13587
-
#4354 A magyarítás szinte teljes egészében feltelepíthető a realism mod-ra!!!, két vagy három txt fájl kivételével amelyek miatt kilép a progiból, tehát viszonylag a mod-al is élvezhető lesz.
Mivel tényleg Karthágó oldalán sok az újítás én felraktam:
- Korzika aktív lett: ennek nagy jelentősége van ily közel Rómához)))
- gall gyalogos már az elején toborozható
- tengerészet a valósághoz hasonlóan kezdetben erősebb bármely flottánán
- több tartomány van, így numidiai zsoldosok bármikor rendelkezésre állnak
-
atibacsi1977 #4353 Hi! Valaki mondjon már nekem egy olyan progit, amivel másolásvédettséggel ellátott dvd verzios játékokat lehet cd-képfájlba konvertálni,mint pl a clone cd,de dvd-re kéne! -
Smokk #4352 Kiprobaltam ma Lanban is.
Hat eleg istenfaszakiraly, bar ostromot meg nem neztem...
Mit mondjak, joval jobb igy h 1 hus ver ember taktikazik ellened!!!
Na m1ek is vissza, meglesem milyen 1 ostromnal! -
Smokk #4351 Jaja arra en is kivancsi vagyok! -
#4350 Most lesz egy uj film jövöhét szombaton, az Augustus
Asszem a játék kellökép meghozta hozzá a hangulatot, hogy megnézzem -
Realtibi #4349 énsem -
AnubisEE #4348 Legyszi modjál már pontos címet mert én nem talalom ! -
VGQ #4347 sap pointhoz minimum 15 katona kell,alatta nem tudnak elkezdeni ásni.Én legalábbis 10 katonás egységgel nem tudtam nekikezdeni.A 16os egység már tudott ásni. -
VGQ #4346 #4286
jo lenne legalább egy kicsit olvasgatni vissza. -
Larvin #4345 -sap pointtal alagútat ásol és berobbantja a falat
-összetétel sztem nem fontos inkább a mennyiség de ez szvsz
-a fizetés persze különbözik jobb klikkel többet is megtudhatsz az egységeidről
-kampány indításánál lehet szabályozni, hogy fullra te akarod irányítani a gazdaságot -
#4344 Hello!
Még csak most ismerkedek a játékkal, és lenne pár kérdésem. Egyik az, hogy a városostromoknál mire jó a Sap Point, és hogyan lehet használni? Másodszor fontos az, hogy egy városban állomásozó katonaságnak milyen az összetétele a lázongások szemszögéből? Vagyis kevésbé fognak zúgolódni, ha például egy Early Preatorian Cohort van egy városban, mintha egy Town Watch őrizné a békét? Mert ha nincs különbség, akkor pénzhiány esetén elég lenne csupa olcsó egységgel teletömni a városokat. Továbbá van különbség a zsoldigényük szerint, vagy mindnek ugyanannyit kell fizetni? És egy utolsó kérdés: amikor egy városomban elhalálozott a helytartó, akkor építeni, képezni tudtam továbbra is, de az adót nem tudtam változtatni. Ezt meg lehet valahol tenni?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
#4343 twcenter.com -
Realtibi #4342 és annak mi a honlapcime? -
Alblink #4341 Hi valaki nem tudja jott e mar ki magyarositas a gamhez? -
VGQ #4340 A twcenterröl szedjétek le azt a 16 perces videot!!!
Iszonyat durva.Megmutatja hogyan kell egy csatát vivni,de nagyon komolyan!!!Most szartam meg éppen rajta teljesen!!!! -
#4339 Sziasztok!
Nem tudom, hogy valakivel megtörtént e amit most leírok, de számomra olyan érdekes, hogy meg akartam veletek osztani:) A következő történt. A juliszokkal vagyok. Elfoglaltam egész galliát ám a semmiből felbukkanó birgantik állandóan akadályozzák a kereskedelmemet. Úgy döntöttem hát, hogy csinálok egy külön kis sereget parancsnok nélkűl, akiknek azt a feladatot szántam, hogy a garázdálkodó rabló sergeket semmisítsék meg. A csapatom egyre tapasztaltabb lett mígnem a gép egyszer csak kiírta, hogy Marcellus kapitányom annyi csatát nyert és olyan ügyes már, hogy megkérdezte nincs e kedvem adoptálni a családba. Így szert tettem egy kapitányból lett tábornokra és egy újjabb családtagra -
Braveheart #4338 Mióta bekapcsoltam, egyszer se mfagyott le a játék! Eddig félóránként kilépett, most meg 4 órát nyomtam egyhuzamban :D
Na megyek vissza gallokat írtani :) -
Realtibi #4337 hogyan lehetárkot ásni? -
wallen #4336 látszik, hogy most keltem
ennyi elütés egy szóban -
wallen #4335 Légidesszenttel -
#4334 ok má megy bocsi:) -
#4333 nem megy a demó nem indul az install
valaki help -
VGQ #4332 Nekem az az 1 van bekapcsolva,a többi kikapcs meg low:)))
Sajna a nagyobb csatákat nem akarom nézni képregényben. -
#4331 Amugy nemtom észrevettétek e de a videoopcióknál a 'Desyncronise Animations'-t kapcsoljátok BE.. engem először megtévesztett a neve...
ha be van kapcsolva az nagyot dob az animációk illeszkedésén..magyarul nincs az hogy egy katona háttal áll egy másiknak,suhint és a mögötte lévő összeesik:) -
hapi #4330 Vannak benne jó ötletek de miért is jó nekem ha a kutyákat teljesen kiveszik a játékból? -
VGQ #4329 Tengeren azok a aszürke csikok azok sztem.
Azt is nem régen vettem észre,hogy minél "nagyobb" egy kikötö annál több trade rout-ja lehet. -
Braveheart #4328 Mi az előnye annak ha egy néppel trade szerződést kötök? hogyan tudok vele kereskedni? -
#4327 "Juli rögtön elvette Máltát"
Mutasd már meg, hol van Málta :) -
#4326 realism 2.2 -
engine #4325 Én is chartagoval nyomom, de afrikát békén hagytam eddig és csak Róma ellen harcoltam. Juli rögtön elvette Máltát, de utána nyugton maradt. a scipiikkel már több gond van, igaz már nem sokáig
Szicíliában szövetségre léptem a görögökkel, míg scipii megtámadta a görög várost, addig a kémemnek hála nyitott kapukat döngettem az ő városában:)
Sajnos 1 körrel elkéstem a görögök megsegítésével, de bosszúból bevettem a várat. A scipiik folyamatosan küldenek 3-4 egységből álló csapatokat, de ezeket a palánkfal előtt ügető lovasságom, könnyedén csalja az őrtornyok lőtávolába.
Szemét gallok szövetség ellenére betámadtak, bár könnyen szétmorzsoltam őket a várnál, de kezd több frontos lenni a háburú. Mivel egy cirkusz sem az igazi fánik nélkül így elindultam Róma felé. Jelenleg a Brutik fővárosát ostromlom, és nemsokára eltörlöm a scipiiket. Persze, hogy ne unatkozzak Numídia hátba támadott. Szépen felvonult az erőivel mintha keletre a rebellisekre utazna, majd körbe zárt. Egyenlőre ennyi... -
VGQ #4324 Kikészit ez a charthago!!
Mi a francért nincs az elefánton kivül még egy másik rendes harci egysége???
Nemtok elegendö fánit gyártani,pedig 5 harc alatt hal meg kb 1 db elefánt.Most nagyon ugy tünik,hogy megint elvesztem egyiptomot:((
A szemetek megint visszavertek,és legalább kör mire odaér az erösitésem:((
Addig nemtok kitartani 7 elefántal 1500 egyiptomi harcos ellen:((
Sajna a várbevételkor odaveszett vagy 7db ,mert a tetves pháreo ijjászok szétlütték öket,meg a pikások is leszurtak vagy 2-t:((
Teljesen nemtom hogyan lesz ez megnyerve.Ráadásul a nyamvadt kéket egyfolytában ontják a sereget Thapsus elé,igy ott is nehezen tartom már magamat.
De nem ba akkor jo ha fáj:p -
#4323 thx -
#4322 options>unit scale: huge -
#4321 DE hogy lehet egy bandába pl 100 nál több egységet rakni??? -
haxoror #4320 Inkább azt kérdezném hogy milyen nehézségi fokozaton?
(Ha nem veryhard/veryhard-ot mondasz akkor a többiek megköveznek :D) -
haxoror #4319 Én az emberi fajjal
És a Szkíta néppel :P -
haxoror #4318 Mindenkép lázadnak, szokj hozzá :) -
haxoror #4317 Több adót úgy fizetnek ha az adózást VeryHigh-ra állítod és akkor nem lázadnak ha az adó VeryLow-n van -
gilaba #4316 Hali.Lenne egy kérdésem:hogyan lehetne elérni,hogy a városok lakói több adót fizessenek és ne lázadjanak fel,és még egy kérdés miért lép ki a játék a windowsba. -
#4315 Ki melyik fajjal játszik és hol tartotok időben és területileg éppen? Hanyadik helyen stb.
Én Scipii, Enyém Capua, Szicila, az É-afrikai országok, Numidia és Sahara kivételével(MÁr csak ott vannak esküdt ellenségeim a numidiaiak =) ), és Lepcis Magna sem. Összesítettben 2. vok egyiptom után.