Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
hhm...htx

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

rendszeres 1000es seregek "fogadasara" keszitsd fel a hataraid... es nem teazni jonnek igy 5 ora magassagaban
FREAK
az is egy megoldás 😊 ezek után nyilvánítsuk elírásnak, és fátylat rá

Riszpekk

dr Kotász
+ „what” helyett „that” kéne hehehe
Pluskast
Bocsi az elözõ hozzászólásom neked ment😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Attól függ milyen fokozatban játszól. Én mediumon kezdtem és azt kell mondanom, hogy a külsõ védelemre oda kell figyelned. Ha a gallokkal összebalhézól akkor pedig mindenképp. Hajlamosak rá, hogy nagy számú sereget szednek ösze és viszonylag hamar. De azt is hozzá kell tenni, hogy akár kétszeres túlerõben lévõ gall csapatot is meg tudsz futamítani, ugyanis a gallok rendelkeznek a legszarabb egységekkel. Ja és érdemes bevédeni a hidakat. Ráadásúl oda nem is kell 4-5 egységnél több.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

I.C.ram
Az világos, de melyik egységgel lehet? Mert azt tudom, hogy csak Familymemberrel lehet pl erõdöt, tornyot építeni, de ilyen kitermelõ üzemeket mivel?
Kandurex
Egy lényeges kérdés azokhoz, akik már jobban belemélyültek a játékba. Idáig BC245, nem volt gond a városaim védelmével dél - keletrõl a Scipii és Brutii házak védenek, nyugatra én támadom a Gallokat 😊. Tartok, hogy délrõl Carthago esetleg rám jön vagy az északi barbárok unják meg a semmit tevést. Az világos, hogy a belsõ részeket nem igazán kell védeni, de a külsõket mennyire érdemes felszerelni?

banyat csak oda tudsz epiteni, ahol a kornyeken van erre alkalmas hegy domb stb... Te nem dontheted el, hogy marpedig en ide-oda amoda banyat epitek!
a kereskedelmet nem blokkolja! csak ha blokad ala helyezi a kikotod! 😊 akkor pedig fel kell darabolni a kis szemetladat!

I.C.ram
Bányákat hogyan lehet építeni? Melyik egységgel?
I.C.ram
Akkor blokkolják, ha megjelenik egy kis négyzet a kikötõdnél, mint az ostromnál.
ha semleges hajok bealnak a kikotom ele azzal blokkoljak a kereskedelmet? vagy csak szimplan zavaro de nem olyan mintha megtamadnak?
ja az lemaradt mar eszrevettem csak remeltem hatha nem fiyel ra senki! ezert nem javitottam 😉

FREAK
"...I've ever seen"

angolt ne erõltessük 😊

Riszpekk

Kandurex
Mondtam 😊)

Kandurex
Szerintem ilyet ne kérdezz, egyéb esetben temetés.

😊 szinten...

persze nem vennem a lelkemre ha bajod esne tole... de qrva fasza game!
Apache00
Nekem is az eddigi legjobb (legalábbis stratégiák terén), bár ugyanezt mondtam az elözö total waroknál😄

Temetésemre ma kerül sor az Új-közben 😄
elmult 5 ev?

szerintem a legjobb strategiai game what I ever seen!
Hmuda
Na kipróbáltam és nagyon bejövõs. Elleszek vele amíg ki nem jön az Evil Genius vagy a RCT3.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Pl. most valaki azt mondaná innen, hogy ez az elmúlt 5 év legjobb játéka, akkor engem megölne ezzel😊 Tehát csak 1 évet mondjatok! Függõsség rulzik!
Apache00
én is ezt mondom, ez nem azért néz ki igy, mert szar gépen futtatták volna, vagy régi screenek lennének (augusztusiak)
Sajnos elég rondácska a romehoz képest (mondhatni nem sokkal jobb a grafikája az elsö részhez képest), de talán a játékmenettel javithatnak a fiuk

Köszi mindkettõtöknek! Képtelen vagyok nem játszani vele, már minden gondolatom ez a program körül forog, szabit is kivettem már😊 Remélem azért hétfõ-keddre megjön aztán megyek is megvenni.
ahhh en vagyok lama :-)
faction leader es host nem lehet 😉

nah megyek megvesztegetek mindenkit!
Apache00
Nekem azt mondták a CD Galaxisban, hogy valoszinübb, hogy csak jövöhéten érkeik meg a játék

Inkabb mountolassal hasznald mert kiirva nem biztos menni fog 😉

Valakinek sikerult mar egy rivalis csaladbol atallitani csalad tagot? Van egy rakas penzem megsem akar vagy lehet eloszor valami tojashejas lamat kene keresnem :-)
sebaj aki nem jon annak ajandekul orvgyilkost kuldok 😊
Kandurex
Ez így elsõre egy zsák szerencsétlenség.

Kandurex
Ezzel a képpel mi van? Total textura hibás! Azaz ostrom gép pl nem rózsaszín, hanem fa anyagú kellene, hogy legyen, másodsorban éles és gyönyörû texturákat használ a játék+

Kérdés:

Mivel nem bírok várni a megjelenésig leszedtem a 3CD-s Reloaded verziót. Ha ezt kiírom CD-re és utána crack-elem minden ok lesz? Tehát nem kell mountolni, esetleg CD-t sem kér az indulásnál?

Remélem pénteken már kapható lesz... (Bár szerintem elhúzzák tuti 😞 )

atibacsi: le van irva mit kell vele csinalni bemasolod a megfelelo konyvtarba es ott felulirod a txt filet...

a konyvtar utvonal is le van irva, hogy hova kell 😉
ahol letoltod ott le van irva melyik konyvtarba kell masolni (fejbol nem tudom)
Légyszi akkor vki mondja már el részletesen h hogyan lehet más népekkel lenni! Azt a txt file-t már letöltöttem a totalwar centerröl, de utána nemtom mit kell csinálni! Vki please!!!
FREAK
gratulálok 😊

Riszpekk

Apache00
Igazad van abban, amit mondasz, de ettöl függetlenül tuti, hogy a Rome sokkalta szebb mint a CossacksII, ugyanis ha jol tudom ez a játék is kijön még ebben az évben, és addig nem hiszem, hogy uj grafikai enginet fognak neki csinálni, márpedig ezek mostani, uj képek. De itt van néhány, hogy mindenki eldönthesse:

De ettöl függetlenül remélem hogy az is jo stuff lesz

galenius
Hajóval egy pun hadvezért átdobva itáliába ott sikerült annyi embert toborozni hogy a görög szövetségben több körön át kitartottam ide-oda mászkálva.

Hispalisból kiindulva annyi spanyol zsoldost lehet toborozni hogy azzal el lehet foglalni Nova Carthagot.

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

AnuluWork
...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Láttam ezen a fórumon csúnya képeket is ebbõl a Total Warból, és szép képeket is. Függ nagyban milyen gépen készültek, mi van a gépben, mennyire tömörített a kép és hányszor ..., ráadásul még meg sem jelent, nem úgy fog kinézni, azonkívül a Pyro csinálja (Praetorians, Commandos , stb.), szóval nem hinném, hogy csúnya játék lesz!

Itt van pl. a Roma Victor címû MMORPGbõl egy kép:

és itt egy másik, az új engine "beta"-jából:

Apache00
Kiváncsi vagyok, hogy ha a punokkal elérek Romába, akkor is csak egy elefántom marad, mint ahogy az a történelemben is volt 😄

Más: láttam néhány Cossacks:napoleonic war-os képet, hát elég satnyák ehhez a játékhoz képest, persze az nem azt jelenti, hogy szar lesz a játék

Ha van ballistad azt hasznalhatod mint ostrom gep!

Egy gixer van, akkor max lerombolod a kaput berontasz aztan ott varnak!

Mas: valaki irta hogy army/city/agent fulon jobbklikkelve elojon egy osszesito menu! Es tenyleg igy van! Koszi az infot! :-) Ez las csodat ki lehet huzni a peticiobol 😄

Mar 4 adoptalasom volt masnak is ilyen sok jon? Nem csinalunk fiukat csak lanyokat 😊 selejtesek a brutik 😉 igy egy-egy nagyobb csata utan jott az uzi hogy milyen jo harcos van a seregben adoptalom.
Remelem nem fog a csalad tobb reszre valni 😊

Ostromgepek nelkul??
Azt hogy...?

Fritz Von...
Jaja... 😊

Az a baj, hogy kaptam megint olyan küldetést a buzer szenátustól, hogy foglaljam el Sinai-t 10 kör alatt. Ugye Jeruzsálem már az enyém volt, de ott nem állomásozott akkora sereg, amivel érdemes lett volna megpróbálni anélkül, hogy lázadnának...

Összeszedtem a görög szigetekrõl a sereget, bahajóztam és odaértem. De mire ez meglett és a várost meg tudtam támadni, addigra az utolsó kör volt a tízbõl. Kénytelen voltam egybõl támadni. Szerencsére sikerült, bár nem volt könnyû. Brutál vastag falak, majdnem hasonló létszámú védõsereg (kb 1000 fõ). De azért sikerült lenyomni õket kb 300 fõ veszteséggel. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

AnuluWork
"A következõ körben már lehet assaultolni a várat ..." 😊

galenius

Amit linket írtam,töltsd le és a prologus után minden néppel kezdhetsz,nem kell legyõzni:
Make All Civilizations Playable Mod
http://www.twcenter.net/downloads/db/?mod=39

Aki kemény mérkõzést akar kezdjen a Pontusi királysággal: nincs gazdaság,kis sereg,lázadõk,anarchia.

Ja, rosszul érthetõ amit mondtam mert nem akartam fejtegetni.
Az derült ki hogy a punok(poionok) nem a sinai mentén foglalták el egyiptomot hanem arábia-vörös-tenger felõl,ugyanis a szenzáció az hogy megtalálták a hajókat+szánkókat amiket átvonszoltak a sivatagon(kr.e: 3000-körül) nílus kiöntötte területig mezopotámia-Punt felõl.
Na és itt Punt-Etiópiában a leszármazottaik uralkodtak a kr.u 5 századig.
Volt egy haditechnikai újításuk amivel leverték az õslakosokat( a körte alakú buzogány: ezzel nagyobbat lehetett sújtani mint a kerek alakúval)

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Fritz Von...
Mármint mit akarok?

AnuluWork
Ha akarod ...

Fritz Von...
Ja. És úgy van, hogy egy kör alatt általában két gépet lehet összeácsolni. A következõ körben már lehet assaultolni a várat, meglesznek a gépek.