Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fritz Von...
Létrát úgy tudsz építeni, ha megostromolsz egy várost. Akkor kijön egy kis építgetõs menüszerûség, ahol beállíthatod, hogy ramot, vagy tornyot, vagy létrát építesz-e. Azt hiszem, hogy egy gyengébb hadvezérrel csak faltörõt tudsz készíteni. Egy jobbal lehet erõsebb ostromgépeket csinálni. Nem vagyok benne biztos, mert lehet, hogy az ostromlott város méretétõl függ a dolog. Nem figyeltem meg eddig. Azt építettem, amit lehetett. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Elõször nincs nagy gond, ha nem teljesíted az akaratukat. Másodszor sincs vészes baj. Aztán ha így folytatod, akkor elkezdenek köcsögösködni. Adnak egy missziót, amiért már nem jutalmat tûznek ki, hanem azt, hogy ha NEM teljesíted, akkor elkezdenek vizsgálódni a családtagjaid között mindenféle megvesztegetés és egyéb rejtett titkok után. Én így veszítettem el a legjobb hadvezéremet, mert kiderítettek róla valamit és ezért öngyilkosságot követett el. Szóval érdemes teljesíteni...

A game nálam is elfogadhatóan megy, de a fõmenü, és az abból nyíló menük (single player, options, stb.) szétesik, a ha új menübe lépek az elõzõ nem tûnik el, ilyenek. És ami még feltûnt, nincs intro anim, átvezetõk sincsenek, és úgy tudom, a fõmenü alatti pirosas háttérben is animálni kéne a figuráknak. Nálad ezek mennek? (mer' ha igen, akkor biztos vmi codec gebasz lesz.)

AnuluWork
A #2120-ra tudja valaki a választ? 😞

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Legalább 1 körig ostromlod a várost.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Sonajk @:o)
Sziasztok!
A CD és DVD kiadás között, van valami különbség (természetesen a korongok darabszámán kívül)?
elõre is köszönöm

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Methylisocloro
256MB memóriám van nekem is és szuperul megy a game.
Nagyon jól megirták az RTW-t, nekem Athlon 950MHz, 256MB SDRAM, Geforce4 Ti4200 32MB konfiggal 1024x768/32-ben max grafikával (AA és shadows nincs) gyönyörüen megy.
Én nem tartom valami fontosnak a grafikát egy játéknál, de ezek a csaták valami fantasztikusan jól néznek ki

A csatánál ki lehet kapcsolni az idõlimitet?

"Egér-csíkot-húz-a-fõmenûben" bug van még valakinek? Feltettem a CD1-rõl az extrasból a codec-eket ahogy azt lentebb vki javasolta, de nem mûxik. Egy külföldi fórumon vki azt mondta kevés a RAMom. Jó, 256MB nem sok, de pont megfelel a minimal konfignak. Egyéb tipp?

Kandurex
Míg nincsennek ostrom gépeim addig honnan lehet létrát szerzni?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

pluhi
Kipróbáltam a cuccot. Az év stratégiája, ha nem az év játéka. A csaták lélegzetelállitóak (pedig még csak 1500 vs 1500-as volt). Mestermunka, még az is megfordult a fejemben, hogy megveszem, hehe.
Kandurex
Jah tényleg, most úgye fogom magam és szépen letarolom Galliát, csak annyi a bibi, hogy nincs kedvem a sereggel pátyolgatni az elfoglalt városokat több körig, csak a 2 legnagyobbat tervezem megtartani a többit felégetném, ez késõbb nagy gond? Vagy van valami eccerû és gyors megoldás a városok altatására? (úgy értve ne lázadjanak már fel az elsõ körben, amint kilép a város kapuján a hadsereg)

Kandurex
Én meg ott vagyok, hogy leigázom a Gallokat. Most fog 2. elõfordulni, hogy nem teljesítem a szenátus akaratát, nem lesz ebbõl nagy gond? De hát tiszta nem normális banda, hogy asszondja ruccanjak át a Görögökhöz és ha már ott vagyok vegyem már blokád alá Spárta kikötõjét, mondom anyád, add 1, messze van (bár odaérnék), add 2 ha ott is vagyok a Görögök lezúznak. Kérhetnék segítséget a Brutiktól, de... most nem érek rá a szenátussal baszakodni, szal szerintetek? Lesz gond?

Fritz Von...
Dióhéjban:
- büdös spanyolok megtámadtak, két városuk bánta. Az utolsót holnapra hagyom finom falatnak. 😊

- Nyamvadt szenátus velem támadtatja Egyiptomot. Most foglaltam el Jeruzsálemet.

- A nép szeret! Itt az idõ, hogy leváltsam a szenátust és elfoglaljam az engem megilletõ helyet. Három fullos seregem van Róma körül, heavy onagerekkel, Urban cohorsokkal, íjászokkal és Praetorian lovassággal. Holnap támadok! 😊)

Apache00
jee, ez királyság! Akkor asszem a punokat kell elsöként kiirtanom, hogy velük játszhassak😊)

Mellesleg, amit mondtál nem tudtam, nem is tanultam róla (eddig ugy tudtam, hogy a rómaiak annyira feldulták Karthagot,és elhurcolták lakosait rabszolgának,hogy egy jo ideig nem is igazán telepedtek oda emberek ujra...de akkor ugy látszik rosszul tom😊
A könyvet meg köszi, asszem kiveszem a könyvtárbol

galenius
hát ha már valakinek unalmas a játékmenet))))

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

galenius
Press the tilde (~) key to bring down the console, and input one of the following:

bestbuy - units are 10% cheaper

jericho - walls crumble

add_money X - adds money, where X is the amount.

add_population Y X - Adds population, where Y is the settlement name and X the amount

move_character Z X,Y - Moves character to location, where Z is character name and X Y are coordinates

auto_win attacker/defender - Attacker or defender atutowins the next autoresolved battle

create_unit settlement/charactername unit_ID amount exp/armour/weapon - Creates a unit in the selected settlement or characters army with the stats you input

toggle_fow - Toggles Fog of War

give_trait characternname traitname level - Gives the character the trait at the chosen level

process_cq settlement - Finished the building queue in the settlement

list_traits - Lists all traits

give_trait_points charactername traitname points - Gives the character poins for the trait

force_diplomacy accept/decline/off - Forces opponnent to accept diplomatic proposal

invulnerable_general charactername - Makes the general invulnerable in combat

date year - Changes date

kill_character charactername - Take a wild guess

season summer/winter - changes season

capture_settlement settlementname - This one is HARD to figure out, eh?

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

szuper... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

csak egyet kelelt volna visszaolvasnod... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
Bocsi nem ide akartam 😊
I.C.ram
Tesóm olyat mesélt, hogy amcsiban a szállodájánál megbotlott egy fazon a járdában, erre beperelte õket, hogy túl magasan volt a járda 😊
I.C.ram
Valaki betudná megint linkelni az "összesnép játszható" modot? Tudom, hogy már volt,de nem találtam.
galenius
Nekem is a punok a kedvenceim!( Tudtad hogy az utolsó pun alapítású királyság egész a Kr. u
5 századik megvolt afrikában?)(Rohl: Az elveszett testamentum c. könyv)
Punokkal nyomulok, Sziciliában magam sem tom hogy de megvertem a rómaiakat és elfoglaltam egy várost,a karthágói fõnökség meg lezúzott hogy miért támadtam és ahogy kivettem szankciókat helyeztek kilátásba. Nyilván tehát mindenütt van szenátus féle!

Aki még nem ismeri:
Make All Civilizations Playable Mod
http://www.twcenter.net/downloads/db/?mod=39

Apache00
Valaki játszott már a punokkal? Ha igen, akkor milyenek, csak mert nekem Karthago a kedvenc okori témám? Ott is van senatus féleség? Ha nincs az elég kár, mert ott pedig a nagytanács választotta a tisztviselöket és a hadvezéreket, valamint az adta ki az elvégzendö feladatokat

a.carkey
Írtátok, hogy van battle replay. van ez hadjáratnál is? Ha van, mivel lehet elmenteni és mivel lehet megnézni?

A medve nem játék.

szupi 😊

FREAK
simán, az elmúlt öt évben ráköltöttem minimum fél milliót, ebbõl örökre elég 😊

Riszpekk

éljen 😊
és pc-det eladod? nem mondom hogy sajnálom 😛PP

FREAK
az lesz, ahogy kijön a köv. generáció 😊

Riszpekk

Robogo
Tud erre valaki válaszolni?Na hello mindenki!

Akinek nincs meg teljesbe a játék azok közül nem tud valaki egy tört servert csinálni,hogy nyomjuk a gamet multiba?Mert nagyon KIRÁLY lenne multiba játszani!!!!!!!!!!!!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

I.C.ram
Elvileg ki kell írtani akármelyik rómaik kampányban azt a nemzetet, amelyikkel akarsz majd lenni.
Hi! Csak egy kérdés? Végigjátszottam a prologot, és ezután szerettem vna egy uj hadjáratot inditani! A problémám az,hogy az ismertetõkben azt olvastam, h majd leht lenni a görögökkel vagy barbárokkal! Ehhez képest csak 3 római családdal lehet lenni! Most akkor mivan? Vagy csak a történelmi csatákban lehet más nemzetekkel lenni?
szvsz menjél konzolozni... 😛PP

Fritz Von...
Lehet, hogy lesz patch. De egylõre tuti nem még, mert csak az USA-ban jelent meg hivatalosan a game. Majd megjelenik mindenhol és sztem utána egy hónappal kb.

Fritz Von...
Akár lehet az is, hogy nem megfelelõ codec van telepítve. Vagy nincs is.

inkább egy patch kéne erre is engem idegesit mert rendszertelen nagyon, van amikro egész nap nyomom és nem csinálja van amikor inditás után 10 percel rögtön...

Johnyy
Sacred ( egyébként nekem az fekete képernyõzött,de csak picit,, és nem a gép miatt)

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Robogo
Hát milyen a géped mert a Call of Dutyhoz meg a Rome:Total warhoz is jó gép kell és lehet,hogy nem tudja futatni a gamet.Mert nekem már volt olyan játék amibe az egész gépem rossz volt és amikor elinditottam egy játékot akkor az egész játék egy nagy feketeség volt.De ez csak egy tipp!

#2101-re nem tud vki megodlást? naon idegesít, a Call of Duty kiegészítõje ugyanezt csinálja😞

traXion
Majd megnézem holnap... 😊

Johnyy
balsarokban ikonok nem?

traXion
Én azt szeretném kérdezni, hogy hol a "mailbox" a játékban? Mert a szenátus küldött nekem levelet, és nem találom hogy hol kéne elolvasni. 😄

Johnyy
Hali! Na sirály a lyáték,, csakaz van ugye hogy ha egy prov felett van nnak azok a jelek,, na azok mit jelentenek? meg ugye van az az öszeg ,, ha plusz akkor nyereséges ha minusz akkor veszteséges,, ebbe beletartoznak a zsoldok is,, meg nekem egy idõután csöken a bevétel és mindíg elfogy szóval a végén mindíg kifolyok a stexbõl 😞(( Meg ugye a tutoriali 3 prov után hogy és merre érdemes hódtani???

Felraktam, el is indul, viszont a loading screennél, aohl minidg az idézetek vannak egyszercsak elsötétül a gép, majd újraindul, Ekkor a windows vmi olyan hibaüzenetet ír ki, hogy a monitor nem tudott vmi kirajzolási müveletet véghezvinni, tipp, mi lehet a gond?

Robogo
Na hello mindenki!

Akinek nincs meg teljesbe a játék azok közül nem tud valaki egy tört servert csinálni,hogy nyomjuk a gamet multiba?Mert nagyon KIRÁLY lenne multiba játszani!!!!!!!!!!!!

bazza
Megy a hála!😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

már nem is emlékszem a tengeri csatára 😊

www.armed-assault.hu

FREAK
Sturmovik, Nascar 2003, Thief 3 (bár az is csalódás az elõdök után)....

azért faszra ritkán esek 😊

Riszpekk

GaVino
Kipróbáltam a germán törzset very hardon. Nagyon élvezetes, de rövid játék volt. Meglepõdve hallottam a rómaikkal ellentétetben más - gyönyörû - zene csendel fel gyakran, és jól eltalált a barbár beszéd a csata elõtt. Miközben kelet felé kalandoztam megtámadtak nyugatról a brittek (nem kis sereggel druidák, szekeres harcosok stb.). A városaimban maradt seregeimet egyesítve, és néhány barbárt felbérelve próbáltam megállítani északon, sikerült is volna, csak közben a gallok megszegték a szövetséget, és figyelmeztetés nélkül besételtak egy védtelen városomba, s ezajtál végleg elveszítettem területeim nagy részét.

Kandurex
Tõcsed, bontcsad. A hála meg mehet Tompernek.

bazza
Tud vki linket? Egy mûködõ crack kéne! Haveromnak kiírtam Alcohollal, Safedisk2/3, 4x -->> NEM MEGY! Sims2-vel ugyan ez volt. De már láttam az nforce-on, hogy megjelent a reloaded verzió, szóval annak a crackje kéne! Tudja vki hol találom?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"