

A medve nem játék.

Fritz Von...
Nemnem. Ez tuti megjön, ahogyan kell.

Egyébként a honlapot elég sûrûn frissítették. Azért kíváncsi leszek, hogy az eladásokban hol fog szerepelni. Vajon megveri-e a Sims2-t????

[Jakuza]
Megneztem az elobb a Gamezone-n is azt irjak.
De azert lattam mar igy is tobb nap csuszast a kiiras ellenere.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

és azok az odlalak mikor votlak utáljára frissitve? 2002-ben? akkor még leeht tényleg azt gondolták hogy holnap jön ki ... 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Pluskast
Most néztem, hogy az Activision oldalán is 22-t mondanak és a total war oldalon is szvsz holnap mindenképp megjelenik.

[Jakuza]
Na es persze Starforce 3-as vedelemmel, hogy azert megse erezzuk olyan jol magunkat. 😛PPPP

Pluskast
ne fesd a falra az ördögöt! Holnap minden flottúl és szépen fog menni és kijön és játszunk vele végre!

ezt már sok játék kiadó mondta
na de azért énis remélem kijön holnapra 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Fritz Von...
LOL. Nem halasztanak. Gyártanak. Sõt, ma éjjel kiszállítanak. Két hét múlva meg ide is megjön. Addig is marad a warez.

jah..., micsoda botránylesz amikor bejelentik a halasztást 😛PP

SZEG007
Bizony bizony micsoda nap lesz a holnapi

Fritz Von...
Már csak egy nap! Már csak egy nap! Már csak egy nap! Már csak egy nap! Már csak egy nap! Már csak egy nap! Már csak egy nap! Már csak egy nap!

jah hulye romanok szerint Budapest es Bukarest a ket roman pasztor
Pluskast
Nem baj én azért optimista vagyok😊

FREAK
mind2 😄

Riszpekk

roman verzi lol :-)

anno medievalnal en is kuldtem levelet hogy a kiegeszitoben igenis lehessen lenni a magyarokkal :-) mert ugyebar az alap jatekban a franc se tudja miert kihagytak, aztana viking invasionban lettek is...

nah a poen, hogy olvastam egy roman peticiot hogy mier nem lehet a roman birodalommal lenni a jatekban es felsoroltak a teruleteiket :-) koztuk fel magyarorszaggal stb... ugye nem is kellene emlitenem de egyetlen roman terulet sem volt orszaggent jelezve a kiegeszitoben nagyon-nagyon helyesen.

lehet hogy most is irnak majd, hogy lehessenek a dákokkal ;-) hiszen asziszik azoktol szarmaznak...

almodik a nyomor? vagy pofatlanok az oláhok? 😊
azt tudom, de en ma akarom
FREAK
ellenpélda: TRD2 😄

Riszpekk

Pluskast
A sims2 is a megjelenése napján rakták ki az nforce-ra, szóval nem kell aggódni. Holnap kinn lesz😊

igazan eljohetne, holnap mar legalisan is hozzaferheto lesz es meg mindig nem irtak ki nforce-on
grebber
Eh nemsokára eljön az idõ és mindenki veszettül gyorsan tölti vadul,durván és fellendül a topic mint állat.

Next PC upgrade: 2022

Bandew
Én nem tudok róla.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.