Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aragorn10
Egy-ket legionarius csapat eleg, mert a fellazadt varosban
altalaban eleg gyongek(foleg peasant-ok)vannak.
Nem automata a leveres, hanem amikor kidob a varosbol meg kell azt ostromolni ugy ahogy az ellenseges varosokat,csak sokkal konnyebb nyerni. Igen vesztek embereket de elenyeszo a veszteseg. Viszont igy szinte mindig 100k-folott vagyok, tobbezres hadseregek mellett.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Johnyy
pl mondj mondjuk egy adott népmenyiség ellen mi kell ?

EGyébkéntsak spontán amtómata ha sok a katonád a lázadás le van verve? ja és vesztessz embereket?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Aragorn10
Persze jol felszerelt egysegek kellenek a varosba vagy a kornyekere.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Hi all....
Eleg egyszeru a gameban penzt szerezni.😊
En ugy csinalom,hogy amikor egy jol termelo varosom atmegy minuszba akkor jol megemelem az adokat es igy fellazadnak,en meg persze jol leverem oket.
Keresztre feszitek jo sok embert, ezert kapok 20-30e-et.
Raadasul a varos ismet pluszba lessz.LOOOOOL

I.C.ram
Hát ne is az egészet, de annyit mindenképpen, hogy ne legyen két frontos háború 😊
I.C.ram
Ha az én pénzem lett volna, akkor is felvásároltam volna mindent! Baromi jó befektetés. Egy jó kereskedõ város megvan 20kból max. Visszatérül egy kis fejlesztéssel simán 30 kör alatt, arról nem is beszélve, hogy a többi város kereskedelme is jobb lesz, ha szomszédosak. Arról nem is beszélve, hogy gyengítem vele az ellenfelet.

Másik hülyeség, hogy kérek map infot a többiektõl, azok meg olyanokat kérnek, hogy adjam oda az egyik legjobb provinciám, meg még fizessek is. LOL 😄
Annyi pénzem van el sem tudom költeni akkor most vásároljam fel az egész világot?

Kandurex
Már pedig a pénz beszél. Annyi a gond, hogy nem te reális pénzed bánja így abszolute nem izgat a dolog. De ha a Te pénzedrõl lett volna szó, nos...kis népírtó...😊).

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

I.C.ram
Ram sokkal fontosabb.
Kandurex
A procira rányomsz még 1ghz -t és mégtökéletesebb, és az ablakon se dobsz ki pár ezer forintnál többet.

I.C.ram
Én normálon játszom, de szerintem kicsit elbaszták, hogy a fõvároson kívül, akármelyik várost lelehet pénzelni. Nekem most van 250k pénzem, és akármelyik sereget megvehetném magamnak pikk-pakk. A játék kezdete óta egyetcsatáztam csak azt is egy lázadó bandával. Mindenkit lepénzeltem. Minden városban van egy diplomata, aki, ha gáz van letudja pénzelni az ellenséget 😊
Hmuda
P4 1.6 GHz
576 RAM
GF4Ti4200 128M
Legújabb driverek, DX 9c, SP2

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
Milyen gépen nyomod?

Hmuda
Mellesleg a zászlókat nem lehet valahogy kikapcsolni? Sokkal jobb lenne, ha minden egységben lenne rendes zászlóhordozó és õ hordozná legelöl a zászlót (nem harcolna és utoljára esne el a csatában, stb).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

I.C.ram
Én hagytam az alapon.
Hmuda
Jó nektek. Lehet ideje lenne egy upgrade-nek, bár tökéletesen játszható így is.

traXion
maxon 😄

Kandurex
Large -on nyomom. Sztem azaz ideális. Ez kb. 80 egységet jelent csapatonként. Ami durván 1600 egység teljes slot arányba.

Hmuda
Ki milyen Unit Scale-en játszik? Szvsz a huge már illúziórombolóan lassú, de az adná meg az igai giga-csaták élményét (a legnagyobb egység kb. 220 fõt tartalmaz ami durva ha minden slot betelt).

Én a legkisebben nyomom, hogy ne haljon be a gépem fél órán belül, de azért a grafika is szép maradjon.

a.carkey
Nem tudom. Vsz semmi különös, max. egy lemezen fér el a dolog, nem három lemezen.

A medve nem játék.

a.carkey
Egy röfivel! 😊 (Ez nem vicc!)

A medve nem játék.

Voltan
Csatában az elefántokat hogy lehet írtani hatékonyan? Ha az ember a Karthagóiakkal van, akkor nagyon király dolog, de a másik oldalról már nem olyan vicces...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

nem ertem hogy van ilyen sok penzetek, nekem max 2-3 ezer profitom van koronkent, igaz legnehezebben jatszok es minden varosban komoly orseget kell hagynom (meg fovarosban is, szemet lazadok)
robotnyk
az adathordozó.
Sonajk @:o)
Senki sem figyelt rám vagy senki sem tudja a választ a #2138-ban feltett kérdésemre?

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

bazza
Nekem egyértelmû, a rómaiakkal voltam!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Jól kiszúrtam a leggyengébb népet! 😄
Gall 1064 vs. Római 514
Szerintetek melyik gyõzött? És 60 veszteségem volt! Nagyon lol! Vagy csak megijedtek a kutyuskáimtól? 😄DDDDDD

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Johnyy
jobbgomb le tart jvalamere elhúz grafik megjelenés,, inentõl mind

I.C.ram
Jobb gombbal nyomja meg a jobb gombot? 😄
Johnyy
amikor odaírányítod valaholva egy cspatot jobb gombal, nyomd le a jobb gombot és húzd lenyomva oldalza ezután megjelenik egy jelzés! a többire rájössz 😉

jobgomb nyomvatart és elhuzod jobra...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

már játszok egy ideje a gaméval mediumon, jól is állok, egész nyugat eu az enyém, meg hispánia, de még mindig nem tudok valamire rájönni... van valami egyszerû módja annak, h megmondjam, pontosan merre nézzenek az embereim? mert az, h odavezényelem õket valahova, aztán még klikkelgessek, h jól beálljanak, ez elég tréééé
valaki?

Debob - Lvl 2 Wizard

campaignban nem lehet szvsz...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

a.carkey
Azért aki próbálta megmondhatná, hol lehet lementeni a csatát, hogy visszanézhesd!

A medve nem játék.

I.C.ram
De a legjobb az, ha a saját városaid egymással kereskednek, mert akkor a teljes haszon családon belül marad.
I.C.ram
Hát a legjobb bevétel a vizi kereskedelem, de ehhez kellenek kikötõk, meg mindenféle épület, ami a termelést, és a kereskedelmet növeli, meg nem árt, ha vannak értékes nyersanyag helyeid. Miután vannak kikötõid, szépen járd körbe a tengeri szomszédokat, meg a földi szomszédokat is, és mindegyikkel köss kereskedelmi jogokat. Nekem minden városom legalább 700-800-at termel, mert mindegyik tengerparti város, és aktív kereskedõ.
Johnyy
nemazért de ugye ha végigjátszod a prológot akor azutánm azon a térképen kell nyomulni?? ja, meg MIT ÉRDEMES CSINÁLLNI HOGY ROHADTT SOK LEGYEN A BEVÉTEL,, MERT NEKEM FOLYTON CSÖKKEN,, MEG A KIADÁSOK MÁR MAGÁBANFOGLALJÁK A ZSOLDOKAT IS?

I.C.ram
Nekem eddig egyszer volt.
I.C.ram
Na lejátszottam kb 40 évet a brittekkel. 10 ezer a körönkénti jövedelmem, a fõvárosom 4000-et termel körönként. Hispánián kívül az összes Atlanti-Óceáni tartomány az enyém, illetve van egy földközi tengeri tartományom is, meg egy északi tengeri. A kereskedelembõl élek, egy városért sem harcoltam, mindet megvásároltam 😄 Hát igen, ha van egy erõs gazdaságod, akkor ez nem probléma.

Kérdések: Korrupciót mivel lehet csökkenteni?
Hogy lehet azt megoldani, hogy autómatán kerüljön kormányzó a város élére, ha a régi meghal?
Johnyy
nekem is gyakran van,,, nem tok nekei mit csinállni 😞((( elviselem

erre a desk kidobásra nincs valami megodlás? egyre gyakrabban csinálja és kezd kruva idegesitõ lenni 😞

grebber
😊 egy nagy csatában féltem hogy vereség lesz de X lett a vége a következõ körben meg már esélye sem volt a gépnek.

Next PC upgrade: 2022

de amugy a stilusát tekintve elég hasonlo 😛

nem egészen mert elvileg nem fizetnek érte nagyon , max az önnáloságukkal 😛

robotnyk
kb olyan mint a védelmi pénz 😊)
kb mint valójában, de fogalmazzunk msáhogy, a bábállam mond neked valamit? mert kb ez is hasonlo kategória 😊 (hivatalosan ugy van elvielg hogy egyik ország "vállalja" hogy "megvédi" a másikat, de ennek a lényege nagyon nem ebben van 😛, pl 2.vh után is az oroszok a mi "kérésünkre" maradtak itt hogy fentartsák a rendet ... 😛PP)

a protektoratus mire jo?
nem tudsz bányát épiteni semmilyen egyéggel, ahol van ott van ahol nincs ott nincs..., upgradeolni emg a tartományhoz tartozó városban lehet (vagy ha még nem lenne esetleg ottis épiteni de én ugy vettem észre hogy már alapbol meg van az csak mintha továbbfejlesztené...)

naugye... 😊

I.C.ram
Erre valaki?