Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

persze nem vennem a lelkemre ha bajod esne tole... de qrva fasza game!
szerintem a legjobb strategiai game what I ever seen!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Sajnos elég rondácska a romehoz képest (mondhatni nem sokkal jobb a grafikája az elsö részhez képest), de talán a játékmenettel javithatnak a fiuk
faction leader es host nem lehet 😉
nah megyek megvesztegetek mindenkit!
Valakinek sikerult mar egy rivalis csaladbol atallitani csalad tagot? Van egy rakas penzem megsem akar vagy lehet eloszor valami tojashejas lamat kene keresnem :-)
sebaj aki nem jon annak ajandekul orvgyilkost kuldok 😊
Mivel nem bírok várni a megjelenésig leszedtem a 3CD-s Reloaded verziót. Ha ezt kiírom CD-re és utána crack-elem minden ok lesz? Tehát nem kell mountolni, esetleg CD-t sem kér az indulásnál?
Remélem pénteken már kapható lesz... (Bár szerintem elhúzzák tuti 😞 )
a konyvtar utvonal is le van irva, hogy hova kell 😉
De ettöl függetlenül remélem hogy az is jo stuff lesz
Hispalisból kiindulva annyi spanyol zsoldost lehet toborozni hogy azzal el lehet foglalni Nova Carthagot.
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Itt van pl. a Roma Victor címû MMORPGbõl egy kép:
és itt egy másik, az új engine "beta"-jából:

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Más: láttam néhány Cossacks:napoleonic war-os képet, hát elég satnyák ehhez a játékhoz képest, persze az nem azt jelenti, hogy szar lesz a játék
Egy gixer van, akkor max lerombolod a kaput berontasz aztan ott varnak!
Mas: valaki irta hogy army/city/agent fulon jobbklikkelve elojon egy osszesito menu! Es tenyleg igy van! Koszi az infot! :-) Ez las csodat ki lehet huzni a peticiobol 😄
Mar 4 adoptalasom volt masnak is ilyen sok jon? Nem csinalunk fiukat csak lanyokat 😊 selejtesek a brutik 😉 igy egy-egy nagyobb csata utan jott az uzi hogy milyen jo harcos van a seregben adoptalom.
Remelem nem fog a csalad tobb reszre valni 😊
Azt hogy...?
Az a baj, hogy kaptam megint olyan küldetést a buzer szenátustól, hogy foglaljam el Sinai-t 10 kör alatt. Ugye Jeruzsálem már az enyém volt, de ott nem állomásozott akkora sereg, amivel érdemes lett volna megpróbálni anélkül, hogy lázadnának...
Összeszedtem a görög szigetekrõl a sereget, bahajóztam és odaértem. De mire ez meglett és a várost meg tudtam támadni, addigra az utolsó kör volt a tízbõl. Kénytelen voltam egybõl támadni. Szerencsére sikerült, bár nem volt könnyû. Brutál vastag falak, majdnem hasonló létszámú védõsereg (kb 1000 fõ). De azért sikerült lenyomni õket kb 300 fõ veszteséggel. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Amit linket írtam,töltsd le és a prologus után minden néppel kezdhetsz,nem kell legyõzni:
Make All Civilizations Playable Mod
http://www.twcenter.net/downloads/db/?mod=39
Aki kemény mérkõzést akar kezdjen a Pontusi királysággal: nincs gazdaság,kis sereg,lázadõk,anarchia.
Ja, rosszul érthetõ amit mondtam mert nem akartam fejtegetni.
Az derült ki hogy a punok(poionok) nem a sinai mentén foglalták el egyiptomot hanem arábia-vörös-tenger felõl,ugyanis a szenzáció az hogy megtalálták a hajókat+szánkókat amiket átvonszoltak a sivatagon(kr.e: 3000-körül) nílus kiöntötte területig mezopotámia-Punt felõl.
Na és itt Punt-Etiópiában a leszármazottaik uralkodtak a kr.u 5 századig.
Volt egy haditechnikai újításuk amivel leverték az õslakosokat( a körte alakú buzogány: ezzel nagyobbat lehetett sújtani mint a kerek alakúval)
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.