Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem ez nem is kell !!!!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

a.carkey
Meg nincs tengeri csata.

A medve nem játék.

a.carkey
Semmi extra. Nem erre hegyezték ki a dolgot. Olyan, mintha kiütnéd a szenátust és bevennéd Rómát. Minden többi nép, csak választható lehetõség, de a játék a római családokra épül.

A medve nem játék.

ááá és most eszembe jutott a centurion, defender of rome és azt kell mondanom, végre megjött a méltó utódja 😉 bár ebben nem lehet harci szekerezni

www.armed-assault.hu

robotnyk
mitõl estél te faszra utoljára? 😄
Buci
😄 Loál
nem csak gyorsan kellet eldöntenem h melyik a jó letöltési dolog, mert még nem tanultam holnapra semmit, azt 2 tz is lesz...

carpe diem

FREAK
telefonos játékon ez volt a kérdés, vagy mi? 😄

Riszpekk

Buci
kössz, megmentetted az életem

carpe diem

FREAK
3 gyorsan

Riszpekk

Buci
hány cd-s a játék? lécci gyorsan

carpe diem

FREAK
tökmindegy, már megkérgesedtem 😊

Riszpekk

Kandurex
Nem ezt mondtam.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Király a gama mikor lesz hozzá magyarosítás ?
, nem mintha anélkül nem játcanám végig
Buci
Melyiket töltsem le a bithumenrõl? CloneCD, vagy a Only crack? Melyik megy normálisan?

carpe diem

FREAK
ja geci vagyok, mert nem estem faszra a játéktól, üssetek

Riszpekk

Kandurex
Freak régebben se volt jó fiú, mára se változott sokat..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ez már jóóó játék
FREAK
bocs, tényleg sárgaházban a helyem, mert szeretem a játékmodokat 😄DD

pfffff ok 😄

nyugi, nem is akartam neked semmit írni, úgysem értenéd, szemellenzõ sux

Riszpekk

Fritz Von...
Te nem vagy normális. Errõl és rólad ennyit. Felõlem irkálhatsz amit akarsz.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

FREAK

ha nem megy, akkor hiába is magyaráznám... a csõlátás ronda betegség

Riszpekk

Fritz Von...
Na mesélj. Milyen modokra gondoltál?

FREAK
valami más, ami nem errõl szól, csak engedd szabadjára a fantáziádat...

szerintem menni fog

Riszpekk

Fritz Von...
TS?

Fritz Von...
NEM vehetõ meg. Mert õk is az Automextõl hozzák. A PCDOME nálunk is vásárol, máshonnan nem hoznak be játékokat.

Ilyen alapon az 576-nál is meg lehet rendelni. 😊

Fritz Von...
A Praetorianus cohorsaim majd rendet vágnak a szánalmas parasztseregedbe.... 😊)))

Von Hanczur
A battlefield.hu-n a kisablakban megjelenõ cégnél már megvehetõ....
Nem régiben néztem meg....
Probáld...

Őrült gyenge.....

Fritz Von...
Egyébként marha kíváncsi vagyok egy dologra. Ugye a római családoknál ott van a szenátus, mint figyelõ atya. 😊

Ha majd elkezdem Egyiptommal, nagyon kíváncsi leszek rá, hogy mennyire csapták össze azt a részt politikailag. Merthogy ugye ott nincs szenátus.
Van a fáraó ugye, meg a papság (mint atya). 😊

Von Hanczur
Véged lesz te ÕÕÕgy...

Őrült gyenge.....

Fritz Von...
Sajnos multit nem tudunk még nyomni. De elvileg jövõ pénteke érkezik az Automexhez, megveszem és mehet a csata. 😊

Fritz Von...
MODOK????????????????

MILYEN MODOK KELLENEK EHHEZ????

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Von Hanczur
Õgy ratyi fritz itt is oktatsz te útolsóóóóó.....
Mikor nyomunk multit te szar...

Őrült gyenge.....

FREAK
végül is leszedtem, kipróbáltam, és hát tényleg etalon, de bejött, amire számítottam: nem tudott lázba hozni, akármennyi poligont is gyûrtek bele...

remélem, lesznek hozzá modok, mert maga az engine TÖKÉLETES

Riszpekk

a.carkey
Mindjárt hazaérek és nyomom én is ...

A medve nem játék.

Fritz Von...
Ja. Ha nincs general a városban, akkor nehezebb a helyzet. Ilyenkor ha nincs elég nagy sereg, akkor egybõl próbálok toborozni egy egységet, ez mindig elkészül. Akkor is, ha kiteszik a szûrödet a városból. Max szereztél valamit.
Az automenedzsmentnél kikapcsolom a Recruit kockát. És a városfejlesztési metodikát () beállítom Cultural-ra. Ezzel olyan 50-50 arányban meg tudom elõzni a lázadást. De sokszor buktam én is így várost. 😊

Egyébként megnéztem, 65 gyõzelmem van és 2 vereségem. Igaz, csak mediumon kezdtem, hogy kiismerjem a játékot a very hard elõtt. 😊

Fritz Von...
Nos. Akkor saját tapasztalatból kis help lázadások ellen.

Elõször ugye elfoglalod a várost. Célszerû mindig olyan sereggel foglalni, ahol van general is. Ez azért kell, mert akkor tudod menedzselni a várost. Mondom, én láma módon elfelejtettem bekapcsolni, de akkor is jobb, ha van egy líder. Pláne, amelyiknek van a várossal kapcsolatos jó tulajdonsága is.

Elfoglalás után a városok 75%-a lázadni készül. Most abból indulok ki, hogy van general a városban. Elõször ugye az ember megnézi, hogy mit építettek meg az ellenfelek, mi van bent. A legelsõ teendõ, hogy amennyiben nincs elég nagy sereg a városban, el kell indítani gyorsan egy utánpótlást, hogy kicsit megfélemlítsék a lakosokat, ezzel följebb megy a lojalitás és jó esetben kék lesz a fej. 😊

A következõ, hogy az adókat leviszed a legalacsonyabb szintre. Ezzel is lehet javítani a hangulatot.

Ez után építeni kell egy arénát (amfiteátrumot, vagy colosseumot, város mérete szerint). Ha nincs. Ha van, vagy már megépült, akkor az "adók" fül mellett megjelenik egy "games" fül vagy mi. Ezen be lehet állítani, hogy évente, havonta, vagy naponta rendezzenek játékokat. Értelemszerûen minél sûrûbb, annál jobb a kedv.

Kicsivel késõbb kell építeni egy versenypályát is (hippodrome, és ezek verziói, a neve nem jut eszembe). Ekkor a games fülnél lehet már változtatni, hogy csak versenyek legyenek, vagy csak játékok, vagy mindkettõ. Ugyanígy, 3 féle bontásban.

Ha nagyon gáz a város, akkor fel kell tolni minimum havi, de néha napi szintre is. Tudjátok, a népnek kenyér és cirkusz kell! 😊 Ez kurva sokba kerül, de nem kell hosszú ideig fenntartani.

Közben építgetsz. Elsõsorban olyan dolgokat kell egy nagyon lázadó városba tenni, ami a lakosság jólétét szolgálja. Termõföldek, vízvezeték, fórum, illetve templom (ezt már mondtam korábban). No és utak, meg kikötõ, hogy a javak (luxuscikkek) máshonnan eljuthassanak ide.

Ha a lakosok érzik, hogy törõdsz velük, akkor elkezd a lojalitás felfelé kúszni szépen lassan, körrõl körre. Lehet csökkenteni a játékok sûrûségét, és egy idõ múlva a hadvezéred is továbbmehet.

Azt hiszem, hogy nagyjából ennyi. Sokáig tart megszüntetni a lázadást, de meg lehet oldani. Mondom, most az egyik gall falu (már nagyváros) a leghûségesebb településem. Jobb, mint a fõváros. 😊

Fritz Von...
Rámész a city-re. Ott van egy kis pergamenszerû izé, a details, vagy mi. Ha rányomsz, kijön egy másik ablak a bal oldalon. És az ottani kis ikonok közül asszem a felsõ: "view city on battle map".

Fritz Von...
De van. Néha engem is kivág. Olyan kb 3-4 óránként. Ennyi belefér, más bug nincs benne. És ezért is le a kalappal a készítõk elõtt!!!

Negwar
ha elfoglalok egy várost mindig fellázad van mikor 8 kör után vagy még réggebben elfoglalt városok lázadoznak pedig az ado alacsony mit kéne még csinálnom ?? porig égetnia várost 😊 és gyönyörködni benne?😊 de most komolyan miért lázadnak mit lehet ellene tenni van mikor kiüldözik a 1000 fös seregemet is:S

\"This is a good day to die!\"

Johnyy
Hy! Kérdek! : Hogy lehet megnézni a provinciát békeidõben?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

GaVino
Hardon Kivégezve a Brutii családdal. Az elején elég kemények voltak a görög városok, ill. késöbb Roma, és a Julik is megszorongattak, de miután sikerült elintéznem õket a maradék néhány provincia elfoglalása már nem volt kihívás, és kissé unalmas is lett így. Az utolsó négy várost például egyszerûen megvettem.
Jöhet very hard, vagy esetleg egy barbár törzs, vagy chartagó késöbb.
A sima, és az arcade battle között mi a konkrét különbség? Próbálta már valaki?

grebber
EJHA wazeg egyre jobban teszik a game, más gameket hanyagolok is emiatt.
Már sok területem van néha jönnek nevetséges ellenfelek pl (max 150-en 800-ellen 😊 )néha pedig belerohanok nagy vereségekbe.Most erõsen támadnak vissza és egy helyen szerintem el is bukom.De a game nagyon leköt és ez teszik benne a legjobban.

Next PC upgrade: 2022

Hmuda
Köc, akkor asszem kihagyom. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

amugy másnak nincs olyan hogy rendszertelen idõközönként kivágdossa a deskre?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

semmir enem jó 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hmuda
Hm. Leszedtem, felraktam, tökéletesen fut, de láttam, hogy van törés is. Az csak NO-CD törés vagy jó is valamire?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PREMIERE1
Nagyító a senatusi küldi mellett (alatt?).

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
Rámész a nagyítóra és mutatja kb. hol van. Ha odamész, "felfedezel", elõtûnik a kikötõ. Hajók meg nem ártanak!

mukika
nekem 3.46-al is vígan megy. 😮))))))))

PREMIERE1
Mi a verziószáma a Daemonodnak? (A legutolsó 3.47!)
Daemon

mukika
daemonnal mountold és mindegyik cd-t 1 meghajtóba...(egymás után)

így jó lesz.