Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
A medve nem játék.
www.armed-assault.hu
nem csak gyorsan kellet eldöntenem h melyik a jó letöltési dolog, mert még nem tanultam holnapra semmit, azt 2 tz is lesz...
carpe diem
, nem mintha anélkül nem játcanám végig

carpe diem
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
pfffff ok 😄
nyugi, nem is akartam neked semmit írni, úgysem értenéd, szemellenzõ sux
Riszpekk
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
szerintem menni fog
Riszpekk
Ilyen alapon az 576-nál is meg lehet rendelni. 😊
Nem régiben néztem meg....
Probáld...
Őrült gyenge.....
Ha majd elkezdem Egyiptommal, nagyon kíváncsi leszek rá, hogy mennyire csapták össze azt a részt politikailag. Merthogy ugye ott nincs szenátus.
Van a fáraó ugye, meg a papság (mint atya). 😊
MILYEN MODOK KELLENEK EHHEZ????
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Mikor nyomunk multit te szar...
Őrült gyenge.....
remélem, lesznek hozzá modok, mert maga az engine TÖKÉLETES
Riszpekk
Az automenedzsmentnél kikapcsolom a Recruit kockát. És a városfejlesztési metodikát (
) beállítom Cultural-ra. Ezzel olyan 50-50 arányban meg tudom elõzni a lázadást. De sokszor buktam én is így várost. 😊
Egyébként megnéztem, 65 gyõzelmem van és 2 vereségem. Igaz, csak mediumon kezdtem, hogy kiismerjem a játékot a very hard elõtt. 😊
Elõször ugye elfoglalod a várost. Célszerû mindig olyan sereggel foglalni, ahol van general is. Ez azért kell, mert akkor tudod menedzselni a várost. Mondom, én láma módon elfelejtettem bekapcsolni, de akkor is jobb, ha van egy líder. Pláne, amelyiknek van a várossal kapcsolatos jó tulajdonsága is.
Elfoglalás után a városok 75%-a lázadni készül. Most abból indulok ki, hogy van general a városban. Elõször ugye az ember megnézi, hogy mit építettek meg az ellenfelek, mi van bent. A legelsõ teendõ, hogy amennyiben nincs elég nagy sereg a városban, el kell indítani gyorsan egy utánpótlást, hogy kicsit megfélemlítsék a lakosokat, ezzel följebb megy a lojalitás és jó esetben kék lesz a fej. 😊
A következõ, hogy az adókat leviszed a legalacsonyabb szintre. Ezzel is lehet javítani a hangulatot.
Ez után építeni kell egy arénát (amfiteátrumot, vagy colosseumot, város mérete szerint). Ha nincs. Ha van, vagy már megépült, akkor az "adók" fül mellett megjelenik egy "games" fül vagy mi. Ezen be lehet állítani, hogy évente, havonta, vagy naponta rendezzenek játékokat. Értelemszerûen minél sûrûbb, annál jobb a kedv.
Kicsivel késõbb kell építeni egy versenypályát is (hippodrome, és ezek verziói, a neve nem jut eszembe). Ekkor a games fülnél lehet már változtatni, hogy csak versenyek legyenek, vagy csak játékok, vagy mindkettõ. Ugyanígy, 3 féle bontásban.
Ha nagyon gáz a város, akkor fel kell tolni minimum havi, de néha napi szintre is. Tudjátok, a népnek kenyér és cirkusz kell! 😊 Ez kurva sokba kerül, de nem kell hosszú ideig fenntartani.
Közben építgetsz. Elsõsorban olyan dolgokat kell egy nagyon lázadó városba tenni, ami a lakosság jólétét szolgálja. Termõföldek, vízvezeték, fórum, illetve templom (ezt már mondtam korábban). No és utak, meg kikötõ, hogy a javak (luxuscikkek) máshonnan eljuthassanak ide.
Ha a lakosok érzik, hogy törõdsz velük, akkor elkezd a lojalitás felfelé kúszni szépen lassan, körrõl körre. Lehet csökkenteni a játékok sûrûségét, és egy idõ múlva a hadvezéred is továbbmehet.
Azt hiszem, hogy nagyjából ennyi. Sokáig tart megszüntetni a lázadást, de meg lehet oldani. Mondom, most az egyik gall falu (már nagyváros) a leghûségesebb településem. Jobb, mint a fõváros. 😊
\"This is a good day to die!\"
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Jöhet very hard, vagy esetleg egy barbár törzs, vagy chartagó késöbb.
A sima, és az arcade battle között mi a konkrét különbség? Próbálta már valaki?
Már sok területem van néha jönnek nevetséges ellenfelek pl (max 150-en 800-ellen 😊 )néha pedig belerohanok nagy vereségekbe.Most erõsen támadnak vissza és egy helyen szerintem el is bukom.De a game nagyon leköt és ez teszik benne a legjobban.
Next PC upgrade: 2022
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Daemon