Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Capua galdiátor iskolában lesz lázadás? (spartacus)

Apache00
Na, itt mindenki kedve szerint müvelödhet:OSZK

a.carkey
Ezeket a filmeket érdemes megnézni hangulatcsinálónak a játékhoz:

Elsõként a legjobb "rómais" filmet (szvsz)

... majd a fenti filmrõl készült koppintást.

... végül a nagy klasszikusokat ...

Végül ami nem annyira a korba illõ (vagy mégis? 😊, de nagyon van egy bizonyos "rómais hangulata":

A medve nem játék.

szvsz te mindig fáradt vagy akkor 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Fritz Von...
Sztem a lándzsások ellen sima közelharci egységgel érdemes csatázni. Én amikor lándzsásokkal találkozom, akkor lehetõség szerint nyilazok rájuk, azt rosszul viselik. Utána pedig az aktuális legjobb közelharci egységemet indítom rájuk (például korábban Hastatii, vagy Princeps, most meg a Legionary cohorsot, vagy az Urban cohorsot). Nem nagyon állnak meg elõttem. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Brutál. Azért anno tudtak valamit a rómaiak.

Fritz Von...
Van benne battle replay funkció. Meg kell nézni a gombok beállításánál sztem, mert ha a load game-re megyek, akkor be lehet tölteni egy Battle Replayt (illetve gondolom, ez az).

Egyéb játékok: sztem a LOTR és eközött óriási különbségek vannak. Az egy sima real-time lesz, ez meg nem az.
Szeretem a LOTR dolgokat (könyvet-filmet), de azért egy Rómás dolgot nem fog megelõzni nálam. 😊

Szerintem ami egyedül megszoríthatja, az Egyiptommal kapcsolatos, amit korábban említettem. Az jó lehet még. 😊

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Hát igen. Carthago és Nova Carthago egyidõben ... 😊

A medve nem játék.

I.C.ram
Ja nem néztem meg mire válaszoltál, azthittem, hogy arra a nmezetes kérdésemre. Fáradt vagyok hagggyáááá! 😄
I.C.ram
Épp ezért fantázia nevük lenne addig 😊
a.carkey
Az a baj, hogy ezt nem lehet megcsinálni. Vagy akkor eltértünk volna a TW szériátóé. Már az is nagy dolog, hogy általában jók a városnevek, összeáll a történelmi háttérinfo ingame.

A medve nem játék.

ja de biztos vannak oylan városok is amik nem is nagyon léteztek mielött a romaiak odamentek... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

bazz gondolkozz már...
te kérdezted mit csinálnék amig a többiek csatáznak..., vá legalább ami a te kérdésedre volt válasz azt probáld már elolvasni normálisan...

I.C.ram
Megcsinálhatták volna úgy, hogy csak akkor lesz római nevük, miután elfoglalja egy római család.
I.C.ram
Ez most hogy jön ide? 😄
melelsleg ha neked meló olvasni mi a turonak forumol??? 😛PPP

tekintve hogy városok fele ami benne van eleinte nem is létezett igy ez amolyan kompromisszum..., ugy kelet volna megoldani hogy idõvel jöjjenek létre uj városok 😊

nem visszaolvasni..., hanem olvasni rendesen..., könyvet, etc... 😊

I.C.ram
Az is hülyeség, hogy mindennek szinte a római császárság korabeli neve van. Pl Aquincum 😊
I.C.ram
Látod, pont ezért nem olvasok vissza, mert tudom, hogy te már csak azért is visszaolvasol, így nekem nulla meló. 😄
a.carkey

A medve nem játék.

pl #1966
de lehet addig olvasni is, legalább mûvelõdsz kicsit... 😊

a.carkey
Nem hinném, hogy sok cheat lenne hozzá.

Gallia, Spain (LOL - hülye készítõk), SPQR fakció eddig nálam. A többiek még megvannak.

Találtam egy bugot. Kijött a heires, faction leaderes sereg a Brutii capitalból, ott volt egy követem és megbribeoltam. Átadta a várost a bennelévõ sereggel együtt, mivel nem volt family member bent. 😊 Igenám, de most egy Brutii sereg mászkál a vadonban, nincs fõvárosuk és egyéb más városuk sem. 😊 Magyarul: ez a fakció mindenkit túl fog élni ... 😊

A medve nem játék.

I.C.ram
Hát nem tudom, hogy te mit csinálnál, míg a többiek egy 2000-2000 fõs csatát vívnak 😊
mellesleg pl nézhetik a csatát... igaz ez elrontja a fogof war-t mert látod egységeiket de nagy ügy 😊

I.C.ram
Valami olyasmit olvastam, hogyha legyaksz egy nemzetet a kampányban, akkor azokkal legközelebb már lehet nyomunlni. Igaz ez? Nincs valami cheat, ami annihilálja az összes nemzetet? 😄 Nincs kedvem lenyomni egy kampányt csak azlrt, hogy választhassak több nemzet közül, mert akkor addig már megunom a játékot.
attól még meglehet csak idõigényes..., te meg azt mondtad nem lehet megoldnai ami nem fedi a valóságot..., homm-ok se akciódüs történéseikrõl hiresek meg a folyamatos játékmenetrõl mégis elég jól el lehet velük lenni mutlyban...

a.carkey
Ne írd ki! Csak mountoltasd. Ha ki akarod írni, írd ki az image fájlt!

A medve nem játék.

te tényleg iylen zseni vagy? ehh...

a.carkey
Igenám, de az egységek jóval hatékonyabbak, mint régen voltak. Nem emlékszem arra, hogy a nehézlovasság ennyire brutál lett volna bármelyik Total Warban.

Megj.: Marha jól néz ki csata közben, ahogy a lovasság, elefántok kettészelik az ellenséget. Repülnek az emberek ide-oda. (Ezért lenne jó egy ismétlés, hogy az ilyen apróságokat megnézhessünk. Elég, ha az ember csak a csaták elõtti "ingame movie"-kra gondol. Szuperek. Pl. mekkora lenne, ha összetudnánk vágni egy-egy jó kis filmet a csatákból ...)
Vagy ostromnál, ha felmásznak a katonák a falak menti járókákra. Verekszenek, aztán egyik másik hullája, ill. amolyan Dugovics Titusz szintû akció eredménye képpen néhány élõ emberpár leesik a falakról ...
😊

A medve nem játék.

I.C.ram
Nem lehetne. Amíg 2 játkos épp egy baziangy csatát vív, addig a többiek malmoznak?
I.C.ram
2nél igen, de az nem az igazi.
a.carkey
Ez a helyzet a tavalyi Republic - SWG kiadási harcra emlékeztet. A Republicot is alig vártam, aztán kijött az SWG, és hozzá sem nyúltam. Megj. nem is lett túl jó.

A Knights of Honornak megnéztem a demoját. Háááát ... Számomra csalódás.

A medve nem játék.

Bond 007
sziasztok !

látom már mindenki nagyban tolja gamet, így biztos tudtok válaszolni egy primitív kérdésemre:
kiírtam a cdt úgy ahogy nfo mondta alcohollal safedisk 2/3 4* speed, de 2* is kiírtam és nem indítja el a gamet... mindig a correct cdt kéri... tudtok vmit tanácsolni?

Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!

Johnyy
neve kasztja, vércsoportja?? most nem tom a mejik!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

lybrahu
Köszi a tanácsot én is valami hasonlóra gondoltam.
Telepítésnél semmi gond nem volt. A játék ugyebár a dx 9.0b-t akarja feltenni, nekem pedig már a c van fent.
Ez elvileg, gondolom én buta, nem okozhat problémát.
No mindegy...próbálkozunk.

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --

amelyiknek van szines ruhájuk

Johnyy
1 et értek

Johnyy
meik a legjobb római egység????

Apache00
hm, most igy elnézegettem a middle earth-ös screenshotokat, hát elég massziv vetélytársa lesz a Rome-nak 😄

Kandurex
Keress olyan közelharci unitot aki nagyobb def / attack bír, mint azok a fránya Germánok

en olyat nem gyartok😊 meg az akkor is 1:1 arany

pl lovasokkal tobbszor is sikerult hatbatamadn ioket de olyen mintha szembol kaptam volna, nincs kulonbseg
Kandurex
pl. Római lándzsásokkal?

Germán lándzsások ellen mivel lehet hatékonyan támadni ? (romai nemzetseggel)
a nyilasokon kivul persze , szoval kozelharcban kik birnak el veluk? hoplitakkal meg nem futottam ossze, azok meg durvabbak?
Bucser
HA Plitzkriegre vágysz 3 D grafoval akkor: Wartime Command.. Oroszok csinálják... 1C Maddox Games....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kandurex
dx, video and sound driver reinstall. Uninstall all codec pack.

Ha így se jó, játsz te is az eredeti exe -vel. Telepítéskor nem volt gond?

Kandurex
Egyébként nekem a taktikám a régi sorozatra épül: 4 íjász század, eléjük védelem és kõkemény lovasság pedig hajtja, írtja és tereli az ellent. Defensive körben felmászni a legmagasabb pontra, vagy bekempelni egy szûk átjárót. Támadáskor a körbekerítõ taktika. Az ellen íjászainak valamint nehezebb tûzerõ egy nyugodt percnyi lövés lehetõségének kiiktatása. Még nem volt gondom 😊.

Mondjuk kétségtelen, hogy lovasság nélkül nagyon megvagyok vágva 😞, ha az nincs, szinte soha nem támadok.