Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
A CD és DVD kiadás között, van valami különbség (természetesen a korongok darabszámán kívül)?
elõre is köszönöm
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Nagyon jól megirták az RTW-t, nekem Athlon 950MHz, 256MB SDRAM, Geforce4 Ti4200 32MB konfiggal 1024x768/32-ben max grafikával (AA és shadows nincs) gyönyörüen megy.
Én nem tartom valami fontosnak a grafikát egy játéknál, de ezek a csaták valami fantasztikusan jól néznek ki
A csatánál ki lehet kapcsolni az idõlimitet?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
- büdös spanyolok megtámadtak, két városuk bánta. Az utolsót holnapra hagyom finom falatnak. 😊
- Nyamvadt szenátus velem támadtatja Egyiptomot. Most foglaltam el Jeruzsálemet.
- A nép szeret! Itt az idõ, hogy leváltsam a szenátust és elfoglaljam az engem megilletõ helyet. Három fullos seregem van Róma körül, heavy onagerekkel, Urban cohorsokkal, íjászokkal és Praetorian lovassággal. Holnap támadok! 😊)
Mellesleg, amit mondtál nem tudtam, nem is tanultam róla (eddig ugy tudtam, hogy a rómaiak annyira feldulták Karthagot,és elhurcolták lakosait rabszolgának,hogy egy jo ideig nem is igazán telepedtek oda emberek ujra...de akkor ugy látszik rosszul tom😊
A könyvet meg köszi, asszem kiveszem a könyvtárbol
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
bestbuy - units are 10% cheaper
jericho - walls crumble
add_money X - adds money, where X is the amount.
add_population Y X - Adds population, where Y is the settlement name and X the amount
move_character Z X,Y - Moves character to location, where Z is character name and X Y are coordinates
auto_win attacker/defender - Attacker or defender atutowins the next autoresolved battle
create_unit settlement/charactername unit_ID amount exp/armour/weapon - Creates a unit in the selected settlement or characters army with the stats you input
toggle_fow - Toggles Fog of War
give_trait characternname traitname level - Gives the character the trait at the chosen level
process_cq settlement - Finished the building queue in the settlement
list_traits - Lists all traits
give_trait_points charactername traitname points - Gives the character poins for the trait
force_diplomacy accept/decline/off - Forces opponnent to accept diplomatic proposal
invulnerable_general charactername - Makes the general invulnerable in combat
date year - Changes date
kill_character charactername - Take a wild guess
season summer/winter - changes season
capture_settlement settlementname - This one is HARD to figure out, eh?
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
5 századik megvolt afrikában?)(Rohl: Az elveszett testamentum c. könyv)
Punokkal nyomulok, Sziciliában magam sem tom hogy de megvertem a rómaiakat és elfoglaltam egy várost,a karthágói fõnökség meg lezúzott hogy miért támadtam és ahogy kivettem szankciókat helyeztek kilátásba. Nyilván tehát mindenütt van szenátus féle!
Aki még nem ismeri:
Make All Civilizations Playable Mod
http://www.twcenter.net/downloads/db/?mod=39
A medve nem játék.
és pc-det eladod? nem mondom hogy sajnálom 😛PP
Akinek nincs meg teljesbe a játék azok közül nem tud valaki egy tört servert csinálni,hogy nyomjuk a gamet multiba?Mert nagyon KIRÁLY lenne multiba játszani!!!!!!!!!!!!
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Akinek nincs meg teljesbe a játék azok közül nem tud valaki egy tört servert csinálni,hogy nyomjuk a gamet multiba?

Mert nagyon KIRÁLY lenne multiba játszani!!!!!!!!!!!!TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
www.armed-assault.hu
azért faszra ritkán esek 😊
Riszpekk