Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Elsõként a legjobb "rómais" filmet (szvsz)
... majd a fenti filmrõl készült koppintást.
... végül a nagy klasszikusokat ...

Végül ami nem annyira a korba illõ (vagy mégis? 😊, de nagyon van egy bizonyos "rómais hangulata":

A medve nem játék.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Egyéb játékok: sztem a LOTR és eközött óriási különbségek vannak. Az egy sima real-time lesz, ez meg nem az.
Szeretem a LOTR dolgokat (könyvet-filmet), de azért egy Rómás dolgot nem fog megelõzni nálam. 😊
Szerintem ami egyedül megszoríthatja, az Egyiptommal kapcsolatos, amit korábban említettem. Az jó lehet még. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
te kérdezted mit csinálnék amig a többiek csatáznak..., vá legalább ami a te kérdésedre volt válasz azt probáld már elolvasni normálisan...
A medve nem játék.
de lehet addig olvasni is, legalább mûvelõdsz kicsit... 😊
Gallia, Spain (LOL - hülye készítõk), SPQR fakció eddig nálam. A többiek még megvannak.
Találtam egy bugot. Kijött a heires, faction leaderes sereg a Brutii capitalból, ott volt egy követem és megbribeoltam. Átadta a várost a bennelévõ sereggel együtt, mivel nem volt family member bent. 😊 Igenám, de most egy Brutii sereg mászkál a vadonban, nincs fõvárosuk és egyéb más városuk sem. 😊 Magyarul: ez a fakció mindenkit túl fog élni ... 😊
A medve nem játék.
Megj.: Marha jól néz ki csata közben, ahogy a lovasság, elefántok kettészelik az ellenséget. Repülnek az emberek ide-oda. (Ezért lenne jó egy ismétlés, hogy az ilyen apróságokat megnézhessünk. Elég, ha az ember csak a csaták elõtti "ingame movie"-kra gondol. Szuperek. Pl. mekkora lenne, ha összetudnánk vágni egy-egy jó kis filmet a csatákból ...)
Vagy ostromnál, ha felmásznak a katonák a falak menti járókákra. Verekszenek, aztán egyik másik hullája, ill. amolyan Dugovics Titusz szintû akció eredménye képpen néhány élõ emberpár leesik a falakról ...
😊
A medve nem játék.
A Knights of Honornak megnéztem a demoját. Háááát ...
Számomra csalódás.A medve nem játék.
látom már mindenki nagyban tolja gamet, így biztos tudtok válaszolni egy primitív kérdésemre:
kiírtam a cdt úgy ahogy nfo mondta alcohollal safedisk 2/3 4* speed, de 2* is kiírtam és nem indítja el a gamet... mindig a correct cdt kéri... tudtok vmit tanácsolni?
Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Telepítésnél semmi gond nem volt. A játék ugyebár a dx 9.0b-t akarja feltenni, nekem pedig már a c van fent.
Ez elvileg, gondolom én buta, nem okozhat problémát.
No mindegy...próbálkozunk.
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
pl lovasokkal tobbszor is sikerult hatbatamadn ioket de olyen mintha szembol kaptam volna, nincs kulonbseg

a nyilasokon kivul persze , szoval kozelharcban kik birnak el veluk? hoplitakkal meg nem futottam ossze, azok meg durvabbak?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha így se jó, játsz te is az eredeti exe -vel. Telepítéskor nem volt gond?
Mondjuk kétségtelen, hogy lovasság nélkül nagyon megvagyok vágva 😞, ha az nincs, szinte soha nem támadok.